Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyugi legyen
ott a faq te láma!!
Ot van középüt,most mondták el:
minden leírást megtalálsz ITT
ha mégsem dobj meg egy privivel!
HELPer
Egy újabb letöltés:
Car Compare 1.1 (magyar) - letöltés

Egy érdekes összehasonlító progi, amely megmutatja, hogy melyik autó milyen tulajdonságokkal rendelkezi... + még a mi általunk autókat is berakhatjuk elemzésre...

Letöltés & Leírás

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

littleNorbi
KÉREM SZÉPEN MONDJON MÁR VALAKI EGY OLYAN TRAINER-T AMIVEL PÉNZT TOK CSINÁLNI !!!!!!!!!!!!!!!!!

reménytelen
Kitettem magamért...

High Bounty
A printscreen-el a windows ment le 1 képet. Ha megnyomod és kitaszkolsz akkor be tudod illeszteni valahova.
És azt tudjátok, hogy a sport és a tuner spoiler között mi a különbség.
HELPer
Mire való a Speed Loader?

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

asfa
print screen és ctrl+v-vel beiileszted a paint-be vagy valahova,miután kiléptél vagy alt+tab-al leminimalizáltad a gamét ennyi de lásd most wnted garage most magyaráztam el egy gyereknek

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

scorpeeon
ti hogy csináltok screenshotokat a játékból? van rá vmi külön gomb amivel elmenti a játék könyvtárába? mert a prntscreen-el oda nem menti el igaz?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

jah pontosabban 880 nal mék😊
littleNorbi
kérem mondja meg valaki!

kiprobáltam ezt a cheat trükköt,hogy a kocsi hamar lefékezik,jobban gyorsul,nagyobbat ugrik,elégé lehet röhögni rajta,szoval probáljátok ki😄D
sõt mikor benyomtam hogy gyorsujjon a kocsi 900zal ment,de ugy hogy kipördültem a pályárol😄 addig tudtam felvveni, hogy 800za mék,itt is egy kép rola:

800-zal mék😄D
littleNorbi
Hahóóóóóóóóóóóó

TothLaci
Rossz a VGA hûtés... Tuti!
threeman
gyertek multizni -> irc: quakenet #nfsmostwanted.hu
nfsmwonline.uw.hu í- leírás, hogy hogyan kell tört gammával nyomni

geri15
Rendõrautóval mikor lehet majd menni? Én már végigvittem a karriert, de egyszer sem vezettem :| Pedig anno láttam egy videót amiben rendõrautóval lehetett üldözni a sok rosszfiút...

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Na! Ezt a hozzászólásodat törölted annó! ERRE Mondtam!

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

scorpeeon
hát, végöl úgy sikerölt megcsinálnom, hogy a 22 zsaru megvolt, de a 7 perc az nem és pont egy rendõrakadályhoz kerültem ami után közvetlenül egy cooldown volt. rudtam hogy ha kimegyek onnan, többet nem jövok vissza ezért ott maradtam és utána egy fényképezõset megcsináltam még (egy S kanyar közepén kellett 180al menni...) és így lett meg 😄 Az új Gallardommal bementem a boltba, és ott kiderült hogy olyan dolgok vannak benne, amik nekem még nincsenek is unlockolva 😄 kemmény

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

tcsabi
Hogy lehet Német változatból angolt csinálni könyi mer a netrõl szedtem le és az német nagyon kéne 😊

Azt én gépem: AMD Athlon 2400+,NVidia Geforce 4 6600GT, Sony 100GB SATA, 512MB Ram, AMD Via nem tom milyen.

A hátso szárnyaknál van sport meg tuner, van valami fizikai különbség is, vagy csak másképp néznek ki?
KáZé
ha vkinek sok a baja a rendõrökkel változtasson a kocsija külsején mindent 😄
vagy ha el akarnak kapni a rendõrök menj ki windowsba és kapcsold ki a játékot, ha be van kapcsolva az auitosave akkor úgyis elmenti küldetés után 😄😄

littleNorbi
Van pénz trainer a játékhoz, mivel megvettem egy sz@r autót és vissza akarom vásárolni a régimet.Vagy esetleg csinál a játék biztonsági mentést?

