Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
10.blacklist 1.879.054 bounty
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Mer tegnap pöccre ment a loaderrel, most meg már megint sir a virtual miatt 😞
Mán lehúztam az egyetlen dvdromomat, csak a vinyók vannak, meg az 1 rohadt virtual drive, amit 4 féle programmal próbálok elrejteni, és egyszerüen akkor is azt irja, hogy látja... hogy folyna ki a szeme.
Játszani akarooooooooooook <#rinya>#rinya>
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
persze vegye meg mindenki aki akarja,meg teheti,nem azt mondom,hogy ne...
jöttek a corvettek
és elkaptak
<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
fifa06
ha nem töltené le minden parasz (mint pl én) akkor lehet, hogy mát akár a következõ nem csak magyar nyelven hanem magyar kommentel is megjelenne😊 nah ehhez mitszólsz?
ez a jó oldala a wareznak...ha tetszik a játék,és hosszútávon fogok vele játszani akkor persze,hogy megveszem! de ha nem akkor meg nem fog enni a fene,hogy ezért fizettem ki xy összeget? fele annyit sem adtam volna érte...😊)
Get a life!
ha lenne gázsim én is megvenném😊 de sajna már megvettem egy másikat:Ð
mindenki jobban teszi ha megveszi....
szívd vissza:Ð!
Elvoltam keseredve, hogy itt nálunk nincsen Balak editon..., de olvastam, hogy van már pecs hozzá... na mondtam magamnak, hogy ezt az infót el kell, hogy mondjam... ;-D
Itt van néhény letöltés:
NFS-MW Trainer +12
NFS-MW No Intro Hack
NFS-MW FAQ (Angol)
NFS-MW 100%-os mentés
NFS-MW normálból > NFS-MW Black Edition-t
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ez ien úgy röhögök ,hogy kilóg a fikám smile? 😄
:Ð
ON:
Már corvett c6 os ak is üldöznek, titeket is?
Most már nem használok hozzá cseatet sem trainert igaz egyikhez sem ahsználtam csak a need for spedd undergorund 2 hezott is csak save gamet emg olat ami 9900 el ment aaz uton, van valami hir a következõrõl,?
Amugy az idegesit engemet legjobban hogy még csak 4 -5 helyen vagyok és már az ellenfelem kocsija az már porce carerea gt, szerintem elég köcsögség, meg méh az a bajom hogy egyik kocsim sem megy 4 es körözési szint fölé szerintettek miért nem, mert egyik ember aki itt volt közttetek az mondta hogy mátr 7-es körözési szintnáél, már suvok vannak, de nekem 4 van csak?
Szerintetek?
Jah persze, hisz a valósághoz köze sincs az NFS-nek <#hehe>#hehe>
Én barom eladtam a jól feltuningolt verdámat majd kaptam érte 15.000 ami 70-80.000 ba volt nekem.<#duma>#duma>
Az meg szerintem, hogy Colt 1.5-ös motorral 180-ról még gyorsult...hááát asszem nem ültél még rendes autóban, ha te azt gyorsulásnak nevezed, amit az ott tud 😄D
Szal kis LE-s autó is megfutja igen, ha olyan a váltója, csak nem mindegy, hogy milyen szakaszon, és mennyit tud még azon a sebességen. Egy 1.6os ott már messze nem virgonckodik, sõt, örülhetsz ha az 1.6-hoz tervezett kis csámpás futómûvét még meg tudod ott tartani.
A videóban amúgy az volt a pláne, hogy az ott egy 206RC, ami ugye ~180LE-s új autó. Na azt nyomta le a 10 éves 1.6 160LE civic, gyorsulásban is, meg végsebességben is. Nem kicsit égõ...
BTW az UG2-höz képes elõrelépés, hogy van végre valami rendes történet (az Intro rész nekem nagyon bejön a Most Wantedben).
A multi igazából nem hiányzik, mert az sajnos tényleg egy nagy nulla. Sprint, Circuit és Drag, max. négy játékossal. Ez az, ami vicc. Ha NFS4 szintû multija lenne, játszható rendõrökkel, esetleg még említésre méltó lehetne, de így...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A tuning lehetosegek az UG2 nyomaba sem ernek. Tortel multizni nem lehet, de azert nem veszem meg a rendeset hogy legyen egy szar jatekom amiben talan a multi a legjobb, de valoszinu annak sincs sok ertelme. Meg leszurve az edigi NFS ek multi reszet ez sem lehet sokkal jobb.
Tehat ez a jatek egy nagy 0.
Azert lehet vegignyomom, talan karacsomyra. De hogy tobbet nem foglalkozok vele az tuti. Az UG2 ot vegignyomtam 4x, az osszes nehezsegi fokozaton, de az teccet is.