Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a problemám, h nincs hozzá CD-key em. ma reggel szedtem le és má naon rá vagyok indulva.
segítsetek plííííz!
kösz: bumbi
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
1. AlcoholClone-Ston3d verzióm van.
2. Alcohol 120% uninstallálva, démon 4. fent.
3. Démonnal mountolok, All options ON (safedisc is), start - detected.
4. Démonnal mountolok, sd4hide.exe fut, HIDE, indit - detected.
5. Démon, FAQból letöltött virtual-cd-hide indit, piros pipán "hide all virtual drives", start - detected (mellesleg a virtual-cd-hide-nál nem látok semmi változást, mindig csak hide-olni lehet, az unhide mindig szürke. lehet, hogy nem rejti el?)
6. SafeDisc.Crack-ból az exével kicserélem az eredetit, fenti lépések ismét végigpróbál, detected, detected, detected <#mf3>#mf3><#gun>#gun><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#falbav>#falbav>
PLIZ! valaki egy müködö megoldást szolgáltasson, mert egyrészt fõvelövöm magam, másrészt kivágom az egészet. Lenne néhány órám jáccani, és nemtudok 😞
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
ráadásul meg se tudod szerezni, csak egyetlen rendõrös üldözés erejéig kapod meg
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
A Camaro-t meg lehet mmajd tuninngolni, vagy az csak úgy van azt kész?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
http://www.panoramio.com/user/518310
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
nagyon LoL😊
eddig jó volt de formázás után beszart, az intrót se látom normálisan, mikor meg átálítom 640*480-ról 800*600-ra akkor ein lesz, mi a ****** csináljak? már nagyon idegesít. van fent nvidia driver legújabb + dX 9.c
segítsetek plz, ha lehet privibe válaszoljatok elõre is köszikehelp MEE
telóval van nem ekkorába jácok 😛

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Elnézést a Sorokért:)

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
😊
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp