Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Puntóba benyomtak egy F50-es mocit 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Blue : pontosan igy csináltam a 6., 12. és 15.-ik alkalommal tegnap.
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
1. a gépnek mindig vagy 2 kategóriával magasabb kocsija van.
2. ha az 1, nem igaz, akkkor úgy megy a punto a kedves ai-nak mintha ferrari lenne
3. a kedves ai akárminek megy neki nem lassul, hanem még gyorsul is tõle....
4. a 3. igaz a kanyarok derékszögben való bevételénél is(biztos a szalagkorlát megdobja azért megy olyan gyorsan az ütközés után)
5. az ai sohasem csúszik meg, vagy ha mégis, azt nem látom😊
6. az ai-t nem lehet kilökni, mintha betonfalat pöckölnék, ellenben õ 2 mozdulattal kitesz.
7. az ai minden kanyart bevesz, 220Km/h-val😊
háát egyenlõre ennyi észrevételem van.... bocsánat a fanoktól, én nem vagyok hardcore nfs-es, de az elõzõ részekkel jól elvoltam, ebben nagyon csalódtam...
1. Utolsó Verzsön az Alcoholból
2. Mount CD1
3. SafeDiskHider (hide)
4. Play Game 😊
Ha nem indulna el, Képfájl leválaszt újra mountol és utánna Play
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."
Fenjoy : jó, hogy leirtad ilyen szájbarágósan, ezt mégeccer kipróbálom lépésröl lépésre, hátha. De nem reménykedem nagyon. A tálcakinyitós módszer valszleg összefüggésben van a drive letiltásával, hisz ha nyitva van a tálca, egy program úgy érzi, ill a rendszer úgy jelzi, hogy nem hozzáférhetö a meghajtó. Ha nem nyitod ki, neked sem indul el?
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Ha esetleg van wanadoo-s jelszava amit mar nem hasznal szivesen vennem privibe, mert amit a mult heten leszedtem nfsmw az crc hibas... Koszi!
szal saját zenét be lehet-e rakni a játékba?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Sok sikert !
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Segítsetek lécci egy picit. Miként lehet festék fajtát váltani? Mert egérrel nemtok rámutatni a GLOSS-nál lévõ nyilakra. Köszi elõre is. :-) De uez a helyzet a felnik méretével is, stb...
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
mért nem tudom azt még használni?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Kérdés
vki ezt írta: de cd/dvd tálca nyitva még a HIdden elõtt...
ez mit jelent az elindítás szempontjából?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Én az elsõbe tartozom.
nekem hákázondás van, sehogy sem megy.
leszedem a "friss" DVD verziót ha az sem megy várunk 1 hónapot a "normális" crack -ig.
Bye.
😊
Elnézést a Sorokért:)
Elnézést a Sorokért:)
1. Need for Speed: Most Wanted
2. NFS: Most Wanted Garage
3. Football Manager 2006
4. Battlefield 2
5. Humoros és aranyos képek
6. World of Warcraft
7. A Pc-s játékoknak leáldozott
8. Önvédelem
9. Mai fiatalok...
10. Tibia
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Szal nálam az az érdekes helyzet van,h hol megy a játék hol meg nem, most épp a nemmegynél tartok . Amikor ment antiblax meg alcohol120% al próbáltam. majd 2 nap szünet, és most az istennek sem indul el. Így jártam.😊
üdv mindenkinek!
Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns