Furcsa objektumra bukkant az Opportunity a Marson

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Golflabda.
Marsi.
Nem Anikó.

Biztos a Pathfinder 97-bõl, csak összeégették a marslakók nagyítóval.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

The chances of anything coming from Mars are a million to one. 😊

/H.G.Wells/
Most néztem meg újra a képet. És észrevettem hogy az amit õk meteoritnak vélnek, az csak egy LÉGYSZAR a lencsén. LoL<#nyes>
toyotakacsa01
Szerintem ez egy Marsi felhõkarcoló.
A parányi marslakók pedig reszketve találgatják hogy mi lehetet a feléjük közeledõ UMO(Unknown Moving Object). Egyesek azzal viccelõdnek köztük hogy biztos a földlakók küldték.

A sci-fi írók 35-55 éve még azt hitték, hoy mostanára kolonizáljuk a Marsot (minimum). Hát, eddig néhány játékautó volt a legkomolyabb, amit odajuttattunk. Viszont azok olyan technikát tartalmaznak, amit ezek az írók el sem tudtak képzelni, nem beszélve pl. az internetrõl.
Kelta
de lehet az eltünt europai szonda 😊) nem volt légzsákja .....
vagy egy bazi régi nagy rágogumi...
mars teknöc hátulrol...

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

Dehogy meteorit! Egy csapóajtó ami egy földalatti civilizáció rejtett birodalmát kívánja leplezni 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

jaja keressünk megoldást<#wave>

van 2 ötletem....
ugye azért áz ez a felvétel(azontul hogy nem volt más amibe belekössenek) mert nincs nyoma a becsapodásnak(kráter)
namármost...a filmekben van olyan, pl. a buzamezöknél, hogy a faszi áll nézi a learatott buzát..azt felülnézetben távolodik a kép, és kiderül hogy egy bazi nagy alakzatban áll, csak ö épp nem látja oldalrol a szép képet...
szoval ha most lenne egy felülnézet az egészröl, kiderülne, hogy a medzsbox meg a kavics eg 2 km széles/hosszu kráterben áll, csak a sivatagban nem látni a széleit<#hehe>

másik: ennek a szar kis gépnek kiállt egy drotja, azt abba beakadt a kavics és ott cipelte, azt egyszer lepottyant a földre, és a kisgép megnézte miért lett 5 kiloval könyebb és jé egy meteor<#wow1>

persze lehet hogy egy elhasznált UFO WC papper...<#hehe>

A szomszédom üres telkén is van pont egy ilyen kavics darabka. Most akkor szólni kellene a Nasa-nak. Ja és asziszem fémbõl van mert ésõben csillog <#pias>
papabear
Az egy aranyrög!
És a XXI. század az új aranylázról fog szólni. A most bimbódzó civil ûriparnak és ûrturizmusnak még jobb célt találtak. Már nem a Föld körül keringés lesz a tét, hanem a Mars. <#wink>
___Na ez most nagyon GREEN lett! sry1
___ja és "Föld" nem föld! sry2
<#alien><#alien2><#alien>

még ott se vagyunk , már szemetlünk!
Miért is van ez? Oda akarunk költözni, vagy a Titánra?
Végül is mindegy csak a földet, hagyjuk el, mert ez már nem bírja sokáig az embert!

"Talán már hozzánk is ledobtak, valami UFo-k egy ilyen játékszert, csak éppen úgy adódott, hogy a sahara köepén landolt és most kapják õk is jó kis homokot a monitorjaikra, holott..."

... az arab gyerekek elvitték a MÉH-be. <#nyes>
vegallomas
hehe :F

* Asus A8N-SLI Premium * AMD Athlon64 3200+@4100+ Venice * 2x256 DDR400@433 * Geforce 6800GT 350/1000@450/1100 *

Esrohnoil
A 3. képen jól látni milyen picike bolygó is ez a mars valójában... <#vigyor3>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

az is lehet, de nem említettem hogy lehet egy csillagkapu irányítópanelje is, csak poros szegénykém.. :-)
További Lehetõségek a teljesség igánye nélkül:
-kis púposhátó ufó hátrafelé fordulva, mert mérges, hogy a gép nem szól hozzá..
-a marsszonda becsapódása miatt a marson lévõ összes víz összesûrûsödött, ez van a képen,
- az egyetlen magányos marslakó hanyatt, mert eltalálta az opportunity.
-a kislabda amit 8dikban eldobtam
-egy darab kõ

