Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XenonIceX
van-ja a csávónak

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

HELPer
az nálam nem mûködöt...

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

HELPer
Mikor megnyomom az NFS-MW játékban az F12 gombot, akkor hová menti el a felvett képeimet?

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

RelakS
pont ugyan ezt csinálom...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

írd már le nagyon nagyon részletesen, hogy moutolod mert én már agy beteg lettem😊 nálam ez a menete hogy Damen Virtula cd/dvd bemountolom az cd1 mds... majd emulálom hogy Safe Disc... game play és baszik...indulni... de vagy ma 20X csináltam akkor azt is hogy csak simán mountolom és nem emulálom azaz Piros marad a Damon, de ezzel a kis progival SafeDish4 Hider el Hideolom és game...play...basszik indulni... nálad ez hogy zajlik?: ))) mert asem eret vágok...

Elnézést a Sorokért:)

Énnemtom mivel szoptok nállam hkzondás cucc hibátlanul müxik a hide-os cuccal Daemon 4-be mountolva a game-t...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

horpeti
Helló, nehari a kérdésért, de csak full biztos akarok lenni benne, nem próbálkozni, amikor jönnek a haverok (este installálom MW BEt)

Beüzemelés (install után):
1. Hide-ot bekapcsolom
2. Bemountolom 4.0-s deamonnal a játékot
3. az emulációnak ALL "OFF"on, vagy "ON"on kell lennie?? vagy egyéb beállítás??

igazán a 3.-ra lennék kiváncsi, mert mind2õt hallottam már. 😊

thx

RelakS
néha nekem is rendetlenkedik, de egy idõ után megjavul. Náha azt is csinálom, hogy visszaállítom-hide-olom, és megint mûködik

Tomalak
#15828, keresõ rulz 😄
a HKZondás verziom engem is szopat, tegna jó volt, ma még a Jövõ hetet is bemountolhatom akkor semindul el😊 egy Crack jol jönne már...

Elnézést a Sorokért:)

jazzy
meg kell olni asszem a 12. embert hogy vehess mocit, vagy a 13.at
Hali!
A bounty pontok mire jók?<#fejvakaras>
faszom.M3-at nem lehet tuningolni csak szín meg matrica... se szárny se semmi 😞
OrioN the S
Nem mindenkinek megy! Engem is hívott egy span ,hogy okozzak v.mit meg nem megy neki sehogy se!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

examinee
www.gamecopyword.com - on van a crack!

Amugy daemon tools 4-es all optoins on és menni fog!

OrioN the S

Olvass vissza!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Truck Driver001
na akkor lökd azt a cracket...linkelj...

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

OrioN the S
😄DDD Van crack 😄DDD <#lama><#taps>

DJ Skyline
majd megnõ...minnél erõsebb az autód annál nagyobb lesz a szint...

Truck Driver001
nem hiszem el hogy még nem adtak ehez a kibaszott játékhoz 1 kurva crack-et...már más fél órája hide-olok...már minden formába probáltam...de sehogy se akar elindulni...beleörülök...bezzeg tegnap 10perc után sikerült elinditani...de ez....kikészitt...faszért nem csinálnak már crack-et...

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Valaki ha tud help PLZ.(nem tudom hogy csak nálam nem jó vagy nehezen kezd el nõni<#nemtudom>)

otthon vaok mwg ha kell cheat:-gameburnworld
-DLH.net
ezek számomra ismertek csak 1 save kéne mert csak 78%nál tartk és nem tom legyõzni 2 porse +1 nem tom mi az állandóan tuningolját nyitrót

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

tigeroo
csáttok!
valaki a FAQ-ba nyomna egy "vásárlási útmutatót"?
hogy hogyan bánhatunk a pénzzel..például én nemmerek autót tuningolni (fiat punto)
, nehogy a pénzem elvesszen + ha kinövöm...
szal valami olyasmit hogy milyen autók meddig tartanak ki, és a játék melyik részénél kell mindenképpen lecserélni õket...
OrioN the S
Csá! Visszaolvasol és mondasz utána v.mit?

bertino
gyûjtögetni kell... én is ugy csináltam, mig meg nem kaptam Sky mentését -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nem mûködik! Az aláírásomban van az oldalam címe; azon az oldalon találsz egy kis programot, ami a HKZolda verziót elindítja. Legalábbis elég sok emberkének megy vele!

