Melyik országban élnél inkább?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

http://www.lohere.net - a MagyarChan

szacsi
Esetleg Olaszország, bár ez nem vmi nagy álom. Szerintem.

:-O http://www.ashes.hu O-:

szacsi
ööö...
ausztrália, norvégia, nyú zéland ^^
németország, usa kicsukva 😛

:-O http://www.ashes.hu O-:

datango
mind1 csak ne itt .)

zaki
nem tudott

igen ez az átlgaos magyar szemlélet, hogy kimegyek és minimálbérbõl meggazdagszom, és hazajövök és király vagyok. azért elmondanám, hogy ennyire nem egyszerü, mert (fõleg ha családos vagy) a megélhetés ugyanugy drágább hiába keresel többet (na jó ez már fõleg a benzin árak miatt nem mindig igaz). Lehet hogy keresel napi 50 dolcsit pl, de ha ebbõl a szállásodra megy el 15, kajára 25 (ha egyedül vagy akkor valszeg elöbb kötsz ki egy big mac mellett mint a konyhában nap mint nap), és gondolom élni is akarsz valamit vagy legalább ha kint vagy megnézed a nevezetességeket stb. Persze igy is marad pénzed, de korántsem annyi, ahogy te azt elképzeled, fõleg hogy ugyanugy mint mi a románokat, feketén itteni éhbérért fogjuk be az igába.

ja és aki dohányzik az angliába se menjen 😄 10++ font/doboz

Galy
csak átfutottam a topikot, Portugáliát senki sem írta, pedig király hely, asszem én oda mennék
Punkerwork
nem tudott vagy nem akart? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

petee
Én Itáliába,napfény.pizza,alfa romeo, mi kell még?😊
Második helyezett az Mexikó lenne.Az egy király hely,a tequila hazája,vedelném miközbe a hasamat süttetném a tengerparton.😊

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

nemcsakfeel
jaja, de a mérték kicsit más 😊 errefele jó ha van 1-2 naponta<#violent><#felkialtas><#eplus2>
amazonast megnézném mégis milyen, azonkívül csak nagyvárosban lennék

*hihi ** *

zaki
Hala Madrid <#vigyor1><#worship>

DanielT
Muterod nélküled elment? Hinnye! <#rolleyes>
zaki
USÁba. hogy miért? mert 1 éve ott él a muterom, engem meg nem tudott magával vinni <#duma><#szomoru1><#sir>

DanielT
Másik topikból emeltem át, ajánlom azok figyelmébe akik Finnországot, Norvégiát és egyéb skandináv helyeket preferálnak!

Finnek és a jégkorszak:

+15°C. Spanyolországban az emberek téli kabátot és kesztyut húznak. A finnek kifekszenek napozni.
+10°C. A franciák hiábavalóan próbálják bekapcsolni a központi futést. A finnek virágokat ültetnek a kertben.
+5°C . Az olasz kocsik nem indulnak. A finnek még kabriókat használnak.
0°C. Megfagy a desztillált víz. A Vantaa folyó vize kicsit surubbé válik.
-5°C. A kaliforniaiak a fagyhalál küszöbén állnak. A finnek még egy utolsó rostonsütést rendeznek a szabadban a tél beállta elott.
-10°C. A britek futeni kezdenek. A finnek hosszú ujjú pólót vesznek.
-20°C. Az ausztrálok elmenekülnek Mallorcáról. A finnek Szent Iván éjét ünneplik. Beköszönt az osz.
-30°C. A görögök halálra fagynak és eltunnek a Földrol. A finnek elkezdenek házon belül mosni.
-40°C. Párizs összeroppan a hideg súlya alatt. A finnek sorban állnak a hotdogos standok elott.
-50°C. A jegesmedvéket kimenekítik az Északi Sarkról. A Finn Hadsereg elhalasztja a téli túlélo gyakorlatát a gyenge idojárásra hivatkozva.
-60°C. Korvatunturi (A Télapó otthona) befagy. A finnek kivesznek egy filmet és otthon maradnak.
-70°C. A pót-Télapó délre költözik. A Finnek kicsit idegesek lesznek, mert a Koskenkorva vodkájukat már nem tárolhatják a szabadban. A Finn Hadsereg megkezdi a túlélo gyakorlatot.
-183°C. Az ételben található mikrobák elpusztulnak. A finn tehenek a gazdájuk hideg kezeire panaszkodnak.
-273°C Minden atomalapú molekula mozgása leáll. A finnek csak ennyit mondanak ''Ba**** meg, hideg van ma odakint''
-300°C Befagy a Pokol. A finnek megnyerik az Eurovíziós táncdalfesztivált.

Jah, nézzetek meg pár webkamerát ezekrõl a helyekrõl! 😄
Alien
USA

Taranov
Ja, az a jó itt, hogy nincsenek mérges pókók, és szép a táj.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Alvilági leszámolás itt is van, csak a jó helyen a jó idõben kell lenned, és persze a jó társaságban 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Csak mi nem vagyunk csicskák, mi?
Ez a teóriád elég gyenge lábakon áll.

Taranov
Jaja, itt a jó. De mondjuk a nõk jók máshol is 😊
Mondjuk talán Angliában nem annyira.
Meg ha nõzni megyek, akkor nem Svájcba 😊

Loál János
Loália...

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

AnuluWork
Városnak még beírnám: Stockholm.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Szerintem nincs baj Magyarországgal. Sõt. Jó helyre jöttek õseink hont hódítani. A baj azzal van, amit külföldrõl átvettünk, és mivel így minden egyszerûbb volt, és beépítettük a társadalmunkba. 😞

Máshol megmaradt némi hazai a kultúrában, társadalomban. Nálunk szerintem mára már minden át lett véve máshonnan, és ritka ezekbõl az igazi "Érték".

A munkának nincs megbecsülése, mindenre van pénz, csak arra nincs amivel emelhetnénk a béreket, az életszínvonalat, stb, stb.. De ez egy másik topic témája lehetne. De Magyarország egy jó hely lehetne, de jelenleg van abban valami, hogy csak úgy jó, ha külföldön megkeresed a házadra, autódra a pénzt, majd itthon így vágsz bele a nagybetûs Életbe.

AnuluWork
Sajnos a legnagyobb koponyák rész már nem igaz.

AnuluWork
Európa: Svédország
Világ: Argentina vagy Új-Zéland
Városok: Nizza és New York

Ha nem kötne Mo-ra semmi, akkor Ausztrália, elég távol van mindentõl és néha jólesne elhúzni innét. Néha annyira kilátástalan itt minden.
Másodsorban Anglia a jó foci miatt. 😊
És talán még Kanada.
De hát jó vagy nem, jelenleg itt élek Mo-n.

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.

jaja 😊

DanielT
Sajnos Magyarországnál NAGYON sok szebb ország van, szerintem igencsak a sereghajtók között vagyunk. Értem ezalatt a természeti látványosságokat, az általános -jellemzõen sík domborzat miatti- unalmas látképet és a gazdasági elmaradottság miatti általánosan rossz állapotot mondjuk a városokban/úthálózatban.
Bandew
Észrevettem, hogy egyesek politikai szemszögbõl választanának más országot, mások pedig (min pl én) a természeti szépsége miatt.
Persze Magyarország is nagyon szép, de azért egy Új-Zélandhoz képest elég lapos. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Gondolom a magyar nõk szépségére célzott. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

DanielT
Nem olyan nehéz? Hm... na ezzel szerintem vitatkoznának páran 😊 A házasságok több mint fele válással végzõdik, de ez egy másik topik témája lehetne 😊
#10 ^^
annyi kiegészítéssel, hogy télleg az a legjobb, hogy kinnt megszeded magad egy kis pénzel (magyarul akár minimálbérrel dolgozol) aztán hazajössz, és gazdag vagy 😄D
viszont az az árny oldala, hogy el kell viselni minden itthoni szart
a nõkrõl pedig annyit, hogy azt itthon kell találni egy "igazit" (ami valljuk be nem olyan nehéz 😊))

megkérdezhetem miért mondtad Koreát? (csak mert én is azt írtam volna 😊)
Tetsuo
Éveim során kb ebben a sorrendben szerettem volna elköltözni ide:
USA, Kína, Hollandia, Japán, Magyarország..(mármint jó nekem itt)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

FtranX
na oda én csak néha tennék egy-egy látogatást 😊))

Mike at home
Dania, vagy valamelyik skandinav allam

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

cSuwwi
Hollandia, azon belül is elsõsorban Amszterdam. 😊

shit happens

spanyolország, azon belül is barcelona

CSOCSO
igy van csak mindenki csoves es a jo nokhok, jo piahoz mani kell...
nemcsakfeel
sztem annyira nem tragikus a helyzet mint ahogy írtátok..

ha rövidebb idõrõl van szó, akkor mindenképp Brazília.. legalább ott van élet, karnevál, szamba, nõek, lövöldözés.. pár hónapot ellógatnám ott a lábam.. VH ból úgyis ide menekültek a náci tisztek 😊
hosszabb távon Kanada. nincs akkora diszkrimináció mint máshol, csomót esik a hó <#vigyor2><#vigyor2>, whisky, és évente lejárnék Brazíliába.

ennyi.<#phone>

*hihi ** *

JackDaniels
"-franciaország, soha nem fognak téged ott elismerni, mint odavalósit, amig nem tanulsz meg anyanyelvi szinten franciául."

Elárulom neked, hogy akkor sem. A francia elég buzi nép. Magukat nagyon különlegesenk tartják, csak tudnám miért. Ezt a helyet tuti kihagynám.
Csatlakozom a #63 hozzászóláshoz, annyi kiegészítéssel, hogy a pénzt angliában kell megkeresni és itthon elkölteni. Rögtön rájön az ember, hogy nincs jobb sehol a világon!!

\"Never say never!\" W Churchill

DanielT
Ezt annyival egészíteném ki, hogy minden országba el kell menni és meg kell ismerni. Vannak sokkal jobb helyek mint Magyarország, jobb idõjárással, gazdasági helyzettel és emberekkel, de ezek nem azok amiket felsoroltak itt néhányan. Nyugat-Európa egy magyar embernek a jólét ígéretét, kirekesztést és honvágyat tartogat. Persze néhány embernek bejön!

nos lehet ezért még megütöm a bokám de azért leirom, hogy én hogy gondolom (mert ugye 'künn kóbászbó' van a kerítés is'):
-németország, nekem elég volt 8 évig 'liebe gesztézni' a balatonon
-franciaország, soha nem fognak téged ott elismerni, mint odavalósit, amig nem tanulsz meg anyanyelvi szinten franciául. És persze a kevés víz miatt az ottani tisztálkodási szokásokat én nem tartom pozitívumnak
-anglia, ide inkább egy örökzöldet idéznék: "szar kaja, még szarabb idõ, kib@szott méri poppinsz, LONDON!" 😊
-japán, japánba én mindenképpen el szeretnék egyszer menni, nagyon érdekel a kultúra stb, viszont tényleg hangya módra élnek az emberek. Én nem tudnám megszokni, hogy 2 négyzetméteren lakjak, ahol a szoba áll egy ágyból egy robot kutyából és 3 falból (mert a 4ik fal az egy plazma tv) 😊
-ausztrália, nagyon jó hely, csak van egy nagy hátrány: a magány. Itt nincs olyan, hogy leugrom a haverhoz az utca végén, mert itt az az utca kb olyan hosszú mint dunántúl keresztben.

Ez igy teljesen valos. <#eljen>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Mi a ráknak haggyam el a szuloorszagom ? Itt szulettem, lehet szar lehet jo idevalosi vagyok es buszken vallalom. Ha haboru miatt nagyon le kene lepnem, es lenne ra cash akkor talan spanyolba mennek vagy portugaliaba. A tobbi orszag mind csicska csika emberekkel. Japan kiraly lenne csak ott meg az emberek hangyamódra elnek.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

szerintem magyarország akkor sem annyira rossz. A legjobb nõk, a legjobb kaják, legnagyobb koponyák, jobbnál jobb piák.... Ezt hol találod még meg? 😊

Egyébként teljesen mindegy hogy mit irtok, mert kinn titeket is ugyanúgy kínozna a honvágy

Devilking ha már megnyitottad: mér te hol élnél szivesen? 😊

DanielT
Bizonyára 😊 Vicces kedvemben vagyok, azért írok hülyeségeket 😊
DanielT
Még Svájchoz: A bödös"szó szerint"(sok a szarvasmarha és azok ürüléke, persze nem Genf belvárosában) paraszt tenyészet fellegvára! A jelszó:
"Gumicsizmában megyünk a plázába, mer az jó!"

Jah, nem csak az igazolványos helyeken néznek ki, hanem mert mivel 1000% igényesebben viselkednek/öltöznek a külföldiek így bárhol élvezhetõ a diszkriminiáció! 😊
Taranov
Ez marhaság 😊)

DanielT
Egyébként abszolút látszik, hogy nem éltetek még külföldön, fõleg azoknál akik Németországról álmodoznak... na London sem egy egyszerû történet. A lényeg: Tapasztaljátok meg, aztán nézzük ki, meddig marad 😛P