Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszke
Looserke
kb. 10 sec-be telt, amíg rákerestem a fórumban... <#nezze>

Sheva
na tud valaki egy mûk9ödõképes Money Trainer-rõl?

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Looserke
JMMV-XTXT-RSUQ-JD8Q-L9UW

csátok !

Az lenne a problemám, h nincs hozzá CD-key em. ma reggel szedtem le és má naon rá vagyok indulva.

segítsetek plííííz!

kösz: bumbi
OrioN the S
HOPPÁ! 😊 Mi történt?

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Andie
Na srácok, az elmúlt 2 órában azzal szórakoztam, hogy megpróbáltam elinditani a játékot, de természetesen nem sikerült.
1. AlcoholClone-Ston3d verzióm van.
2. Alcohol 120% uninstallálva, démon 4. fent.
3. Démonnal mountolok, All options ON (safedisc is), start - detected.
4. Démonnal mountolok, sd4hide.exe fut, HIDE, indit - detected.
5. Démon, FAQból letöltött virtual-cd-hide indit, piros pipán "hide all virtual drives", start - detected (mellesleg a virtual-cd-hide-nál nem látok semmi változást, mindig csak hide-olni lehet, az unhide mindig szürke. lehet, hogy nem rejti el?)
6. SafeDisc.Crack-ból az exével kicserélem az eredetit, fenti lépések ismét végigpróbál, detected, detected, detected <#mf3><#gun><#boxer><#violent><#falbav>

PLIZ! valaki egy müködö megoldást szolgáltasson, mert egyrészt fõvelövöm magam, másrészt kivágom az egészet. Lenne néhány órám jáccani, és nemtudok 😞

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Looserke
...elmondtad a végét...akart lenni, de most nagyon ideges vagyok....

geri15
csak úgy van
ráadásul meg se tudod szerezni, csak egyetlen rendõrös üldözés erejéig kapod meg

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Looserke
Kösz, hogy lemondtad a véhét, idióta! Legalább írtad volna be, hogy SPOILER, a mondandód elejére és akkor nem olvasom el. <#mf3><#boxer>

MikX
Hali!
A Camaro-t meg lehet mmajd tuninngolni, vagy az csak úgy van azt kész?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

streeter
De googlen én nem találtam se cheatet se trainert. Lehet én vagyok a fasz de a Need For Speed Most Wanted cheat vagy ugyan ez trainer-el nem hozbe semmit ami cheat vagy tréner lenne.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

DJ Skyline
FAQ!!!!HALLLO
😊

CsuTi
az is megvolt 😞

yah, tegyél fell egy régebbi drivert

OrioN the S
Gúúglíí halóóó!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

trainer!!!!HALLLO

OrioN the S
OK! Látom te má nem fox mentést kérni 😄 Inkább mások tõled!<#eljen>

Ez a problémám felrakom a játékot(NFSMW.CD.Version.Alcohol.Clone-ST0N3D) Alcohol120%(195b3105)-el utána átmásolom NFS_MOST_WANTED_SAFEDISK_CRACK_BY_CRiMiNALS speed fájlt, bekapcsolom a cd1-t ahonnan telepítettem (nálam O😊 felugrik az ablak és indítom, elindul, de ha utána kilépek, akkor utána mindig cd hiba. A gépem nincsen internet, a másodlagos IDE letiltva az eszközöknél, azaz nincsen DVD meghajtóm. Mi lehet a probléma???

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

Fejes021
ez a legkirályabb game amivel életemben jáccottam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.panoramio.com/user/518310

asfa
az ám aztán majdnem elkaptak 😄DD

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

CsuTi
már az is volt 😛

trainer!!!!HALLLO

Duddits
Zonda verziót, hogy tudom kiírni, hogy mûködjön is?!! Létszi valaki írjon már!

OrioN the S
DELETE 😊

CsuTi
van vmi ötleted?

LoL

Háj nem tudna vki mondani valaki honnan lehetne trainert leszedni

nah😊 errõl beszélek😊

nagyon LoL😊

CsuTi
ez lennne a gondom

eddig jó volt de formázás után beszart, az intrót se látom normálisan, mikor meg átálítom 640*480-ról 800*600-ra akkor ein lesz, mi a ****** csináljak? már nagyon idegesít. van fent nvidia driver legújabb + dX 9.c

segítsetek plz, ha lehet privibe válaszoljatok elõre is köszikehelp MEE
telóval van nem ekkorába jácok 😛

Az miért van,h nem tudtam kifizetni a kocsim és lefoglalták vagy mi.. Rányomtam két entert és újra tudtam menni vele... ????????????
kanyarba nagyon gyenge
Gecccc... M3 akkora egy rakat szar,h nemigaz... Golfommal sokkal könnyebb nyerni
A rohadtak, nem ottfelejtettek egy tüskés izét...? 😊
quack
skyline történt vmi izgi a sztoriban vagy legyõzed, visszaadta, csoki?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Jagi
Nemö! 😊

na mármost: ez a játékszarez?

hy all! A gém nagyon király, de nekem egy dolog hibázik benne, amikor a garage-ba vok, akkor az autóm annyira fényes hogy az valami iszonyat eszméletlen világos, ha feketére festem ilyen enyhe szürkés metálos szürke beütése van. a szineket csak tippelni tudom vagy amx kiállok és megnézem h. milyen is lett. volt már ilyen gondja valakinek? ezt valahogy nem lehet átállítani? mert a grafika nem romlik meg ugynaugy tükrözödik minden csak kegyetlen világos, de csak az festés a belsö tér az autoba már tökéletes, meg a háttér is csak a festésnél van ez. ha valaki tud lécci segítsen
Jagi
Aahahahahahhhahaaahahahahhah!
Vazze : )...

basszik elindulni... megbolondulok😊

Elnézést a Sorokért:)

OrioN the S
😄DDD Copkiller! 😄D

asfa
igy kell bánni a zsarukkal

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

OrioN the S
Miért kell mindent 20 percen belül 2x megkérdezni 😞

OrioN the S
<#shakehead>

HELPer
Mikor megnyomom az NFS-MW játékban az F12 gombot, akkor hová menti el a felvett képeimet?

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

ok, megprobálom...hátha köszi

OrioN the S
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nah errõl beszélek valakinél elindul van akinél nem, ezért várom a cracket... pedig komoly kis játék tegnap belekostoltam, ezé is vagyok kicsit ideg mert tolnám...

😊

Tompie
Próbáld úgy ahogy én csináltam, nekem ez eddig bevált és mindig indul. DT4. Hide progi indítás, ekkor még nem HIDEolsz hanem ekkor mountolod fel az elsõ CDt mikor felmountolódik akkor bejön az auto menü. Ekkor nyomod meg a HIDE gombot ez a progi a háttérbe fut ne zárd be. ÉS most PLAY az auto menün.

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp