Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi van, ha 3x elkapnak és lefoglalják a verdát?
Doomista
a csávo aki csinálta elöre gondolkodoott,hogy hmm és ha kilopják a jo 2 kocsit ademobol és beillesztik a teljesbe,akko lesz kis elönyük..ezt gondolhatta szoval nem lehet.(probáltam)

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
nem lehet

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

RelakS
micsoda?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

HELPer
Lehet használni a demo fordítását a teljeshez????

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

de ha elkap akkor sem kapsz bountyt, ugyhogy nalam is az alt+f4 szokott bejatszani ha ideg vagyok😊

RelakS
Van elég speedbreaker-ed olyankor? Mert ha csak egy háromszöget gyûjtesz be, akkor így is fog viselkedni

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

HELPer
Van már No-cd?

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

3Error
a gép jobban csal....

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Kandurex
Nekem is van ilyen, de én örülök neki, ezt a lassítás dolgot nagy csalásnak tartom :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

McW
Tapasztaltatok olyat hogy a kocsi egyszerûen kilép a lassítás efektbõl? Belassítok erre fogja magát és szinte rögtön abbahagyja a rohadék! Így szart se ér az egész, mert nem tudom rendesen használni! Szétvet a méreg, sorra bukom a versenyeket emiatt! <#falbav>A demóban nem volt ez! Találkozott valaki ilyennel, ötlet?

Mess with the best, and die like the rest...

persze, vágom, de már majdnem oda a kocsim.. meg a pénzem..
Kandurex
De akkor nem menti el a Bountyt

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Alt+f4..LOL<#vigyor5>. Kénytelen leszek, rém idegesítõ.. Itt szoktam anyázni.. <#hehe>
OrioN the S
Jah az anyáját! Nem tok motorral menni 😞

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Nem sokat segít ,de alt+F4 😊 még mielõtt elkapna !

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OFF
esik a hó. mármint real-be<#smile>
Mennyire idegesítõ, amikor fél órás pursuit után, amikor van 3-400,000 bounty, felborít egy rendõr kocsi.. grrrrr... most majdnem uninstalltam..<#falbav>. látod ahogy megy fel a busted csík, és nyomod elõre, hátra, nitro, minden, és nem mozdul a kocsi, mert félig a rendõrautón van az eleje v. hátulja.. <#idiota><#wilting>
Shortstop
szerintem elõször is az enut állítsd be aztán hide-olj aztán mount (nemtudommilyenexefilerólbeszélszmertnekemmdfnademindegy)és indítsd. ha jön a hibaüzi próbáld újra. Nekem is szokott szarakodni (de már nem sokat játszok vele hálistennek)

no nem sokáig tartott az öröm😊 Hkzondás verziom van, eddig minden simán ment, most már nem és már majdnem meg idegesedtem😊 nos,nos szépen bemountolom cd-rom rol a cd1 en találhatóó speed.exe-t, és ezután emulálom Safe discen hogy a rohadék DamonTools Zöld szinû legyen... majd inditás... és hiba üzenet fogadd... valaki megmondaná hogy miért? köszönöm😊

Elnézést a Sorokért:)

Szabó Péter
Itt van éberség, ezért tettem fel itt a kérdést!

Szabó Péter
Logitech Precision Gaming Headset
Jó vétel szerintetek?
Van valakinek ilyesmi?
Bocs - nem idevágó téma -,azért megkérdezhetem nem?

Shortstop
ne rakd full grafra és a windowsodat rakd rendbe kicsit...

OrioN the S
Jó ,hogy szótá ,mert Flashback-el csinálunk a Garage-ba faq-t és akkor ez is benne lesz remélhetõleg!

RelakSfromhome
nem lehetne a faq-ba berakni az ikonok jelentését? Mert most meg a jelvényes rendõrautót nem értem, mit jelent. Ehhez képest monjuk megvan, meg valahogy összegyûjtöttem 2000 dolcsi kárt azzal, hogy lemaradt a kopó, de nemtom, micsináltam.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Sziasztok!

Lehet, hogy volt már errõl szó, de én nem találom a fórumban.

Azt tapasztalom, hogy játszok egy darabig, teljesen jól megy, aztán valamitõl eszméletlenül el kezd szaggatni... kb. 1 kép /másodperc. Lehet ezen valahogy segíteni?

elõre is köszi a segítséget.
Egy kis segítségre lenne szükségem: a boltban/szevizben nem lehet látni a nyilat (egérmutatót), pl. a festéskor, spoilereknél, stb. Ez kellene ahhoz, hogy átváltsak pl. METALLIC színekre, TUNER vagy CARBOn spilerre. Ha "vakon" odatalálok , akkor mûködik, de azért úgy elég nehéz kivitelezeni a váltást... Érdekes módon máshol látszik a mutató szépen. Van erre megoldás? elõre is köszi a segítséget!

RelakSfromhome
Ehh... Carmageddon mód? 😄

Egyébként kár, hogy nem törik a verda. Mekkora fejfájást okozna már ez a feladat 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

FOXX supreme
Kárt kell csinálni a városba...

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

bertino
minnél több kárt okozz mindennek... mig össze nem gyûlik az a cash amit ott kiír...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

RelakSfromhome
malacperselyes fogócska mit jelent?

RelakSfromhome
pl utánégetõt? 😄

geri15
<#idiota>
kevés vagy te neki <#gonosz1>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

bertino
:S😄😄S:😄S😄

HK Zonda féle és a CloneCD-s féle miben különbözik?

DJ Skyline
csaló g*ci...valamit nagyon bekapcsolhatott mert ugyanúgy mentem mint eddig aztán hirtelen lehagyott és a végén 900m lett a különbség,pedig nem mentem máshogyan...

kovecses
version 1.0 és ha nem tévedek a HK zonda az 1.2

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

DJ RX7
nem.

:3

bertino
mûködik is ?

DJ RX7
nekem ez van szár ugyan oylan mint az alap ugyhogy ne töltsétek le.

DJ RX7
mentést kérünkszépen.....

Van crack!!!!!!!
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2005&f=NFS_MOST_WANTED_SAFEDISK_CRACK_BY_CRiMiNALS!rar
bertino
még most nyomd végig léccives 😄

Zetorg
hehe...grat 😄

DJ Skyline
wehehehehehehehehehehehehehehehehehehe...<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#eplus2><#eplus2>

DJ Skyline
ahoz képest elég pancser!😄

Sakuu
Nem mintha szükségem lenne rá.

.:HaZaFi//Hks:.

Sakuu
Akkor adj egy mentést 😄DDDD te

.:HaZaFi//Hks:.

geri15
mér mit vártál? 😄D azt hitted majd hipphopp visszadobja a BMW slusszkulcsát? 😄

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

kovecses
Mivel bukdácsolok ezért valaki adhatna egy pénz generáló trainer url-t!!!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!