Kis képecskék mindenhol!?

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

agyhalál
A búvár egyszerû, a tulaja búvárkodik, a halra pedig itt egy magyarázat.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

_Atti_
képzelj el egy várost tegek, rajzok, matricák, stencilek nélkül 😊 én nem szeretnék ilyenben élni. Az egyetlen formája amivel nem tudok egyetérteni az a teljesen romboló célú firkálás..pl egy nagy f@sz ami átivel 3 emeletet😊,
vagy amikor egy másik rajzba csak a tönkretétel miatt mennek bele, sír/mûemlékek szétcseszése..
A normálisabbja tudja mit lehet mit nem, ha egy firka kerül egy frissen vakolt családi házra, személyautóra, különösen ronda látványt nyujto, gyenge rajzot látsz a legforgalmasabb helyen, vagy egy vagonon..akkor tudd hogy nem grafitisekkel van dolgod hanem toyokkal, tudatlan szerencsétlennel aki magasról tesz a kultúrára, az értékek tiszteletére..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

kösz, de én nyitottam a userbar topicot 😊 <#whatever>

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

akyyy
<#taps><#taps><#taps>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

A tagek ocsmányak, a matrica meg oké ha mondanivalója is van.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

A "halas kocsik" a hitgyülisekéi.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

ez komoly ? ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Slayerboy

Voltam zárás előtt. _______________

ilyen képeket sok helyen lehet látni, de honnan tölthetõk? ki csinálja ezeket? van valami honlap?

hyyb
ez a módszer sztem jobb mint a falrafestegetés,százszor könnyebb leszedni.. viszont ennek esélye sincs hogy mutasson is valahogy,2 méternél távolabb már csak egy kis papírfeci,graffitibõl talám minden ezredik még jól is nézhet ki..

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

de most tényleg érdekel 😊
ezt a benzinkútnál lehet kapni? valami dísz? vagy búvárkodik az illetõ? esetleg szekta?

azért teszik ki, hogy valaki megkérdezze mi az...
azért sem fog érdekelni😛
autók hátulján búvár meg hal és egyéb hasonlók, ezek micsodák?

<megkönnyebbült sóhaj>
látom, nem vagyok egyedül

Voltan
A Tagtól nekem is okádnom kell. Kis tizenéves p*csök májerkodnak, bûnranda, értelmetlen krikszkrakszokkal firkálják tele a várost. Érdekes, hogy nyugaton ennek is más a kultúrája, egyrészt ilyen vacak szemét tag-okat nem nagyon találni, másrészt pl. Svédországban egy buszt, vonatot, metrót nem láttam, amin akár egyetlen firkálás is lett volna. Se belül, se kívül. Nálunk meg, érdemes megnézni a vonatokat. Az egy dolog, hogy a régi, rohadó vagonok tele vannak firkálva, de már a vadonatúj Desiro vonatokon (Az az a nagy, piros) is megjelentek a tagek. Most miért kell szétbarmolni valamit, ami új, meg szép? Kinek jó ez?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tetsuo
Inkább a reklámokat ütnétek felül.. az valamivel hasznosabb lenne.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

teljesen egyetértek.. Tagelni is általában azok szoktak akik full tehetségtelenek a grafhez, ezért ettõl azt hiszik hogy õk is húdelaza hiphoparcok. Persze grafesek közt is van akinek semmiféle mûvészi érzéke nincs hozzá, és ilyet nem is keveset látni szerte a városban.
Mondjuk BP-n elképesztõ hogy szinte szó szerint mindenre kennek legyen az mûemlék vagy tömegközlekedési jármû. Itt sopronban azért visszafogottabb az ifjuság de a buszmegállókat már itt is elkezdték teletagelni. Mi csak ragasztunk 😉

Caby
a TAGrõl annyi a véleményem hogy undorító és gusztustalan fõleg ha az ember autójára/házára firkálják ill. nyilvános helyeken értelmetlen krix-kraxok... De a legidegesítõbb az, amikor az ember a buszon,buszmegállóban akárhova néz minden agyon van firkálva...

A graffity másik véglete(amikor összeállnak tehetséges fiatalok és nagyonszép képeket festenek) az viszont nagyon bejön. Nekem ez kimaradt az életembõl mert én még a ceruzát is alig tudom megfogni olyan fakezû vagyok... nemhogy rajzoljak 😄 Na az a része nagyon tetszik, és erõsen gondolkozom rajta hogy házfalunkra ne kérjek-e valami ízléses és szépen elkészített rajzocskát. Aki ilyesmikre vállalkozna az kéremszépen ide írkáljon 😄

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

ti nem voltatok benne sosem ezekben az underground körökben?
TAG=azok az egyébként sztem is igénytelen aláírások amikkel televan minden város..Szóval egyszínû általában filctollas krix-krax<#vigyor>

The Garrett
amugy mindenki kinõ belõle 1x. Nem is kell hozzá sok idõ. ki az aki semmi hülyeséget nem követ el gyerekkorában? Ettol meg nemkell õket elkönyvelni mint valami bankrablo sorozat-anyagyilkos-t. 😛

es mielottmegköveztek, a tageket/matricakat en se szeretem se a hazunk falan se másén.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

seAke

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

tomsolo
én a tagelõknek és a matricázóknak is tudnék javasolni egy "Árvácska" próbát: mezetelen tényérbe teséék szorítani egy kis parazsat...

