Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lfs meg még várat magára de ott nagyon jól be lehet állítani mindent!
CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//
Én a legtöbbet az elsõ NFS-sel játszottam, az nagyon tetszett akkor ('95 vagy '96 körül tán?!), miatta vettem egy kormányt is...
Hanem az utolsó NFS a PU volt számomra - onnantól halott a dolog...ezek az NFSU 1-2-k, na meg ez az NFSMW dolgok nem hoznak lázba...(csakúgy ahogy a Fast & Furious 1-2, Torque stb. gagyiságok sem...)
A hatásukon viszont jókat szoktam röhögni, amikor meglátok egy-egy "nagyon komoly" szárnnyal megspékelt 1.4-es golfot vagy valami hasonlót...hát igen, kell is az a plusz leszorítóerõ ezeken a kátyús, dugókkal teli budapesti utakon! 😊)) Na meg a majd 300-as szélességû felnik-gumik, amikkel úthenger gyorsaságúra sikerül lassítani a jó kis 1.2-es 1.4-es autókat... 😊
Amógy belenéztem ebbe a játékba, de számomra döglött kutya...olybá tûnt, mintha valamiféle mesterséges fizikája lenne az autóknak, amivel a hangulatot akarták növelni - a valósághoz persze nem sok köze van a dolognak...
NFS sorozat egyik tagja sem a szimulációra törekedett és nem is nagyon fog szerintem de jó ez így a hangulat a lényeg!
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
És ennek a játéknak semmi köze a valós dolgokhoz fõleg nem szimulátor!
De nem is ennek készült, hanem egy nagyon jó hangulatú kis száguldozós játék.
És fõleg azoknak jó élmény, akiknek soha nem adatik, meg hogy valaha is beleüljenek egy ilyen igazi vérbeli sportautóba, amik itt vannak a játékban!
És szerintem a játék élménye a lényeg!
Mert pl., ha valós szimulátor lenne, nem kellene az elsõ élesebb kanyar után tovább menni, hisz ha valóságban is, ha valaminek neki szállsz 200. 250 nem hiszem, hogy tovább kellene menni.
CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
DB
A ti kung-futok nem erős!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://www.panoramio.com/user/518310
Meg ültem már olyan Opel asztmában, ami lomhább volt mint egy nyugdíjas lapostetû 😊
A haver 1,4-es 210-zel menõ Astrájáéról: persze hogy céges volt, már nincs is meg (valszeg nem ért meg nagy kort), de óra szerint _tényleg_ 210-el ment, és hát elég nagy volt a sebességérzet a 130-140-nel "totyorgó" többi autóhoz képest... a valós sebessége vélhetõleg tényleg nem volt 210, de a 200-hoz elég közel lehetett, az tuti.
Szerintem biztonsági, illetve "traffivédelmi" okokból csalnak fölfelé 2-3-5%-ot a kilométerórák, hogy elõbb "visszafogja magát" az ember...
DB
DB
Az a bajom/unk a fizikai modellel, hogy irreális.
Ha esetleg a hozzászólásom ébresztette benned a felháborodást akkor a következõket tudom válaszolni.:
- A hsz.-od alapján úgy érzem inkább Te nem ültél még hasonló kat. autóban, vagy ha mégis akkor annyira elvarázsolt a feeling, hogy nem a valós kép maradt meg.
- Nem tudom mibõl gondolod, hogy csak néhány "kiváltságos" -amelyek közé (kijelentésed alapján) Te is sorolod magad- férhet hasonló csodák közelébe.
- Véleményem szerint (ami az elõzõekbõl is köv.), igenis semmi köze az NFS-MW-nek az autószimulátorokhoz, annál inkább szórakoztató kis száguldás, annak viszont tökéletes.
Ha nem voltam a hsz.-od "címzetjei" közt, akkor kérlek felejtsd el a Rád vonatkozó részeket. Az esetleges "címzettek" majd reagálnak, ha akarnak.
Üdv.
<#szomoru1>#szomoru1>
Na hát õ visítva röhög az NFS sorozat "fizikáján"... ahogy bárki aki vezetett már autót valaha. A GTR és az RBR volt eddig szerinte a két olyan játék, ami már egészen tûrhetõen elmegy szimulátornak.
