Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r22
1. alkohol+bemoontol telepit....
2.alkohol benmuntol CD1-et majd sd4hide futtat majd hide..
3.jáccok

most meg csak jáccok😄

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Nekem is a gépemen van a cd1.
Szóval én így csináltam:
1. felrakod a játékot
2. elindítod a z anti-blaxxot->settings(leteszi tálcára)
3. amiket kér(deamon vagy alcohol elérése stb.)
4. protection: secuRom7, Game: a játék exe-je, mount image: pipa, Image: a cd1 image fájlja
5. close (valamikor kérni fogja hogy mi legyen a neve oda mindegy mit írsz, úgy fog megjelenni a progiban)
6. bemountolod a deamon toolsba vagy alcoholba a cd1-t
7. jobb klik lent az antiblaxx ikonon run game menu és ott van amit beírtál név.
8. indul a játék

Nekem így mûxik. Olyat csinál hogy kér correct cd-t néha ilyenkor kimount, utána vissza és jó.(próbáltam deamon 3.47 meg alcohol120% is)

THX!!!
Ezt megcsináltam,és nem ment,Fenyoy irta,hogy kinyomta a DVD irot egy játéknál,és igy megy.LOL <#buck><#bohoc><#bohoc>

Nem sikerült belépni hozzád
Hunter of Deer
Kezs kurv*ra felb*szni ez a játék!! Annak tõböl levágnám a kezét aki beletette a catch up-ot! Annyira hülyeség hogy az valami eszméletlen!!! Lehagyom a többieket erre pár másodperc és a nyakamon vannak újra full egyenes részen max gázzal megyek hiba nélkül!! Szal nekem már kezd egyre jobban felejtõs lenni a game!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

kill3r22
van egy ijenem is de hogy mire jó azt nem tudom
US Most Wanted - Nowhere to Hide 1.0 eng_nocd.exe

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

matyi08
nekem is ment elsõre! <#beka2><#duhos2><#hawaii>

Van. Nálam 😄

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

sike
kill3r22 te milyen modszert használsz megprobálom én is

ird be ide részletesen plz többet ezzel nem basztatlak...

-

Haverom is ilyen mázlista
akkor Neked k**** nagy mázlid van
kill3r22
jah hkzondás van nekem is mint legtöbbünknek....nekem semmi gondom az inditással...

Tompie
maradok az F12 módszernél, mert megtaláltam hogy a ...\Dokumentumok\Képek\...-be teszi a képeket.

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

kill3r22
igen van....😄😄😄😄 de hol azt ne kérdezd..... leszede valahonnan...
innen meg szedsz hozzá serialt vagy crackot....

<#nyes>
sike
lehet hogy elbvagyok tályolva neked melyik verzió van? nekem a zondás...az nem megy mindig ...ehez van crack?

-

kill3r22
asszem oda ahova a mentést...de lehet tévedek....de van eccerüb...a Fraps!!!

Istencsászár
fraps😊))))))))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Képmentés:
print screen
utána átlépsz a vindowsba
elindítod a paint-et /Startmenü/kellékek/
szerkesztés
beillesztés
kicsit bonyolult, de sikeres
kill3r22
nincs fent neked clonedvd progi vagy valami ijesmi?mert az bezavarhat....

Hogy lehet átállítani Km/h ra az órát?
sike
van valahol feltört acohol? ami nem 30napos?

-

Falconer
A dafedisc 4 hider -t nézted? Ha daemonba bemountolod, nyomsz neki egy hide-t akkor lehet jáccani. De biztos nézted, csak nem olvastam vissza...

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Tompie
Hogy tudok képeket csinálni a játékban(fényképezni)? Vagy lejebb olvastam, hogy F12? az akkor az hova teszi a képeket ?

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

kill3r22
akkor nálad más a bibi.....nekem alcohol+sd4hide al megy.....meg nerom van fenn más nem....és tutti minden szal nálad más a gond....amugy nekem müxi a crack!!!

