Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott a faq te láma!!
Ot van középüt,most mondták el:
minden leírást megtalálsz ITT
ha mégsem dobj meg egy privivel!
Car Compare 1.1 (magyar) - letöltés
Egy érdekes összehasonlító progi, amely megmutatja, hogy melyik autó milyen tulajdonságokkal rendelkezi... + még a mi általunk autókat is berakhatjuk elemzésre...
Letöltés & Leírás
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
És azt tudjátok, hogy a sport és a tuner spoiler között mi a különbség.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
sõt mikor benyomtam hogy gyorsujjon a kocsi 900zal ment,de ugy hogy kipördültem a pályárol😄 addig tudtam felvveni, hogy 800za mék,itt is egy kép rola:
800-zal mék😄D
nfsmwonline.uw.hu í- leírás, hogy hogyan kell tört gammával nyomni
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Azt én gépem: AMD Athlon 2400+,NVidia Geforce 4 6600GT, Sony 100GB SATA, 512MB Ram, AMD Via nem tom milyen.
vagy ha el akarnak kapni a rendõrök menj ki windowsba és kapcsold ki a játékot, ha be van kapcsolva az auitosave akkor úgyis elmenti küldetés után 😄😄
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Megkérnék valakit, írja már le nekem pontosan, kb. 2-3 percet elvesztegetve az életébõl, hogyan kell elindítani a játékot. Nekem az alcoholclone verzió van meg, de én próbálkoztam már mindennel (Alcohol, daemon, speedloader, meg mittomén milyen hülye crack-ek), de az eredmény mindíg ugyanaz. szóval valaki legyenszíves linkelje ide, hogy mit honnan töltsek le és hova másoljam és mit indítsak el. Elõre is köszi!
Persze az eredetit masold ki , vagy nevezd at, hogy vissza tudd rakni ha nemkell az unlock.
Ha még nem olvastátok, olvassátok el.
Igaz-.-
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Lejjebb véve a beállításokat sem volt nagy változás.
Ez miért lehet?
Le Parkour
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Nálam Win2000-nél fordult elõ, hogy a leírt módszerek egyikével sem volt hajlandó feltelepülni a játék, ezért keresnem kellett egy 3. megoldást, ami a következõ:
A játék elsõ CD-én meg kell nyitni a Jun2005_d3dx9_26_x86.cab nevû file-t, ami értelemszerûen a DirectX mappában van. A cab tartalmát pedig egyszerûen csak be kell másolni a Windows gyökér könyvtárába.[\b]
Üdv: Marha
NFS:MW @ SG.HU