Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

véresen komoly, így hajlando elindulni...
😊

Elnézést a Sorokért:)

madi 9k
kipróbáltam és nem megy így se, további ötletek? azért köszi

http://www.madaraszautosiskola.hu

madi 9k
😄 azt hittem a nyitott tálca poén, de olyan komolyan írod h kipróbálom 😄

"Fenjoy, örülök, hogy neked megy, valszleg nálam az lehet a gond, hogy nem a Zondás verzióm van, hanem az alcoholklónos... Ezzel aztán csinálhatok amit akarok, egy istennek nem megy. Próbáltam crackkel, crack nélkül, démonnal, alcohollal, hideolva, hide nélkül, nyitott tálcával, csukott szemmel, mindenhogy.
Ha jól értem, te a következöket csinálod :
1. gép beindul, windows startol
2. démon piros ikonjára jobbegér, eszköz, mount image - kiválasztod a CD1-et. (bemountolódik mondjuk H-nak)
3. SafeDisk4Hider-rel hideolsz. (ennek mi a pontos neve? nem safedisk4BLOCKER véletlen?)
4. Nyitod a DVD tálcát
5. Inditod a desktopról az eredeti nfs ikonnal."

Nos, lehet hogy a két verzio közti különbség miatt, nem megy... nem tudom, igázábol, De ezzel a barom modszeremel már többszörösen elindult a progi... leirom ujra

1.Daemon Tool v3.47 jobb klik Virtual cd/dvd --- cd1-et bemountolom
2. megjelenik a játék kezdõ felülete... PLay,Support etc... ezt hagyjuk így
3. eldintjuk a kis progit neve: SafeDisc4 Hider 1.0 HIdden ergo rejtjük
4. ÜberLoL, de cd/dvd tálca nyitva még a HIdden elõtt...
5. játék kezdõ felületen PLAY

ennyi

Daemon nekem Piros ikon marad, nem zöld és semmi más nincs emulálva vagy bekonfigolva remélem így sikerül neked, hajrá!
😊

Elnézést a Sorokért:)

Casseus
mentés

ha te azt tudnád...^^

Casseus
Remélem NEM FOGTOK MEGKÖVEZNI!
ALL ACCES (állítólag)

ha te azt tudnád...^^

Vedd meg eredetiben, köszi, bye.
madi 9k
Sziasztok! megoldanátok?

1. Anti-blaxx-al nem megy
2. NO-CD crackkel nem megy
3. sd4hide-el nem megy
4. ha kiírom nem megy
5. Win2000 kompatibilitással nem megy

mindig tegyem be a jó CD-t, mit csináljak? (próbáltam Daemonnal, Alcohollal semmi) köszi bye

Casseus
kellene valami pénz kód, mert az összes kocsit magamnak akarom!😄 esetleg valakii tud ilyesmiröl? (tudom gugli, de hidjétek el rajta vagyok)

ha te azt tudnád...^^

Tomsteel
érted, azért ezekre a képekre nem lehet azt mondani, hogy hát kisebb nagyobb hiányosságok... ez egy kicsit több, fõleg ha figyelembe vesszük a game hátterét !

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

RelakSfromhome
Képek:
Dugó:

2-3 sec múlva ugyanitt, nem mozdultam:

A csóka még nedves betonnál parkolt le, mi? 😄

Valaki elhagyta a balhátsót 😊 (pedig csak átmentem az eresz alatt)

Egyébként az egyik építkezést az orrom elõtt bontotta le az egyik civil 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tomsteel
ja és még annyit, hogy az EA elvileg a legnagyobb költségvetéssel dolgozó szoftvergyártó cég....

Tomsteel
Bundevil egyetértek , hogy az autós játék kedvelõinek legalább egyharmada erre a game-re várt, DE az biztos hogy legalább az egyharmaduk egy HATALMASAT csalódott a game-ben......javítsatok ki, ha tévednék. Ha tudták, (persze hogy tudták) hogy ilyen nagy azoknak az embereknek a száma, akik õrülten számolták vissza a napokat, akkor kicst nagyobb önállóságot vártunk volna el(szal jobban elszakadhatott volna az Ug-tõl). Ezzel nem "fikázni" akarom a játékot ! ! !

EZEK TÉNYEK !

RelakSfromhome
az enyém piros :o)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

scorpeeon
ezt én is tudtam, akkor a pillanatnyi üldözésnke vége de megmarad pl a 3as láng, így bármikor amikor meglátnak az utcán egybõl újra üldöznek.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Nem kell, nekem sem zöld.
fireball
😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

ati2002
2. démon piros ikonjára jobbegér, <-itt a baj, zöldnek kell lennie!<#papakacsint>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

De, elbújsz. Útközben vannak szaggatott körök, na azok búvóhelyek.
Meg kell lépj annyira, hogy az evade-n túllegyen, tehát épp a cooldown-ba érj, és ha ott elbújsz, nem találnak meg. Simán kivárhatod a végét.
scorpeeon
hali! nincs valami jobb módszer a körözöttségi szint levételéhez annál, hogy kényszerbõl átfestem és hülye optikai dolgokat veszek a kocsimhoz, ami egyébként pont jól nézett ki?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Ja, a falra ragadás engem is felidegesített párszor.
Ha kicsit megkoccolod, olyan mintha az eleje ráragadna.

