Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovecses
21??? 😄 Én már 60 környékén bukdácsolok 😄

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

fireball
oké,thx

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

DJ Skyline
OMG...razorral 5 versenyt kell menni!<#idiota><#help>

Ez sajna tényleg igy van, ennyire pofátlanul csal a gép multkor én is direkt figyeltem, nekem is csak ott kerigõzött a lehagyott járgány a képszélén aztán egyszercsak egy visszaforditó közepén ott termett 150m-re mögöttem csak, az volt a bibi, hogy nem az uton jött hanem a semmibõl.
Amikor hozzáért az út a nyilacskájhoz hirtelen rátette az utra,(persze mindez 500m-el a cél elõtt), s még szerencse, hogy már tanultam az ilyen estekbõl, s direkt hagytam a végére bõven nitrót....bár igy is ép csak, hogy nyertem.
voxom
lol én már majdenem átvittem ti meg 20%-os mentésért kunyeráltok

nekem minden telejsen jo..de amit frapsal csinalok kepeket azok neznek ugy ki, mint Azatoth kepei..

ok

Sland
csak azért raktam be mert már 3 ember privizett hogy küldjem nekik el a mentésemet.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bertino
veh

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sland
Akinek kell egy 21% os mentés egy zöld suprával annak itt a mentésem!!!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

igen akkor csak az látszik hogy merre van a kocsi vagyis az iránya szal nem ott van a kocsi ahol látod a nyilat, csak abban az irányban.

Zetorg
hát nem tudom.lehet, hogy igazad van.azt tudom, hogy csal, de nem gondoltam, hogy ilyen feltünõen 😊

hidd el repül innen pont nem látszik de arra nincs út 😄 és a mozgása igen gyors volt amikor "átrepült", mondhatni érdekes mintha laggolt volna majd nézd meg ha nagyon lehagysz egyet. Végül csak annyit akarok kihozni belõle csal a gép.

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

DJ Skyline

Casseus
Valaki dobjon már egy mentést aki a végefele jár!
[email protected]

ha te azt tudnád...^^

ááá agyvérzést kapok a kopoktól meg attol, hogy állandóan bakik miatt kapnak el, holnap reggelre sümegen az elmegyógyintézeben fogok kikötni komolyan momdom.<#vigyor2><#eplus2><#csodalk><#idiota>

DJ Skyline
na egy versennyel kevesebb...még egy verseny,egy milestone aztán jöhet razor!<#idiota>

Zetorg
lehet már tölteni full mentést?

Zetorg
lol...az nem repül.
ha annyira lehagyod, hogy nem látszik a kanyar, akkor olyan, mintha az utak között menne.

oneal1
nem válaszol senki úgyhogy itt a kérdésem még1x!😊
A bounce tipusú versenyeknél vagy miknél mit kell csinálni?

thx😊

!Forza Ferrari!

mondjuk a gép is korrekt mert ha nagyon elhúz akkor lelassít ezért szoktam mindenkit a meccse elején magam elé engedni, mert a végére fokozatosan lassít az AI így a legdúrvább ellent is le lehet tolni ha viszont mi hajtunk mint a güzü akkor úgy veszi be a kanyarokat a gép h sebességet sem veszít. és persze levágja a kanyarokat, repüléssel 😄😄😄😄

CSOCSO
a beallitasokban.. metric re allitsd
gondolom akkor így lesz a 600m-es hátrányból hirtelen 100-200 😄

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

fireball
hol lehet a mérföldett átállítani km\h ra?

fireball
thx..😊
de amúgy 40le,mer 165ccm es polini henger van rajta,32mm es mikuni karbi,mer arrow rendszer..😊

LoL

Atkamon
Na legyõztem Izzyt! Holnap majd ujra pörgetem maxra a motort, de most jó8 mindenkinek!

rage
Hát arra rövidebb ,na 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

geri15
Nekem rendesen megy <#nemtudom>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

bertino
not found... 😞

Nah ez a lol nézzétek a bal also sarkot!!!!

geri15
nm^.-

neked is htx (thx😄)

DJ Skyline
thx

jazzy
igy van a mappa neve lesz a profil neve.
DJ Skyline
ja egy mappába kell bedobni,és a mappa neve ugyanaz legyen mint a file-jé

geri15

Bandi 18
hát sajnos ami linket adott valaki ott sem a crack sem a trainerek nem mûxenek pedig a crack nem lett volna rossz

figy, a mentésnek kell cisnálni C:\Documents and Settings\(Neved)\Dokumentumok\NFS Most Wanted ide egy mappát mondjuk, hogy DJSky???
vagy hiva másoljam, mert az enyimnek van egy mappája

bertino
uhh ez degáz, sztem format :SDD:S:S😄:S:SD😄:

😊

jazzy
Igen idegesito tud lenni a rendoros-gyorsulos-szembejovos-elkapos dolog. Amikor mar ott jarok, hogy nincs bajom a spike stripekkel, szembejon 1 nagy allat es hiaba megyek 350el baszhatom mer en repulok el, es busted, hurra. 2millat buktam el. Bar meg csak most jon majd a 2. helyezett mar megvan a 10milla bounty, de meg van 1 milestoneom.. nehez.
Hát valaki segítsen nekem légyszíves...

igen érdekes a helyzet:
feltelepítettem az NFSMW Black Edition HKZonda féle release-ét és nem volt semmi gond az indítással...viszont egy kicsit szar volt a kép (screenshotot lásd késõbb), de tudtam orvosolni azzal, hogy a "full screen antialising-ot" kikapcsoltam...

a következõ indításkor már nem tudtam ezzel megjavítani a dolgot, a kép nagyon szar lett és bármilyen beállítást eszközöltem mind a játékban, mind pedig a driver-ben, nem javult meg. Feltelepítettem az új NVIDIA drivert (ja...GeForceFX 5600-as kártyám van) de az sem oldotta meg, többször újratelepítettem a játékot is...az a DirectX van feltelepítve, amit a játékhoz adnak...

és most jön az érdekes...ha "kiprintscreenezem" a képet akkor minden jó, szép a kép tökéletesek az árnyékok, fények stb...

1 szó mint 100, ha valaki tud megoldást írjon...

kösz!

képek:

ilyen kifényképezve 1
ilyen a monitoron 1

ilyen kifényképezve 2
ilyen a monitoron 2
kicsit közelebbrõl

a videók meg így néznek ki 1
a videók meg így néznek ki 2

oks kössz😊

bertino
nekem is szükséges lenne <#idiota>
köszi

nalam is betelt a pohar mara, a 4-es csokanal mar tul sokat csitel a progi

DJ Skyline
nem tudom,lehet...próbáld meg,de a tiedrõl csinálj egy másolatot,ha gáz lenne

Nah szóval felteszem a kérdést multizni lehet vele vhogy neten? mert olyan sokat és sokszor feleslegesen írtok h 1 órával ezelötti hozzászóláom már 5 lappal hátrébb van amit nincs kedvem megkeresni, szóval most kérdezek és 2 perc múlva megnézem a lap alján mit válaszoltatok 😊

DJ Skyline
igen!😊
habár érdekes,mert visszamegy hamar a körözöttségi szint...na nem pillanatok alatt,de mikor korvettre váltottam akkor megsem állt az 5-s szintig

RelakSfromhome
nah, van kemény 5000 dolcsim, megnézem, mit adnak érte ^^

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ha megváltoztatom a mentés nevét, mûküdni fog???
vagy a gémben meglehet?
javascript:forumhelp()