Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andie
Tanúsithatom. 1.8as mondeom vége 208 km/h. Mindez már kicsit megpiszkálva, direktszürõ, ram-air, 98as benya, 205/50/r15 toyo proxes t1s, kékneon (ja, ez nemsokat dob a végsebességen) <#idiota><#eplus2>

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Andie
Gyerekek, jelentem Killer speed-loaderjével végre valahára elindult a cucc!!! <#eplus2><#eljen>

Gyorsan le is nyomtam a #15-öst a golf gti-vel.
Az elején jól beparáztam, hogy elveszitettem a bmw-t, de aztán rájöttem, hogy ez a játék rendes menete.
Mondjuk amúgy sem lett volna esélyem egy ótvar bömössel a Mustang ellen <#papakacsint>
Stangz rulez <#hehe>

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

No problem.Én már az annyira szimuláciokat mint a RBR nem komázom.Az a helyzet szerintem,hogy az ember monitor elött nem fogja soha annyira érezni az autot mint az életben,tehát szerintem azért kompromisszumot kell kötni valahol a szimulátor és az arcade közt hogy a játék "fogyaszthato" legyen.
Haha. Én is az elõbb üvöltöttem egy akkorát mint a ház pedig hát félkettõkor nem kellene.<#ejnye1>

12346
ha belesel az sl topikba, láthatod, hogy gyakran elõferdülök ott😊 sl3 remélem nfs killer lesz végre😄

DonnieBrasco
Ezt nem értem... szerintem ebben semmi merészség nincs, és azt se mondanám, hogy "városi kisautó". A Smart talán az, meg aza elektromos kocsik, de P206-tal simán lehet autópályázni 130-ig, mert üresen nem fogyaszt sokat, és teljesen biztonságos (jó fékek légzsák stb). Elõtte volt mûszakin direkt.
Sokkal veszélyesebb rossz állapotú, tökmindegy milyen/mekkora kocsival elindulni. Totál nem a CC/LE számít, hanem a mûszaki állapot...

DB

A ti kung-futok nem erős!

I.C.ram
Hát ja. De akkoris merész húzás egy 100%ig városi kisautóval ilyet csinálni 😊 Bár annó szüleink, nagyszüleink Trabanttal meg Moszkviccsal csinálták ugyanezt, az még merészebb volt 😄 2liter alatt én nem nagyon mennék ilyen útra.
DonnieBrasco
A másik választás a szétesõfélben lévõ 15 éves Colt lett volna, 278ezer km-rel 😊 ha nincs más, azzal fõzöl amid van!

DB

I.C.ram
1.1 p206tal esély nincs rá, hogy neki vágnék európának 😄 Grat hozzá, kemény kihívás lehetett 😄
DonnieBrasco
Másik haveromnak is Civicje volt, apám az valami elképesztõ lomha gép 😊 vezettem vele egyszer 300 km-t, de az elõzés rémálom volt. El is adta hamar, most Accordja van. A P206 a másik lúzer - legalábbis ez az 1,1-es ami nekünk van.... síkon még elszaladgat 140-150et, de ha szembejön egy 1%-os emelkedõ, akkor konyec 😞 Tudom mirõl beszélek, átautóztam vele egész Európát nemrég (Budapest-Írország).
Azért aranyos géop, szeretem, megevett 2600 km alatt olyan 220 liter benzint muhaha (2 ember+iszonyatosanfulltele kocsi, óriási tetõbox, autópálya végig 130-135). Na jó vége az esti mesének 😊 Jóéjt!

DB

DonnieBrasco
Pontosan, a Colt végsebessége volt olyan 190 körül, 1498 cc és 93 LE...

DB

DonnieBrasco
Haverom céges stock 1,4i Astrája (régi) ment 210-et autópályán - legalábbis óra szerint (benne ültem, amúgy nem hinném én sem). Az én régi Mitsubishi Coltom (1500cc, 93 LE) 180-nál még úgy gyorsult, mint a veszedelem.
115 lóerõvel a 210 nem lehet probléma, ha normális az áttétel! A 2 éves 1,1-es (60 LE) Peugeot 206-osunk rekordja 165 km/h, 4 emberrel! - az se mindegy, hogy mit tankolsz... volt olyan is, hogy üresen nem ment 155 fölé...

DB

Carlos
Ehhhhehehehhhhe...<#hawaii>

Þór vígi þessi rúnar

Hát jók is az Invictus gyártmányok!

