Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
de igen...néha csak az segített,hogy Esc,asztalra kimentem,majd vissza a játékba...nem tudom mitõl,de ez tegnap jött elõ,és már eléggé a végén voltam a gémnek

Skyline, nálad nem volt ilyen ok nélküli beszaggatás-para? Mert nálam az elején nem ,de mostanában egyre gyakrabban elõfordul, és idegesítõ, hogy 1-2 mp-ig áll a kép meg a hang.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Frank99
lányok voltak benne????

<#vigyor1>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

DJ Skyline
errõl szól a gém,hogy felverekedd magad a listán,megküzdj Razorral,aztán kocsi vissza,te leszel a most wanted,és mindenki hepi!😊

Majd ha lenyomtad Razort.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Lockheed
Sziasztok... Lenne 1 kérdésem. Hol a béjemvé??? Mert elvesztem azt vágom... De nemlehet megvenni???

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

RelakSfromhome
szameg, beszorultam egy faszállító teherautóba. Majdnem busted lett a vége (altefnégy 😄 )

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

DJ Skyline
FAQ!😊
http://nfsmwfaq.atw.hu/index_full.html

Hol találhatóak a mentések?
C:\Documents and Settings\(Neved)\Dokumentumok\NFS Most Wanted

jaaa😊 nemtudtam, akkor kérdezem még 1 et😊 hogyan lehet a körözési szintet csökenteni? jah meg az a bounty mire valo black lista belül van az a menû rész

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

[HUN]Crassus
thx thx

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

sztem volt, amúgy a dokumentumok/felhasználónévben nézelõdj

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Panjabi Mc
a tûz az a körözést jelzi, hogy menniy a körözési szinted ez, ha tuningolod a kocsit akkor megy lejjebb, ha rosszat csinálsz pl sebességhatárt nem tartod be akkor szig mon nõ😊

Rotary & Dypee production

[HUN]Crassus
skacok a save game-t hova kell berakni??

sorry ha volt....😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

na jah <#vigyor2>

viszont az a rendõrcsaj az elején... azért kissé túljátszotta magát 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

mondjuk sokkal jobb, mint az underground-ban volt, ahol ugye volt az állókép a fõbuláról... itt meg csoroghat a nyálad legalább josie maran-on :-)
te vagy a 20. aki megkérdezi ebben a félórában (na jó nem, a 19.)

a tûz ikon, az a körözöttségi szintet jelöli
autót elnyerni pedig az egyik rejtett korong felforgatásával tudsz (amikor legyõzöl egy feketelistást)

amúgy lehet már volt téma, de nektek nem volt valahogy kicsit röhöghetnéketek egy játékbéli videó során, amikor ezzel a "játékokban még nem alkalmazott új technológiával" az élõ embereket és a játék környezetét egyberakták? Oké oké, néhányan már a játékot is végigvitték, meg amúgysincs annyira sok ilyen kisfilm, de én valamiért mindig elmosolyodom olyankor <#idiota>.

hy az a tüz ikon mire való? most 2 x mutat? hogyn lehet autot elnyerni? 3. elenflet gyüröm, de még nemkapom olyan ajándékot.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

off:
akit ez a játék édekel, most kapcsoljon discovery-re: éjszakai, utcai autoversenyek
igazad van 😊

Nem, nem neked válaszoltam "danceboy87".

Nekem válaszoltál "Moralosan"?
Istencsászár
ne idegeld fel magad, még nincs azon az értelmi/szellemi szinten hogy normálisan fórumozhasson 😊)))))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DJ Skyline
tulajdonképp ennyi volt a játék!😄
lehet még a hétvétge elõtt törlésre kerül a gém...még azon is gondolkozom,hogy kiírjam-e az image fileokat egy DVD-re...mert az U2 is megvolt,végigvittem 1x és azóta elõ sem vettem...

SRÁC NEKED VÁLASZOLTAM <#idiota>

mindegy, mindegy <#idiota>

tudja valaki használni a cash trainer-t?
Istencsászár
big kép, ott fent alatta sok betü, képen 1 emberke egy téglalapba és mellette hogy F.A.Q, egeret odahuzod és jobb gombal kattintasz 1et és bejön egy uj oldal ahol van megint sok-sok betü és pár kérdés és köztük válasz a tiedre is !!!!!!!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

na mi van senki nincs fenn ezen
mondjuk csak reggeseknek
Istencsászár
vga driver...

