Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valami crack jelent meg hozzá? ami a FAQ linkjében van, a a GCW-n még nincs hozzá konkrét krekk
csak a servered IPje ke beirom és csatlakozok is:)
XP SP2 van fönt. legújabb driverek. Directx 9c ! és simán megy a játék !
ajánlom, hogy drivert meg a directX -et frissítsen a haverod. meg ha nincs fent akkor SP2T varázsoljon fel.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
hol a f*******a nézem meg, hogy hány %nál tartok?
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu
vagy scak a márió fog menni azon az "atom" karin..:)
lol
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
elkezdtem vele játszani: szép a grafikája, van benne soksok kocsi, végre igazán fullos kocsik is vannak, DE a gép iszonyatosan CSAL!!!! sokszor már nem is játékélményt ad a progi hanem kifejezetten fusztráló! egyszerûen nem értem hogy azt a büdös keccsuppot miért nem lehetett kikapcsolhatóvá tenni?! szerintem nem is fogom végigtolni mert valószínû hogy a gamepadom a monitorban végezné...
eddig mindegyik nfs résszel játszottam, de ez tényleg kiakasztó tud lenni. mondjuk a porsés részt utáltam a legjobban, de az most nem ide tartozik.
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu
neten és LANon is érdekel
PS3 ID: SDani456
az lenne a kérdésem, hogy a játék mikor ment? és ha elkapnak a rendõrök, akkor mi van? jegyzi ezt a gép valahol? mert engem eddig kétszer elkaptak, de a kocsim mindig megmaradt. én ezt nem értem. azt nem lehet beállítani, hogy én mentsek és ne a gép? sokkal jobb lenne. amugy elég furcsa dolgok vannak benne. mondjuk körversenynél vagy hasonlónál vezetek a többiek elõtt 6-7mp-el aztán ha már ugy 80%ánál vagyok a versenyrésznek, az ellenfelek mintha bekapcsolnák a rakétáikat, és ott teremnek mellettem/elõttem... ez azért cheat a javából!
jah meg mással is történt már olyasmi, hogy eltûnt az egere? mert velem már többször is elõfordult!
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
iammostwanted - Autók feloldása
burgerking - Feloldja a Burger King kihívást
castrol - Feloldja a Castrol Ford GTI-t
givemethegto - Pontiac GTO-t oldja fel a karrier módbnál
nekem egyik sem mûködik. lehet hogy black editionra nem jó.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
MSI K8N NEO PLATINUM, AMD SEMPRON 3100+, 1GB DDR RAM PC 400, 160GB MAXTOR, SAPPHIRE ATI RADEON 9250 256MB, LG-DVD ÍRÓ, 19\" FPD BENQ, Genius SW-5.1 3600W
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
erre is van pénz?
és akor ot öszegyüne anép servereket felálitjuk és lehetne jönni...
MSI K8N NEO PLATINUM, AMD SEMPRON 3100+, 1GB DDR RAM PC 400, 160GB MAXTOR, SAPPHIRE ATI RADEON 9250 256MB, LG-DVD ÍRÓ, 19\" FPD BENQ, Genius SW-5.1 3600W
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"