Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
nincsen paccs' ,ezért nem régi<#idiota>

Zetorg
vagy azért, mert neten akarnak játszani........ -.-

DJ Skyline
mihez képest furcsa?😄

Bandi 18
nah Figy ember igen LAN-on játszottunk GIT nélkül errõl ennyit lazán megy nélküle. Mondjuk lehet hogy nektek azért nem jó mert ua a serialotok nem lehet????

hy! Nektek melyik verzio van meg? 1.2 réginek számit?
zoli80
szamomra meglepö és baromsag szerintem,ez igy nem izgalmas!😊

scorpeeon
Zoli, ez nem meglepetés... ha lassan mész és nem vagy elsõ, az ellenfél hagy felzárkózni téged, ha meg te vezetsz, mintha egy kötéllel húznád...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Fenrir
bounty az a vérdíj a fejeden amit a rendõrök akasztanak rád az üldözések során

A halál csupán a kezdet...

zoli80
mekkora szar csalo ez a jatek és nem ertem miert.
vezet az ellenfél mert elbasztam egy kanyart,célegyenesben szaguldunk erre csak ugy belassit es eloreenged....

scorpeeon
kisfiu, ezért erre rájöhettél volna...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

FOXX supreme
Én látom a servert, és onnan hogyan? az ip címet beírom a játékba vagy mi?

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Hülye a kérdésem, de mit jelent a bounty és mire lehet haszbálni???<#help><#help><#help><#szomoru1>

Elméletileg látnod kéne lanon belül a szervert és csatlakozni hozzá.

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Hogy menne ember? Hálózatban, lokálisan játszottatok?

Bandi 18
nem is kell hozzá progi megy anélkül is most toltunk 3 órán keresztül GIT nélkül

SASboy
csatlakoztam a progival utána mit kell csinálnom?

nice legs. what time to open?

Fenrir
most nemtom hogy én játszok nehéz szinten vagy ennyire jók az ellenfelek de akármivel próbálok elhúzni 1 hiba és már mögötted vannak, persze a cigányok minden kanyart 200-zal vesznek amit én csak 130-cal tudok

Király játék. És még nem is Starforces 😊

[NST]Cifu
Én akkor nyúltam cheat-hez, amikor már 8 percig kell a rendõrök elöl menekülni, és mivel nem volt pénzem, a kocsim alapból 3.-as szintû ellenség volt a rendõrségnek.... Vicces kis állapot volt...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Most valamiért nem jó, pedig leteszteltük :S. E pillanatban régebbi GIT-el próbálkozunk. Ha sikerül valami, szólok.

Andie
C:\windows\system32 -> d3dx9_26.dll
Registrykulcsot melyiket kéred? Van egy csomó helyen bejegyzés...

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Andie
Dettó.
Már 3 órája túrom a netet. Próbáltam registrybe belenyúlkálni. Azt az érzésem, hogy ott nézi ez a geci is, hogy van-e virtual drive. Kiexportáltam a registry-t abban az állapotban, mikor nincs virtual drive, aztán úgy is, mikor volt. Összehasonlitottam, és találtam egy ilyen bejegyzést, hogy Mounted = 1 / 0. na, ezt átirtam 0-ra manuálisan, holott bent volt az image. Akkoris érzékelte ez a rohadék!
Minden fórumon, minden helyen, ahol szó van, ezt hajtogatják, hogy sd4hider, hide, restore, inditsd, ne inditsd, hide, aztán inditsd, stb stb, de ez nekem lófaszt sem segit. Már olyan trükköket is olvastam, miszerint a hibaablaknak (ahol az emulációért sir) nem az OK gombját kell nyomni, hanem a kis X-jét! <#nyes> Ez már vicces.
Bár most inkább sirni tudnék... <#rinya>

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Esetleg 1 most wanted registry entrit is szívesen fogadok😊

Fenrir
nem sok játék szokott kiborítani, nah az egyik most pont az mw lett, már nem1x veszélybe került a billentyûzetem egy-egy jól sikerült verseny után 😞

Ha valaki ráér nézze már meg hol van ez a file a gépén: d3dx9_26.dll

The FlashBack
OKÉ... biztos?:Ð kipróbáltad?

The FlashBack
elsõ😊

FOXX supreme
NAGYON KÖSZI!!!!!!!

Ez most annak szólt, hogy eszement file archiválási metódusaim vannak vagy faszlámának nézel esetleg csak unatkozol és értelmeset nem tucc írni?

The FlashBack
LoL😊:Ð

köcce... valaki nem próbálkozott azzal, hogy összetömöríti a felinstallált anyagot a gérõl olyan szándékkal, hogy azt késõbb is elõveheti és csak ki kell tömöríteni és már meet is a játék? Csak mer UG1ben az mûködött, UG2ben már kellett mellé a cd1, de itt nem akar elindulni cd1 mountolva+hide ellenére sem... 5let, valaki próbálta már? d3dx9_26.dll nevû filet hányol a drága!

The FlashBack
furcsák az eszmáid meg az elveid😊

hamachi szerver, LAN-ban lehet neten keresztül játszani. Egy átbaszóprogi, ha fogalmazhatok így.. 😊

szerver neve: hidi
jelszó: majom

Ja ja jól beszélsz... Romel plz ha vagy akkor némi feedback-et plz!

FOXX supreme
Aha az jó lenne ha beraknál ide pár nevet meg jelszót...elõre is thx.

[NST]Cifu
A következõt kell tenned: trainer elindít, játék elindít. Trainerbe amit akarsz csinálsz (nitro, meg mindenféle egyébb marhaság). Ami egyedül megzavarhat, az a pénz cheat, mert ott nem látod elsõre a változást. Ez ne zavarjon meg, csak menj be a szervízbe, és végy valamit (fesd át a kocsit, pl.), és voilá...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Még valami: ez hivatalos szerver törve, vagy krekkelt házi szerver?

Huuu köszi, pont jókor jött a havert most akarom ronggyá alázni😊 Esetleg nem tudnál ide betenni néhány szervet meg kódot?

FOXX supreme
Csatlakozni akarok, és szerver nevet és jelszót kér...az hol van?

FOXX supreme
thx...

Na vazz'
egyszer véletlenül elindult a speed_loaderrel elmentem elõadásra, go haza jáccani erre: cd/dvd emulation software has been .....stb"
szóval kivan a brém.
úgy még nem próbálta senki sem, hogy kiírni dvd-re és úgy elindítani? vagy úgysem jó?
van hozzá egy crackelt exe-m speed.exe(safedisc crack) ---> szart sem ér
FOXX supreme
Elcseszték a kocsidat, és mindenképp veszítesz.

TÖRT VERZIÓVAL IS LEHET NETEN TOLNI!!

A Hamachi nevû progi segítségével, ami stabilabb a GIT-nél és pofon egyszerû a kezelése. Letöltési link (van magyar nyelvû verzió is, csak a lista közepén!): HAMACHI

Töltsétek le, majd install fel, megtaláltok irc.quakenet.org szerveren az nfsmostwanted.hu chanellen. Itt megtudhatjátok a szerverek nevét és jelszavát.

az eljén amokir razor-ral versenyzel akkor ugy van megcsinva a game hogy ne tudj gyõzni vagy le lehetne??????????????

meg tod nézni : b(blacklist) ott az adott karakter/ milestones/photo tickett

jakewyler
nincs benne a kérdésem!!!Én azt kérdezem hogy mit tartalmaz a BONUS DVD?<#gonosz3><#gonosz2>

én Fiat Punto-val

te mivel gurulsz?

DJ Skyline
ja,már fent sincs!😊))