23376
  • ffxi
    Nálam megy
  • inter94
    Mért nem megy a FAQ?
  • ffxi
    Hibás a játék.
  • axeelf
    Tudna segíteni vki?
    megvan a game, fel akarom tenni és megakad a telepítés 70% nál. A jatek nem eredeti. Ha valaki tud válaszolni elöre is köszi
  • Anubis73
    Húzd ujra a rendszert az általában segiteni szokott!!!!!!!!!!!
  • belapeter
    ÉNIS MOST TETTEM FEL ÉS NEM IS KELLETT CRACKELNI!!!!
  • danithe
    Szevasztok! követekző lenne a problémám! Lenne egy uj laptop.... megvan eredetibe a game,laptop is vadi új. És nem akar müködni az Enter... ha átálítom másra akkor sem. Vista Home Premium van fent. 2 gb ram, 1.6ghzx2,
    És vlmi Nvidia 7-es széria.(ha jól tudom)
    Első különös dolog az volt,hogy ferlaktuk a játékot és azt irta ki h incorrect CD/DVD , pedig a játék telejsen eredeti.... Media MArtk-tol vettük. Crackeltük és uyg elindult... enter nem müködött.Frissitettük 1.3-ra az NFS MW-t. Igy sem akarta befogadni az Eredeti DVD-t. Crackeltük nemm üködött enter. Probáltuk a kompantibilitást is XP-re rakni. Ugysem ment. Vlmi megoldaás? fontos lenne! Köszi előre is!
  • dragon11
    Mini image-vel elindult...
  • dragon11
    PC DVD verziót szedtem le, és egyáltalán nem megy, se hide-dal, se restore-val... pls segítsetek...thx
  • rajkonnen92
    Hat a telepitesnel kérdezte hogy feltelpitem-e hat monon baj nem lehet de lett,hat ez van.......akkor ha leszedem a Directx9fog futni a jericho is?nem a Directx10tol függ?
  • IMYke2.0.0.0
    Inkább vedd meg eredetiben! Bagóért lehet már kapni!
  • cuccok
    Valaki tudna abban segíteni hogy hamachin hogy lehet ezt játszani?
  • sure
    Tekintve, hogy az XP nem nagyon támogatja a DirectX 10-et, simán lehet probléma... Na és szebb lett tőle a Jericho?
  • jamesbond691
    Hali4 Valakinek van Razor előtti mentése? a második faszit sehogy nem tudom megverni ezért lenne jó ha razornál tartanék, iszonyat kíváncsi vok rá mi történik ott az elején és a végén. Előre is köszi!
  • rajkonnen92
    Pontosan ezt irja:Installation cannot continue this game requires DirectX 9.0 or higher to be installed on your system!:S mar nekem a DirecrX 10 van asszem a Jericho jaethoz az Kellett ez Probléma?:O:S
  • rajkonnen92
    Hello!nekem vhogy nem engedi feltelepitenni a toltésnél egyszerüen kilép
    Sp2 Xp-ém van lehet ez a baj!?ha vki tud segitenni rijon Köszike
  • rikimen
    hellótok! ki tudna olyan linket adni ahonnan lehet skineket letölteni?
  • Sewen
    Elvileg legujjabb driver van fent mindenböl,de azért köszi a tippet.
  • belapeter
    hova kell berakni a letöltött skineket?
  • ffxi
    Sztem driver frissítés neki.
  • Sewen
    Sziasztok!
    Olyan gondom van,hogy a játék (NFS Most wanted black edition) kb 10 perc után behal:monitor kiirja,h nincs jel,a hang beakad,inkább csak kerregést hallani,a gép semmire sem reagál,úgyhogy marad a restart,aztán a "rendszer sulyos hiba után állt helyre" üzenet belépéskor.Találkozott esetleg más is ezzel a problémával?
    Más játékoknál eddig nem csinált ilyet a gépem,igaz még eléggé új és csak 3-4 játékot próbáltam.
  • T Zsolti
    szasztok valaki megtudna adni egy oldal ahonan le lehet szedni azt a progit ami kiszedi a játékbol mp3 formályában a zenéket? mert amu a F.A.Q. ba van az nekem nem jo.
  • Fefy
    A hiba megoldása, nagyon egyszerű...
    Csak win2000 kompatibilissá kell tenni az autorun.exe-t (jobb gomb az exe-re --> tulajdonságok --> kompatibilitás fül --> és itt a kompatibilitási módot windows 2000-re kell állítani)

Ezt vmelyik fórumon olvastam, ugyanis nekem se akarta a jót , de most már működik :)
  • Viktor9202
    Ja azt nem mondtam, hogy ez még a telepítésnél van :D Beirom a kódot, elfogadom a szerződést és utánna irja ki.Még a telepítés előtt van
  • sure
    Hát akkor csak az marad, hogy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, Microsoft disztribútorát...

Mentsd le a profilod, és telepítsd újra a játékot, többet nem tudok elmondani, kérem, kapcsojja ki.
  • Viktor9202
    Persze feltettem mindent, de akkor más játék se menne. Nem értem mi baja van. Pedig 1 hónapja volt fenn a gépemen, akkor ment, most nem. Nem értem :(
  • sure
    Hát, a nyelvet kivéve nálam ugyanez a DirectX van, és megy a MW...

Szerintem ott más nem jó a gépeden, nekem pl. gyanús, hogy a "Rendszer gyártója" és a "Rendszer Típusa" nincs rendesen kitöltve (a DXDiag nem ismerte fel az alaplap és a BIOS gyártóját), alaplapi driverek mind fel lettek telepítve rendesen az XP telepítés után?
  • Viktor9202
    Azt irja DX 9.C. Ja és a játék eredeti

• sure
    Csak nem DirectX 10-et telepítettél Xp-re? :O

Start Menü -> Futtatás -> DXDiag [Enter], ott mit mond a DirectX verzióra?
  • Viktor9202
    Azt is próbáltam, de nem engedi mert egy frisseb verzió van fenn :S Letörölni meg nem tom::(
  • ffxi
    Próbáld meg a játék telepítőnek a DirecX-ével.
  • Viktor9202
    Sziasztok. Valaki tudna segíteni? Direct X et már frissítettem de úgy se jó:S

• ffxi
    1-3
  • Higany
    Melyikekkel lehet? Nem tudod véletlenül? Köszi!
  • alma2
    nem film ez, hogy lejatszad...
    a gep boven eleg ra. A grafkartya az igazi kerdes
  • DJ YAYO
    Hi
    Szerintetek le tudom játszani a Most Wanted-ot Intel(R) Celeron(R) CPU2.80GHz-es procival és 758 MB-os RAM-al?
  • ffxi
    Régebbiekkel lehet!
  • Higany
    Szasztok! Csak egy nagy kérdésem lenne. Lehet-e ebben a játékban osztott képernyővel játszani? Vagyis ketten egy sz.gépen? Ha nem, akkor melyik NFS-be lehet? Köszi!
  • steve89
    Sziasztok
    Szeretném megkérdezni hogy honnan lehet autókat beletenn ia játékba és mivel, előre is köszi
  • Yugioh Fan
    csak a legjobbakat mindig