Trick: Nyomj egy kis nitrót neki. Egybõl egyenesbe állítja az autót... ez akkor is jó, ha kanyarban mászik a segge az autónak. Egy kis nitró egybõl egyenesbe rakja, és már mehetsz is tovább.

Az A4-el igy már elég jól veszem a derékszögû kanyarokat is. Kézifék, keresztbeállít, mikor jóhelyen van egy kis nitró, és egy kocc nélkül bevettem 😊
Ha nem tetszik, nem kötelezõ vele játszani. Szerintem jó játék, és hogy van benne 1-2 bug... Hát istenem! Ekkora játékban, amiben ennyi mindent meg kellett oldani, nem akkora szégyen, talán. Több ezer textúra meg több tucat autó között nekik sem mindent sikerült tökéletesre. De talán a boltiban már nincs ilyen... Ezt sem tudhatjuk! Minden esetre a nap sárga - már eredetileg tényleg fehér, de a levegõben terjengõ kosz, és a sûrû levegõ miatt sárgásnak tûnik - nyilván nem véletlen, hogy mielõtt besötétedik, narancs színûnek látod, akkor még több levegõn nézel át, ezért szinezõdik el. A nap akkor is fehér. Na mindegy, még én leszek leb***va, hogy miért írom ezt le...

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

Hello!

>>>Nem szar a játék. Maximum NEKED nem tetszik!
>>>Nem segítünk, ha öngyilkos akarsz lenni: szíved joga, szabad ország. A monitorból nem tudok kinyúlni!
>>>Letörölni? Start menü, majd Vezérlõpult, Programok hozzáadása / eltávolítása, kijelölöd, hogy Need for Speed Most Wanted, és Eltávolítás!
>>>A változó fényhatások változtatják a textúra világosságát. (vagy videókártya / videó driver hiba!)
>>>Azért akad, mert kevés a memóriád. Vagy mert nem bolti játékkal játszol!
>>>Ez a szar az, ami valójában nem szar, erre várt az autós játék kedvelõinek legalább egyharmada a világon!
>>>Igen, nyugodtan legyél terhes. Elõtte nem váltást javallok!

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

RelakSfromhome
nah, nézegettem a játékot (pontosabban bejártam Rosewood minden zegét zugát <#idiota> ), és a következõkre lettem figyelmes:

1: nem a Földön játszódik, mert a Nap nem ennyire sárga. Ha meg normálisra állítom, akkor meg az aszfalt egy bezsírozott mûanyaghoz hasonlít
2: miez, hogy nincs tiktos küldetés, nyócvanhét bót, stb? Ebbõl a szempontból az nfsu2 sokkal jobb volt
3: ha falnak megyek a kocsival, akkor utána a kocsi viselkedésétõl is falnak megyek, mert alig lehet levakarni róla
4: ha a Golf GTI ilyen, akkor köszönöm szépen, maradok a ©koda Fabia-nknál :o) 4-ben 150-nél nem húz a turbójával? Peeeerszeeeee... Az ilyenekre odafigyelhettek volna. Persze a Safe House-ban van egy meghibásodott TV :o)
5: kicsit megkoccoltam valakit, a zsernyák egybõl rámszállt. Persze az nem baj, hogy üldözésen kívül nemtommennyivel a seggembe áll, hogy túllök a sebességhatáron. Még jó, hogy nem kezdett el üldözni
6: átlátszik a golfom jobb elsõ lámpája <#wow2>

Egyébként az egyik fotóztassuk le magunkat trafipax-al dolognak kétszer kellett nekiállnom, mert elsõ próbára nekiállt egy zsaru, hogy lekapcsol 😄

Ezzel sajna egyet értek 😞

dismarc
SEGITSETEK !!!!!!!!
nagyon szar a játék,okádék szarfos
segitsetek, öngyilkos leszek, segitsetek
hogy kell letörötlni??
miért eccer fehér a textura, eccer sárga eccer jó??
miért akad be mikor gondol egyet ??
mi ez a szar egyáltalán?????
lehetek terhes ha most magamhoz nyulok ??

nemtudom

fifi
én simán iso-ból daemonnal feltelepítettem, a végén visszamountoltam az 1-es cd-t.
utána a sfhide "be" és ment
eddig így minden ismerõsömnél IS ment. és Zonda és Zonda verzió között nem hinném hogy különbség van...
ezzel arra célzok, hogy TI ba@sztok el valamit.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Hi!
Nekem a HK Zondás verzió van meg.. ugyanúgy nem mûködik mint a többi, ha két órát hide - restore-zok akkor sem. az egész egy szutyok...
ha valaki tud jó megoldást, szóljon

ui: már van belõle DVD-s verzió is
fifi
akkor bugos, vagy te vagy béna???

