Worms 4: A kukacok visszatérnek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia
Énis így vagyok, hogy a 3d-sek nekem se jönnek be annyira mint a 2d-sek.

Virtuál Tuning Fun>> http://jvt.hu

végig toltam de egykét cuccot nem ad meg nem lehet megvenni pl: dinó maszk. Meglehet venni mer egy haver már megvette. De nekem a boltba már csak a prof cuccai vannak. Micsináljak?
DaemoonHunter
Nekem vhogy nem jönnek be a 3D-s worms-ok. A régi oldalnézetes 2D sokkal jobb volt. De ez csak az én véeleményem

Balazs15
Worms 4 az sokkal jobb mint a 3d mer másolt lemezzel is lehet nyomni onlineon<#buck>

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Valaki tudna segíten!!
Letöltötttem a worms 4-et, fel is telepítettem. De amikor el akarom indítani rákattintok hogy play és semmi!!
Valaki tudna segíteni??

baze ahogy olvasom el is ment a kedvema wormstõl pont msot keresek valmi fasz cracket hozzá h ne keljen kiírni dvd-re mert cd protectionos az armageddon volt aelgjobb talán ez is jó lesz<#fejvakaras><#lama>
takraj
ja, sose felejtem el, amikor jókat trükköztem a ninja ropival az armageddonban...

Amúgy szerintem a legjobb worms az a Worms Plus! Kb ugyanolyan szinvonalas még az Armageddon is. A legeslegjobb viszont a Director's Cut, és ennek csak a world party lehetne az ellenfele.

Worms 3D: elmegy (szódával)
Worms Forts: Fúúúújjjj
Worms 4: Majd meglássuk.... de biztos nem lesz olyan jó mint a wwp...

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

2d ben volt a legjobb de ez se rossz de...
takraj
Worms 1
Worms Plus
Worms 2
Worms Armageddon
Worms World Party
Worms Blast
Worms 3D
Worms Forts
--> Worms 4

A Worms Plust azért ne hagyjuk ki! 😛

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Tetsuo
4dik.
Nem kell sorrendben kiadni. 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

NEOreg3
Az a mûvészi megfogalmazás 😄DD

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Amúgy meg miiiinek?????????,,,,,,, Nem éri el úgyse az armegeddon szintjét.
Már ez is ilyen kommersz xar lesz :p

Az a mûvészi megfogalmazás 😄DD

gz8
Van (volt) 3D tetris is, még 1996-7 környékén játszottunk vele. Nem rossz gamma 😊)

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Pld. Tetris. Az is csak 2d-ben élvezhetõ.

Worms 1
Worms 2
Worms Armageddon
Worms World Party
Worms Blast
Worms 3D
Worms Forts
hanyadik is lesz ez?

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Törölt felhasználó
MIért ne menne?

Tényleg volna kedve vkinek neten nyomulni?

sweech
mi volt a 3D hangulatával a baj?

Én össz vissz 10 percet átszottam a 3D demoával. Nem volt túl jó...

mikike
én mindegyikkel játszottam a 3Ds is megszokható, szóval nem kell magyarázkodni

persze én wormsban sosem az amatõr ligában indultam

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Fiam régóta kukacol, ráadásul már 16 éves.
Remélem az új kukacok elég szexisek lesznek. 😊)
bld
Teljesen egyet értek azokkal akik azt mondják. h a wormsnek nm tett jót a 3d ez amúgy már akkor is gáz volt amikor kijött az elsõ hasonló játék 3dben valami disznókkal kellett lövöldözni, vissza kéne térniük a régi jól bevált oldalnézetes cucchoz legfeljebb feldobhatják egy kis 3d vel( asszem a dukenukemnek volt ilyen mászkálós változata) de nekem az utóbbi rész nagy csalódás volt és ettõl a negyediktõl se várok sokat lehet le se töltöm...

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Hát a worms-ra ez nagyon igaz. Szerintem. Bár összintén a 3d-sel nem sokat játszottam. Lehet, hogy megszokható, de ....

Penya
Vannak gamek amiket nem kell 3d-be megcsinalni. Ilyen a monkey island is a worms is. Ez 2d-be volt jo.

jó ez, jó ez...... csak az irányítással voltak gondok a 3D-ben, de ha itt javítanak rajta, akkor nálam 100% ;D

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Szutyok 3ds lett, ott nyomták el az egészet... Mostmár hiába találnak ki mindenféle hülyeséget, ez a játék 2d-ben volt állat...

A Vélemény olyan mint a segglyuk: Mindenkinek van, de a másé senkit sem érdekel...

NEOreg3
hát a graf a 3d óta nem változott, de a beígért újítások jó összképet alkotnak, a várhatóan nehéz irányítás ellenére is.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

mikike
3D 1.0 még tûrhetõ volt, ti vagytok amatorok

na végre, már vártam, hogy mikor jut eszükbe a fejlesztõknek, hogy lehessen kicsit alakitani a kukac fizimiskáján. Már azon is csodálkoztam hogy a world partyból kihagyták. Kiváncsi vagyok a gamere nekem tetszik

http://www.lohere.net - a MagyarChan

neféjjetek jo lesz!!!!

grebber
Ja szerintem is az armageddon a legjobb.Nekem az volt a kedvencem amikor mindig egyre több és erõsebb kukacok jöttek az Elite szinten legyúrtam 2 kukacommal 15db 5-ös szintû kukacot.

Ezeket az új 3d-seket még meg kell szokni.

Next PC upgrade: 2022

armageddon a legjobb

http://thenamelessphoto.com/

akyyy
worms world party ruleZZ, csak menne neten 😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

nemcsakfeel
(y)
3D-s en nagyon gáz, a pályák is, az egész, hangulata.. viszont elõre nem mondok errõl a részrõl rosszat

*hihi ** *

sztem is sokkal jobbak voltak a 2d-s változatok... sõt azt mondom h az 1 volt a legjobb, utánna a word party v mi

sweech
akkor majd ne jáccatok vele....én fogok...<#crazya>

Deniboj
Uncsi... <#unalmas>

a legjobb akkor is az elsõ rész volt...
mikike
na kífántsi leszek
a fortress elég szar volt

sweech
nekem a hangulata is begyön...<#idiota>

BANÁNBOMBAAAAA

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

sweech
szerintem jó lesz...az nagyon teccik hogy magunk gyárthatunk fegyvereket meg kukacokat...<#eljen>

Nem tudom. Szerintem a 3D-s meg sem közelítette játékélményben a régieket, talán az újabb valamivel jobb lesz.

A Worms alapvetoen egy jo poenos jatek. Nem tudom milyen lesz ez. Nehez ujat belevinni, max aktualizaljak a dizajnt.