Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
<#vigyor1>#vigyor1>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
http://nfsmwfaq.atw.hu/index_full.html
Hol találhatóak a mentések?
C:\Documents and Settings\(Neved)\Dokumentumok\NFS Most Wanted
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Rotary & Dypee production
sorry ha volt....😛
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
viszont az a rendõrcsaj az elején... azért kissé túljátszotta magát 😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
a tûz ikon, az a körözöttségi szintet jelöli
autót elnyerni pedig az egyik rejtett korong felforgatásával tudsz (amikor legyõzöl egy feketelistást)
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
akit ez a játék édekel, most kapcsoljon discovery-re: éjszakai, utcai autoversenyek
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
lehet még a hétvétge elõtt törlésre kerül a gém...még azon is gondolkozom,hogy kiírjam-e az image fileokat egy DVD-re...mert az U2 is megvolt,végigvittem 1x és azóta elõ sem vettem...
mindegy, mindegy <#idiota>#idiota>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Tudja valaki hogy kell feljebb venni a brightnesst? A grahic options-ba kerestem, de nem találtam. Thx a választ.
A MAJOMPARÁDÉ TORRENT OLDALON
vagy olvass vissza 1-2 hszt !!!!!!Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Elnézést a Sorokért:)
ha kormányra állitom a game-t nem megy career kozbe az egér és ez oriási hátrány csak a world map-on jelenik meg
ha vki tud vmi megoldást azt kérem szojjon
Elnézést a Sorokért:)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Nálam az NFSMW mozgás közben csinál olyat, hogy a pályákon egy pillanatra megröccen, megakad a kép aztán továbbugrik. A Fraps nem mér semmiféle teljesítménycsökkenést, és a játék is fut tovább, de a jelenség nekem idegesítõ. Arra gyanakszom, hogy a játék kódjával lehet a gond; szándékos programozási hiba miatt nem használja kia progi hogy 2 GB Ram figyel a gépemben, verseny alatt hozzá-hozzá nyúl a HDD-hez. és ezek a pillanatok okozzák a hibát. A kérdésem, hogy tapasztaltok -e hasonlót? Különösen érdekelne olyan user véleménye aki teljes SATA2 támogatás alatt játszik.
Konf: PIV 3.2Gb, Nvidia 6800GT, 2 GB Ram, 120 GB Sata (1) Hdd
Valaki feltette már valahova? Ha igen, hova?
Köszi.
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.