Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legyõztem razort, oké, jött utánan a rendõrös menekülés, menekülök menekülök , elkapnak. mondom fasza:S de szerencsére ott volt az ujraindítás, erre persze hibát észlel ezért leál.
visszalépek, de ott foyltatta szerencsére, hogy menekülni kell. csak párszor elkaptak. aztán meguntam kiléptem.
késõbb mikor folytatni akartam, meg rámek h kariek, és mászkálhatok a városba, meg van pár kisebb verseny, meg trafi, de a menekülést nem tudom sehogy se elõhozni😞😞😞 hepl me
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de télleg félelmetes, ahogy száguldozok 300-al, figyelem a térképet va e valami útzár, nehogy tüske legyen, közbe meg ott repked a helikopter😄
de alacsonyabban szál mint ahogy én megyek az úton😄
Fákjúal!
meg ha megnyomom az f1-et akkor a szokásos hibaüzi egybõl😄 és ugrás sincs😞
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
sztem a tied a legjobb a forumban
ne haragudjon meg mas de ez az en izlesem<#ejnye1>#ejnye1>
TDU:[HUN]dudutech
ó bazz, hogy csapkodtam a billentyûzetet utána!😄DD😄:ASD:ASD😄D
Pain is inevitable. Suffering is optional.
jó, versen yközbe ér nem olyan nagy baj, mert legalább megismerem apályát, és majdnem lekörözöm az ellent😄
de igy, 12 perc üldözés után, 😞😞:😞
nagyon elment a kedvem mst tõle.
Szal 1.3 fel van téve mindkettõnknek.
Átírjük mindketten a server.cfg-t a hamacsi ipre, oké.
de msot ki kapcsolja ki a netees kártyát ???? meg ezen agépen nincs net, a másik gépre van kötve csak emg van osztva, szal... azt se értem mit is tiltsak le!
meg ha letiltom elmegy a net???!!!! akkro hogy tud csatlakozni? hamasci is egybõl ledob:\
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Régebben már játszottam a játékkal, végig is vittem, nem volt semmi baj, jól ment a játék! Mitõl lehet az hogy mivel nem régiben újra telepítették a gépemet ezért újra fel kellett telepítenem a játékot, viszont most nem jó valami! A játék megy, nem is szaggat eggyáltalán , de a kép elcsúszik néha, pl: az úton 50 centis betonfal látszik keresztben de nincs ott, meg a házak fák belógnak a képbe! Állítottam a beállításokban, de semmi,jah és a gépem konfigurációja szinte ugyanaz mint elõtte, csak annyi a különbség hogy be lett téve 512MB ram a már bentlévõ 512 mellé! Azt mondta a srác aki csinálta hogy berakta ugyan de nem engedélyezi a gép hogy dual-ban mennyen! Ez lehet probléma? Ha nem akkor mi csinálhatja! Feleségem szokott WOW-ozni ezen a gépen az meg tutin megy! Várom a válaszokat, tippeket, ötleteket!
Elõre is köszi!
úgyhogy most JEEE😄😄😄
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
mit csináljak, hogy legyenek?S:
Én úgy tudom -meg ahogy láttam is- hogy Cross már 5 csillagnál is megérkezik. Ha sikerül valahogy "kinyírni" akkor írja is, hogy Cross és hogy hány pontot kapsz érte. Remélem tényleg így van, már fél éve nem játszottam vele. Emlékeim szerint neki is fekete-fehér Corvetteje van, csak más a mintázata, ezért már korábban is furcsának találtam, hogy az intróban mutatott Corvette az miért olyan barnás és nem fekete-fehér.<#fejvakaras>#fejvakaras>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
amugy az alap üldözésekben csak az 5. a max
akkor jön Cross is egy!
egy mûködõ faq link is érdelne, bár a legjobb szerintem az lenne ha leírná ide aki tudja. ha már volt róla szó az is jó, csak mondjátok, blindre nem szeretnék végiglapozgatni 22000 hozzászólást.
köszönöm