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

ja meg császtok
valaki nem tudja nekem emailbem elküldeni az nfsmw hez a crack-ot
Én is mikor haverral nyomtuk a burout3-at, muszáj voltam mindig bevárni, mert simán tudtam volna verni percekkel csak sokkal jobb volt mikor elõzgettük egymást, meg csapdostuk egymást a falnak, meg a forgalomnak, nem az hogy hu de jó hogy 2 pecet vertem rá.
Ha meg az AI ellen mész a Burnout-ba, s hibázol egy "kicsit", rohadt frusztráló tud lenni, hogy csak azt látod kiirva félpercenként hogy 22 mp-re, 35mp-re, 45mp-re vagy elmaradva pedig nyomod neki mint állat, de ugy ott hagynak, hogy esélyed sincs utolérni õket.
Ezzel a "csalással" lehet legjobban lefedni a külnbözö képességü játékosokat.
OrioN the S
Nem pattog csak egy nap 93476593426x megkérdezik és ha visszaolvasnál egy kicsit vagy nem kicsit me má párszor linkelték akkor találtál volna! END

jakewyler
A 8as karakternek melyik kérdõjel alatt van a kocsija?

hé! csak mondja, hogy keresõ

nem értem mi ezen a pattogás😊 LoL

menj haza😊

noh😊 nem nekem😊 egy p****ser nem tudja elindítani hiába rizsáztam neki, hogy faq, DE nem kapocsolt😞

hallod ne pattogjá má ha nem tetszik valami el lehet ballagni!friss husi vagy te még itt<#banplz>

érdeeks,egyik csávotol aki 73% kivite a játékot,benéztem milyen kocsiaia avnnak és 1 száll sincs...
Ehh 129 e dollár nem elég.. 😊
Örm
Hello!
Van kint a gamecopyworld.com-on egy crack a játékhoz. Mûködik vele rendesen?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

RelakS
pl nincs elég zs? 😄

Hmm! Plz vki írja már le h miért nem tudok vásárolni..... idegesít h veszek egy jó autót azt semmit se tudok hozzányúlni a motorjához.. 😞
DJ Skyline
mi nem megy?😊

Pontosan így van és nem véletlenül csinálták így... Nem tûnik fel, hogy amikor nekimész a falnak frontálisan a gép nem hagy ott a picsába? Én sokat toltam lanon és neten is nomeg a játékot. Lanon nem mindig jött össze, hogy egyforma tutású játékosok jáccanak és hát volt oylan aki faltól falig ment😊 meg volt aki profi volt. Hát elárulom, hogy lehetetlen volt jáccani mert agyoncsapta a gémet és a poén végül pontosan azt csináltuk, mint a játékban a gép: megvártuk azokat akik lemaradtak, hogy izibb legyen! 1 autós játékban a verseny a lényeg, ha a láma lemarad akkor neki se izgi meg a jobbaknak se mer nincs kivel versenyezni. Neten más a helyzet mert ott sok pro player van és folyamatosan egybe van a mezõny a hibák is kisebbek nincs akkora különbség...

Ha nem lenne cath up akkor élvezhetetlen lenne a game mert folyamatosan egyedül köröznél...

a láng mellett
nem akar nõni

milyen csíkrõl van szó:]

írd be a keresõbe, hogy "csít"

és láss csodát....😊

megtudja valaki mondani, kb hány bountynál kezd el emelkedni a 2xmelletti csík

ez ígyh van😄

válaszgomb😊

az NEM yoh, vagy igen?

Apus
nekem valami 10%-os mentés volt ami adta a +10ezret. tökmind1 hány százalékos

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

segítsmár itt egy amatõrnek😊
LoL😊

Hy all ha valakinek van 100%akasztása tegyefel valahova naon megköszönném elõre is thx!!