Az NFS MW egy kókler vicc, még az NFS5 Porsche fizikája is körberöhögi!
DB
én adok neki 3hetet és napi 10hsznél nemlesz több 😄 😄 😄
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
De ha ez igy van akkor miért nem segitessz másoknak? Vagy lehuzni könnyeb mint segiteni? Asszem ezt már párszor leirták a forumokban,ahány db. Pc annyi különbözö config,,és hatványokkal több különbözö driver.
Talán ugyanennyi karakterböl leirhattad volna milyen driverrel fut zsirul a "kilencnyolcas",,,és akkor segitettél volna,nem pedig fikázol.
Félre ne érts,nem személyes sértésnek veszem,,,csupán nem értem a hozzáálásokat soxor.
Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD
Steam: [HUN]Feriggno
Hányszor kaptak el ha egyszer elkapltak piros lesz az egyik X.
-milyen drivered van fönn??
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
VKI MONDJA EL HOGYAN LEHET A RIVALIS KOCSIJÁT ELNYERNI?! EGYEDÜL CSAK A FEKETE PORCHE-T SIKERÜLT, AZT SE TUDOM HOGYAN CSINALTAM.
ÉS MIAZA VONTATÓ KOCSI ALATTA FEKETE IKSZEKKEL??? <#confused>#confused>
- letöltöttem Zhonda Black editiont
- Démon túlba be montultam az imidzset
- sd4hide.exe elindít
- game elindít...
semmi bajom nem volt sem az installal, sem az árnyékokkal soha (pedig Ati kártyám van nekem is 9800 Pro)
Igen, de az "öreges bejáratásról" volt eredetileg szó...
ON
Mindenki azzal villog, mennyivel száguldozik az autójával...az NFS MW elején is megmondja a néni, hogy száguldozni csak a játékban, a valóságban tessék bekapcsolni az öveket, és betartani a szabályokat...😉
Isten nem bottal, hanem VMware.
Igen olvastam a Faq-ot,,,,meg a forumot is már horror sokat,,,de azért megkérdezném,,,árnyék ügyben nincs semmi változás senkinek? (esetleg driver cserével vagy ilyesmi)
Engem föleg az ATI-s "sporttársak" hozzászolásai érdekelnének mivel egy 9800pro@Xt van a gépemben.
Ha nincs változás,,,bocs de jo lenne már "real time" árnyékot látni.
Üdv
Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD
(a téma meg OFFs, az énany*mp*cs*j*t)😉
Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu
de nekem csak ennyi cucc van hozzá és még egyikkel sem indult el:
nfsmw-crim.rar (safedisc crack)
SD4 Blocker.exe
sd4hide.exe
speed_loader.exe
virtual-cd-hide.exe
(letiltottam a fizikai meghajtókat is)...
ugyanúgy csináltam ahogy a többi más 1000 ember.
leszedtem a legújabb drivert az nvidia oldaláról, és azóta hibátlanul megy.
jah, a régi drivert uninstalláld, majd Driver Cleaner-el takaríts ki minden cuccot.
Hello!
Visszaolvasgattam, és láttam hogy a játék elindul mx440-es kártyán. Nos nekem sajna az van még, és az intro video után azt irja ki hogy a videoillesztõ meghibásodott... és vagy visszalép winbe vagy teljesen megfagy a gép. Ugyan ezt csinálja a demo is. Más játékokkal nincs gond, néztem már opengl-es és d3d-s játékokat is és mennek. Cserélgettem már az nvidia drivert, dx9c van, de mindig ezt irja ki.
Nem volt még senkinek ilyen gondja?
Esetleg tud valaki valamilyen megoldást erre?
Bye! Jó gamelést mindenkinek!
Feeding angels with despair - flameout\'s reigning everywhere
Nemtom valaki írta, hogy csak c6-ttal tudta felboríjjni a LUV-ot.