... egyébként meg torkonfosom akinek nem tetszik...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

seAke
My name is seAke...Criminal Beats

Egyébként meg azt a jó kurva annyukat!Faszért kell összebaszni mindent!
Ez menõ?Olyanok mint a kutyák akik összevizelnek mindent hogy megjelöljék a területüket!
Szánalom!

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

nálunk vazze kis pöcsök is csinájják szétbasszák a város ilyen kis szar tegekkel...D:
De mostmár elterjedt a matricázás is...

ööööö.... az esgé?
Igazad van, ilyen nincs.

magus
en nem fikazom, a tag nem csapat, a tag nem muveszet, a tag egyszeru firkalas, es kozteruletrongalas.

nemcsakfeel
<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
Kis vidám barna gyerekek?
ajánlani kéne hogy ne cérnával próbálják ki hanem dróttal pocsojában állva..

*hihi ** *

The Garrett
mondj 1 dolgot ami mindenkinek tetszik 😊

Random work
Azt itt szegeden is látni pl már egy éve van olajos flakon az iroda elött fán lógva. 😊

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

The Garrett
akik meg akarják nézni szikrázik -e 😄

The Garrett
urban - városi
art- mûvészet

Loál János
Mókáskedvû kisgyerekek?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Taranov
Én inkább azt szeretném megkérdezni, hogy kik dobálnak fel villanypóznákra cipõt/ásvényvizes üveget, májkrémes dobozt egy cérna két végére kötve.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

és egészen biztos, hogy ez mindenkinek tetszik? Nektek lehet, hogy "megadja a város hangulatát", de egy felnõtt lehet, hogy csak "huligánok rongálásának" veszi egy felnõtt.

Loál János
Érdekes, hogy az ilyen csapatok mindig a másik "módszerét" fikázzák.

Illetve rohadtul nem érdekes.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

magus
szerintem jok, es annyira nem konnyu megcsinalni mint gondolod, pont az olyanok miatt nezik le ezt a stilust, mint akik csak egy paint abrat latnak benne. Tagnek nulla ertelme van, lekene vagni a kezet annak aki tagel, a matricazasnak van ertelme, mert nyilvanvaloan megadja a varos hangulatat a legnagyobb nyomor kozepette, a nyugatinal, hogy vannak helyek, ahova ilyeneket ragasztanak. Magyarorszagon ugy, ahogy a stencil sem nott meg ki, ez is gyerekcipoben jar.

értM, thanX... láttam már ilyet, csak nem tudtam, hogy ez a TAG :-)

The Garrett
pedig nincs két egyforma tag... 😊

...ez a matricas dolog szerintem teljesen hulyeseg. de igy a kevesbe mereszek is tudnak nagyok lenni, hacsak 1 fel pillanatra is. (amig felragasztja) 😛

A képek amirõl kérdezek: Majdnem minden városban megtalálható az országban, azonos stílusban, majnem azonos képekkel, visszatérõ motívumokkal. Egggészen nyomasztóak. Ez szerintem nem az önmegvalósítás legfõbb módja, hiszen azt az egyediség fejezi ki. Lehet h tévedek, de nem látok egyénekre valló külömbségeket a TAG-ek között. A kérdés problémaköre még a TAG-eknél is nyomasztóbb.

nemcsakfeel
<#fejvakaras><#fejvakaras>

*hihi ** *

Mi az az urban -art?

Mi az a TAG?

nemcsakfeel
nagy önkifejezést rejt magában egy paint 1.0 ban készült 20*20 pixeles rajz.
az tény hogy legalább ezt le lehet vakarni. de hogyhogy nem illegális??

*hihi ** *

Azt kérded, mi ez?
ez a mûvészet új irányzata, a mûvészi hajlamú fiatalok újhullámos önkifejezése, valamint a gagyi popzenei újságokból kivett méggagyibb levonók elhelyezése.
Van olyan barom, aki még alá is írja, és mutogathatja az ismerõseinek, vagy a felcsípni kívánt hölgynek, hogy látodmilyenkeményvagyok, ezt is én ragasztottam ki.
Joggal krdezheted, mi a helyzet azzal, aki a férfivécében helyez ki ilyeneket? Hm...

gyraph
Nyilvanvalo, hogy te voltal es most kozvelemenykutatast tartasz 😊.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

az urban-art egy formája, oylan mint a graffity vagy a TAG..

"önkifejezés" <#zavart1>

Pár évvel ezelõtt mi is foglalkoztunk vele, mármint kizárólag matricával HEHE...<#kuss>
mert ez ugye legalább nem illegális, meg valljuk be kevésbé zavaró mint egy ocsmány TAG.. Ráadásul könnyen eltávolítható..

nemcsakfeel
na erre én is kiváncsi vagyok, hogy mi értelme van. sztem a grafiti modern formája. elégszánalmas.

*hihi ** *

Lehet, hogy láttál már az utcán, a buszmegállókban a villanyoszlopokon, a szórakozóhelyek mellékhelyiségeiben kicsi képregényszerû képeket kiragasztva!?

KIK készítik ezeket és MIÉRT?

Oldal 1 / 2Következő →