Kis képecskék mindenhol!?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
vagy amikor egy másik rajzba csak a tönkretétel miatt mennek bele, sír/mûemlékek szétcseszése..
A normálisabbja tudja mit lehet mit nem, ha egy firka kerül egy frissen vakolt családi házra, személyautóra, különösen ronda látványt nyujto, gyenge rajzot látsz a legforgalmasabb helyen, vagy egy vagonon..akkor tudd hogy nem grafitisekkel van dolgod hanem toyokkal, tudatlan szerencsétlennel aki magasról tesz a kultúrára, az értékek tiszteletére..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Voltam zárás előtt. _______________

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ezt a benzinkútnál lehet kapni? valami dísz? vagy búvárkodik az illetõ? esetleg szekta?
azért sem fog érdekelni😛
látom, nem vagyok egyedül
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Mondjuk BP-n elképesztõ hogy szinte szó szerint mindenre kennek legyen az mûemlék vagy tömegközlekedési jármû. Itt sopronban azért visszafogottabb az ifjuság de a buszmegállókat már itt is elkezdték teletagelni. Mi csak ragasztunk 😉
A graffity másik véglete(amikor összeállnak tehetséges fiatalok és nagyonszép képeket festenek) az viszont nagyon bejön. Nekem ez kimaradt az életembõl mert én még a ceruzát is alig tudom megfogni olyan fakezû vagyok... nemhogy rajzoljak 😄 Na az a része nagyon tetszik, és erõsen gondolkozom rajta hogy házfalunkra ne kérjek-e valami ízléses és szépen elkészített rajzocskát. Aki ilyesmikre vállalkozna az kéremszépen ide írkáljon 😄
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
TAG=azok az egyébként sztem is igénytelen aláírások amikkel televan minden város..Szóval egyszínû általában filctollas krix-krax<#vigyor>#vigyor>
es mielottmegköveztek, a tageket/matricakat en se szeretem se a hazunk falan se másén.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
... egyébként meg torkonfosom akinek nem tetszik...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Egyébként meg azt a jó kurva annyukat!Faszért kell összebaszni mindent!
Ez menõ?Olyanok mint a kutyák akik összevizelnek mindent hogy megjelöljék a területüket!
Szánalom!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
De mostmár elterjedt a matricázás is...
Igazad van, ilyen nincs.
Kis vidám barna gyerekek?
ajánlani kéne hogy ne cérnával próbálják ki hanem dróttal pocsojában állva..
*hihi ** *
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Illetve rohadtul nem érdekes.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
...ez a matricas dolog szerintem teljesen hulyeseg. de igy a kevesbe mereszek is tudnak nagyok lenni, hacsak 1 fel pillanatra is. (amig felragasztja) 😛
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
az tény hogy legalább ezt le lehet vakarni. de hogyhogy nem illegális??
*hihi ** *
ez a mûvészet új irányzata, a mûvészi hajlamú fiatalok újhullámos önkifejezése, valamint a gagyi popzenei újságokból kivett méggagyibb levonók elhelyezése.
Van olyan barom, aki még alá is írja, és mutogathatja az ismerõseinek, vagy a felcsípni kívánt hölgynek, hogy látodmilyenkeményvagyok, ezt is én ragasztottam ki.
Joggal krdezheted, mi a helyzet azzal, aki a férfivécében helyez ki ilyeneket? Hm...
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
"önkifejezés" <#zavart1>#zavart1>
Pár évvel ezelõtt mi is foglalkoztunk vele, mármint kizárólag matricával HEHE...<#kuss>#kuss>
mert ez ugye legalább nem illegális, meg valljuk be kevésbé zavaró mint egy ocsmány TAG.. Ráadásul könnyen eltávolítható..
*hihi ** *
KIK készítik ezeket és MIÉRT?
<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>