Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The FlashBack
mán én is... de LOL😊 hogy mennyit kell szenvedni az elsõ helyér😊

szerinted muszály vót leírni, hogy 40%nál jár?

DJ Skyline
király<#eljen>
én meg végigvittem😛

The FlashBack
nah.... nem tom mi hiányzott... ezért nem tudtam du. szundizni😄
<#idiota>

DJ Skyline
tényleg,én hirtelen arra gondoltam mikor megadott sebességet kell elérned,hogy lefényképezzenek!😄

És egymás ellen sem lehet mint PL: fifa 2006-ban?

[NST]Cifu
Eredeti játékkal...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Nem, mert a milestones alatt vannak a különféle rendõri/bounty cuccok (pl. hogy 7 percig üldözzenek, vagy áttörj 8 útblokádot), tehát a mérföldkõ gyak. annyit jelenthet, hogy a "kihívandó" sofõrt lenyûgözzük, és ennek mérföldkövei ezek a cuccok.

Csak valami frappánsabb szó kellene, mint a mérföldkõ...

Hogy lehet neten játszani??

OrioN the S
Ha jobb lenne, mint a valóságban, akkor mien lenne a valóság? LÁL <#idiota>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

kovecses
Kicsit túlzás a cikk,de van igazságtartalma... 😄

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

DJ Skyline
elvileg trafipax' lenne...<#fejvakaras>

pihi
thxthx

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

[NST]Cifu
A jelentését ismerem, csak elég hülyén hangzik, jól hangzó magyar megfelelõ meg nem jut az eszembe...

matyi08
tolni neki, ne kell nyomni semmit, az csak leméri a sebességed. ha azt írja, hogy too slow, akkor próbáld meg mégegyszer, csak gyorsabban. ha elég gyors vagy, akkor lefényképez!<#lama><#lama>

pihi
a versenyt azt tuttam csak a simát nem..és honnan tom mekkora az a sebesség aminél gyorsabban kell mennem

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

pihi
na thx

DJ Skyline
mérföldkõ <#gonosz1><#idiota>

[NST]Cifu
Versenynél: az a cél, hogy minél nagyobb sebességgel fotózzanak le. A gyõztes az, akinek az összesített fotó-sebessége nagyobb.

Milestones-nál (na ezt hogy magyarítható jól): Van egy adott sebesség, aminél gyorsabban kell lefényképeztetned magad.

pihi
FAQ!!!!%

DJ Skyline
így
"Hogyan tudom átállítani a mp/h-t km/h-ra?"

deestroy
semmit!!!!!!!

pihi
vki Help a fényképes geci alatt mit kell nyomni?

deestroy
Azt mondja meg valaki, hogy hogyan lehet átváltani az sebességmérõ órát km/h- be????????

háttakkorszevasssz

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

deestroy
Akkor majd fognak ELKAPNI 😊) hahaha!!!!

az nem porche <#idiota>

Csuti te egy nagy bunkó vagy

#17206 ez hülyeség <#nevetes1>

Sajt.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

matyi08
én 80. és nem ugyanolyanok a rendõrök

pihi
22

matyi08
hány %-nál jársz?

pihi
engem eddig egyszersem kaptak el..😊

matyi08
basszameg a 3. vagyok a blacklisten és a vernyenyeket megnyertem már csak a 2 milestone és kb 700000 bountycsoki kéne. de azok a hülye rendõrök mindíg elkapnak. utálom a hülye rhinokat!

pihi
a házadba kirrja a sarokba azzem

pihi
ott a fényképes szarnál vagyis kis narancssárga bigyusz ott mit kell nyomni ha átmegyek alatta?

littleNorbi
Hogy lehet megnézni, hogy hány %-nál tartok a játékban?

DJ Skyline
"a száguldás még sosem volt ennyire igazi." ja annyira,hogy 150-nél olyan érzésem van mintha 50-el mennék!<#wilting>

"Az autók és a táj részletessége" a civil autók annyira szép mattos színûek,meg úgy néznek ki mint a midtown madnessben!😄

" Nehéz rosszat mondani a Most Wantedrõl." vajon miért? pénz beszél!😄

nem hiszem el,hogy azzal a géppel full beállítással tök jól futott neki

SNAKE01
Na végignyomtam én is a game-t!Szerintem jó kis game volt!A rendõrök igen kemények voltak néha!A vége az nagyon szép volt!Nekem nagyon bejött!<#eljen><#nyes>

DonnieBrasco
"Fantasztikus grafika, remek zene, a legjobb játékélmény: ha van ötpontos játék, akkor ez az. Használata elvonási tünetekkel és munkaundorral jár."

A marha, még magyarul se tud. Ha a _használat_ jár elvonási tünettel, akkor mivel jár az, ha abbahagyod a játékot vele?
Gagyi béna, Magyarósi Csaba a lúzerkirály EA-bérenc.<#mf1><#mf1>

DB

A ti kung-futok nem erős!

OrioN the S
Tök jó! Mostmár boldog emberként halunk meg ! <#idiota>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

A MOST WANTEDBA 40% VAGYOK<#mf1><#beka2><#vigyor4>
matyi08
hát ez tényleg nagyon gáz. mennyit fizethettek neki?

Istencsászár
csöppet elfogult a játék iránt😄😄:😄😄 õbaja ha neki csak azsszámit egy játékban és annak örül hogy 240el belemegy egy kamionba és semmi baja lepattan megy tovább hát hajrá élvezze

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sanyix
Hátez überlol

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

matyi08
ennél van sokkal eygszerûbb program is, ami ugyanezt tudja. a neve hamachi. a hamachi.cc -ról lehet letölteni

bertino
bocsesz Csuti <#vigyor><#vigyor><#idiota><#idiota><#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
heh télleg gigaLOL

Slayerboy
Sztem nem neked mondta! 😊

Voltam zárás előtt. _______________

JohnnySmith
LOL Index cikk nevetséges....fura semmi komoly negatívum. Na mind1 ez is sokat ért hozzá.
Need for Speed Most Wanted:Jobb, mint a valóságban Már a cikk címe is röhelyes...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

bertino
<#wilting>
idefigyelj, vagy nézd meg mit írsz (mikor leirom, hogy nekem mi van, erre rámrivallsz"nem lenne eccerûbb leírni neked mi van?") vagy ne írj hülyeségeket
bazdmeg, ekkora gyökereket SGn, IQ LÁJTER
gyökérarc

és még neki áll feljebb <#wilting>

hogy Tolvajtempóból idézzek:
"Akassz le egy példaképet!"

voxom
Várhatsz arra a patch-ra egy ideig <#vigyor2>

Slayerboy
Remélem adnak ki a játékhoz valami belsõ nézet patchet, mert olyan idegestíõ, hogy ki van dolgozva a belseje a kocsiknak, és nincs belsõ nézet.

Voltam zárás előtt. _______________