Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Voltam zárás előtt. _______________
szóval ilyen gépen miért csak 30-38 FPS?
Beléptem alcoholba leválaszt, képcsatolás és már jó is<#vigyor>#vigyor>
Próbálkozni kell. Ezzel a daemonnal, azzal az alkophollal, sd4hide-dal és anélkül stb.<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Sokaknak simán megy démon mountolás után. Azaz semmiféle büvészkedés nemkell. Ebböl arra következtetek, hogy nekünk van valami felinstallálva, vagy olyan a hardver összeállitásunk, ami nem tetszik a játéknak. Igy aztán csinálhatunk amit akarunk, fejreállva futtathatjuk az összes anti-secu-blaxi-hider baszást, akkor sem fog elindulni.
Azért ha valaki rájön, mi az, ami nálunk gátolja a futást, sikitson...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ami kérdõjeles gondolom!
Köszi az infót😊
Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD
3-szor sikerült elindítani 4 nap alatt
már a 13. vagyok
és már belefáradtam a sok próbába
3-szor sikerült elindítani 4 nap alatt
már a 13. vagyok
és már belefáradtam a sok próbába
a véletlenszerû érmék között nem találtad el
a 3 bal oldali érme
én simán felmountolom a DTools-szal és Play
nem kell semmiféle sd4hide-t vagy antiblaxx-t vag egyéb trükköt használnom
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
itt
a reg nem sikerült
inaktív vagyok
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Kérdés!
blacklist 13-nál vagyok!
Megnyertem a golfot!
Benne is van a garázsban!
A 14-es versenyzõt is kinyirtam de nem kaptam meg a IS 300-as kocsiját!
Ez mitõl függ?
Elõre is köszi a választ!
Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD
NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
az nfo ezt mondja
a játék számát nem tudom
nero 6.3.00
1.18 letölt (alábbi folyamat végigcsinál), outofmemoryval elszáll. Uninstall.
1.17 letölt, install. Eleve hibával indul ezis, valami settings restored, meg ilyenek, de aztán lekerül az óra mellé.
Settings - beállitom a démon útvonalát, az alcohol útvonalát, first game, securom7, nero.exe megkeres, no protection, nembaj, kézzel securom7 kiválaszt, játékneve NFS, ok, mount image, drive0, Alcohollal, az egyes CD mds-je. Ok. Close.
Jobbegér, start game, NFS - beugrik a szokásos kis képernyö, majd a szokásos emulation detected rohadvány.
Újabb ötlet?
Pedig azzal az alcohollal csináltam,amit az nfo file mond
Nálam a menübe neincs egér bagy csak nem látszik. Valaki tud valami orvoslást erre a problémára? Elõre is köszi
az sem, amit te írtál
A dvd-nyitogatós se megy
Az sd4hide féle se megy
A virtuális meghajtókat is elrejtettem, úgy se megy
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
kihagytam vmit?
utána indul a játék, de a szokásos:
Plíz korrekt cd.......
<#falbav>#falbav>
<#falbav>#falbav>
-
Most feltettem a legújabb alcoholt, azzal sem megy.
Ámbátor, mostmár a FAQtól leszedett virtual cd hider legalább elrejti a meghajtót, mert ki is irja, hogy 1 virtual drive hidden, és átvált az ikonja áthúzott CD-re. (ezt eddig nemcsinálta, hiába hide-oltam vele). No persze ennek ellenére az NFS arcomba vágja a szokásosat...
Most nézem az antiblaxxot...