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

Bocs hogy nem olvasok vissza de valaki megtudná mondani hogy az utolsó verseny után hogy kell lerázni a rendõröket?
Carlos
Oké, van amiben egyetértek.
Vicces, hogy két Invictus terméket is említettél! Dícséretes! Szeretlek is érte!

Nekem eddig nem volt bajom az AI-val a kecsapot leszámítva, bár mostjön majd a szopó, mert az elsõ 5 ellenfél jön majd!

Þór vígi þessi rúnar

Mehet 210-et, semmi írreális nincs benne...

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

Van egy oldal, ahol egy fórum regisztrációért letöltheted az egész Most Wanted-ed Black Edition-t, HKZonda verzióban. A törés magyarul van a játékhoz. Ha nem indul vele, a fórumban találsz tippeket. Letölthetõ a teljes játék teljes zenei anyaga, mind a 26 szám, 192-es MP3-ban. Letölthetõ egy csomag, amiben több, mint 200 kép van a játékból. A DEMO is fenn van, magyarítás hozzá, 1.2-es patch, +6 autó és Motion Blur kikapcsoló... További dolgok is feltöltés alatt. Az oldal még mindig fejlesztés alatt! Gyere és nézz körül! NFS Most Wanted X Aki már regisztrál a fórumba, mondjon véleményt is az oldalról! Eddig majdnem 1500-an látták az oldalt és 250-nél is többen regisztráltak! Visszatérni az oldalra érdemes!

12346
pl factor, némi lfs, régebben nr, crc meg sl is bejövõs, bár az utóbbi ugye azé problémás😊 gtl-be is belekukkoltam, racer-ben is vannak jól megmékelt járgányok stb
end of vizsga? <#vigyor3>

examinee
Hát.... te... na mindegy! 5 éves lagunám van 1.6-os 115 Le, szoval nem nagy teljesitményû és max-ra 210-et ment! Sör havenak ugyanez a felállás Ford Mondeoba, csak 5 Le-vel kevesebb és övé is ment annyit! szoval nagy kaszni nemsok lóerõ és teljesitették ,szoval nem értem mi a pláné ebbe a videoba!

Carlos
Mikkel plö?

Þór vígi þessi rúnar

12346
ezzel? biztos lehet ezzel is játszani, de az elmúlt 1-1,5 évben max olyannal játszottam, ahol kúltúráltan viselkedett az autó. azok után meg inkább nem szokok át a szappanozásra😊

Carlos
Elég egyértelmû a mondat szerintem.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Sajnálod az EA-tõl a pénzt?
Aztán miért?
Igaz, hogy rabszolgahacsárok, de akkoris...
Gondolom suliba jársz! Majd lesz egy fõnököd, aztán majd rájössz!

Þór vígi þessi rúnar

kiutotted az uzimet

12346
he?

fireball
kár...pedig az fasza lenne..monnyuk igaz,ien kocsit tuningolni..😊
áh de azér mototrtuning elmenne,meg nos..😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

12346
csak az a gáz, hogy a sok fikázás ellenére ugyanúgy megveszi a világon a sok pistike, és megin nagyot szaggat ezzel az ea sajna:/

Carlos
Nem az van, hogy nem tudtok játszani???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nr2003

Þór vígi þessi rúnar

12346
helyes😊 azok nem idegesítõek annyira. legalábbis egy vezetési hiba miatt inkább magadat okolhatod, mintsem a szarul megírt csíter fost😊

burkusdió
Áh, nem érdekel mostmár...

Átszokok simulátorokra... 😄

bodesz
szörnyen rövid 1 game ez 😞...1hét alatt végiglehet vinni napi 1-2 bl es legyõzésével...pff...degáz sztem

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

12346
ne aggódj, talán lesz mw2 is😄 lesz benne több csicsa, meg miegymás.

burkusdió
Adok a gémnek még 2 napot, aztán Shift Delet... 😞

burkusdió
Ezt most mire? 😊
Fejtsd ki pls 😊

Carlos
Akkor szétnézek. Kösz a tippet!

Þór vígi þessi rúnar

<#falbav>

Carlos
Easter egg? Nem is tudtam hogy van ilyen.
Én egyszer találtam (magamtól) egy ilyen egg-et a Z nevû játékban. Karácsony napján (karira kaptam) a havas pályán a fenyõfák fel voltak díszitve... Édes volt.

Þór vígi þessi rúnar

Sanyix
Hát most nincs ripben bevezetõvideó nagyon szörnyû 😊) bizonyos nyilvános torrentoldalon megtalálni mind2-t 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

burkusdió
Hát a Skylinet énis siratom, UG2-ben az volt a kedvencem 😞

Carlos
Különösebben mély nyomot nem hagyott bennem...fura...

