157
Te melyik országban szeretnéd leélni az életed?
-
#157 Szeretek itthon élni.Ha valahova még szívesen mennék lakni az azt hiszem Oroszország lenne.Moszkva vagy Pétervár.Ami vonzónak tűnik innen nézve az a bürokrácia mentesség,a dolgok egyszerűsítésére való törekvés,a nagy tiszta vad vidékek. -
Odacsap77 #156 USA/Kanada,miami,tengerparti állam -
#155 Link
-
#154 Erre én csak ennyit mondanék / mutatnék:
Imádom Magyarországot, viszonylag sokat járok túrázgatni mindenfelé, de azért hülyeségeket ne írjunk már!
-
#153 Nem látom hogy sokan írnák itt, pedig szerintem az egyik etalon Ausztrália.
Az angliában tapasztalt, legalábbis ahhoz nagyon közel álló életmód / stílus megvan ott is, és nincs szar idő :D
Talán ami sok embert elriaszt tőle az az, hogy k messzi van. Én ha dobbantani aklarnék biztos oda mennék. -
DaniellT #152 " -300°C "
értelmes gyerek vagy te -
#151 USA/Kanada; Új-Zéland -
szieszáj #150 Én Kúrja-murján (1sziget,Jemenhez tartozik azhiszem.
Amugy meg Amerikában azon belül is Kaliforniában,San Francisco-ban.Megyek is ki csak még van 4évem addig -
#149 Hawaii valamelyik szigete vagy (tudom, hogy nem ország) Miami!!! -
#148 én Dubaiba szivesen élnék:):D barátnőmel családot alapítanánk nyitnék egy 8 csillagos szálodát és éljük az életünket:D -
G_ArchAngel #147 Nekem itt jo, Londonban, de ha mashova kellene mennem, akkor Mexiko vagy Japan... -
#146 Te mit szívtál ? -
#145 én maradnék a seggemen itthon! nincs Mo-nál szebb!! -
#144 Részemről:
- Ha Európa, akkor: írek, dánok, esetleg Anglia. Németek, franciák, déli népek kizárva. :)
- Ha globálisan, akkor: USA/Kanada, Japán, Dél-Korea, Új-Zéland, Ausztrália, Hawaii, Samoa (meg úgy az a környék :) ), ilyesmik. Afrika, Dél-Amerika, Ázsia nagy része szintén kizárva. :)
-
Rundstedt17 #143 Svédország! -
#142 samoa -
infracore #141 Kanada,vagy Alaska -
#140 Most Új-Zéladról hallottam, hogy egész korrekt hely. Ha olyan kedved van felmész a hegyekbe síelni, aztán leugrasz a tengerpartra kicsit szörfözni :) -
#139 Deutschland For ever! -
#138 ja ez az altalanos szemlelet , de nem errol van szo , igazabol arrol hogy tobb lehetoseged van , es konnyebben maszhatod meg a lepcsofokokat ha igazan akarod.
ha itt igazan akarod azt is leszarjak. -
#137 naná :). Költözzünk Maranellóba :) -
Vlala #136 "Magyar vagyok, magyarnak születtem,
Árulók és gonosztevők uralkodtak felettem"
/Beatrice/ -
#135 A Ferrari gyárban laknál, mi?:) énis..:)) -
Braveheart #134 Skócia, Új-Zéland -
tehen_m #133 szerintem valahol ázsiában.(lehet hogy afrikában?) -
#132 nem láttam elveszhetett... -
#131 Én Magyarországon szeretnék élni! Nem tudjátok hol van? -
#130 ;) -
#129 :D Nem tom, én nem szeressem az ilyen dolgokat. slussz -
Ronny #128 San Francisco,Sydney,Melbourne kb ennyi:) -
#127 -
#126 Anglia , Manchester!!!!!!!!!!!!!!!!! A legfaszább -
#125 Olaszország. Imádom az országot, az északi részén szeretnék élni, talán Milánóban vagy Torinóban -
Shadow_THH #124 sokakat hallottam akik ilyeneket mondtak: 'én nem tudnék ott élni, mert félek hogy valami megharap' :P nos gyakorta megesik, hogy megcsíp valakit egy-egy pók (mondjuk sydney környékén tölcséres vagy milyen pók) de mivel van ellenanyag, ezért azt hiszem 2 évente 1 haláleset van átlagosan. Kígyókkal nem találkoztam azokat csak a Crocodile Hunter b@szogatja :D Viszont pókból volt akkora mint a tenyerem, de mondták, hogy ettől nem kell félni, mert ez még csak bébi-pók és a mérges pókokat eszi meg. Öröm nézni ahogy egy horror film közben lemászik a falon :D -
#123 De azé' ilyen fekete mamba meg ilyenek nincsenek. Azt tom h vannak mérges állatok, de lehet nem írtam. A lényeg: kisebb az esélye, h valami csípésbe halsz bele, (feltéve ha nem vagy allergiás az ilyenekre, mint méh, stb...) mint mondjuk Ausztráliában. -
#122 oda max akkor mész, ha jó voltál :P -
Shadow_THH #121 szvsz magyarországon is vannak mérges állatok
annyi, hogy nem fújja fel a média. Ugyanúgy vannak főleg az alföldön mérges kígyóink stb. De igaz, hogy jó kis helyen vagyunk, ismét csak egy örökzöld: "a szentséges kárpátmedencét" -
Shadow_THH #120 igy van -
#119 Nagyrészt igaz, amit írtál, de sajna szinte lehetetlen odaköltözni. -
#118 MEnnyország