Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geri15
õõõ
oks 😄
akkor feltölöm
pillanat

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Daemon Manager problémákat láttam, szerintem a baj az hogy a 4 es verziokal probáljátok nekem a v.3.47 es simán megy... hátha segített valakinek, mennek nyomom tovább: )

Elnézést a Sorokért:)

geri15
nekem 2.6.4-es ha kell akkor vegyél fel MSN-re 😊

RelakSfromhome
netán közzé is teszed? 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

thx....
megverem😊

geri15
ja ok, akkor már megy ^^

RelakSfromhome
tényleg, 2.3.3-mas fraps-em van, nincs újabb biztonsági mentés?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

geri15
nekem van 😊

bertino
crackelt... van csak nem a legujabb, de inkább nézek neked vmi linket

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

RelakSfromhome
magyarul a zsaruk agyvize hûlni fog? 😊

DJ Skyline

RelakSfromhome
mermér?

DJ Skyline
hogy a körötési szinted lejjebb megy...pl a 4es körözési szintbõl simán lehet csinálni másfeleset,egy bodi' kittel,spoilerrel,felnivel,roof scoopal,új színnel...

DJ Skyline
ok...itt van
nincsen véletlenül crackelt frapsed?

hát ez LoL😊

nekem jöhet😊
rákészülök😄
elküldöd?

RelakSfromhome
még 1 marhaság:

Ha bodykit-et akarok venni, akkor veszettül villog egy körrel körülvett lángocska,ami mintha olyat mutatna, hogy levesz a kör egy részébõl. Ez itt mit jelent?

A hud-on a térkép körül meg elvileg a zsaruk agyvizének a hõmérsékletét mutatja, igaz?

bertino
kéne 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DJ Skyline
oké,de ha akarsz szenvedni razorral akkor megkaphatod a mostanit is!😄

DJ Skyline
még csak most jön az agybajos rész!😄
lekell gyorsulni a vadászgép gyorsaságú autókat 2 sprint versenyen...<#wilting>

RelakSfromhome
köszi, én meg már kezdtem parázni, hogy valamit akar mondani, csak nem tudom szórabírni 😄

RelakSfromhome
ott csíter volt az ai?

yah, mint mondottam volt, nekem még a nyolcadik helyrért jön a csata😄
LoL

geri15
akkor majd dobd fel unistall elõtt a mentést 😄 htx :ÐÐ

Sheva
te aztán gyorsan túltettél rajta 😄

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sheva
az h új cuccosok vannak ott

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Hogy oda jött új cucc.
RelakSfromhome
amikor boltban vagyok, a lakat helyén egy felkiáltójel is tartózkodhat. Az mit jelent?

DJ Skyline
holnap kiakasztom...ma már nem fogom magam tovább idegelni...még 2 verseny, 1 milestone,aztán jön razor,és annyi...

Bocs most néztem minden képpen be kell menni az oldalra:-( de ott tuti megtaláljátok!
No cd fixed elérése!

Nem próbáltam még!
LoL
végigviszed????
😊
azám, én mégh most küzdök a nyolcadik helyért😊

rohadt életbe!!!! VÉGRE SIKERÜLT AZ A BOUNTY SZAR 😄 , és még 500 000 el több is lett 😄DDD, de még vannaka versenyek hátra de az könnyen meglesz 😄 (remélem) ^^ és még van 4 csávó majd hátra 😮

UnknownAsshole
És nemtudnál valami más linket adni ahol van mentés ????
DJ Skyline
ja csak a MW szvsz jövõhétvégén lekerül a géprõl,ha nem elõbb!😄

DJ Skyline
Undergroundokban nem volt ennyire jelen a kecsáp'!😄 legalábbis ennyire erõsen nem...kiválasztottam,hogy easy fokozaton akarom végigvinni,aztán néha utolértek,de nem voltam idegbajos,hogy a sok millenium falcon legyorsulja a szénné tuningolt kocsit

nah.., én nem értem, azért a "fizikát" jobban is kidolgozhattál volna nem?
szerintem igen, mert az egész gém egy LoL
olyam mint a windows, mindig lefikkantjuk, de méghis azt használjuk😊 nem?
de😊
akor oké😊

geri15
Úgy hogy regisztrálsz x pénzért 1 évre..
De lassan Skyline kollega elkészül (😄DD), holnapra meg én is 😊 Én tuti linkelem majd a mentésem 😄D Csak gyõzzem kiütni RaZoR-t 😄

UnknownAsshole
Hogy lehet innen ezt a mentést leszedni ???
õrült egy géme... amikor õ vezet a kanyarba váratlanul befékez amit padlógázzal lehet venni, én meg mindig nekimegyek, utána az van amit te mondtál😊

nah... errõl beszéltem😊 #15549 LoL a géme😊

geri15
És most min csodálkozol?!? 😄DDD

geri15
Nekem a Porsche Unleashed volt a kedvencem, mert imádom a porséket 😄 De az elõtte lévõk is megvannak kivéve az NFS1, az sajnos nekem kimaradt :| A NFS2 SE-n nõttem fel, a 3-at, 4-et pedig anno eredetiben vettem meg 😛 Na azok voltak az igazi NFS-ek, mondjuk még a Porsche is, de utána már mind szar. Vagy nem is szar, de nem NFS. Valami más...

LoL engem a zsernyákok idegelnek ki, na meg az az átlászó szar ami mutatj aaz utat.... LoL

oneal1
hali!
egy lámer kérdés😄
A bounce tipusú versenyeknél vagy miknél mit kell csinálni?😊

thx😊

!Forza Ferrari!

DJ Skyline
az volt még vitszes amikor a 2.dik helyezett lemaradt majdnem 1.5 kilóméterrel...aztán mire a célba értem már 100 méteren belül volt...tehát õ jött vagy átlag 400-al<#idiota>

Pontosan, a Hot Pursuit 2-ben jött be a cheater AI.
Az más kérdés, hogy a porsche unleashedben meg az irányitás volt elbaszott, ráadásul nemkomálom a porscheket 😊

De ami elõtte volt NFS, ahol még szép tájakon, jó autókkal lehetett menni, na az volt az igazi.
Én máig állítom, hogy az NFS1-hez mérhetõ progit azóta sem tudtak kiadni.
geri15
Hát de tényleg undorító amit csinálnak. Régebben be lehetett állítani hogy easy, medium, hard vagy milyen fokozaton akarsz játszani, és akkor nem csalt a gép, hanem akkor a szinthez mérten autózott. Ez a Porsche Unleashed-ben (aka Porsche 2000) volt utoljára így, utána jött a Hot Pursuit 2, amiben már csalt a gép ha jól emlékszek.. De ha ott nem akkor az Underground 1-ben már biztosan.

Nem tudom mi értelme van a dolognak, sokszor az egész játékélményt hazavágja :|

[NST]Cifu
Igen vicces jelenség, amikor autópályán 280-nál beelõz a sima mezei rendõrautó, méghozzá vagy 320-al. 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

DJ Skyline
én akkor néztem mikor a suprámmat (aminek a teljesítménye fullon van,jobb mint a verseny Corvett az adatok szerint),egy szaros A3 legyorsult...hiába a nitró,meg a manuális válltás,egyszerûen legyorsult...mintha sugárhajtású lett volna...