Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Most töltöttem le a Black Edition-t. baxottul tetszik /nekem néha nehezebbnek tûnik, mint a Carbon/
ami kicsit zavar:
- a segítõ picsának rettentõ mód idegesít a hangja...
- kevés lóvét lehet nyerni a tuningoláshoz...
vki kérdezte, h a térképet hogy lehet elõhozni... hát nekem rumblepadon a bal karral...
na, lényeg a lényeg... tetszik nagyon és rám még az újdonság erejével hat /pedig 2005-ös/
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
mentést? köszi és a speed exe crackot is köszönöm tonyr
ha igen belinkelnétek?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
LEtöltöd ezt: MWTex 0.02.1 (incl. Tutorial)
Elolvasod a benne lévõ tutorialt és máris gyárthatsz mindent.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csinált már innen az sg fórumból vlki Most Wantedhoz autót?
| #22875 - !!!
Ezen az oldalon, lent !
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
!!_Crank_MW_4
Jelszó ugyanaz.
A MW sztem is sokkal jobb mint a carbon. Ott az izomgépek jók! :) Mármint képileg.... mert a vezethetõség....hát....de akkor is mindig azokkal vagyok..:)
A rendõrökkel itt lehet fogócskázni, de már a Carbonnál nem, ottan tök gagyi a rendõrök hozzáállása és az autóik törései!
Csak annyi a probléma, h keveset lehet tunningolni. De hát a Carbonban sem volt fullos e terén. Tunning terén viszont az U2 az ász.
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."