Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nfs5 a zisten.
Ma is elmorzsolok egy könycseppet mikor eszembe jut Cod'azur vagy hogy írják, meg a monacoi pálya szökõkútja (azt milyen hülye helyre tették, hányszor tört szarrá rajta a porsém)
Þór vígi þessi rúnar
Csak a listások autóit tudod elnyerni, ha kihúzod a pinkslip kártyát!
Þór vígi þessi rúnar
Sanyix jól mondja😊 vissza kéne térni ép elméjü keretek közé. nfs4 nagy kedvenc volt. zsír tájak, píszes hangulat meg minden. nem ez az agyoneröltetett fnf szarság.
sry még1*, de kb ezt a csodálatot váltotta ki belõlem és a Varenga nevû júzerbõl egyaránt.
A Golfom full ütötte a Gallardo-t amit elis nyertem a tagtól. Felhúztam aztis, hogy ne legyen sok pénzem. Most olyan 200 körül van. Nemtok mire költeni.
Vegyek járgányt? Minek? Golf-fal verek mindent (eddig, aztán lehet, hogy rájövök Razor-nál...)
Þór vígi þessi rúnar
A zsákbamacskában van a pinkslip is.
Þór vígi þessi rúnar
Köszi
max lejtõn, vagy 20km nekifutással.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Téynleg, ez a Toyota Supra valami irgalmatlan szar kocsi. Nehogy vegyetek! 5000 fordulat alatt csak pörög a kereke, meg ha balra kormányzok, jobbra fordul. Miféle mérnökök dolgoznak a Toyotánál?!? <#idiota>#idiota>
(megyjegyzés: vajh mit gondolhattak az autógyártók, miokor meglátták, hogy mûködik az autók fizikája? Azon kívül, hogy a játék gyakorlatilag reklámfelületül szolgál számukra?)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
nem egy drága bill,ilyen no-name sulinetes vackeráj,de akkor is!😊 nem szoktak játékok felhúzni,de az MW néha nagyon felhúzott
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
És még azt mondják a lövöldözõs FPS-ek teszik az embert agresszívvá én ettõl a játéktól néha úgy érzem ,hogy fel tudnék koncolni valakit pedig egy csepp vér vagy erõszak sincs benne. A kedves oppent nekimegy egy szembe jövõnek én elhúzok minden kanyart tökéletesen beveszek és hát persze ,hogy a semmibõl mintha részecske gyorsítóval lõtték volna ki bevágódik elém az utolsó 100 méteren. Persze majdnem szívrohamot kapok és ha belegondolok ,hogy újra kell kezdeni és legközelebbi 3 próbálkozás során hasonló fog történni akkor olyanokat csinálok és mondok ,hogyha valaki meglátna/meghallana hívná az elmegyógyintézetet<#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead>
hát pont ezt mondom én is😊 az aszfalt egy 320*240-es aszfalt, ami elég betyár....a gépem 10* erõsebb a ps2 elvetemültnél....
mégis csak 30fps jön ki belõle....a második legjobb videókarival...2GB rammal...
nem érezni itt egy "kis" ellentmondást?
de igen😊
amit én csak a programozók nemtudásának/lustaságának tudok be😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
verzió van meg de a dodge charengert nem kaptam meg mért?plzz sos!!!!!!!
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
See you later all!
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
De azért amig a karosszériásnál van a honda, addig az nfs is megteszi 😉
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
nice legs. what time to open?