66
  • Caine
    Golflabda.
    Marsi.
    Nem Anikó.
  • Emmegki
    Biztos a Pathfinder 97-ből, csak összeégették a marslakók nagyítóval.
  • pemga
    The chances of anything coming from Mars are a million to one. :)

/H.G.Wells/
  • CeNTeR
    Most néztem meg újra a képet. És észrevettem hogy az amit ők meteoritnak vélnek, az csak egy LÉGYSZAR a lencsén. LoL
  • toyotakacsa01
    Szerintem ez egy Marsi felhőkarcoló.
    A parányi marslakók pedig reszketve találgatják hogy mi lehetet a feléjük közeledő UMO(Unknown Moving Object). Egyesek azzal viccelődnek köztük hogy biztos a földlakók küldték.
  • fonak
    A sci-fi írók 35-55 éve még azt hitték, hoy mostanára kolonizáljuk a Marsot (minimum). Hát, eddig néhány játékautó volt a legkomolyabb, amit odajuttattunk. Viszont azok olyan technikát tartalmaznak, amit ezek az írók el sem tudtak képzelni, nem beszélve pl. az internetről.
  • Kelta
    de lehet az eltünt europai szonda :)) nem volt légzsákja .....
    vagy egy bazi régi nagy rágogumi...
    mars teknöc hátulrol...
  • Jimmyke
    Dehogy meteorit! Egy csapóajtó ami egy földalatti civilizáció rejtett birodalmát kívánja leplezni :)
  • SirLord
    jaja keressünk megoldást

van 2 ötletem....
    ugye azért áz ez a felvétel(azontul hogy nem volt más amibe belekössenek) mert nincs nyoma a becsapodásnak(kráter)
    namármost...a filmekben van olyan, pl. a buzamezöknél, hogy a faszi áll nézi a learatott buzát..azt felülnézetben távolodik a kép, és kiderül hogy egy bazi nagy alakzatban áll, csak ö épp nem látja oldalrol a szép képet...
    szoval ha most lenne egy felülnézet az egészröl, kiderülne, hogy a medzsbox meg a kavics eg 2 km széles/hosszu kráterben áll, csak a sivatagban nem látni a széleit

másik: ennek a szar kis gépnek kiállt egy drotja, azt abba beakadt a kavics és ott cipelte, azt egyszer lepottyant a földre, és a kisgép megnézte miért lett 5 kiloval könyebb és jé egy meteor

persze lehet hogy egy elhasznált UFO WC papper...
  • CeNTeR
    A szomszédom üres telkén is van pont egy ilyen kavics darabka. Most akkor szólni kellene a Nasa-nak. Ja és asziszem fémből van mert ésőben csillog
  • papabear
    Az egy aranyrög!
    És a XXI. század az új aranylázról fog szólni. A most bimbódzó civil űriparnak és űrturizmusnak még jobb célt találtak. Már nem a Föld körül keringés lesz a tét, hanem a Mars.
  • semi
    ___Na ez most nagyon GREEN lett! sry1
    ___ja és "Föld" nem föld! sry2
  • semi
    még ott se vagyunk , már szemetlünk!
    Miért is van ez? Oda akarunk költözni, vagy a Titánra?
    Végül is mindegy csak a földet, hagyjuk el, mert ez már nem bírja sokáig az embert!
  • Wilddog
    "Talán már hozzánk is ledobtak, valami UFo-k egy ilyen játékszert, csak éppen úgy adódott, hogy a sahara köepén landolt és most kapják ők is jó kis homokot a monitorjaikra, holott..."

