Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.alkohol benmuntol CD1-et majd sd4hide futtat majd hide..
3.jáccok
most meg csak jáccok😄
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Szóval én így csináltam:
1. felrakod a játékot
2. elindítod a z anti-blaxxot->settings(leteszi tálcára)
3. amiket kér(deamon vagy alcohol elérése stb.)
4. protection: secuRom7, Game: a játék exe-je, mount image: pipa, Image: a cd1 image fájlja
5. close (valamikor kérni fogja hogy mi legyen a neve oda mindegy mit írsz, úgy fog megjelenni a progiban)
6. bemountolod a deamon toolsba vagy alcoholba a cd1-t
7. jobb klik lent az antiblaxx ikonon run game menu és ott van amit beírtál név.
8. indul a játék
Nekem így mûxik. Olyat csinál hogy kér correct cd-t néha ilyenkor kimount, utána vissza és jó.(próbáltam deamon 3.47 meg alcohol120% is)
Ezt megcsináltam,és nem ment,Fenyoy irta,hogy kinyomta a DVD irot egy játéknál,és igy megy.LOL <#buck>#buck><#bohoc>#bohoc><#bohoc>#bohoc>
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
US Most Wanted - Nowhere to Hide 1.0 eng_nocd.exe
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/
ird be ide részletesen plz többet ezzel nem basztatlak...
-
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
innen meg szedsz hozzá serialt vagy crackot....
-
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
print screen
utána átlépsz a vindowsba
elindítod a paint-et /Startmenü/kellékek/
szerkesztés
beillesztés
kicsit bonyolult, de sikeres
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem vagyok láma, néhány programot már lemagyarositottam, ha neked nemis mond ez semmit, belenyúltam már a Diablo2-be, meg a Doom3-ba is, szal kb sejtem mit kell csinálni, de nem müxik!
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Van abszulút tuti tippetek?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Asszem ez a game kimarad nekem. Mostmár csak az Ace codec lehet a bibis, de azt nem vagyok hajlandó leszedni, mer aztán a filmeket nem tudom nézni. Anniyt nem ér ez a szar. És asszem ignorálom a jövöben az EA játékokat, ezzel maguk alatt vágják a fát.
Ha lesz néhány nap múlva korrekt tört verzió, mondjuk dvd-ben, akkor újrapróbálkozom.
Köszi mindenkinek, aki segiteni próbált!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
2. Bemásoltam az NFSMW könyvtárába
3. Elinditottam.
4. Megadtam neki a játék könyvtárát
5. Megadtam a "speed" -et is
6. Bemountoltam az 1-es lemezt démonba (all options ON, zöld)
7. Inditom a desktopról az új parancsikonnal (sd4blocker) - és UGYANAZ!!! rohad kibaszott szemét geci emulation detected! <#boxer>#boxer><#violent>#violent><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Hogy szakadna meg az, aki ezt a kibaszott védelmet csinálta!
Fenjoy : a tálcanyitós trükköd sem müxik 😞 Söt, letiltottam a dvd meghajtómat, csak a virtual volt, úgy sem.