Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
Fenrir
mérdföldkõ, azok a dolgok amiket össze kell szedned a rendõrök ellen hogy a feketelistás ellenfelet ki tudd hívni

A halál csupán a kezdet...

Hyper Super !!!

hé figyeljtek,van ez a mondat: hogyan multizzunk nfs mwdel nem eredeti játékkal,az melyik oldalon van?
elfelejtetem a linket😞

Mi ez a "Milestones Completed" ?

Hyper Super !!!

Hülyeségeket nem beszélj....

h
IMYke2.0.0.0
Azzal SOHA SEM fog elindulni - egyszerûen a hardware nem támogatja a Pixel Shader 2.0-t, ami a Játéknak kell.
A barátodnak be kell invesztálnia egy új VGA-ba, ha NFS:MW-ezni akar.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Megtaláltam a választ.
Hali! Tudom, hogy keresnem kellene, de most nincs idõm végigolvasni ez a csekéj 18068 hozzászólást. Nem is nekem kell az infó, egy ismerõs zaklat telefonon. Valamilyen d3d hibával nem indúl neki a game, mx440-es vidkarija van. Valakinek volt hasonló gondja. Én frisseb drivert javasoltam. Más ötlet?
IMYke2.0.0.0
Nem lehet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem lehet a saját zenéimet beaddolni a cd trackok közé?
faqban nem írnak róla😞 az origi zenékmeg szarok😄

Aláírás

Palinko
add meg a mailcimed,nem birok visszairni privit...
bon
Hát a geforce fx 5700le kártya elég lassúcska.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Balyy
Sziasztok talált má valaki megoldást a hamachi problémára?

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

van egy kis gondom a játékkal,alapon van minden de nagyon és mégis szemetel a kép piros,zöld foltok jelennek meg,kockás a háttér megminden egy szóval a grafika nagyon szar. a gépem 512 ram,msi 6600 gt,2400+ athlon xp.81,89 driver és persze az fps nem esik 30 alá sehol se.

thx.
de lehet,de nem minden esetben...hát a MSI Geforce fx 5700 télleg nemkéne hogy szaggasson,lehet hogy már kielévült a kártyád,avagy ujab driver kell hozzá,szeritnem a elgujab drivert töltsd le hozzá....nálam is szaggatot,meg megis állt a játék vagyis lefagyot uj drivert feltetem és már semi baja nemvolt..
Palinko
MSI Geforce fx 5700le-s grafikusom van,ezen nem kene,hogy szaggasson.ha hard-rol inditanam nem lenne jobb?
minek nekünk orosz?😄D
Sland
Németül: ( Aki jobban vágja a németet az olvassa ezt:

Entgegen der normalen Schummeleien helfen die nachfolgenden Codes nicht wirklich im Spielverlauf, bringen aber hübsche Gimmicks mit sich.
Gebt einfach im Startbildschirm burgerking ein und ihr könnt im Challenge Modus (letzte Challenge auswählen) ein weiteres Rennen bestreiten. Gewinnt, und es erwartet euch eine nette Überraschung.

Als zweites Gimmick bietet sich der Ford GT Castrol an, den ihr mit der Eingabe von castrol erhaltet. Diesen könnt ihr für Quickraces benutzen.

Viel Spaß beim Ausprobieren!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland

Вот такой чит-код нам сообщил один из посетителей нашего сайта MbIKOJIA. Чит-код открывает автомобиль Ford GT40 в категории БОНУС! Для того, чтобы появился автомобиль, необходимо в стартовом меню набрать castrol, после чего активизируется автомобиль Ford GT40.
NFSMW - Скриншот: BONUS! Ford GT40

Másik

Наш посетитель MbIKOJIA, сообщил нам еще одну интересную информацию для игры Need for Speed: Most Wanted. Если в титульном меню набрать код: burgerking, то откроется дополнительная гонка в режиме: "Challenge Series". Зайдя в этот режим, вы обнаружите не 69 гонок, а 70, и, выбрав гонку под номером 69, сможете спокойно прокатиться в бонусном спринте на BMW M3 GTR, которую отобрали в самом начале игры. Если начать проходить режим: "Challenge Series" с самого начала, то постепенно вы сможете открыть специальные гонки, начиная с номера 41. Разработчики решили сделать яркий закос под серию GTA, т.к. в некоторых режимах необходимо отвезти пиццу за определенное время, а в некоторых, прокатиться в режиме: "Roadblock", на пикапе. Гонок много и они различны, поэтому начинайте проходить "Challenge Series". Ниже смотрите несколько скриншотов.

