Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na ehhez mit szoltok😄

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

melyik is az a pálya ahol a kocsiva lehet ugratni,repülni majd 2 métert?😊
sike
amit mondtál azt csináltam de: ugyan az jött ki hogy insert correct... de lehet hogy az a para hogy nincs bent a dvd? neked a gépen van a cd 1 és ugy meg? ird le pontosan hogy mit csináljak plz

-

RelakSfromhome
újra itt vagyok.

Mégegyszer: Mit is jelent a milestone-ok között a jelvényes rendõrkocsi? Valami olyasmit ír a szöveg, hogy: Játszd ki az üldözõ rendõröket minimum 3 kihágással, hogy teljesítsd a kihívást.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Na gamecopy-n nem tudom milyen béna mentést tesznek fel, de annál már szvsz mindenki rég túljutott!!<#csodalk>
Nekem fent van az 1.cd image fájla a gépemen. a progiba be kell állítan ennek és a játék exe-jének az elérését. kiválasztod a protectionnál hogy secuRom7 és ebben a programban a run game menübõl indítod a játékot.
Tehát meg😊

DJ Skyline
végigvitt mentésem van...mármint a sztori...

NuCLEARScoRp
Ha képfájlban van a CD1, Mountold be Daemon Toolsba!! Utána menni fog

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Valaki, ha tud tegyen elérhetõvé egy 100%-os mentést. A vége felé már ...-va nehéz. 1000.000. köszönet. 😊
Nos,nos összegezem az elmult két nap Kálváriáját...😊 tegnap csodálatosan futott minden, etc..ma szénné szopatott a rendszer😊 be mountoltam a Jövõ Évet is...de semmi... és most jön az ÜBERLOL...!!! Véletlenül nyitva hagytam egy mountnál a DVD-iro "ajtot"... nem volt benne lemez, csak már játszottam, ami érthetõ kb 6824196841268194268941268941618942 mount után, az embernek vagy habzani kezd a szája vagy játszik, én a kinyitoval játszottam még egyszer csak elindult a progi😊)) Nos... a Modszerem😊 Damen Tools v3.47 magyar... bemountolom...Cd1 est Redvát... bejön a kép...mielõtt PLAY t nyomnék elindittom a s4rd kicsi hidden progit, Hidden...és és és és és MOST jön ÜberLOL rész... kinyitom, a DVD irot😊)) és PLAY gomb és bejön a játék... Szoval Mr.Ripley hihetetlen de igaz mûsora elmehet anyjába... remélem másnak sikerül ez a modszer😄DDÉéé nekem bejött😊

Elnézést a Sorokért:)

sike
ezzel megtudom oldani hogy c rõl menjen az indulás?

-

Ezt nem próbáltad?: #15946

RelakSfromhome
ááá!! 😄😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

sike
azt meg tudom oldani hogy ne kérje a dvd-t és a c röl mountoljon?
metr nincs nálam a dvd ami van a cd1 de a gépen rajta van

-

sike
mégis hogy ? ennek ahatására nem kell majd használni a dvd-t( cdt)? nem kell mountolgatni?
segíts

-

NuCLEARScoRp
A létrehozott parancsikonnl indítottad? Nálam mûködik!! Deamon tools kell hozzá mégis... tévesen írtam az elöbb

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

sike
ugyan az a hiba mint ha nem lenn elrejtve
plíz inzer aá korrect.....

-

Csao annyi lenne a kerdesem hogyha kiirom cd-re a jatekot akkor is ugyanugy lehet hasznalni vagy csak mountolni lehet?
NuCLEARScoRp
próbáld meg Daemon-al ugy biztosan megy!

Tatz
Nekem se, kiír valami errort.

www.autosapro.atw.hu

sike
nekem nem megy
mi lehet a para?
black edition van meg

-

Hi all!

Van valakinek full mentése a játékhoz?