Istencsászár
lol elvagy tévedve védelemmel max alattad vágja a fát mer nembirsz vele holott ezer1 lehetõség van rá hogy elinduljon, ace codeceket meg nyugodtan leszedheted azt feltaksz másik pakkot vagy divix+ac3+xvid+wmv codec azt kész nincs szenvedés az acéval és minden film megy ugyan ugy!!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Andie
Azér baze, mer a rohadt crackod sem müködik, ahogy irtam.
Nem vagyok láma, néhány programot már lemagyarositottam, ha neked nemis mond ez semmit, belenyúltam már a Diablo2-be, meg a Doom3-ba is, szal kb sejtem mit kell csinálni, de nem müxik!

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

sike
cracket honnan lehet leszedni?

-

Próbáld meg, hogy leszeded a Daemon-t, felteszed az Alcohol 120-at, 1.9.3105, és azzal mountolsz, utána HIDE, és utána talán megy!

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

SZEG007
Ace codec nem kell film nézéshez...

Falconer
Vazze, és csak 6000-es fordulaton! :o Ebben akkor még lenne +50 kmh nem? 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

kill3r22
meg már van crack akkor mi a lof*sznak szenved ilyen hide progikkal???nem értem....

Ez már kész röhej. Végigpróbáltam az összes variációt, amit itt felsoroltak. Ez a szar meg csak röhög rajtam. Mi a fenét csináljak?
Van abszulút tuti tippetek?
Andie
A CRiMiNALs félét? Hidd el, leszedtem. Azzal sem megy. Ugyanaz az eredmény, mintha le se cseréltem volna az exe-t.

RelakSfromhome
nekem is fent van a ace...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Andie
No comment.

Asszem ez a game kimarad nekem. Mostmár csak az Ace codec lehet a bibis, de azt nem vagyok hajlandó leszedni, mer aztán a filmeket nem tudom nézni. Anniyt nem ér ez a szar. És asszem ignorálom a jövöben az EA játékokat, ezzel maguk alatt vágják a fát.
Ha lesz néhány nap múlva korrekt tört verzió, mondjuk dvd-ben, akkor újrapróbálkozom.

Köszi mindenkinek, aki segiteni próbált!

kill3r22
mit szvedsz...töltsd le a Crackot...vazze....

FOXX supreme
sztem 6...

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

sike
szeritnem maradj csöndben.

-

Sland
a ford gt hány sebességes? 5 vagy 6?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Istencsászár
lol még mindig a védelemmel szarakodik pár <#lama> nevetséges 😊)))) nemértesz hozzá ennyi, vedd meg ne szenvedj már

Sland
hopp ez véletlen ték volt

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
sok olyan van

Sland
<#worship><#wilting><#guluszem1><#wow3>

melyik is az a pálya ahol a kocsiva lehet ugratni,repülni majd 2 métert?😊
sike
melyik a tuti progi amitõ nekm megy hogy c van a cd1??

-

Andie
1. Letöltöttem a SafeDiscBlockert
2. Bemásoltam az NFSMW könyvtárába
3. Elinditottam.
4. Megadtam neki a játék könyvtárát
5. Megadtam a "speed" -et is
6. Bemountoltam az 1-es lemezt démonba (all options ON, zöld)
7. Inditom a desktopról az új parancsikonnal (sd4blocker) - és UGYANAZ!!! rohad kibaszott szemét geci emulation detected! <#boxer><#violent><#falbav><#falbav>

Hogy szakadna meg az, aki ezt a kibaszott védelmet csinálta!

Fenjoy : a tálcanyitós trükköd sem müxik 😞 Söt, letiltottam a dvd meghajtómat, csak a virtual volt, úgy sem.

ford gt

405 te menté az király,melyik kocsi ez?
sike
te én beszarok😄 el indult a gém ki léptem ujra elakartam inditani de ugyan az a hiba
faszom se tudja hopgy hogy kell😄

-