23376
  • latnok
    de leginkább a térkép hiánya zavar....
  • latnok
    Kösze!

5 min... nehéz...ez a BMW szinte irányíthatatlan a Subarumhoz képest. Persze biztos sikerülni fog, csak nehéz :) És ha vége akkor a kimaradt versenyeket megcsinálhatom? Meg lehet a városban garázdálkodni és szívatni a rendőröket?
  • IMYke2.0.0.0
    Legalább 5 percig ne kapjanak el, és akkor kapsz egy telefont, meg a jelzést, hogy merre kell menned... s ha odaérsz, akkor csak dőlj hátra és élvezd a látványt!
  • latnok
    hali!

Isten KIrály a játék! Eddig nem indult, direct X miatt, pedig minden ötletet kipróbáltam, egyik sem működött. a Carbon ment, az szupi volt. Azonban újra kellett telepítenem a WIN-t és utána láss csodát simán megy a játék! ( ki érti ezt?)
    Subaruval végigvertem mindenkit, most ott tartok hogy a BMW-vel menekülök a rendőrök elől. Nos nem akar sikerülni.... :)
    Az lenne a kérdésem, hogy mi történik ezután? mert már olyan volt, hogy időre leráztam őket, de nem jelenik meg búvóhely...(a térképet sem tudom előhívni) bár egyszer láttam a kistérképen valami nagy sárga pacát, gondolom oda kellene eljutni. vagy nem? ha ikerül utána mi lesz? első vagyok és ennyi? vagy lehet tovább is játszani? (zúzhatom a rendőröket? versenyezhetek?)

kösze a választ!
  • AlexCross
    köszönöm, megnézem magamnak
  • ffxi
    Toca3
  • AlexCross
    sziasztok!
    tudom nem vág a témába, de mondjatok már nekem valami autós játékot ami megbízhatóan játszható neten
  • ffxi
    Akkor nem.
  • Valka
    nem ez volt a kérdés, ennyi eszem magamtól is van
  • ffxi
    Leveszed kokszra a Music volume-t és elindítod a winamp-ot pl.
  • Valka
    lehetséges saját zenéket tenni a játékba a meglévők helyett? mint pl a gta-ban. ha igen, akkor hogyan?
  • ricsa008
    itt is megkérdezem mér nincsenek videók?
  • Brian87
    Sziasztok!

Tudna vki segíteni NFS - Most Wanted ügyében??
    Hamachin keresztül szwretnénk vele játszani és minden ok de mikor meglátom én a haver szerverét vagy őaz enyém és elkezd csatlakozni csak áll az egész és néz...majd kiirja egy 3 perc múlva kilép hogy megszakadt..nem sikerült csatlakozni.
    Emlékeztem hogy anno mikor simán lanban játszottam haverral akkor is kellett vmit vacakolni vele mert akkor sem engedett be a másikhoz meg nem is volt néha szerver de nem tudom már mi a trükk.

Kitudna segíteni vki??

Kösszz

• csergozoli
    http://nfsmania.extra.hu/downloads.php?cat_id=2
    most wantedes cuccok
  • csergozoli
    gio 1996 lehet hogy fent van a 9.0-ás direxted, de csak még az a kérdés hogy a videókártyád is ezt kivánja-e.
  • Matyesz56
    Az lenne a gondom amikor legyőzöm sonnyt akkor bejönnek az adatok és ott kilépésre mewntem utána bejön a célban készült fotó és nem tudok ott a továbbra kattintani. légyszi segítsetek ,tán a crack lenne a rossz nem tudom???! feltöltenétek valahova a ti cracketeket hadj töltsem le mert kéne köszi
  • rikimen
    minden most wanted rajongónak ajánlanám ezt az oldaltitt nagyon tetszik nekem
  • Matyesz56

Az lenne a gondom amikor legyőzöm sonnyt akkor bejönnek az adatok és ott kilépésre mewntem utána bejön a célban készült fotó és nem tudok ott a továbbra kattintani. légyszi segítsetek
  • Viktor9202
    Valaki adjon már a játékba egy honda civic-et( az ujabb civicet pls,,Honda Civic TypeS
  • Matyesz56
    köszi már megy a játék
  • otrosinka
    vagy ez....
  • Zsolt01
    Én nem használok hozzá semmit.

Elég ha innen leszedsz egy jó törést. pl.:
    # NFS: Most Wanted v1.3 [MULTI] No-CD/WinXP Fixed EXE
    # NFS: Most Wanted v1.3 [MULTI] No-DVD/Fixed EXE
    # NFS: Most Wanted v1.3 [MULTI] No-CD/Fixed EXE
  • otrosinka
    http://www.gameburnworld.com/cdprotectionutilities.htm

vagy ha itt ninca gugli oszt beírod h :virtual cd hide
  • Matyesz56
    xp van
    és mi a program neve ami elrejti?
  • otrosinka
    el kő rejteni a virtual cd-t.....nem elég a crack
    xp-jó ha van...
    kell egy olyan prog aminek koponya az ikonja.......
    ( ennél 1szerűbben nemtom leírni.....)
  • Matyesz56
    Sziasztok!

az a gondom hgy amikor meg akarom crackelni a játékot el se indul és ki írja hiba üzenet! Légyszi segítsetek hogy lehetne feltörni!
    Köszi
  • Viktor9202
    Engem is pls
  • ssjDance
    Hy!
    Vki megdobna egy hamachi névvel és egy pass-al a Most Wanted-hoz.
    KÖSzI!
  • Viktor9202
    Vmi tud adni nekem egy 100% os mentést?Előre is kössz
  • ssjDance
    Hy!
    KÖSzI!
  • ffxi
    Én igen, haverokkal.
  • raymond01
    Sokan szoktatok hamachin játszani ezzel?
  • ssjDance
    Hy!
    KÖSzI!
  • Zsolt01
    A mentés a C / Documents and Settings / "felhasználói neved" / Dokumentumok / NFS Most Wanted ezt a könyvtárat át teszed a másik winyóra. C / Documents and Settings / "felhasználói neved" / Dokumentumok könyvtárba.
  • tombl100
    Hali Mindenki!
    nekem egy olyan hülye kérdésem lenne hogy , újra kelett installálom a programot de nem ugyan oda telepítettem hanem egy másik winchire. Át lehet valahogy menteni az előző állásomat az új installbe? Jó lenne mert már második vagyok, és nem akarnám újra kezdeni!!!!!!!!!!
    Előre is kösz mindenkinek a segítség.
  • Zsolt01
    Itt találsz. pl.: a legelsőt ajánlom.
  • Mikilaci
    sziasztok !

Hol lehet letölteni ezt a játékot?
  • Orlando22
    http://www.dox.hu/?loc=http://nfsmwonline.dox.hu/leirasok.html
  • Orlando22
    Megy a Hamachival is rendesen a játék, nembaj ha warez....kicsit szopás beállítgatni, de meg lehet csinálni, ha kicsit értesz a gépekhez.
    Írjatok oldalt ahonnan le lehet tölteni autókat.
    ha valaki akar játszani az is jelezze
  • nfs world
    nekem is ekkora oszt nincs semmi bajom