Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, és az a legdurvább, hogyha nitrózol, õk is ugyanolyat gyorsulnak...
Ezt hívják cheater AI-nak. Pontosan a needforspeedek vezették be ezt a fogalmat is az autos progik világába, pár résszel ezelõtt. (elõtte meg a C&C)
DJ Skyline
én nálam most betelt a pohár...az egész játék csal...rendõrök is,minden...így nem lesz egy játék izgalmas,ha 320-al megyek de a fos GTO rendõr meg behoz mint a szart,máskor meg bekell õket várni...most is 100-al megyek már,de mintha rámlenne ragasztva a rendõr még mindíg tolat és akarna tolni a fal felé...kiakarok tolatni a két rendõr közül,hozzám sem értek,de nem tudtam,mert mintha lelettem volna betonozva úgy álltam ott és busted...dühömben megnyomtam a rester gombot...

UnknownAsshole
rage
Ja, hát ki is kell csomagolni, de a Total Commander abban is segít 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Hát, hogy indítasz el egy exe file-t?
Ütsz rajta egy entert total commander alatt, például 😊
A hide gombot meg csak meg bírod nyomni.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

pihi
ohhh fukk😊 de szar windoz winrar nélkül nem volt hajlando kibontani de görény..

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

Hu, na:
1,Felinstaláod a 4cd-t
2, bemountolod az 1-es cd-t
3, elindítod a SD4hide.exe-t (azaz a safedisc hider-t). Megnyomod a hide gombot.
4, remélem már játszol!
pihi

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

UnknownAsshole
És hogy lehet innen letölteni ??? Nekem nem engedi !
Ezt irja:
CHEAT HAPPENS UNLIMITED LOCKED CONTENT NOT INCLUDED IN FREE MEMBERSHIP. The cheat or file that you are trying to view is not yet available for public access.
jó de én még csak az 5. nél vagyok a rohadt életbe és így soha nem bírom megcsinálni. látszik h soha nem játszok autos gammel.. inkább cod faszom mint h ez miatt mennyek a diliházba komolyan

DJ Skyline
megalol...megyek a golfpályán és az orrom elõtt teszi be a rendõrautót a szikla tövébe...teleportálják õket vagy mi?

fokusz
rájöttem h lehet elnyerni a kocsikat😊nekem már 3szor sikerült egymás után!azt csinálod h megjelölsz vmit a 3 kérdöjelen kivül és azzal párhuzamosan ugyanazon a helyen csak a kérdöjeleknél van a kocsija az ipsének😊
nemtom mindig müxik e de 3szor már bejött!

Asus maximus II formula,Intel Core2 Quad Q9300,Samsung 640 hdd,Radeon HD4850,ASUS Silent Square EVO ,Geil 4Gb DDR2-800,Logitech Mx 5500 Revolution ,CORSAIR PSU-620HX,Gigabyte 3D Aurora

Willi Betz
ezt írja ki:The cheat or file that you are trying to view is not yet available for public access.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

pihi
Indítsd el a SafeDisc Hidert hogyan???? hát most vagy kibaszottul láma vok vagy csak nemtom..

Willi Betz
flashback megnéztem ezen az oldalon a mentést de sehogysem tudom leszedni pedig már regisztráltam magam.

rage
FAQ :

"- Mountold be Daemonnal a CD1-et

- Indítsd el a SafeDisc Hidert, majd nyomd meg a Hide gombot

- Lehet menni játszani!😊"

pihi
Légyszives magyarázd el nekem: leszedem azt a szar Sd4HIDEt kapok egy képfilet.. azzal mit csináljak? FAQban nem találom azt h micsinájjak vele..

Pont amit kérdeztél: SD4hide
pihi
Indítsd el a SafeDisc Hidert, majd nyomd meg a Hide gombot

ez Safedisx hider ez mi?

DJ Skyline
én már nem uninstallálom,mert még 2 verseny kell,meg egy milestone,hogy razorral versenyezhessek...

én már elkaptam úgyhogy nagyon gondolkozok rajta h Uninstall... :@

DJ Skyline
néha nagyon idegesítõ egy szar játék ez...nem tudom minek kell mindent széjjel szallagkorlátozni de úgy,hogy kilóg a francba és fennakadok rajta...nem lehet ezt a játékot kibírni idegbaj nélkül...

pihi
hát nemtom...én nem látom mit kell vele tenni..

pihi
3x átolvastam a FAQ t de ugynézki átugrottam akkor sry..😄 bazeg végignéztem a képeket...áhhh megveszem eredetibe😄

ez nem lehet igaz és azok a rohadt sz.rok meginn oda szorítanak a falhoz és nem tudok megmozdulni hülye szarság faszomat már

Figyu nemtom miota fórumozol...! De sztem kismillioszor leírták már: FAQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hy!
hogy kell használni az Unlimited Cash Trainer-t? valaki?
pihi
és akkor micsinájjak vele? me nekem egy ijen képfile..

Sehova!
pihi
az SD4hide-t hova kell másolni?

és még a válasz gombot sem ismeri....

mennyi láma😊

OLYAN qurva idegesítõ😛

NEM TUCC OLVASNI?
"
MIELÕTT BÁRMIT KÉRDEZNÉL! Kattints a bannerban elhelyezett FAQ -ra! (a luvnya mellett balra, kis fehér bigyó, faq -nak látszik)"

bocsi, clonecd-re nem gyanakodtam :-)
videok
Barpi
Isten vagy! Megy! Nagyon köszönöm!

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

Amit most kiadtak hozza bonus dvd az mit tartalmaz?
vagy fag :-D
c:\dox&settings\user\dokumentumok
Scholes18
faq

Glory Glory Man United!!

hol található a játék mentése a gépen?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

a mázlista😊

hah, annyira kell, akkor szedd le a netrõl:innen

yah, és szívesen😊

burkusdió
énis indítottam úgy a játékot hogy nem vlt hideolva mégis simán futt...

Willi Betz
safedisc védelem

rage
Ha van fent CloneCD , szedd le.

burkusdió
a végén majd egy mentést kérünk szépen a mestertõl...

(tolom szorgalmasan, de nem vagyok annyira türelmes,hogy kivárjam míg végigviszem...)

szal leköteleznél, ha a full végigvitt gémrõl is raknál be egy mentést 😊

N1ggA
a játékon milyen védelem van?

Spread De Love!

nem ártana😊

Barpi
Köszi, akkor asszem nekiesek. 😞

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619