FOXX supreme
A camaro ss-t, meg a plussz autókat hogy lehet megszerezni?

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Egyébként angolul kevésbé értöknek irom:egyszer kapsz tippeket sms-ben az üldözésekkel kapcsolatban,miszerint:ha blokádon törsz át,használd a speedbreakert,hogy legyen idöd korrigálni az auto mozgását,az autok hátulját probáld megtalálni áttörésnél,mert könnyebb(elöl van a motor)igy könnyebb az áttörés,és fülelj,mert mindig bemondjár a spike-ot a zsaruk,hogy a sajátjaik nehogy belemenjenek,igy te is tudhatod mikor számits rá.Asszem ennyi.
The FlashBack
minden leírást megtalálsz ITT
ha mégsem dobj meg egy privivel!

hát nálam nemegy a All Cars Unlocker....
Gergõ! Nekem Anti-Blaxxx-al simán megy. Elõtte nekem is ezt írta ki! Betettem Anti-ba és megy simán! Próbáld meg.

jimmyjoint
Hi srácok!

Megkérnék valakit, írja már le nekem pontosan, kb. 2-3 percet elvesztegetve az életébõl, hogyan kell elindítani a játékot. Nekem az alcoholclone verzió van meg, de én próbálkoztam már mindennel (Alcohol, daemon, speedloader, meg mittomén milyen hülye crack-ek), de az eredmény mindíg ugyanaz. szóval valaki legyenszíves linkelje ide, hogy mit honnan töltsek le és hova másoljam és mit indítsak el. Elõre is köszi!

Együttérzek veled,én is szivtam vele eleget...
The FlashBack
én most olvastam el😊

értem,kösz
Promi
"Need for Speed Most Wanted/Global" konyvtar ala masolod a 2 file -t.
Persze az eredetit masold ki , vagy nevezd at, hogy vissza tudd rakni ha nemkell az unlock.
egyébként hova tegyem ezt a 925 kb,meg a 1 kb-s fájt? oda ahova mentések,vagy külön?
Snecie Smicie
Szerintem igencsak helytálló az NFS MW értékelés it az sg-n..
Ha még nem olvastátok, olvassátok el.
Igaz-.-

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

áhh én inkább magam játszom...
Promi
Benne van a neveben.
Az osszes auto elerheto(nem probaltam).
télleg,miez az All Cars Unlocker?
bazza
okés, sikerült!
THX!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

kirol
Én most raktam fel a játékot és az az érdekes, hogy a fraps 35 FPS-t mutat de az autóm mintha érdekesen mozogna, darabosan.
Lejjebb véve a beállításokat sem volt nagy változás.
Ez miért lehet?

Promi
Ja es Zetorg leirasa alapjan csinald!
Promi
Probalgasd, nekem se sikerult elsore, de aztan rajottem.Hajra.
Sheke
haljártok azt hol lehet megnézni a rap sheetbe hogy mennyi a körözési szint mer engem naon 20 percig s vanamikor kergetnek de mindig megúzom😄😄

Le Parkour

bazza
azt írja a progi mikor beírom a pénzt, hogy érvénytelen érték...

Promi
Penz problemara a megoldas!!!!!!

En is kiprobaltam, es mukodik.THX Zetorg
bazza
nekem egyik money trainer sem mûxik...miért?

Promi
All Cars Unlocker ha valakinek ez kell.
XeeN
Hopp, nem backslass, hanem perjel... Sry. <#falbav>

XeeN
Mégegy megoldás DirectX problémára:[\nagy]

Nálam Win2000-nél fordult elõ, hogy a leírt módszerek egyikével sem volt hajlandó feltelepülni a játék, ezért keresnem kellett egy 3. megoldást, ami a következõ:

A játék elsõ CD-én meg kell nyitni a Jun2005_d3dx9_26_x86.cab nevû file-t, ami értelemszerûen a DirectX mappában van. A cab tartalmát pedig egyszerûen csak be kell másolni a Windows gyökér könyvtárába.[\b]

Üdv: Marha

Aki még nem látta:
NFS:MW @ SG.HU
Promi
Nem engedi a linkelest, de Itt kereskelj.
Promi
Talan ha vissza olvasnal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Speed loader