Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊
Elnézést a Sorokért:)
http://www.madaraszautosiskola.hu
Ha jól értem, te a következöket csinálod :
1. gép beindul, windows startol
2. démon piros ikonjára jobbegér, eszköz, mount image - kiválasztod a CD1-et. (bemountolódik mondjuk H-nak)
3. SafeDisk4Hider-rel hideolsz. (ennek mi a pontos neve? nem safedisk4BLOCKER véletlen?)
4. Nyitod a DVD tálcát
5. Inditod a desktopról az eredeti nfs ikonnal."
Nos, lehet hogy a két verzio közti különbség miatt, nem megy... nem tudom, igázábol, De ezzel a barom modszeremel már többszörösen elindult a progi... leirom ujra
1.Daemon Tool v3.47 jobb klik Virtual cd/dvd --- cd1-et bemountolom
2. megjelenik a játék kezdõ felülete... PLay,Support etc... ezt hagyjuk így
3. eldintjuk a kis progit neve: SafeDisc4 Hider 1.0 HIdden ergo rejtjük
4. ÜberLoL, de cd/dvd tálca nyitva még a HIdden elõtt...
5. játék kezdõ felületen PLAY
ennyi
Daemon nekem Piros ikon marad, nem zöld és semmi más nincs emulálva vagy bekonfigolva remélem így sikerül neked, hajrá!
😊
Elnézést a Sorokért:)
ALL ACCES (állítólag)
ha te azt tudnád...^^
1. Anti-blaxx-al nem megy
2. NO-CD crackkel nem megy
3. sd4hide-el nem megy
4. ha kiírom nem megy
5. Win2000 kompatibilitással nem megy
mindig tegyem be a jó CD-t, mit csináljak? (próbáltam Daemonnal, Alcohollal semmi) köszi bye
http://www.madaraszautosiskola.hu
ha te azt tudnád...^^
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Dugó:
2-3 sec múlva ugyanitt, nem mozdultam:
A csóka még nedves betonnál parkolt le, mi? 😄
Valaki elhagyta a balhátsót 😊 (pedig csak átmentem az eresz alatt)
Egyébként az egyik építkezést az orrom elõtt bontotta le az egyik civil 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
EZEK TÉNYEK !
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Meg kell lépj annyira, hogy az evade-n túllegyen, tehát épp a cooldown-ba érj, és ha ott elbújsz, nem találnak meg. Simán kivárhatod a végét.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Ha kicsit megkoccolod, olyan mintha az eleje ráragadna.
Trick: Nyomj egy kis nitrót neki. Egybõl egyenesbe állítja az autót... ez akkor is jó, ha kanyarban mászik a segge az autónak. Egy kis nitró egybõl egyenesbe rakja, és már mehetsz is tovább.
Az A4-el igy már elég jól veszem a derékszögû kanyarokat is. Kézifék, keresztbeállít, mikor jóhelyen van egy kis nitró, és egy kocc nélkül bevettem 😊
NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/
>>>Nem szar a játék. Maximum NEKED nem tetszik!
>>>Nem segítünk, ha öngyilkos akarsz lenni: szíved joga, szabad ország. A monitorból nem tudok kinyúlni!
>>>Letörölni? Start menü, majd Vezérlõpult, Programok hozzáadása / eltávolítása, kijelölöd, hogy Need for Speed Most Wanted, és Eltávolítás!
>>>A változó fényhatások változtatják a textúra világosságát. (vagy videókártya / videó driver hiba!)
>>>Azért akad, mert kevés a memóriád. Vagy mert nem bolti játékkal játszol!
>>>Ez a szar az, ami valójában nem szar, erre várt az autós játék kedvelõinek legalább egyharmada a világon!
>>>Igen, nyugodtan legyél terhes. Elõtte nem váltást javallok!
NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/
1: nem a Földön játszódik, mert a Nap nem ennyire sárga. Ha meg normálisra állítom, akkor meg az aszfalt egy bezsírozott mûanyaghoz hasonlít
2: miez, hogy nincs tiktos küldetés, nyócvanhét bót, stb? Ebbõl a szempontból az nfsu2 sokkal jobb volt
3: ha falnak megyek a kocsival, akkor utána a kocsi viselkedésétõl is falnak megyek, mert alig lehet levakarni róla
4: ha a Golf GTI ilyen, akkor köszönöm szépen, maradok a ©koda Fabia-nknál :o) 4-ben 150-nél nem húz a turbójával? Peeeerszeeeee... Az ilyenekre odafigyelhettek volna. Persze a Safe House-ban van egy meghibásodott TV :o)
5: kicsit megkoccoltam valakit, a zsernyák egybõl rámszállt. Persze az nem baj, hogy üldözésen kívül nemtommennyivel a seggembe áll, hogy túllök a sebességhatáron. Még jó, hogy nem kezdett el üldözni
6: átlátszik a golfom jobb elsõ lámpája <#wow2>#wow2>
Egyébként az egyik fotóztassuk le magunkat trafipax-al dolognak kétszer kellett nekiállnom, mert elsõ próbára nekiállt egy zsaru, hogy lekapcsol 😄
nagyon szar a játék,okádék szarfos
segitsetek, öngyilkos leszek, segitsetek
hogy kell letörötlni??
miért eccer fehér a textura, eccer sárga eccer jó??
miért akad be mikor gondol egyet ??
mi ez a szar egyáltalán?????
lehetek terhes ha most magamhoz nyulok ??
nemtudom
utána a sfhide "be" és ment
eddig így minden ismerõsömnél IS ment. és Zonda és Zonda verzió között nem hinném hogy különbség van...
ezzel arra célzok, hogy TI ba@sztok el valamit.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nekem a HK Zondás verzió van meg.. ugyanúgy nem mûködik mint a többi, ha két órát hide - restore-zok akkor sem. az egész egy szutyok...
ha valaki tud jó megoldást, szóljon
ui: már van belõle DVD-s verzió is
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
http://goo.gl/gd6Zi5
jó igaz mert játszottam a játékkal!😄DD
olyan emberek jelentkezzenek aki már itt van egy éve az SG-n!
"a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált"
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
pedig ql lenne hóviharban 300zal <#idiota>#idiota>.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Ha jól értem, te a következöket csinálod :
1. gép beindul, windows startol
2. démon piros ikonjára jobbegér, eszköz, mount image - kiválasztod a CD1-et. (bemountolódik mondjuk H-nak)
3. SafeDisk4Hider-rel hideolsz. (ennek mi a pontos neve? nem safedisk4BLOCKER véletlen?)
4. Nyitod a DVD tálcát
5. Inditod a desktopról az eredeti nfs ikonnal.
<#nemtudom>#nemtudom>
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Rotary & Dypee production
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.