Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
A halál csupán a kezdet...
vezet az ellenfél mert elbasztam egy kanyart,célegyenesben szaguldunk erre csak ugy belassit es eloreenged....
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Registrykulcsot melyiket kéred? Van egy csomó helyen bejegyzés...
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Már 3 órája túrom a netet. Próbáltam registrybe belenyúlkálni. Azt az érzésem, hogy ott nézi ez a geci is, hogy van-e virtual drive. Kiexportáltam a registry-t abban az állapotban, mikor nincs virtual drive, aztán úgy is, mikor volt. Összehasonlitottam, és találtam egy ilyen bejegyzést, hogy Mounted = 1 / 0. na, ezt átirtam 0-ra manuálisan, holott bent volt az image. Akkoris érzékelte ez a rohadék!
Minden fórumon, minden helyen, ahol szó van, ezt hajtogatják, hogy sd4hider, hide, restore, inditsd, ne inditsd, hide, aztán inditsd, stb stb, de ez nekem lófaszt sem segit. Már olyan trükköket is olvastam, miszerint a hibaablaknak (ahol az emulációért sir) nem az OK gombját kell nyomni, hanem a kis X-jét! <#nyes>#nyes> Ez már vicces.
Bár most inkább sirni tudnék... <#rinya>#rinya>
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
jelszó: majom
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
egyszer véletlenül elindult a speed_loaderrel elmentem elõadásra, go haza jáccani erre: cd/dvd emulation software has been .....stb"
szóval kivan a brém.
úgy még nem próbálta senki sem, hogy kiírni dvd-re és úgy elindítani? vagy úgysem jó?
van hozzá egy crackelt exe-m speed.exe(safedisc crack) ---> szart sem ér
A Hamachi nevû progi segítségével, ami stabilabb a GIT-nél és pofon egyszerû a kezelése. Letöltési link (van magyar nyelvû verzió is, csak a lista közepén!): HAMACHI
Töltsétek le, majd install fel, megtaláltok irc.quakenet.org szerveren az nfsmostwanted.hu chanellen. Itt megtudhatjátok a szerverek nevét és jelszavát.