Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleod2005
Csinál valaki egy szervert nfbe hogy tényleg mûködik e az uj beálitásokkal?

<#wave><#beka3>
hi! én még mindig ezzel bénázok de nekem sehogy nem akar elindulni (valsz. azért mert elõtte volt fent dt3.47)
valami crack jelent meg hozzá? ami a FAQ linkjében van, a a GCW-n még nincs hozzá konkrét krekk
buba játszunk egymás ellen hamár megy nálad a server?
csak a servered IPje ke beirom és csatlakozok is:)
InfectedMann
Én is mx440 alatt tolom és simán megy a gamé.
XP SP2 van fönt. legújabb driverek. Directx 9c ! és simán megy a játék !
ajánlom, hogy drivert meg a directX -et frissítsen a haverod. meg ha nincs fent akkor SP2T varázsoljon fel.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

InfectedMann
láma kérdés:
hol a f*******a nézem meg, hogy hány %nál tartok?

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Buba007
http://whatismyip.com

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

fireball
én meg 1 új vid karit javasolok neki..:)
vagy scak a márió fog menni azon az "atom" karin..:)
lol

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

berlinboy6329
Sztem jó.Igaz a betonkocsiktól a gépet tudnám szétverni de a többi nem zavar. Nekem nincs olyan h behozza az elõnyt meg minden.Azt a Big Lou gyereket is a 3 körös pályán 10 mp-t ráverve nyomtám szét. A többi sima verseny se zavar. Csak az a sok nyomi rendõr és a kevés nagy-nagyon szétszórt rombolható tárgyak zavarnak mert alig találok.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

sziasztok! az az igazság,hogy amikor elõször elindítottam a játékot akkor nagyon bejött. mondjuk a f.szom rapzenétöl megõrölök ami a menüben megy...
elkezdtem vele játszani: szép a grafikája, van benne soksok kocsi, végre igazán fullos kocsik is vannak, DE a gép iszonyatosan CSAL!!!! sokszor már nem is játékélményt ad a progi hanem kifejezetten fusztráló! egyszerûen nem értem hogy azt a büdös keccsuppot miért nem lehetett kikapcsolhatóvá tenni?! szerintem nem is fogom végigtolni mert valószínû hogy a gamepadom a monitorban végezné...
eddig mindegyik nfs résszel játszottam, de ez tényleg kiakasztó tud lenni. mondjuk a porsés részt utáltam a legjobban, de az most nem ide tartozik.

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

berlinboy6329
Hi all! mi annak a számnak a címe amiben vmi csávó kiabálja h: DDDIIIEE SHHOULLD DDIIEE v mittomén mit de én így értelmezem emg vmi pink slip is van benne,szal ezt keresném.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ez a sárgakocsis a legutolso ,mentem vele néányat de mindig elkaptak:)
Sland
na mûködnek a csítek. akkor kell beírni még mielõtt profilt választanál. amikor az m3as bömös van képen és mondja hogy press to continoue. ott kell beírni. kurva jó aztán. én a burgerkinget írtam be meg a castrolt. a burgerkingre egy bmw vel kell menni. ha megnyered akkor kiválaszthatsz minden junkman performance cuccot a customise menüben. aztán megkaptam a ford gt-t is. és volt egy olyan hogy Black Edition challenge. ott egy narancssárga ss camaroval kellett menni. huu brutál volt de megnyertem. csak suvok jöttek és rengetek szögesdrót volt

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Danman
Hogy tom megnézni, h mi a külsõ/belsõ IP-m?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

há buba münk egyet egymás ellen?
nálam nemtom,mert enmrpobáltam ki senkivel
Buba007
http://nfsmwonline.uw.hu/ GIT UPDATED!!!! Mukodik!!! info ->> join Quakenet #nfsmostwanted.hu

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

multiplayerben hányan lehet max játszani?
neten és LANon is érdekel

SD456
Valaki nem tud NFSMW Black Edition-hoz kódot mert ami a sima NFSMW-hez van az nem mûködik!

PS3 ID: SDani456

Hy!
az lenne a kérdésem, hogy a játék mikor ment? és ha elkapnak a rendõrök, akkor mi van? jegyzi ezt a gép valahol? mert engem eddig kétszer elkaptak, de a kocsim mindig megmaradt. én ezt nem értem. azt nem lehet beállítani, hogy én mentsek és ne a gép? sokkal jobb lenne. amugy elég furcsa dolgok vannak benne. mondjuk körversenynél vagy hasonlónál vezetek a többiek elõtt 6-7mp-el aztán ha már ugy 80%ánál vagyok a versenyrésznek, az ellenfelek mintha bekapcsolnák a rakétáikat, és ott teremnek mellettem/elõttem... ez azért cheat a javából!
jah meg mással is történt már olyasmi, hogy eltûnt az egere? mert velem már többször is elõfordult!

