Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Hát igen izlések és pofonok.

Nfs5 a zisten.
Ma is elmorzsolok egy könycseppet mikor eszembe jut Cod'azur vagy hogy írják, meg a monacoi pálya szökõkútja (azt milyen hülye helyre tették, hányszor tört szarrá rajta a porsém)

Þór vígi þessi rúnar

I.C.ram
Aha jó, csak te kb már majdnem végigtoltad én meg vagyok olyan 25%nál, és kurvára nincs pénzem. 😞 Annyira nem jó játék, hog végigtoljam, viszont megnéznék pár autót maxosra húzva.
Carlos
Tied a 'fõellenség' járgánya.
Csak a listások autóit tudod elnyerni, ha kihúzod a pinkslip kártyát!

Þór vígi þessi rúnar

12346
nah, meglestük ezt a remekmûvet. ne haragudjatok, nem szoktam ennyire fikázni, de ez egy überszarlámafospisztolynyomorék játék. ez tényleg a debil pistikéknek van már csak. semmit mondó graf tele 2 millió efekttel, idétlen játéktermi szerencsétlenkedés, nyomorék ai stb. maga az autózás meg... pff. szánalomkupac. egyszer nem viselkedne úgy, mint ahogy elvárná az ember egy autótól. ok, az nfs-ek mindig is árkád gémek voltak, de ez már durvatronix. hangokat érdemes lenne megmenteni vhogy a játékból, mert azok megint jóra sikeredtek, de azon kívül semmi érdemlegeset nem leltem benne, ami miatt érdemes lenne tolni.

Sanyix jól mondja😊 vissza kéne térni ép elméjü keretek közé. nfs4 nagy kedvenc volt. zsír tájak, píszes hangulat meg minden. nem ez az agyoneröltetett fnf szarság.

sry még1*, de kb ezt a csodálatot váltotta ki belõlem és a Varenga nevû júzerbõl egyaránt.

Köszi. És a pinkslip az mi?
Carlos
Miért? Most õszintén nekem van vagy 2-300.000-em és asse tom, hogy mire kölcsek.
A Golfom full ütötte a Gallardo-t amit elis nyertem a tagtól. Felhúztam aztis, hogy ne legyen sok pénzem. Most olyan 200 körül van. Nemtok mire költeni.
Vegyek járgányt? Minek? Golf-fal verek mindent (eddig, aztán lehet, hogy rájövök Razor-nál...)

Þór vígi þessi rúnar

I.C.ram
Jajj ugyanmár.
Carlos
Ezek azt tuggyák, ha elkapnak a zsaruk, akkor nem kobozzák el az autódat, vagy kihozhatod ingyen. Késõbb jól jöhet...
A zsákbamacskában van a pinkslip is.

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok! Lenne olyan kérdésem, hogy legyõztem az egyik arcot és amikor lehetett bonust választani akkor valami impound strike-ot adott,de nem tudom hogy az mi. Meg egy másik alkalommal egy ingyen kocsit az impoundból, de nem tudom azt hol kaphatom meg. Ha valaki tudja hogy mik ezek lécci irja le.
Köszi
Carlos
Play more, cheat less. (vagymi)
(XBox után szabadon)

Þór vígi þessi rúnar

I.C.ram
Van már valami mûködõ pénz-csít? Leszedtem valami trainert, minden opció mûködik kivéve a pénz meg a bounty. nfoban azt írja, hogy nem írja ki rögtön a sok pénzt, és váltsak oldalt, akkor megjelenik. Hiába megyek ide-oda, boltba, safe houseba, semmi nem változik 😞
Kicsit te el vagy tévedve, megnézném én azt, hogy bármilyen 115LE-s stock 1.6-os önerõbõl síkon 210-et megfut...
max lejtõn, vagy 20km nekifutással.
Carlos
Még nem néztem meg.
Csak Borg-ot üdvözöltem!

Þór vígi þessi rúnar

voxom
Ha kell a segítség írj!

examinee
abba mi az érdekes hogy 190-el megy az a Civic??? egy mai 1.6-os 16 szelepes 115-lörerõs auto simán megy 210-el! Nem értem mi ez...

Sanyix
ÁÁ most nyomtunk nfs 4-et multiban, Hot pursuit módban (mert ugye abban még van, online is) hát hiperüberszuperálllatt ilyen jól régen szórakoztam autós játékkal. Na az nfs4 5leteihez térhetnének vissza ea-ék 😉 és elhagyhatnák az új beteg agyszüleményeiket.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Carlos
Hééé!
Ki tisztel meg minket...

Þór vígi þessi rúnar

RelakSfromhome
én kormányt használok.

Téynleg, ez a Toyota Supra valami irgalmatlan szar kocsi. Nehogy vegyetek! 5000 fordulat alatt csak pörög a kereke, meg ha balra kormányzok, jobbra fordul. Miféle mérnökök dolgoznak a Toyotánál?!? <#idiota>

(megyjegyzés: vajh mit gondolhattak az autógyártók, miokor meglátták, hogy mûködik az autók fizikája? Azon kívül, hogy a játék gyakorlatilag reklámfelületül szolgál számukra?)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Sheva
ismerõs szitu 😄DDD

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

UnknownAsshole
😄
Igazad van,ezt én is észrevettem csak nem mertem beirni,ha némi elönyhöz jutok valami iszonyatos tempot vesz fel az ellen és bármit csinálok ledolgozza a hátrányt.. <#mf3> hát ezt neked Most Wanted

DJ Skyline
én a billentyûzetet elkezdtem hajlítgatni,meg fogóval kitéptem a jobbra nyilat!😄
nem egy drága bill,ilyen no-name sulinetes vackeráj,de akkor is!😊 nem szoktak játékok felhúzni,de az MW néha nagyon felhúzott

voxom
nem lehet tuningolni

fireball
a bónusz kocsiba is lehet tuningot rakni,vagy az csak alapba van?