... az arab gyerekek elvitték a MÉH-be.
  • vegallomas
    hehe :F
  • Esrohnoil
    A 3. képen jól látni milyen picike bolygó is ez a mars valójában...
  • Farseer
    az is lehet, de nem említettem hogy lehet egy csillagkapu irányítópanelje is, csak poros szegénykém.. :-)
    További Lehetőségek a teljesség igánye nélkül:
    -kis púposhátó ufó hátrafelé fordulva, mert mérges, hogy a gép nem szól hozzá..
    -a marsszonda becsapódása miatt a marson lévő összes víz összesűrűsödött, ez van a képen,
    - az egyetlen magányos marslakó hanyatt, mert eltalálta az opportunity.
    -a kislabda amit 8dikban eldobtam
    -egy darab kő
  • Skynet
    Persze egyből a halálcsillag turbólézer generátora elkövesedve nem?:)))))))
  • Skynet
    Meglett a kínai űrhajós?:)
  • irkab1rka
    Kérem vissza, az az enyimé. Ennyi maradt a rakétám orrkúpjából, amikor ide jöttem. Mennék is vissza, csak ez a cucc hiányzott. Nem tudja valaki, hogy mikor hozzák ide vissza?
    :)
  • Farseer
    Szerintem meg egy olvadt hiperhajtómű az előző emberiség utolsó ghaborújából, hol majdnem teljesen kiirtották magukat..
    De a hiperhajtómű az biztos.. be kők rakni a talicskába oszt hazatolni a fődre
    :-))))))
  • vax
    A képen tényleg olyan érdekesen néz ki az a "kődarab".
  • sz4bolcs
    Örüljünk, hogy nem a járgányra esett :D
  • FtranX
    A fókusznak már a műsorvezetője is a marsról származik. :D
  • lokko
    Visszaszívtam, tényleg valósak a képek ...
  • lokko
    ha fém akkor meteor, a földön is lehet egy két meteort találni így a felszínen heverve, csak nem ekkorákat, és nagyon ritkák, jah és különben mekkora is ez? Egyébként vannak itt még furcsaságok, mint pl ez hír nem szerepel a marsrovers.nasa.gov oldalon, és valahogy nekem a kép is gyanús (fotóboltos) át vagyunk-e verve?
  • Kutuvoz
    Ezek a kis autók már egy éve mászkálnak a Marson!!!
  • akyyy
    meg, meg a palikot is dakarból
  • echo
    Mondjuk nem csodálom, hogy ez a kavics végül is hír lett, mert azért elég nagy kihívás lehet a kis autónknak értelmes céltárgyat találni. Ahogy elnézem a képen a horizontot, sehol semmi, csak a nagy büdös sivatag. Talán már hozzánk is ledobtak, valami UFo-k egy ilyen játékszert, csak éppen úgy adódott, hogy a sahara köepén landolt és most kapják ők is jó kis homokot a monitorjaikra, holott...
  • akyyy
    melyik képen?
  • The Termentor
    Hat meg ha csak egy ilyen kisautonk lenne ott...
  • Esrohnoil
    Nem valószínű... ez lassabb mint egy csiga.
  • Shadow_THH
    lol a kis képen ugy látszott, mintha egy motor lenne éppen kanyarodva a versenypályán :D ezért nem is kattintottam rá eddig :DDD

nem iszok ma már többet
  • Zozo76
    Meg jo hogy a marsjaro nem ment neki. Durva lett volna a marson egy elso tengelytores... :)
  • L3oN
    Ufo szar gyerekek,ufo szar :DD
  • Krinyo
    lehet hogy a kő periszkóp
  • pepe003
    Mutattak vmelyik napon a Fókuszban vagy hol egy nőt, aki álítólag marslakó. Mint tudjuk megerősítette, hogy a föld (marsföld :D) alatt élnek.
    Tehát, lehet vmi UFO hulladék is. De bár monjuk kétlem
  • Krinyo
    lehet hogy az a kő egy ufo megfigyelő egység, amely megfigyeli a megfigyelő nasa játékautót
  • Robeast
    Így van
  • archkoven
    Mit kell ezen meditálni??
    A napnál is világosabb, hogy az egy UFO, csak a NASA megpróbálja eltitkolni előlünk.
    De mi átlátunk a szitán!