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

flashback ennyit a multi topicrol...
nemjo a blackra,nekem sem megy
Sland
A következó csalások valamelyikét a PC-s NFS-MW fõmenüjébe alkalmazhatod:
iammostwanted - Autók feloldása
burgerking - Feloldja a Burger King kihívást
castrol - Feloldja a Castrol Ford GTI-t
givemethegto - Pontiac GTO-t oldja fel a karrier módbnál

nekem egyik sem mûködik. lehet hogy black editionra nem jó.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland

ezeknek a fáloknak kell lennie. mert most hirtelen valamiért nem akar elindulni sehogy sem a játék

Még mindig nem megy!

MSI K8N NEO PLATINUM, AMD SEMPRON 3100+, 1GB DDR RAM PC 400, 160GB MAXTOR, SAPPHIRE ATI RADEON 9250 256MB, LG-DVD ÍRÓ, 19\" FPD BENQ, Genius SW-5.1 3600W

Szabi84
Jaja, de ennek semmi köze a versenyzéshez.

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
Szerintem ez a pénz meg sem kottyan az EA-nek!

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

castor
Az a Catch Up feladata sajnos, hogy a lemaradt ellent olyan távolságra hozza vissza, amekkora távolsában még veszélyeztetve lehetsz ellene. Sokat hibázik a gép, ennek köszönhetõen mégsem marad le annyira. :|

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

Viasat 3-on (?) magyar nyelvû NFS reklám volt, láttátok?
erre is van pénz?

Szabi84
Na én is elmondom a véleményemet a játékról, mivel a mai nap sikerült a játéknak veszélyeztetni a billentyûzetem épségét. Ennek oka hogy a kibaszott hülye AI állandóan csal mert 300-al nitroval veszi a kanyarokat és a cél elötti utolsó másodpercben a akár a város tulsó végérõl is utolér tolatva. Ez már felháborító. Persze az is igaz, hogy õ is mindig bevár ha lemaradok, de ez nem verseny. Azt hogy a játék fizikája nulla elviselem mert ez nem a GTR ezzel gyorsan ki lehet kapcsolódni, de azért némi valóságot vihettek volna bele. Ettõl függetlenül el lehet vele szórakozni. DE nagyon remélem hogy a következõ NFS nem büdös nagyvárosokban fog játszódni, hanem szép tájakon és elfelejtik egy idõre a hip-hop-os MTV faszagyerekes játékokat!

áhh kösz:PP
The FlashBack
nah:) megvan a topik:) szerintem is felesleges ilyenekker terhelni a garagot, meg a MW topikot:)

de ha csak tiis akarjátok
The FlashBack
ok:) megcsinálom:) ok?

milenne ha csináljánk olyan topicot hogy Need for Speed Most Wanted Multiplayer
és akor ot öszegyüne anép servereket felálitjuk és lehetne jönni...
The FlashBack
mi?

Hé nem tudom lehúzni a SAVE-t!!!!!!!!

MSI K8N NEO PLATINUM, AMD SEMPRON 3100+, 1GB DDR RAM PC 400, 160GB MAXTOR, SAPPHIRE ATI RADEON 9250 256MB, LG-DVD ÍRÓ, 19\" FPD BENQ, Genius SW-5.1 3600W

Köszönöm!

The FlashBack
örömmel:)
tess:Ð

castor
köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk, bye

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

Technikai okok végett lõttek a mentésemnek.TUDNA VALAKI KÜLDENI 30-40%-OS MENTÉST.

tenksz a multi faqot
Palinko
hat eleg szarul sikeredett az a resz,az biztos.jegmeg,hogy melyik savba mentel,amikor utkozol,meg ne kanyarodj,mert tenyleg sinen megy
The FlashBack
akarsz?
msn!

Eskuszom... A Dragnal total az az erzesem mintha sinen menne az auto es direkt a kocsog forgalomba tolna. DOGOLJON MEG AZ EA... torles, format, felgyujtom a vinyot hogy meg veletlenul se maradjon valami ebbol az otvar szarbol.

The FlashBack
The FlashBack
nem semmi:(

A Dragnal miert nem kanyarodik egyik auto sem? Direkt? Mert akkor dogoljon meg aki kitalalta.

tigeroo
szazl össze kellene dobni valami versenyt..MOST:))