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

[HUN]FaTaL
ROHADT BUGOS SZAR HOGY FÉL ÓRA ÜLDÖZÉS UTÁN RÁMDÕL VALAMI SZAR ÉS NEM TUDOK MOZDULNI MÉG NITROVAL SEM:@@@@@@@@

http://goo.gl/gd6Zi5

én átveszem és kitörlöm az összes hsz-t. jó?

DJ Skyline
vagy maradjak én a házigazda? az elmúlt napokban itt se voltam!😊
jó igaz mert játszottam a játékkal!😄DD

Imremagdi
pl: én ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

DJ Skyline
kinek van kedve átvenni a topicot?
olyan emberek jelentkezzenek aki már itt van egy éve az SG-n!
"a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált"

DJ Skyline
jólenne ha lehetne bütykölni...mert így hogy matrica meg átfestés...nem valami nagy kaland...

Ne várj sokat a BMW tõl
DJ Skyline
kb annyit voltam a városban,amíg a safe housetól elmentem a tuning mûhelyig,vagy az autószalonba...a versenyeket meg az egyebeket a menübõl indítottam...nem volt kedvem a város másik részébe elmenni közben azon izélni,hogy mikor jön a yard aztán meg jól lekapcsolnak,amennyire csalnak a játékban a rendõrök!😄

Quki
Csakhogy mondom , ha esetleg még vki küszködik a játék elindításával akkor az próbálja ki a Star Force Nightmare-t.Azzal mûködni fog minden játék crack nélkül...

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Mi a crack neve? Ide már nem lehet regelni!

DJ Skyline
jó ez a kötetlen dolog is csak valahogy elveszti az értelmét,meg illúzió romboló mikor sárga neonnyilak jelölik az utat!:S szerintem nem való egy ilyen játékba a kötetlenség,ha hosszú távra tervezik a játékot a készítõk...bele se merek gondolni,ha megvettem volna eredetiben,végigviszem 5 nap alatt és már meg is unom...lett volna értelme annak a tizenakárhányezer forintnak!😄

bertino
a különbözõ pályásos részt szívembõl írtad 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

csak tudod... ilyenkor már az van, hogy egyszerûen ciki lenne "visszalépni" és újra, nem egy szabad városban tépni, hanem a régi felépítés szerint betenni a pályákat, kötetlenül, függetlenül.

pedig ql lenne hóviharban 300zal <#idiota>.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

DJ Skyline
az a baj,hogy hiába a szép graf, sok új nem volt ebben a részben...csak apróságok,de monumentális újítás nem igazán(nem is vártam mondjuk)...sajnos az autók nagy része ugyanaz mint az elõzõ részekben...akkor feleslegesnek tartom a 4-5 porsét' is ebben a részben...elég lett volna egy is...vagy a mercikbõl is van vagy 3...tul.képp maradt minden a régi,csak egy kicsit elvettek az U2-bõl,helyette bevittek "új" dolgokat,majd ezt egy új környezetbe belevitték,írtak egy nem egy húha de nagy szorit,és kész...jobban tetszettek a régebbi részek amikor több helyszín volt...ezért volt hamar unható az U1,U2,és az MW is mert egy csomó pálya ugyanazon a részen ment végig...jó játék volt,de sajnos nem az igazi...tele van apró,idegesítõ hibákkal...rendõrökrõl lehetne egy kiselõadást tartani,akkor ez a kecsáp' is egy idegelõ dolog...

Lord Myn
A Multiplayer LAN-t próbálta már vki? (Nekem nem akar összejönni...)

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

DJ Skyline
jó kérdés nem tudom!<#nemtudom>

Andie
Fenjoy, örülök, hogy neked megy, valszleg nálam az lehet a gond, hogy nem a Zondás verzióm van, hanem az alcoholklónos... Ezzel aztán csinálhatok amit akarok, egy istennek nem megy. Próbáltam crackkel, crack nélkül, démonnal, alcohollal, hideolva, hide nélkül, nyitott tálcával, csukott szemmel, mindenhogy.
Ha jól értem, te a következöket csinálod :
1. gép beindul, windows startol
2. démon piros ikonjára jobbegér, eszköz, mount image - kiválasztod a CD1-et. (bemountolódik mondjuk H-nak)
3. SafeDisk4Hider-rel hideolsz. (ennek mi a pontos neve? nem safedisk4BLOCKER véletlen?)
4. Nyitod a DVD tálcát
5. Inditod a desktopról az eredeti nfs ikonnal.

<#nemtudom>

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

DJ Skyline
ott van a challange series...tulképp semmi más mint idõtöltés,egy pár autót tudsz unlockolni,de minek,ha olyat tuningolsz amilyet akarsz...legyõzöd razort és kész a játék...én pl ma már szinte elõ sem vettem...tuningolgattam 1-2 autót és kész...

Panjabi Mc
Bagoly-ah mész a shop-ba és tuningoloda verdát akkor megy lejjeb a körözésed

Rotary & Dypee production

Lockheed
De mihez kezdek vele, ha már nincs ki ellen tolni???

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Jaja, én is blacklist 5. vagyok, és eddig nem volt ilyen, mostanában jött elõ. Lehet, hogy vmi furmányos másolásvédelem? Vagy esetleg valamelyik CD Hide progi zabálná a memóriát suttyomban?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.