Kép1 Kép2

Lényeg: A Fordhoz Castrol kell beírni elvileg, a másodikhoz hogy burgerking.

Palinko neked is mondom uj driver vagy videokártya,avagy beállitasz néhány dolgot...
Palinko!Kérem-kérem<#vigyor2>Mi a módja,hogy ide is kerüljön??
IMYke2.0.0.0
Olvasd el a bannerben lévõ FAQ-ot...!!!

Szóval hogy lehet átállítani valaki tudja???????????????????
Palinko
nekem az a problemam,hogy mikor elinditom a jatekot szaggat a film.tud valaki segiteni?
Tommer Head nekem megvan az MDS,ha kell!
Hol lehet a mph-t km/h -ra állítani?Nagyon idegesítõ, hogy mérföldbe van. Nem vagyok amcsi!
Megvan a DVD-s változat😊DE az MDS-file nincs meg hozzá<#szomoru1>Nem tudna valaki a tisztelt fórumozó segíteni e-fajta problémámon???Megköszönöm elõre is!Szeretnék nyomulni a játékkal.
szoval ittvan hogy mikel ahoz hogy telejsen jo menejn a nfs mw:
Processzor: 1.4 GHz vagy gyorsabb
Memória: 256 MB vagy több
Operációs rendszer: Windows XP vagy 2000
CD-meghajtó: 8x-osan vagy gyorsabban olvasó CD vagy DVD meghajtó
Lemezterület: körülbelül 3 GB
Grafikus kártya: DirectX 9.0c kompatibilis (ATI Radeon 7500 vagy újabb; ATI Radeon Xpress 200; NVIDIA GeForce2 MX/GTS vagy újabb; Intel 950/i915g; S3 GammaChrome S18 Pro)
Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis
persze.elsöbb uj drivert,ésha ugysem jo akkor sajnos uj videokártya kell...
hát igen ez sokkal szebb. majd megpróbálok uj drivert

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Gunner
Nem kiabálnál, ha figyelnél, mer akkor tudnád, hogy nincs benne neon.
Egyébként ha letöltesz egy 100as save-t, akkor is kit'od deríteni magadnak biztosra...

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

télleg jo lene ha már igazi elenfelkekl játszhatnánk,valaki tudja hogy álitsuk be?és akor egymás ellen nyomulni jo lenee😊)
hogyha egre tovább viszem a játékot a tuningolásnál új ikonok is lesznek vagy csak a régiek ulockolódnak<#guluszem1>???

miért ily szar ez a játék hogy méga féktuning sem láttszik

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

tigeroo
hm télleg, tört verzsönnel lehet valahogy jáccani interneten?
reménytelen
Mert az csak kedvcsináló 😊
juventus02
http://www.nfscentral.hu Itt van 1-2 trainer meg iesmi Ha vkit érdekel!<#alien2>

JUVENTUS02

Need.For.Speed.Most.Wanted.Vinyls.AddOn-SPiTFiRE
Ezt honnan lehet letölteni Valaki segítsen!

Katun
Egyet nem értek, hogy miért nem olyan a hangja a Bmw M3 nak mint ami az e3 trailerben volt?

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

nem tudja valaki hohy lehet onlinon keresztül játtszani a játékkal

Miez? Harry potter mod, repülõ autóval?😄D
XenonIceX
A hétvégi Trainer teszt eredménye:

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

hol lehet neten játtszani?

Need.For.Speed.Most.Wanted.Vinyls.AddOn-SPiTFiRE
légyszike Ezt hol lehet letölteni ?

Mikiller
Nem sikerült a Hamachi, ma estére próbáljuk GIT-el😊

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

reménytelen
Tisztában vagyok vele, hogy az enyém ma már nem számít túl erõs konfignak, de szerintem meglepõdnétek, ha tudnátok, milyen (gyenge) beállításokkal játszom... <#wow3> (Látom, a többieknek így high, úgy high)
Danman
Bounty rekordom egyszerre:

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.