Hali!
Tudja valaki hogy kell feljebb venni a brightnesst? A grahic options-ba kerestem, de nem találtam. Thx a választ.

kirõl? olvasd már el a topic bannerja alatti szöveget plz.

ekkorát szopni teheccség kell😊

kicsit pontosabban légyszi
VAN CRACK!!!!!!!
A MAJOMPARÁDÉ TORRENT OLDALON
Ezt kitaláltam már, le is futott de semmi különbség. Nálad nincs ilyesmi? a graf: 1280x1024 minden full kivéve a shadow Detailt ami 0 Átlag fps: 30.
ki rõl beszélsz Totti
Istencsászár
láma, vagy olvass vissza 1-2 hszt !!!!!!

Istencsászár
az kell még hogy min. szinten értsen a géphez mer nem a teljesítménnyel van a baj hanem a felrakott win + progik és beállitásokkal, de ezt neki kell megoldani nem nekünk...

na mindenki aki tudja hogy kell elindítani ezt a játékot az írja meg nekem léci
csak egy kosza 5let, töredezetségmentésítés...hátha az kell neki van fizikai mem... bár 2 gigához nem tudom mi kell még😊

Elnézést a Sorokért:)

crazyclone
ezt nem értem!
ha kormányra állitom a game-t nem megy career kozbe az egér és ez oriási hátrány csak a world map-on jelenik meg
ha vki tud vmi megoldást azt kérem szojjon

no, a sok lámafaszfejnek üzemnem, hogy nem olyan egyszerû ezt a progit, elinditani... crack meg egyenlõre nincs a HKZonádshoz...mert 1.2 remélem így, már vége lesz ennek a faszlámaobégatásnak... nekem "szerencsére", megy a modszeremel😊)) de lentebb láttam, pár írást, ujra leírom hátha segít valakinek... DaemonTools v3.47 es... nincs semmi más, antiblax meg ilyen "szemetek"... nos, jobb klik egér Virtuál Cd/Dvd --->Eszköz--->megkeresd és ráklikelsz a CD1 imageére... bejön egy ablak... egy másik kis progival hidden kell nyomni... SafeDisc4 Hider... hagyni kell hagyd fusson a háttérben, ÜberLoL jön... DVD/CD ablak nyitva😊 és PLAY gomb... ! A Daemonban nem kell semmi mást csak mountolni semmi szart ne állitsatok benne...emuláciokban, nekem végig Piros a redva szine... hátha segit valakinek ... hajrá😊

Elnézést a Sorokért:)

fifi
ahonnan én megnyertem a Porsche Caymant, ott haverom asszem vmi rendõrségi kiengedést kapott...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sland
nah jó már. böngészõbeállítás volt

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Uraim!

Nálam az NFSMW mozgás közben csinál olyat, hogy a pályákon egy pillanatra megröccen, megakad a kép aztán továbbugrik. A Fraps nem mér semmiféle teljesítménycsökkenést, és a játék is fut tovább, de a jelenség nekem idegesítõ. Arra gyanakszom, hogy a játék kódjával lehet a gond; szándékos programozási hiba miatt nem használja kia progi hogy 2 GB Ram figyel a gépemben, verseny alatt hozzá-hozzá nyúl a HDD-hez. és ezek a pillanatok okozzák a hibát. A kérdésem, hogy tapasztaltok -e hasonlót? Különösen érdekelne olyan user véleménye aki teljes SATA2 támogatás alatt játszik.

Konf: PIV 3.2Gb, Nvidia 6800GT, 2 GB Ram, 120 GB Sata (1) Hdd
Tudom, hogy eddig kb 100szor lett feltéve ez a kérdés, de sehol sem találtam letölthetõ full mentést....

Valaki feltette már valahova? Ha igen, hova?

Köszi.

WAZE segiteni sajna nem tok de nekem is kell egy ILYEN GÉP<#wow1> AKAROM<#eljen><#guluszem1>
Én ma játszottam fullra vezettem az ellenfél elõtt aztán kiirja pirossal h +2.21.12 hát majden beszartam<#nevetes1>

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.