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Adam II
Hát ez a játék!!
És még azt mondják a lövöldözõs FPS-ek teszik az embert agresszívvá én ettõl a játéktól néha úgy érzem ,hogy fel tudnék koncolni valakit pedig egy csepp vér vagy erõszak sincs benne. A kedves oppent nekimegy egy szembe jövõnek én elhúzok minden kanyart tökéletesen beveszek és hát persze ,hogy a semmibõl mintha részecske gyorsítóval lõtték volna ki bevágódik elém az utolsó 100 méteren. Persze majdnem szívrohamot kapok és ha belegondolok ,hogy újra kell kezdeni és legközelebbi 3 próbálkozás során hasonló fog történni akkor olyanokat csinálok és mondok ,hogyha valaki meglátna/meghallana hívná az elmegyógyintézetet<#eplus2><#idiota><#idiota><#falbav><#falbav><#violent><#boxer><#bdead><#bdead>

mohus
"...mert mi nem 320*240-ben /max 640*480-ban/ kapjuk a képet nem 50Hz-es tévére!"

hát pont ezt mondom én is😊 az aszfalt egy 320*240-es aszfalt, ami elég betyár....a gépem 10* erõsebb a ps2 elvetemültnél....

mégis csak 30fps jön ki belõle....a második legjobb videókarival...2GB rammal...

nem érezni itt egy "kis" ellentmondást?

de igen😊

amit én csak a programozók nemtudásának/lustaságának tudok be😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Tibor
Idõ rekordom:

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

voxom

voxom
megcsinálom küld át már úgyis unatkozom<#nevetes1>

Truck Driver001
walaki segitsen már plz...elakadtam 1 küldinél amikor is 18 rendõrt kell össze szedni....de sehogy se sikerül mert mindig elkapnak😛...15 wolt idáig a max de már nagyon idegesitõ.....sehogyse birom megcsinálni..egész délutánom erre ment:S...ha walakai lenne olyan vállalkozó szellemü és megcsinálná azt az 1 küldit...(küldöm a mentést persze)...az nagyon yó lenne...walaki aki profi a rendõrök összeszedésébe és lerázásába😄DDDDD

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Zetorg
checrolett??
olyat még nem láttam <#mf1>

voxom
DE kár hogy career-ben nem lehet menni a checrolett camaro-val
😞

Lockheed
#17087 valaki???

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

voxom
thx meg is nézem

DJ Skyline
dodge "charenger" nincs a játékban csak checrolett camaro...bonus cars között van...

voxom
Most vittem végig a játékot a Need_For_Speed_Most_Wanted_Black_Edition-HKZonda
verzió van meg de a dodge charengert nem kaptam meg mért?plzz sos!!!!!!!

Danman
Császtok!Én ennyit tudtam kihajszolni a Gallardobol..Nektek mennyi a rekordotok?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Nos fiúk, gondolom akarjátok neten tolni a Most Wantedot. Szerencsére van rá megoldás. Nem- nem az EA-nak a szerverét törjük fel, hanem egy program segítségével, aminek a neve: GIT. A program lényege, hogy interneten létesít a host és a célszámítógépek között lokális hálózatot, így LAN-ban lehet nyomulni 😊 Ha érdekel a dolog, dobj egy pü-t és beszállhatsz segíteni. Fõleg olyan emberkét keresek, aki ért a hálózatépítéshez/hálózatokhoz.
See you later all!

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

RelakSfromhome
Ne szivass, mert nekem az fog jönni O_O

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

...mert mi nem 320*240-ben /max 640*480-ban/ kapjuk a képet nem 50Hz-es tévére!<#vigyor3><#buck><#nevetes1>

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

pontosan, baromi irritalo volt<#falbav>

Lockheed
Sziasztok. Olyankor mivan, mikor az egyik milestone az, hogy x km/h -val át kell menni az egyik trafin, és a térképen mutatja is, hogy melyiken, de nincs ott...

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

mohus
de akkór meg miért is nem stabil 60fps egy 700mhz-es pIII-on...egy gefti3-on?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Egy kis igazi nfs 😊
De azért amig a karosszériásnál van a honda, addig az nfs is megteszi 😉
DJ Skyline
neked nem volt olyan a körversenyen,hogy Razor néha úgy lehagyott,hogy szinte behozhatatlan elõnyre tett szert? nekem volt,hogy 900 méterre lehagyott,pedig nem mentem neki semminek...

Sanyix
Az aszfalt inkább a ps2 és az xbox1 tudását szemlélteti, azokra van butítva, és mi megkaptuk ugyanazt pc-re is...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

ebben igazad van ezt akkor tapasztaltam amikor a 12.blacklist helyért küzdöttem challange-ben

DJ Skyline
az a jó,hogy a játék végére meg annyi pénzed van,hogy már már minek annyi!😊

SASboy
így könnyû 😄 tényleg szopókás volt, de megcsináltam. jól megy a bömös 😉

nice legs. what time to open?

a money trainerek nem mûködnek,tele vannak vírussal (nem mintha szeretek cheat-elni de az öcsém csak ugy tud játszani)nem tudtok vlami mûködõ cheat-et,trainer-t?