NuCLEARScoRp
ime a legújabb módszer a játék indításához:

1. Letöltöd ezt a progit(Sefedisc 4 Blocker):http://www.gameburnworld.com/Other/SafeDisc4Blockerv1.0Eng.rar
2. Elindítod a progit, megkeresed a játék indítófájljának a helyét
3. Beírod hogy speed (exe kiterjesztés nélkül)
4. Adsz egy nevet a parancsikonnak

elõny: Ezután már nincs szükség semmilyen Hide progira, se Daemon Tools-ra!!!!... a létrehozott
parancsikonnal egybõl fut a game!

<#eplus2><#eljen><#eljen>

asfa
ezt nem mondod.halál ugyanilyen volt nekem is pont itt.szinte tökre ugyanez lejátszodott nálam is ugyan ugy pont itt és ugyanezen az oldalon voltam.aztán másodszorra pedig ugy értem be hogy 13 másodperc volt hátra

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

tigeroo
gyaaaaa, ugy néz ki mint egy raketta =)
DJ Skyline
ATI 9550 128MB 5.11-es Catalisztel'...amúgy meg a képek erejéig feljebb veszem a graf beállításokat...élsimítás,textúra szûrés vagy mi

The FlashBack
mire gondolsz? melyiket töröltem?

The FlashBack
LoL😊
de jó az oldal nagyon😊

Buba007
Hogy lehet Online-ba nyomni? csak eredeti játékkal?

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

Tatz
weh régen ugyan ezt csinálta a Fifával is utána elszállt a windowsom és újraraktam, ment. Töredezettség mentesítés tuti segít? Mert nincs kedvem 1órát itt ülni mellette(akkor már inkább újrarakom a windows-t).

www.autosapro.atw.hu

még segitsetek plííz!

kellene 1 müködöképes crack, de nem ami a FAQban van link, mer az nem jó.
Ha tudtok segítsetek lécci

kösz: bumbi
Hamar törölted a hozzászólásod, öreg, a Tatz-nak ment a válasz végül...

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

Stotoo
érdekes célba érkezés:

Gondoltam csinalok egy kezifekes megallast a celnal, de ebbol az lett hogy dobtam vagy 5 szaltot.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

törezedettség mentesits, valami össze akad nálad!

format c és reninstall

Én sem csinálhattam volna jobbat! Ez tényleg nagyon jó! De a tetején a kép nem jön be, valamint a forrás linked is hibás, mert üres oldal jön be... Amúgy tényleg ügyes vagy!

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

dk skyline milyen a vgad mert oylan gyönyörûrajta a bmw m3 tuningolt változata!
Nekem 6600GTm van de azsem ilyen szép!
Valamit szarul litottam be?

Tatz
Lenne egy kis problémám az installal: Amikor bemountolom az 1-es CD-t nem csinál semmit, rákattintok az autorun-ra tölt egy kicsit és semmi. Ugyan ezt csinálta a demo-val is! Valaki help?

www.autosapro.atw.hu

The FlashBack
nah... ilyen már mindenkinek votl szerintem😊

LoL

Hello! Regisztrálj a fórumba, ott találsz jelszót, amivel be tudsz léni a letöltésekhez. A letöltéseknél keresd ezt: "Need for Speed: Most Wanted (Törés a teljeshez!)" Aztán ennyi! 😄

Sland
grat de sztem garage ba kellene

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

voxom

már nekem is volt ilyen.. 😛

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

Sland
pech

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Speedbreaker

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Nekem simán megy a game és nem is ezt a sd4hide progit használom. Szerintem akinek nem megy próbálja meg anti-blaxx-al nekem így mûxik.

Andie
Nekem valaki? <#conf>

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

MikX
Dehogynem...
Megcsináltam, aztán quick race-ban tudsz vele menni, meg az M3-as simával, nem a versennyel...
Akkor sok értelme van az egésznek, ha nem lehet!
De mondjuk ott azon a versenyen tuningolva van, meg találkoztam már tuning M3GTR Street-tel is quick-ban, ami tuning volt, legalábbis kívülrõl, csak azért kérdeztem!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Találsz CD-kulcsot is az oldalamon, amit az aláírásomban láthasz, milyen címrõl éred el.