Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Gyorsan le is nyomtam a #15-öst a golf gti-vel.
Az elején jól beparáztam, hogy elveszitettem a bmw-t, de aztán rájöttem, hogy ez a játék rendes menete.
Mondjuk amúgy sem lett volna esélyem egy ótvar bömössel a Mustang ellen <#papakacsint>#papakacsint>
Stangz rulez <#hehe>#hehe>
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Sokkal veszélyesebb rossz állapotú, tökmindegy milyen/mekkora kocsival elindulni. Totál nem a CC/LE számít, hanem a mûszaki állapot...
DB
A ti kung-futok nem erős!
DB
Azért aranyos géop, szeretem, megevett 2600 km alatt olyan 220 liter benzint muhaha (2 ember+iszonyatosanfulltele kocsi, óriási tetõbox, autópálya végig 130-135). Na jó vége az esti mesének 😊 Jóéjt!
DB
DB
115 lóerõvel a 210 nem lehet probléma, ha normális az áttétel! A 2 éves 1,1-es (60 LE) Peugeot 206-osunk rekordja 165 km/h, 4 emberrel! - az se mindegy, hogy mit tankolsz... volt olyan is, hogy üresen nem ment 155 fölé...
DB
NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/
Vicces, hogy két Invictus terméket is említettél! Dícséretes! Szeretlek is érte!
Nekem eddig nem volt bajom az AI-val a kecsapot leszámítva, bár mostjön majd a szopó, mert az elsõ 5 ellenfél jön majd!
Þór vígi þessi rúnar
NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/
end of vizsga? <#vigyor3>#vigyor3>
Aztán miért?
Igaz, hogy rabszolgahacsárok, de akkoris...
Gondolom suliba jársz! Majd lesz egy fõnököd, aztán majd rájössz!
Þór vígi þessi rúnar
áh de azér mototrtuning elmenne,meg nos..😊
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Én egyszer találtam (magamtól) egy ilyen egg-et a Z nevû játékban. Karácsony napján (karira kaptam) a havas pályán a fenyõfák fel voltak díszitve... Édes volt.
Þór vígi þessi rúnar
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Þór vígi þessi rúnar
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A legjobban azt sajnálom, hogy nincs benne Skyline!!! <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
Egy ilyen kvalitású játék (mert valljuk meg, az elõzõ két rész igazán jóra sikeredett) többet is produkálhatna. Én hiányolok belõle nagyonnagyon sok dolgot.
Pl.
Kevésnek tartom azt a vizuális tuningot, amit lehet az autón csinálni, tehát ez kifejezetten visszafele való fejlõdés az elõzõ részekhez képest.
Hiányolom belõle azt a fajta FreeRideot ami az UG2-ben volt. Lehet hogy én vagyok béna, de ha free rideba akarok csak úgy egy custom kocsival száguldozni, akkor carrierbe be kell lépni, ott venni egy kocsit, feltuningolni, és utána lehet csak furikázni. De ha idõközben kifogy a pénzed, akkor szoptál.Szóval szerintem ez is kifejezetten visszafele való fejlõdés.
Rendõrség terén visszatérnek a gyökerekhez, ami j 5let, viszont szerintem kurvára elbaszták... Egyszerûen nem lehet legyorsulni a rendõrautót, ami sokszor már irreális (300-zal tépek, erre beelõz egy rendõrautó nagyobb megerõltetés nélkül... szerintem nem sok olyan rendõrautó van a világo, amelyik legyorsulna egy Carrera GT-t)
Fizikáról egyáltalán beszélni sem lehet... Talán nem is kell, mert ez egy arcade játék. Jó 5let, ez a váltáskól való rándulás, kicsit nagyobb realitást ad a kocsi mozgásának, viszont az, hogyha üresben pörgeted a motort, akkor ugrál az autó az egy nagy hülyeség...
Ezeket a hiányosságokat pótolja/pótolná a grafika és a "játékélmény".
Namost a grafika csak annál pótolja a hiányosságokat, akik tudják full beállításokkal tolni a játékot. A játékélményt pedig rontja a rendõrös buziság.
A sebességérzet viszonylag jó, de ezis csak full beállításoknál mutatkozik meg teljesen (alap beállításoknál pl mosódás egyáltalán nincs, csak a hátsó lámpa húz piros csíkot).
Van a játékban 3 Porsche, de egy rakás megszokott tuningolható autó kimaradt a sorból...
Nem beszélve arról,hogy egy a tuning dolog eléggé irreális egy Porsche esetén, fõleg ha egy Carrera GT-rõl van szó... (Amúgy a legjobban a Carrera GT tetszik, és szerintem a fullosra tuningolt autónak a hangja nagyon tutira sikeredett... ...számomra kicsit egy F1-es autó hatását kelti.)
Ráadásul a játék során játszottam az autóarzenál közül kb 4-gyel... És szerintem a sok gamer közül nagyon sok nem is vesz egész játék alatt új autót, hanem pl Suprával tolja végig, vagy az elnyert autókkal játszik.
(Én nem így tettem, de hamar rájöttem,hogy fölöslegesen költöm autóvásárlásra a pénzem, mert akkor elfogy és nem tudok motort tuningolni...😞)
A saját profilommal még csak 36% körül járok, de nem bírtam kivárni, és DJSky mentésével nyomtam egy darabig (kb fél óra) a játékot. Majd megkérdeztem magamtól,hogy ennyi? Ezért szenvedtem volna végig a játékot?Hogy kiírja a végén jú ár dö mószt vontid?
Ez az én véleményem, nem várom el,hogy mindenki így vélekedjen... 😊