Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slayerboy
Tûszfal?Böngészõbeállítás?Nálam jó...

Voltam zárás előtt. _______________

kill3r22
sztem azért nem csinálnak kreeket..mert minek ha ezekkel a célprogramokkal megy...vagy nemtudnak...

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Sland
nem látszik nekem a benner. sem a mw garage topicban😞

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Slayerboy
Jó, tudom, hogy nem szimulátor, de akkor is... 😊

Slayerboy
Aszt nem értem, hoty ha tök jól ki vvan dolgozva a belseje a kotsiknak, akkor miért nints pelsõnészet?<#idiota> Pedig úgy volna az igazi! 😊

sike
miért nem tudnak csinálni cracket?

-

Van valami tippetek,h A8N SLI 3200+ 6800GT 256MB 256bit 4x 512 Kingston
szóval ilyen gépen miért csak 30-38 FPS?
Seth
szerintem az véletlenszerû

PSN ID.: Beegabor

elindítom a játokot kiírja: Please insert the correct cd... bla-bla-bla<#falbav>
Beléptem alcoholba leválaszt, képcsatolás és már jó is<#vigyor>

jakewyler
A 7es karakternek hanyadik kérdõjel alatt van a autója?fontos lécci válaszoljatok,nekem nagyon kell az a merci!

Szerintem is igazad van.
Próbálkozni kell. Ezzel a daemonnal, azzal az alkophollal, sd4hide-dal és anélkül stb.<#falbav><#falbav><#falbav>
igen, így
Andie
Nemugyanaz, csak a méretük azonos. Wincommanderben hasonlitsd öket össze. van eltérés. De hogy mi, énsem tom, mert ugyanazt csinálja mint az eredeti- azaz semmit.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Andie
Itt valami más bibi lesz srácok.
Sokaknak simán megy démon mountolás után. Azaz semmiféle büvészkedés nemkell. Ebböl arra következtetek, hogy nekünk van valami felinstallálva, vagy olyan a hardver összeállitásunk, ami nem tetszik a játéknak. Igy aztán csinálhatunk amit akarunk, fejreállva futtathatjuk az összes anti-secu-blaxi-hider baszást, akkor sem fog elindulni.
Azért ha valaki rájön, mi az, ami nálunk gátolja a futást, sikitson...

SASboy
határeset 😊

nice legs. what time to open?

narazzino
a gamecopyworld-ról a cracket de az tökugyanazt az exe fájlt tartalmazza mint ami az eredeti, tzehát semmi crack. nektek is így van?

Sland
ha a tag 405 tel ment a forddal 5 ös sebességben, akkor az csít volt, vagy fake a kép. mivel ti azt mondjátok hogy 6 sebességes a gt...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

[OP]Freedom
Ahha!

Ami kérdõjeles gondolom!

Köszi az infót😊

Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD

Ez a döhítõ

3-szor sikerült elindítani 4 nap alatt
már a 13. vagyok
és már belefáradtam a sok próbába
Ez a döhítõ

3-szor sikerült elindítani 4 nap alatt
már a 13. vagyok
és már belefáradtam a sok próbába
nem nyerted el
a véletlenszerû érmék között nem találtad el
a 3 bal oldali érme
érdekes ez a sok trükközés az inditassal
én simán felmountolom a DTools-szal és Play
nem kell semmiféle sd4hide-t vagy antiblaxx-t vag egyéb trükköt használnom

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

http://kalakalap.hu/mostwantedx/
itt
a reg nem sikerült
inaktív vagyok
mohus
ennél a tempónál már nem olyan fos az aszfalt😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

[OP]Freedom
Hellosztok!

Kérdés!

blacklist 13-nál vagyok!

Megnyertem a golfot!
Benne is van a garázsban!

A 14-es versenyzõt is kinyirtam de nem kaptam meg a IS 300-as kocsiját!

Ez mitõl függ?

Elõre is köszi a választ!

Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD

Sland
LOÁÁÁL

geri15
nem igazán..
Ford GT-nek hívják

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

SASboy
<#eljen> ez murciélago ugye?

nice legs. what time to open?

azért írtam azt mert nekem kiírta a progi hogy állítsam arra és nekem megy vele

Miért? Hol nem sikerült?!

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

az anti-blaxx-ban nincs securom4 csak securom5 és 7
kill3r22
én ezt használom Alcohol.120.Percent.1.9.2

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Alcohol 120% v1.9.5.3105
az nfo ezt mondja
a játék számát nem tudom
nero 6.3.00
kill3r22
jah meg az antibalxxnál securom7-et irtál...de ez a játék securom4es....

RelakSfromhome
Majd ha végeztem, lesz igény olyan térképre, mint ez itt?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

kill3r22
az alkohol meg a daemon nem szeretik egymást valamejiket tüntesd el...én ajánlom az alkoholt...de állitolag a daemon 4.0ával mindenflée hideolás nélkül megy...

Ha lefoglalják a paraszt rendõrök a verdát, akkor hogy kapom vissza?
sike
még nem tuszta valami
ki hogy rakta fel én dvdrõl moutolgatam

-

DJ Skyline
FAQ-ból!😊

Andie
Na kipróbáltam antibaxxal.
1.18 letölt (alábbi folyamat végigcsinál), outofmemoryval elszáll. Uninstall.

1.17 letölt, install. Eleve hibával indul ezis, valami settings restored, meg ilyenek, de aztán lekerül az óra mellé.
Settings - beállitom a démon útvonalát, az alcohol útvonalát, first game, securom7, nero.exe megkeres, no protection, nembaj, kézzel securom7 kiválaszt, játékneve NFS, ok, mount image, drive0, Alcohollal, az egyes CD mds-je. Ok. Close.
Jobbegér, start game, NFS - beugrik a szokásos kis képernyö, majd a szokásos emulation detected rohadvány.

Újabb ötlet?

sike
cracket honnan szedjem le???

-

kill3r22
mejik verzi van a játékbol? mijen iroprogid van?

Úgy se megy, ahogy te írtad.
Pedig azzal az alcohollal csináltam,amit az nfo file mond
Hali!
Nálam a menübe neincs egér bagy csak nem látszik. Valaki tud valami orvoslást erre a problémára? Elõre is köszi

kill3r22
esetleg megprobálhatod még az Sr7_stop-ot--....hátha.....

Nekem nem megy az anti-blaxx-os variáció sem....
az sem, amit te írtál
A dvd-nyitogatós se megy
Az sd4hide féle se megy
A virtuális meghajtókat is elrejtettem, úgy se megy
<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
kihagytam vmit?
Nekem azt írja ki az anti-blaxx, hogy mount switch syntax error
utána indul a játék, de a szokásos:

Plíz korrekt cd.......
<#falbav>
<#falbav>
sike
hogy lehet hogy akkor megy ha van cd a gépben de ha nincs és a drõl akarok moutolni akkor nem megy?

-

Andie
Haver laptopján is megy simán az eredeti hide proggival, ami a cdk mellett volt. Nemértem én ezt.
Most feltettem a legújabb alcoholt, azzal sem megy.
Ámbátor, mostmár a FAQtól leszedett virtual cd hider legalább elrejti a meghajtót, mert ki is irja, hogy 1 virtual drive hidden, és átvált az ikonja áthúzott CD-re. (ezt eddig nemcsinálta, hiába hide-oltam vele). No persze ennek ellenére az NFS arcomba vágja a szokásosat...
Most nézem az antiblaxxot...

sike
sajnos már nem értem .....motam hogy leindult néhány perce..de nem megy ugy ahogy irtad amugy meg amit itt van:US Most Wanted - Nowhere to Hide 1.0 eng_nocd.exe ez az 1.0 a zondás az 1.2....

-