Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a 4.nél átmegyek és nem ad + idõt.....
így nem tudom átvinni a pályát
miért nem ad plusz idõt???,
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
Hyper Super !!!
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Van egy érdekes kérdésem: valaki látott már 350Z-t, 911 GT2-t, M3 GTR és GTR E46-ot, Camaro-t, Corvette C6R-t, RX-8 MazdaSpeed-T-t a játékba? Mert ha a játék mappájában belemész a cars mappába ott vannak, rendesen! Na hogy is van ez?
Ha a valaki tudja a választ kíváncsian várom! :)
ha routerem van, és be kell állítan iaz Ip címet, akkor honnan tudom, hogy melyik a belsõ illetve külsõ IP-m? mert a http://whatismyip.com/ csak egyet ír ki! azt hova írjam és mit a másik helyre?
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Hyper Super !!!
Hyper Super !!!
Ez ami be van keretezve nem megy fel,pedig már legalább 10 olyan tereptárgyat oda gördítettem a zsaruk elé.Érted?
Hyper Super !!!
Az Egér ELTÜNÉSNEK mi a megoldása ? hogy lhet elõvarázsolni ?
-------------------------------------------------------------
(Nemtaláltam használható infót a 18 161 hozzászolás között)
Thx............
Az új fiókom: DevLupius
A halál csupán a kezdet...
Hyper Super !!!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
hogy amikor elinditom a játékot akkor megy mármint betölt a menü..meg ilyenek ..meg ott minden félét tudok állitani(tehát az opcions is megy)..de amikor el inditom a játékot akkor töltésnél (loading)-nál..egyszerüen visszaadja a windowst......
ez mit jelent? ha valaki tudna segiteni annak megköszönném.
msi p55(cd53)+(i3(530)+ninja2)+ msi 220gt+fsp zen300w+cm690
Hyper Super !!!
PS4 PSN: angyisz
priviben küldhetne valaki crack-et a dvd-s változathoz <#wow1>#wow1>
PS4 PSN: angyisz
Hyper Super !!!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Meg pls valaki adjon már linket a patch-re!
Jó a játék!Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Na de most a Daemon Tools 4 nekem kedvez :D
Next PC upgrade: 2022
HIHI