Skynet
Persze egybõl a halálcsillag turbólézer generátora elkövesedve nem?😊))))))
Skynet
Meglett a kínai ûrhajós?😊
Kérem vissza, az az enyimé. Ennyi maradt a rakétám orrkúpjából, amikor ide jöttem. Mennék is vissza, csak ez a cucc hiányzott. Nem tudja valaki, hogy mikor hozzák ide vissza?
😊

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Szerintem meg egy olvadt hiperhajtómû az elõzõ emberiség utolsó ghaborújából, hol majdnem teljesen kiirtották magukat..
De a hiperhajtómû az biztos.. be kõk rakni a talicskába oszt hazatolni a fõdre
:-))))))

A képen tényleg olyan érdekesen néz ki az a "kõdarab".

sz4bolcs
Örüljünk, hogy nem a járgányra esett 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

FtranX
A fókusznak már a mûsorvezetõje is a marsról származik. 😄

Visszaszívtam, tényleg valósak a képek ...

ha fém akkor meteor, a földön is lehet egy két meteort találni így a felszínen heverve, csak nem ekkorákat, és nagyon ritkák, jah és különben mekkora is ez? Egyébként vannak itt még furcsaságok, mint pl ez hír nem szerepel a marsrovers.nasa.gov oldalon, és valahogy nekem a kép is gyanús (fotóboltos) át vagyunk-e verve?

Ezek a kis autók már egy éve mászkálnak a Marson!!! <#worship>

akyyy
meg, meg a palikot is dakarból

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Mondjuk nem csodálom, hogy ez a kavics végül is hír lett, mert azért elég nagy kihívás lehet a kis autónknak értelmes céltárgyat találni. Ahogy elnézem a képen a horizontot, sehol semmi, csak a nagy büdös sivatag. Talán már hozzánk is ledobtak, valami UFo-k egy ilyen játékszert, csak éppen úgy adódott, hogy a sahara köepén landolt és most kapják õk is jó kis homokot a monitorjaikra, holott...

akyyy
melyik képen?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hat meg ha csak egy ilyen kisautonk lenne ott...

És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?

Esrohnoil
Nem valószínû... ez lassabb mint egy csiga.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

lol a kis képen ugy látszott, mintha egy motor lenne éppen kanyarodva a versenypályán 😄 ezért nem is kattintottam rá eddig 😄DD

nem iszok ma már többet

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Meg jo hogy a marsjaro nem ment neki. Durva lett volna a marson egy elso tengelytores... 😊
Ufo szar gyerekek,ufo szar 😄D
Krinyo
lehet hogy a kõ periszkóp <#zavart2>

Mutattak vmelyik napon a Fókuszban vagy hol egy nõt, aki álítólag marslakó. Mint tudjuk megerõsítette, hogy a föld (marsföld 😄) alatt élnek.
Tehát, lehet vmi UFO hulladék is. De bár monjuk kétlem <#conf>

Krinyo
lehet hogy az a kõ egy ufo megfigyelõ egység, amely megfigyeli a megfigyelõ nasa játékautót <#hehe>

Robeast
Így van <#eljen>

Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.

Mit kell ezen meditálni??
A napnál is világosabb, hogy az egy UFO, csak a NASA megpróbálja eltitkolni elõlünk.
De mi átlátunk a szitán!

Krinyo
a zufók odamennek és belapátojják cementtel a lyukat

sweech
UFOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!444444444444 😄DD

Valószínûleg nem is ott van a kavics, ahova eredetileg esett. Azt viszont nem értem, hogy eltûnik. Haza megy, vagy hogyan gondolod? 😊
Sajnos a szél nem olyan kiszámítható, hogy fényképrõl meg lehessen mondani, hogy mi módon mozgatja a talajt. Tudtommal elég korrekt viharok vannak a Marson, amik nem csak eltemetnek, hanem felszínre is hozhatnak dolgokat.

Krinyo
persze, és rajta volt keptön pikárd is, mi? 😄

akyyy
CAssini az csak a jövõben jött vissza aföldre, belement egy féreglyukba, ami 2005 re tette vissza és leejtõernyõzött a marsra mer azt hitte aza fõõõd

Krinyo
vagy betemeti a lyukkal együtt a homok

Krinyo
ha ennyi idõ alatt eltünt volna a mélyedés akkor ez a kis kavics se lenne már itt...<#vigyor5>

Igen, egy mélyedés alján kellene feküdnie, feltéve, ha nem régen esett a Marsra. De mivel valószínûleg jó régen került a felszínre (esetleg évmilliókkal ezelõtt) az erózió igen komolyan megváltoztatta körülötte a dolgokat, és valószínûleg õt magát is.

photoshop

á mársi testvírek vitték a fímet a mársi feldolgozóbá, csak leesett a ladárú

Oldal 1 / 2Következő →