Þór vígi þessi rúnar

12346
jajaja. meg bejött, hogy dec 31-én napszaktól függetlenül túzijáték volt minden pályán😊 többinél nem tom volt-e ilyen.

Carlos
Elkeveredett a bisztonsági másolat. Aztán azóta se láttam iso-t. Rip-pel meg nem játszom sosem!

Þór vígi þessi rúnar

Sanyix
Az.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Há ménem jáccol inkább vele, nem könnycseppet kell morzsolni, hanem nyomni a porcsékkal mináááállat 😊

Carlos
Sokmindenben egyetértek és valamiben nem!
A legjobban azt sajnálom, hogy nincs benne Skyline!!! <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Az a High Stakes volt?

Þór vígi þessi rúnar

burkusdió
Szerintem amennyire mindeki várta ezt a játékot, legalább annyira nagy csalódás...

Egy ilyen kvalitású játék (mert valljuk meg, az elõzõ két rész igazán jóra sikeredett) többet is produkálhatna. Én hiányolok belõle nagyonnagyon sok dolgot.
Pl.
Kevésnek tartom azt a vizuális tuningot, amit lehet az autón csinálni, tehát ez kifejezetten visszafele való fejlõdés az elõzõ részekhez képest.
Hiányolom belõle azt a fajta FreeRideot ami az UG2-ben volt. Lehet hogy én vagyok béna, de ha free rideba akarok csak úgy egy custom kocsival száguldozni, akkor carrierbe be kell lépni, ott venni egy kocsit, feltuningolni, és utána lehet csak furikázni. De ha idõközben kifogy a pénzed, akkor szoptál.Szóval szerintem ez is kifejezetten visszafele való fejlõdés.
Rendõrség terén visszatérnek a gyökerekhez, ami j 5let, viszont szerintem kurvára elbaszták... Egyszerûen nem lehet legyorsulni a rendõrautót, ami sokszor már irreális (300-zal tépek, erre beelõz egy rendõrautó nagyobb megerõltetés nélkül... szerintem nem sok olyan rendõrautó van a világo, amelyik legyorsulna egy Carrera GT-t)
Fizikáról egyáltalán beszélni sem lehet... Talán nem is kell, mert ez egy arcade játék. Jó 5let, ez a váltáskól való rándulás, kicsit nagyobb realitást ad a kocsi mozgásának, viszont az, hogyha üresben pörgeted a motort, akkor ugrál az autó az egy nagy hülyeség...
Ezeket a hiányosságokat pótolja/pótolná a grafika és a "játékélmény".
Namost a grafika csak annál pótolja a hiányosságokat, akik tudják full beállításokkal tolni a játékot. A játékélményt pedig rontja a rendõrös buziság.
A sebességérzet viszonylag jó, de ezis csak full beállításoknál mutatkozik meg teljesen (alap beállításoknál pl mosódás egyáltalán nincs, csak a hátsó lámpa húz piros csíkot).
Van a játékban 3 Porsche, de egy rakás megszokott tuningolható autó kimaradt a sorból...
Nem beszélve arról,hogy egy a tuning dolog eléggé irreális egy Porsche esetén, fõleg ha egy Carrera GT-rõl van szó... (Amúgy a legjobban a Carrera GT tetszik, és szerintem a fullosra tuningolt autónak a hangja nagyon tutira sikeredett... ...számomra kicsit egy F1-es autó hatását kelti.)
Ráadásul a játék során játszottam az autóarzenál közül kb 4-gyel... És szerintem a sok gamer közül nagyon sok nem is vesz egész játék alatt új autót, hanem pl Suprával tolja végig, vagy az elnyert autókkal játszik.
(Én nem így tettem, de hamar rájöttem,hogy fölöslegesen költöm autóvásárlásra a pénzem, mert akkor elfogy és nem tudok motort tuningolni...😞)

A saját profilommal még csak 36% körül járok, de nem bírtam kivárni, és DJSky mentésével nyomtam egy darabig (kb fél óra) a játékot. Majd megkérdeztem magamtól,hogy ennyi? Ezért szenvedtem volna végig a játékot?Hogy kiírja a végén jú ár dö mószt vontid?

Ez az én véleményem, nem várom el,hogy mindenki így vélekedjen... 😊

12346
az se volt rossz, de a 4-hez több kedves emlék fûzõdik😊