51
Képregényszerűek
-
Bakka #11 A képek amiről kérdezek: Majdnem minden városban megtalálható az országban, azonos stílusban, majnem azonos képekkel, visszatérő motívumokkal. Egggészen nyomasztóak. Ez szerintem nem az önmegvalósítás legfőbb módja, hiszen azt az egyediség fejezi ki. Lehet h tévedek, de nem látok egyénekre valló külömbségeket a TAG-ek között. A kérdés problémaköre még a TAG-eknél is nyomasztóbb. -
#10 -
Bakka #9 Mi az az urban -art? -
Vlala #8 [kezdő] Mi az a TAG? -
#7 nagy önkifejezést rejt magában egy paint 1.0 ban készült 20*20 pixeles rajz.
az tény hogy legalább ezt le lehet vakarni. de hogyhogy nem illegális?? -
Vlala #6 Azt kérded, mi ez?
ez a művészet új irányzata, a művészi hajlamú fiatalok újhullámos önkifejezése, valamint a gagyi popzenei újságokból kivett méggagyibb levonók elhelyezése.
Van olyan barom, aki még alá is írja, és mutogathatja az ismerőseinek, vagy a felcsípni kívánt hölgynek, hogy látodmilyenkeményvagyok, ezt is én ragasztottam ki.
Joggal krdezheted, mi a helyzet azzal, aki a férfivécében helyez ki ilyeneket? Hm... -
#5 Nyilvanvalo, hogy te voltal es most kozvelemenykutatast tartasz :). -
ZsirosKenyer #4 az urban-art egy formája, oylan mint a graffity vagy a TAG..
"önkifejezés"
Pár évvel ezelőtt mi is foglalkoztunk vele, mármint kizárólag matricával HEHE...
mert ez ugye legalább nem illegális, meg valljuk be kevésbé zavaró mint egy ocsmány TAG.. Ráadásul könnyen eltávolítható.. -
#3 na erre én is kiváncsi vagyok, hogy mi értelme van. sztem a grafiti modern formája. elégszánalmas. -
Bakka #2 Lehet, hogy láttál már az utcán, a buszmegállókban a villanyoszlopokon, a szórakozóhelyek mellékhelyiségeiben kicsi képregényszerű képeket kiragasztva!?
KIK készítik ezeket és MIÉRT?