Bamba volt. : ) a Suprával simán lehet borítbatni õket! 😄DDDD
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Igenis a nagypapás vezetés hatására több korom és szennyezödés halmozódik fel az égéstérben, a hengereknél, a katalizátornál, kipuffban, stb stb. Ha sportosan mész, akkor a huzat kiviszi ezeket, illetve jobban kopnak az alkatrészek, s bár nö a fogyasztás, nö a teljesitmény is kicsit. Tapasztaltam, amit Lacika mond : 1 éves kizárólag városban használás után feljöttem pestre, hát az 1.8-ból simán letagadhattam volna 0.2-öt. Úgy gyorsulásra, mint dinamizmusra. Aztán néhány szeged-pest után (150-160as átlag) már egész más volt, jobban ugrott, a hangja is mást volt, simábban ment. Biztos van lélektani dolog is benne, de akár mérésekkel is lehetne bizonyitani.
Mióta van GPS-em, énis tudom csekkolni a valós sebességet, és bizony 3-4%-ot simán csal az óra nálam is, meg haver vadiúj A4-es 1.8T-jében is. Mikor az órám 50-et mutat hajszálra, akkor a GPS szerint csak 48-al megyek. Mikor 150-et mutat az óra, akkor 147 a valós speed. 205-nél meg "állitólag" csak 201-el megyek. De olyat is hallottam, hogy ezeket direkt épitik bele a km órákba.
Static : kösz a tippet, csekkolom este.
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Izlések és pofonok, visszaolvasva láttam, elég sokan elégedetlenek a játékkal. Én nem így vagyok ezzel.
Bár alapvetõen a szimulátorokat kedvelem az MW nekem bejön. Igaz, ismerve az elõzõ részeket nem vártam tõle reális fizikai modelt, így nem volt csalódás amikor játék közben úgy éreztem mintha egy sínautóval közlekednék, teljesen futurisztikus gyorsulással lassulással.
Ennek ellenére megdöbbentõen jól szórakozom játék közben (alig várom hogy megcsináljam ennek a gyökér Razor-nak a száját), a menekülésrõl nem is beszélve, qrvára fel tud pörgetni.
Igazából erre a játékra is érvényes az az elv: akinek tetszik nyomja , akinek nem , játszon mással.
Nekem tetszik.
Üdv.<#eljen>#eljen>
Jah, nekem a Focusban lehet olyat csinálni, hogy a digitális kijelzõre kiírja a "valós" sebesség adatokat. Szal mikor a mutató 50-et mér, valójában 44-46-al megy a paripa. Mindenzt meg tudom nézni mérföldben is, ha érdekel valakit 😛
csak sevice code kérdése az egész 😊
LOL LOL
És azt tudtátok, hogy akit kiskorában spenóttal etettek, annak vastag alkarja lesz és tengerésszé válik, akit viszont répával, az hosszú metszõfogakat növeszt, és rajzfilmekben nyulat fog alakítani?
De valóban, egyszer egy györikekszes képviselö cimborám vitt haza Szegedre egy 1.4-es kombi astrával, és az bizony padlógázon nagy nehezen elérte a 185-öt. Már ott tátottam a számat, de tudni kell, hogy a srác újkora óta padlósan vezeti, és igaz az, hogy az autó bejáratástól függöen fog viselkedni. Tehát aki öregesen vezeti, annak öreges, "lomha" autója lesz, aki sportosan, annak felveszi a sportos tempót a vas. De itt már 6000 körül forgott, majd kiesett a lelke szegénynek, 4 éves korára széthajtotta a gépet (cégautó, cégautó)
Szóval nemigazán hiszem ezt az adatot, amit irtál, valami félreszámolás lehet a dologban (gumiméret csalhat akár 10%-ot is, vagy rosszul mért az óra). Ha meg mégis ilyen kitaposott a bele, hogy megközeliti a 200-at, akkor meg sajnálom, mert nem fogja megérni az én autóm korát (10 év).
De a kérdés eldöntésére bármikor kész vagyok egy futamra <#eplus2>#eplus2>
Hogy ON is legyek : tegnap éjszaka a lelkendezö üzenetem után próbaképpen mégeccer ráinditottam a játékra, és bizony nem nagyon lepett meg, amikor az emulátionos hibát dobta ki. Szóval le a kalappal az EAs fiúk elött, sikerült egy olyan védelmet csinálniuk, ami néha müködik, néha nem. Fogalmam sincs, mi történhetett amig játszottam, aminek a hatására másodjára már nem müködik a speed-loader... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
DB