66
-
Caine #66 Golflabda.
Marsi.
Nem Anikó. -
Emmegki #65 Biztos a Pathfinder 97-ből, csak összeégették a marslakók nagyítóval. -
pemga #64 The chances of anything coming from Mars are a million to one. :)
/H.G.Wells/ -
CeNTeR #63 Most néztem meg újra a képet. És észrevettem hogy az amit ők meteoritnak vélnek, az csak egy LÉGYSZAR a lencsén. LoL -
#62 Szerintem ez egy Marsi felhőkarcoló.
A parányi marslakók pedig reszketve találgatják hogy mi lehetet a feléjük közeledő UMO(Unknown Moving Object). Egyesek azzal viccelődnek köztük hogy biztos a földlakók küldték. -
fonak #61 A sci-fi írók 35-55 éve még azt hitték, hoy mostanára kolonizáljuk a Marsot (minimum). Hát, eddig néhány játékautó volt a legkomolyabb, amit odajuttattunk. Viszont azok olyan technikát tartalmaznak, amit ezek az írók el sem tudtak képzelni, nem beszélve pl. az internetről. -
#60 de lehet az eltünt europai szonda :)) nem volt légzsákja .....
vagy egy bazi régi nagy rágogumi...
mars teknöc hátulrol...
-
Jimmyke #59 Dehogy meteorit! Egy csapóajtó ami egy földalatti civilizáció rejtett birodalmát kívánja leplezni :) -
SirLord #58 jaja keressünk megoldást
van 2 ötletem....
ugye azért áz ez a felvétel(azontul hogy nem volt más amibe belekössenek) mert nincs nyoma a becsapodásnak(kráter)
namármost...a filmekben van olyan, pl. a buzamezöknél, hogy a faszi áll nézi a learatott buzát..azt felülnézetben távolodik a kép, és kiderül hogy egy bazi nagy alakzatban áll, csak ö épp nem látja oldalrol a szép képet...
szoval ha most lenne egy felülnézet az egészröl, kiderülne, hogy a medzsbox meg a kavics eg 2 km széles/hosszu kráterben áll, csak a sivatagban nem látni a széleit
másik: ennek a szar kis gépnek kiállt egy drotja, azt abba beakadt a kavics és ott cipelte, azt egyszer lepottyant a földre, és a kisgép megnézte miért lett 5 kiloval könyebb és jé egy meteor
persze lehet hogy egy elhasznált UFO WC papper... -
CeNTeR #57 A szomszédom üres telkén is van pont egy ilyen kavics darabka. Most akkor szólni kellene a Nasa-nak. Ja és asziszem fémből van mert ésőben csillog -
#56 Az egy aranyrög!
És a XXI. század az új aranylázról fog szólni. A most bimbódzó civil űriparnak és űrturizmusnak még jobb célt találtak. Már nem a Föld körül keringés lesz a tét, hanem a Mars. -
semi #55 ___Na ez most nagyon GREEN lett! sry1
___ja és "Föld" nem föld! sry2
-
semi #54 még ott se vagyunk , már szemetlünk!
Miért is van ez? Oda akarunk költözni, vagy a Titánra?
Végül is mindegy csak a földet, hagyjuk el, mert ez már nem bírja sokáig az embert! -
Wilddog #53 "Talán már hozzánk is ledobtak, valami UFo-k egy ilyen játékszert, csak éppen úgy adódott, hogy a sahara köepén landolt és most kapják ők is jó kis homokot a monitorjaikra, holott..."
... az arab gyerekek elvitték a MÉH-be. -
#52 hehe :F -
#51 A 3. képen jól látni milyen picike bolygó is ez a mars valójában... -
Farseer #50 az is lehet, de nem említettem hogy lehet egy csillagkapu irányítópanelje is, csak poros szegénykém.. :-)
További Lehetőségek a teljesség igánye nélkül:
-kis púposhátó ufó hátrafelé fordulva, mert mérges, hogy a gép nem szól hozzá..
-a marsszonda becsapódása miatt a marson lévő összes víz összesűrűsödött, ez van a képen,
- az egyetlen magányos marslakó hanyatt, mert eltalálta az opportunity.
-a kislabda amit 8dikban eldobtam
-egy darab kő -
#49 Persze egyből a halálcsillag turbólézer generátora elkövesedve nem?:))))))) -
#48 Meglett a kínai űrhajós?:) -
irkab1rka #47 Kérem vissza, az az enyimé. Ennyi maradt a rakétám orrkúpjából, amikor ide jöttem. Mennék is vissza, csak ez a cucc hiányzott. Nem tudja valaki, hogy mikor hozzák ide vissza?
:) -
Farseer #46 Szerintem meg egy olvadt hiperhajtómű az előző emberiség utolsó ghaborújából, hol majdnem teljesen kiirtották magukat..
De a hiperhajtómű az biztos.. be kők rakni a talicskába oszt hazatolni a fődre
:-)))))) -
vax #45 A képen tényleg olyan érdekesen néz ki az a "kődarab". -
#44 Örüljünk, hogy nem a járgányra esett :D -
#43 A fókusznak már a műsorvezetője is a marsról származik. :D -
lokko #42 Visszaszívtam, tényleg valósak a képek ... -
lokko #41 ha fém akkor meteor, a földön is lehet egy két meteort találni így a felszínen heverve, csak nem ekkorákat, és nagyon ritkák, jah és különben mekkora is ez? Egyébként vannak itt még furcsaságok, mint pl ez hír nem szerepel a marsrovers.nasa.gov oldalon, és valahogy nekem a kép is gyanús (fotóboltos) át vagyunk-e verve? -
Kutuvoz #40 Ezek a kis autók már egy éve mászkálnak a Marson!!! -
#39 meg, meg a palikot is dakarból -
echo #38 Mondjuk nem csodálom, hogy ez a kavics végül is hír lett, mert azért elég nagy kihívás lehet a kis autónknak értelmes céltárgyat találni. Ahogy elnézem a képen a horizontot, sehol semmi, csak a nagy büdös sivatag. Talán már hozzánk is ledobtak, valami UFo-k egy ilyen játékszert, csak éppen úgy adódott, hogy a sahara köepén landolt és most kapják ők is jó kis homokot a monitorjaikra, holott... -
#37 melyik képen? -
The Termentor #36 Hat meg ha csak egy ilyen kisautonk lenne ott... -
#35 Nem valószínű... ez lassabb mint egy csiga. -
Shadow_THH #34 lol a kis képen ugy látszott, mintha egy motor lenne éppen kanyarodva a versenypályán :D ezért nem is kattintottam rá eddig :DDD
nem iszok ma már többet -
Zozo76 #33 Meg jo hogy a marsjaro nem ment neki. Durva lett volna a marson egy elso tengelytores... :) -
L3oN #32 Ufo szar gyerekek,ufo szar :DD -
#31 lehet hogy a kő periszkóp -
pepe003 #30 Mutattak vmelyik napon a Fókuszban vagy hol egy nőt, aki álítólag marslakó. Mint tudjuk megerősítette, hogy a föld (marsföld :D) alatt élnek.
Tehát, lehet vmi UFO hulladék is. De bár monjuk kétlem -
#29 lehet hogy az a kő egy ufo megfigyelő egység, amely megfigyeli a megfigyelő nasa játékautót -
#28 Így van -
archkoven #27 Mit kell ezen meditálni??
A napnál is világosabb, hogy az egy UFO, csak a NASA megpróbálja eltitkolni előlünk.
De mi átlátunk a szitán!