23376
  • Dudu Tekh
    mikor berakom a kocsikat a kerekuk nem all jo helyt, mit nem masolok jol be, plz help es hova kel bemasolni, jah es az a -mod amit be kell irni a jatek exe.-hez nem megy, nem ismeri fel. plz helphelphelp!!
  • ffxi
    ?_?
  • Dudu Tekh
    csasztok!!
    ami kocsikat beteszek lehet tuningolni normalisan mint a regieket???
  • Dopeman90
    Gabor12070: tedd fel a Hamachi nevű programot! Kell hozzá még egy 1.3 Patch + Crack és az MW-Hamachi nevű program.
  • gio1969
    Hali.Letöltöttem egy pár autót a játékhoz (pl.hummer,seat,stb...).Ezeket hová kell másolni,hogy működjenek?
  • akyyy
    nekünk sem ment.
  • Gabor12070
    Helló! Bocsi, hogy mindig ezzel jövök, de megszeretném tudni, hogy ha nem eredeti a játék, hogyan tudok LAN-ba játszani!? Mert haverommal már próbáltuk, de nem megy, és mind a 2-en nagyon szeretnénk játszani. Légyszi segítsetek!! Előre kössz mindent.
  • XRV
    1.3 patch -csel sem
  • XRV
    Hamachi - LAN és felismeri a szervert de nem tud csatlakozni game hkzonda 1.2
    megoldás?
    Köszi előre is.
  • gio1969
    Érdekes problémám van...eddig minden gond nélkül fölment különböző gépekre ugyanaz a tört most wanted,most pedig próbálom feltenni,és megállit telepités előtt,hogy "nincs a gépre telepitett directx9.0c". Pedig van....ez mitől lehet?
  • Gabor12070
    Valaki legyen szíves megmondani, hogy hogy kell LAN-ba játszani!
    Előre is kössz
  • kissadamvikt
    pl? mert most ksitesóm 4.5 millió bountynál tart 30 men nél és még sehol de rohadtsok corvette jön utána
  • jackson77
    majd egyszer.
  • kissadamvikt
    nah mind 1 akkor a másik kérdésem az lenne h kistesómnak is fönt van a játék 3. a listán és elkezd a rendőrök elöl menekülni x5 szinten van a körözés kb 25 perce megy 3millió bounty pontot szed fel de a cross örmester sehol sem.... ö mikor tolja be a képét a játékba(szabad kóborlás módban)????
  • Gabor12070
    Hogyan kell Lanba játszani???
  • kissadamvikt
    mert ha én akarom csinálni a szervert vagy a tesóim akkor ezt írja ki:
  • kissadamvikt
    miért nem tudk itthoni lan ba menni a tesómmal 4 géppel?????
  • nfs world
    főleg a mega trainereket nézd
  • nfs world
    meg itt is
  • nfs world
    mybittorrent
    ittis szétnézhetsz
  • erieskrisz
    aham azert kosszike entalaltam rola leirast ezen az oldalon de az nem akkar nekem mukodni
  • nfs world
    erre én is keresem a választ
  • erieskrisz
    aham es azt nem tod hogy a kocsikat hogy lehet berakni a jatekba amike letoltorttem???
  • nfs world
    keress rá a google ba vagy ijesmi
  • nfs world
    nem tom 1000 féle trainer van a játékhoz ,gondolom hogy van mert a carbonhoz leszettem egy olyat
  • erieskrisz
    oooo nem ertem a sokk dolog kozul eppen mejikre gondoltal de a black editionst mar letoltottem es meg sincsenek plusz autok vagy ahoz meg kell csinalni valamijen kuldetest hogy bent legyenek a jatekban???
  • nfs world
    itt van
    ilyenre gondoltam pl
  • erieskrisz
    letoltotem hozza a black editionst aval kene mukodni a dolognak vagy rosszul tudom jah es meg 1 kerdes szedtem le hozza kocsikat de nem tom hova kell rakni oket errol is van leiras hogy az addons mappat kell berakni a need fort speed most wanted konyvtarba de megsem jonnek elo uj autok illetve 1 db talaltam csak a kereskedesben de holl van a tobbi 5 vagy 6 amit letoltotem
  • erieskrisz
    trainert hat nem igazan ertem mire gondolsz segits 1 kicsit kosszike
  • nfs world
    100%
    ha nincs kedved megcsinálni:trainer
  • erieskrisz
    talaltam 1 2 leirast de az nekem nem mukodik
  • erieskrisz
    sziasztok valaki megtucna mondani hogy hogy lehet az osszes kocsit plusz az osszes tuningot feloldani
  • nfs world
    dehh a 6 - os az a nagy szarság amivel szemböl szoktak jönni
  • kissadamvikt
    oks vágom
  • akyyy
    jah 5 a max, még annál van egy szint, de az spoiler lenne, remélem érted:)
  • kissadamvikt
    jah és még annyit h föltettem az 1.3 as patchet és mikor elindul a játék nem hallom a zenét csak a menühangot vki help!!!
  • kissadamvikt
    amikor üldöznek a zsaruk és a térkép körül megy köre az a narancs sárga csík és miért nem megy föl x5 fölé vagy az 5 a max???????
  • Gabor12070
    Hogyan lehet hálózatba játszani?
  • akyyy
    google, innen is:
    itt
  • axeelf
    tud vki hogy honbnan lehet letölteni kocsikat? egy ferrarit már találtam de mást nem.