Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elnézést a Sorokért:)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
megverem😊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
nincsen véletlenül crackelt frapsed?
rákészülök😄
elküldöd?
Ha bodykit-et akarok venni, akkor veszettül villog egy körrel körülvett lángocska,ami mintha olyat mutatna, hogy levesz a kör egy részébõl. Ez itt mit jelent?
A hud-on a térkép körül meg elvileg a zsaruk agyvizének a hõmérsékletét mutatja, igaz?
lekell gyorsulni a vadászgép gyorsaságú autókat 2 sprint versenyen...<#wilting>#wilting>
LoL
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
végigviszed????
😊
azám, én mégh most küzdök a nyolcadik helyért😊
szerintem igen, mert az egész gém egy LoL
olyam mint a windows, mindig lefikkantjuk, de méghis azt használjuk😊 nem?
de😊
akor oké😊
De lassan Skyline kollega elkészül (😄DD), holnapra meg én is 😊 Én tuti linkelem majd a mentésem 😄D Csak gyõzzem kiütni RaZoR-t 😄
egy lámer kérdés😄
A bounce tipusú versenyeknél vagy miknél mit kell csinálni?😊
thx😊
!Forza Ferrari!
Az más kérdés, hogy a porsche unleashedben meg az irányitás volt elbaszott, ráadásul nemkomálom a porscheket 😊
De ami elõtte volt NFS, ahol még szép tájakon, jó autókkal lehetett menni, na az volt az igazi.
Én máig állítom, hogy az NFS1-hez mérhetõ progit azóta sem tudtak kiadni.
Nem tudom mi értelme van a dolognak, sokszor az egész játékélményt hazavágja :|
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!