Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
Mindent ránts ki belõle 😊 Úgy a tuti 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Nem lehetni menni redõrkocsával. Asszem 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Andie
Márminthogy a tápot rántsam le a DVD meghajtóról? NEm elég disable-zni az eszközbeállitásoknál? (bár sztem ez egyenrangú Fenjoy tálcanyitós trükkjével, de hátha mégsem. eztis kipróbálom majd)

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

OrioN the S
Mond meg apádnak ,hogy így olcsóbb ,mintha megvenné 😊

Kaileena
Fog lehetni menni rendõrkocsival,a barátnõmnek megvan a demo

Your fate has be written! You’ll die!

OrioN the S
Hh hogy? 😄

OrioN the S
Nem! Tegnap a spannak sehogy nem ment (hideoltam mindent! Még crackoltam is és nem) De lehúztuk és egybõl!

LoL, ezt hogy értetted?

én is😮

narazzino
jobbat nem tudsz? apámnak nem fog tetszeni..

a cd-1-et kell bemountolni, utána elindítod a safe4dischidert, katt a hide,ra majd futtatás!

OrioN the S
Húzd le a ku**a CD-ROMOT vagy dvd-t vagy mittomén mivan néked!

narazzino
mindenre azt írja hogy rakjam be a jó cd-t

mi a probléme?

narazzino
sokat nem segített <#ejnye1>

OrioN the S
Achtung achtung!

Tegnap voltam MW_t indítani spanéknál és nem indult neki sehogy ! Aztán lehúztuk a szájbavert CD/DVD-romot és pákk már ment is ! Szal ha v.kinek nem indul és nem húzta le akkor tesztelje ki!

nah most a vicc, az hogy ha a tálca nincs nyitva nem indul el a progi... ma is "simán" elindult a beteg modszeremel... 😊 challeng serieket nyomom de még sehol sem vagyok... amugy ezeket bounty-kat összegzi a gép? vagy csak az adott pályán amennyit össze szedtem nem számit bele sehová sem..?! aki tudja irja köszönöm
😊

Elnézést a Sorokért:)

neh!:@

FAQ or FAQ

gratulálok😊

nah😊 szép vagy mondhatom😊 LoL😄

Honnan szedted le a patchet, mert nekem a fullnál sem jó a kormányom.Köszi

DJ Skyline
ja!😊

Jagi
de úgy látvényosabb. Megtolod a Bagamérit, az keresztbe áll, a másik három meg rákenõdik.<#eplus2>

DJ Skyline
ez milyen betûtípus?

nah😊 legyõzted?😊

yah hát ez az😊

Buba007
Hát ez elég érdekes! <#nyes>

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

mondom hogy megvette a boing a vw-t<#nyes>

Carlos
Lenyomtam a 11 csókát is a VW-vel.
Felhúztam maxra a suprát, de sokkal gagyibb a VW-nál.
Mondjuk én mindig egy zsákbamacskás kártyát és egy performance tunningot választok.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Elnyerheted az ellenfél autóját!
Egy verseny/blacklist-es ellen jó csak, aztán ki kell húzni megint!

Þór vígi þessi rúnar

ne értsél félre a játék nem rossz, csak látványosabban csal a gép, nincsenek nehézségi fokozatok. Nekem hétvégi nfs-esnek ez igen kiábrándító tud lenni soxxor...idõnként nagyon elveszi a játékélményemet.

crazyclone
az egyik ellenféltol kaptam pink slip-et és nem tom mire jo és hogyan kee használni?

A drag az eddigi undergroundokban is ilyen volt, hoyg fix pályán kellett menni, a gép a 8as blacklistnl tudta megszorítani a Supramat, a többieket nagyon megvertem. Az AI meg annyiban csal, amenniyben eddig is, minél elõrébb vagy a játékban, annál jobban ellened játszik a traffic, meg néha érdekesen csúszik meg az autó, én nem vettem még észre olyat, hogy hirtelen a semmibõl a seggem mögé került az ellenfél.
Ezek a dolgok eddig is így voltak, nem értem most miért lett rosszabb mint az elõzõ 2 rész. Szerintem nagyon jó kis játék.

Hello Nem tudom hogy miért de a játék elég szépen fagyogat nálam.Pedig viszonylag elég szépen fut.Lehet hogy csak a graf. beállítás miatt??? G:Sempron3200+,1Gb ram,9800Pro<#integet2>
ehhh kisutcákon keresztbeborítom én magam fagyiskocsi nélkül is<#nevetes1>

én vagyok most wanted fõláma<#vigyor2>

bertino
FAQ ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

narazzino
mit csináljak ha nem tudom crackelni a játékot?

csá ki van fenn
Jagi
Nálam õ jött mindig íven... NFSU

Jagi
😄DDDDD Ez jó,<#vigyor> de én NPC-re, ööö traffic-ra gondoltam.
Tudod átszállni felette keresztbe verni a szûk utcákon, vagy szimplán felborítani... miért hagyták ki?<#nemtudom> Annyira jó volt pedig.

00 Blue 00
Én a Lanbós csókát is a suprával toltam le, de a corrvetes csóka már megeszi sajna.

Jagi
Jó az! : ) Nem annyira alattomos, mint a Mustang + alapbeállítással iszonyatra képes repülni<#nyes>

DJ Skyline
én Razort is Suprával nyomtam le

nekem az eclipse állt kézre nem rossz, de most egy evó nyóccal nyomom...

a supra nekem lomhának tünt, meg dobálta a seggét állandóan.

szerintem...
de kinek a pap kinek a papné.

narazzino
akkor mit csináljak?

Carlos
Ok, thx...

Þór vígi þessi rúnar

Jagi
Én Suprával nyomtam le a 10.-et (A Bárót)
De csak addig mentem a vett kocsimmal amíg el nem pinkeltem a Suprát!

v12 duplaturbós fagyiskocsi rulez<#hehe>

menet közben fagyasztja a fagyit😊

Looserke
naná...

Jagi
Ezzel nincs gond, egy két helyen hiányoltam is.

!!!!!!!!!!!!!!!!!
A fagyis kocsi nem hiányzik senkinek?