25
-
xdes #25 Csakis azt tudom ajánlani amit használok és bevált!
Röviden az adatok!
310GB tárhely
3000GB forgalom/hónap
Korlátlan domain elhelyezés!!!!
Korlátlan e-mail
Korlátlan FTP kapcsolat felhasznlálónév
Alkalmas: Drupal, Joomla, E107, Postnuke, Typo3 v4, phpBB v2, punBB v1, SMF, OSCommerce,Gallery V2 STB scriptek futtatására, mindegyik tökéletesn mûködik.
És az ára: 6,35 euro/hónap - Elfogadják a banki átutalást is!
És ha es nem volna elég akkor itt van egy Coupon Cód amivel 2 hónap ingyen és plusz 25Gb tárhelyet kapsz! CUST33345
Weboldal: SERVAGE.net -
#24 Ha van Gmail postafiókod, időnként kapsz egy adag meghívót, teljesen véletlenszerűen (nem lehet előre megmondani, mikor kapsz, és mennyit, én pl a 2. napon kaptam 10-et). Ha azokat elosztogattad, akkor utána kaphatsz megint. -
Cat #23 KATT IDE és kérj vkitől, van pár felesleges -
Kvösz #22 Hogy működik ez a meghívásos rendszer? pl ha neked van, tudnál csinálni ujakat? -
GABOR16 #21 Jó tudni :) -
pemga #20 A gmail sem feltétlenül email. Fanatikus emberek írtak rá filesystem-et, lehet használni tárhelyként is :). -
#19 Hát, én régebben próbáltam már a Streamload-ot, ott is volt 10MB-os fájlméret-korlát az ingyenes részen... Azt is megszüntették vajon? -
#18 sooot.. 25 giga 20 dolcsiert megjobb.. szerintem arra fogok befizetni..foleg ha nincs megkotes mit es mekkora toltok fel -
#17 en mindjart utannalesek ennek. ha tenyleg 10 giga.. es 10 dodoert nincs korlat akkor en bevallalom.. mert altalaban 1 gigat 30 -40 dollarokert sozktak adni... -
#16 Hát ez igazán felhasználóbarát.
ATW.HU ezerszer használhatóbb... ;) -
#15 csak meghívásos alapon megy.
gmail.google.com -
vax #14 Ezt hol lehet elérni? Köszi előre is. -
#13 10 megás fájlmérettel ? lol
ez neked a " nincs semmi megkotés. " ?? -
GABOR16 #12 ez nem e-mail, hanem webtárhely -
nickname #11 Miért nem használtok gmail? 1 G tárhely és nincs semmi megkotés.
és van egy csomo hasznos uj cucc amit más emil nem nyujt! -
#10 blikkbe illő cím :) -
#9 ez ám az élet -
dduma #8 :( Túl szépen indult ahoz, h igaz legyen... -
#7 hát ez igy nem ér semmit.
pedig izgatottan olvastam végig a cikket, hátha jól kezdődik a hétfő.. de nem..
(akkor vissza is fexek) -
Zsoldos #6 azert ennyire nem szep, mert a letoltes is korlatozott. -
#5 nyilván úgy hogy pl. telefonról hallgatod a számot, akkor oda a tárhelyedről áttöltöd neten a számot és azt hallgatod..
azért a 100 mega sem rossz havonta.. regisztrálsz 7 ilyet, egy cédényit felnyomhatsz.. vagy közösen használjátok többen, így mindenki sajátrészét tölti fel többiek használják, stb.. -
pemga #4 Ezt hívják demo verziónak. Hangsúlyozza is, ha fizetsz havi 10USD-t, akkor ez a korlát nincs. -
Zedas #3 Ez édi. 10Gb tárhely, ahová havonta(!) csak 100Mb-t lehet feltölteni.
Ezt több mint nyolc év alatt ki is lehet használni... praktikus :) -
Farseer #2 Áldassék -
Farseer #1 "..és egyre inkább megmutatkozik az a trend, hogy a felhasználók internetes tárhelyekre töltik fel a zeneszámokat, így akár menet közben is módosíthatják a meghallgatni kívánt dallamok listáját"
Ezt jajjjj de szépen mondtad, Barátom :-)))))