Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Your fate has be written! You’ll die!
Tegnap voltam MW_t indítani spanéknál és nem indult neki sehogy ! Aztán lehúztuk a szájbavert CD/DVD-romot és pákk már ment is ! Szal ha v.kinek nem indul és nem húzta le akkor tesztelje ki!
😊
Elnézést a Sorokért:)
Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu
Felhúztam maxra a suprát, de sokkal gagyibb a VW-nál.
Mondjuk én mindig egy zsákbamacskás kártyát és egy performance tunningot választok.
Þór vígi þessi rúnar
Egy verseny/blacklist-es ellen jó csak, aztán ki kell húzni megint!
Þór vígi þessi rúnar
Ezek a dolgok eddig is így voltak, nem értem most miért lett rosszabb mint az elõzõ 2 rész. Szerintem nagyon jó kis játék.
én vagyok most wanted fõláma<#vigyor2>#vigyor2>
Tudod átszállni felette keresztbe verni a szûk utcákon, vagy szimplán felborítani... miért hagyták ki?<#nemtudom>#nemtudom> Annyira jó volt pedig.
a supra nekem lomhának tünt, meg dobálta a seggét állandóan.
szerintem...
de kinek a pap kinek a papné.
De csak addig mentem a vett kocsimmal amíg el nem pinkeltem a Suprát!
menet közben fagyasztja a fagyit😊