Melyik országban élnél inkább?

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Szeretek itthon élni.Ha valahova még szívesen mennék lakni az azt hiszem Oroszország lenne.Moszkva vagy Pétervár.Ami vonzónak tûnik innen nézve az a bürokrácia mentesség,a dolgok egyszerûsítésére való törekvés,a nagy tiszta vad vidékek.

USA/Kanada,miami,tengerparti állam

GregSB
GregSB
Erre én csak ennyit mondanék / mutatnék:

Imádom Magyarországot, viszonylag sokat járok túrázgatni mindenfelé, de azért hülyeségeket ne írjunk már!

GregSB
Nem látom hogy sokan írnák itt, pedig szerintem az egyik etalon Ausztrália.

Az angliában tapasztalt, legalábbis ahhoz nagyon közel álló életmód / stílus megvan ott is, és nincs szar idõ 😄

Talán ami sok embert elriaszt tõle az az, hogy k messzi van. Én ha dobbantani aklarnék biztos oda mennék.

" -300°C "

értelmes gyerek vagy te

immovable
USA/Kanada; Új-Zéland
Én Kúrja-murján (1sziget,Jemenhez tartozik azhiszem.<#idiota>
Amugy meg Amerikában azon belül is Kaliforniában,San Francisco-ban.Megyek is ki csak még van 4évem addig<#szomoru1><#vigyor3>

gibson9
Hawaii valamelyik szigete vagy (tudom, hogy nem ország) Miami!!!

DJKonya
én Dubaiba szivesen élnék😊😄 barátnõmel családot alapítanánk nyitnék egy 8 csillagos szálodát és éljük az életünket😄

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Nekem itt jo, Londonban, de ha mashova kellene mennem, akkor Mexiko vagy Japan...

http://gaborszantai.co.uk/

And5
Te mit szívtál ?

w77d
én maradnék a seggemen itthon! nincs Mo-nál szebb!!

PetruZ
Részemrõl:
- Ha Európa, akkor: írek, dánok, esetleg Anglia. Németek, franciák, déli népek kizárva. 😊
- Ha globálisan, akkor: USA/Kanada, Japán, Dél-Korea, Új-Zéland, Ausztrália, Hawaii, Samoa (meg úgy az a környék 😊 ), ilyesmik. Afrika, Dél-Amerika, Ázsia nagy része szintén kizárva. 😊
Svédország!

Punker
samoa

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kanada,vagy Alaska

Bandee1987
Most Új-Zéladról hallottam, hogy egész korrekt hely. Ha olyan kedved van felmész a hegyekbe síelni, aztán leugrasz a tengerpartra kicsit szörfözni 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Netgear
Deutschland For ever!

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

quad
ja ez az altalanos szemlelet , de nem errol van szo , igazabol arrol hogy tobb lehetoseged van , es konnyebben maszhatod meg a lepcsofokokat ha igazan akarod.

ha itt igazan akarod azt is leszarjak.

Bandee1987
naná 😊. Költözzünk Maranellóba 😊

"Magyar vagyok, magyarnak születtem,
Árulók és gonosztevõk uralkodtak felettem"
/Beatrice/

petee
A Ferrari gyárban laknál, mi?😊 énis..😊)

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Skócia, Új-Zéland

War. War never changes.

szerintem valahol ázsiában.(lehet hogy afrikában?)

uv
nem láttam<#confused> elveszhetett...

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

bazza
Én Magyarországon szeretnék élni! Nem tudjátok hol van? <#eplus2>

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

modellmaker
😉

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
😄 Nem tom, én nem szeressem az ilyen dolgokat. slussz

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

San Francisco,Sydney,Melbourne kb ennyi😊

Galy
<#eljen>
Scholes18
Anglia , Manchester!!!!!!!!!!!!!!!!! A legfaszább

Glory Glory Man United!!

Bandee1987
Olaszország. Imádom az országot, az északi részén szeretnék élni, talán Milánóban vagy Torinóban

sokakat hallottam akik ilyeneket mondtak: 'én nem tudnék ott élni, mert félek hogy valami megharap' 😛 nos gyakorta megesik, hogy megcsíp valakit egy-egy pók (mondjuk sydney környékén tölcséres vagy milyen pók) de mivel van ellenanyag, ezért azt hiszem 2 évente 1 haláleset van átlagosan. Kígyókkal nem találkoztam azokat csak a Crocodile Hunter b@szogatja 😄 Viszont pókból volt akkora mint a tenyerem, de mondták, hogy ettõl nem kell félni, mert ez még csak bébi-pók és a mérges pókokat eszi meg. Öröm nézni ahogy egy horror film közben lemászik a falon 😄

http://www.lohere.net - a MagyarChan

modellmaker
De azé' ilyen fekete mamba meg ilyenek nincsenek. Azt tom h vannak mérges állatok, de lehet nem írtam. A lényeg: kisebb az esélye, h valami csípésbe halsz bele, (feltéve ha nem vagy allergiás az ilyenekre, mint méh, stb...) mint mondjuk Ausztráliában.

zaki
oda max akkor mész, ha jó voltál 😛

szvsz magyarországon is vannak mérges állatok <#mf2>
annyi, hogy nem fújja fel a média. Ugyanúgy vannak fõleg az alföldön mérges kígyóink stb. De igaz, hogy jó kis helyen vagyunk, ismét csak egy örökzöld: "a szentséges kárpátmedencét"

igy van

Voltan
Nagyrészt igaz, amit írtál, de sajna szinte lehetetlen odaköltözni.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

ricsi1
MEnnyország<#vigyor><#alien>

NagyMagyarországon 😊

Sajnos igaz. :\

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

modellmaker
Ja igen! Amit Lfelejtettem! Nézzetek meg a fotózz.hu-n egy-két képet. Ez is Magyarország.

2XP
Svédország. Hideg van és sok hó, nekem való hely.

Az egyik rokonom Ausztráliában él már egy ideje, õ mesélte, h az ottani emberek, hát finoman szólva tájékozatlanok, még annyit sem tudnak, mint az átalg amerikaiak. Európai diplomával sok jó munkahelyet lehet szerezni, fõleg mivel az "õslakosok" már a szellemi munkát sem akarják elvégezni. És ha esetleg odaköltöztök, túl sok idõt ne töltsetek a napon, annyira vékony az ózonréteg, h ott a legnagyob a bõrrákosok száma.

Esrohnoil
Én inkább Peru mellett szavazok, mert az a leginkább. <#idiota>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

modellmaker
Azért volt nekünk tengerpartunk, hegyeink, (amelyek csúcsai meghaladtak az 1000m-t) stb... De ez megint más téma. Viszont ami jó: zéró mérges állatok, lásd kígyók, pókok, stb. Szintén zéró földrengés, kurva nagy árvizek. Na jó árvíz volt/van/lesz, de nem ilyen tsunamis durvaság. Azért szép helyek is vannak Mo-n. Jó-jó szép a tengerpart, a Bajor-Alpok, de azért Magyarország!

Loál János
Angyaltanfolyammal hogy állsz?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

modellmaker
<#eljen>

tomsolo
MENNYORSZÁG.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Spanyolországban!!! Egyértelmû <#papakacsint>

Azé Ausztráliában is ellenék egy darabig...

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Oldal 1 / 4Következő →