66
  • Krinyo
    a zufók odamennek és belapátojják cementtel a lyukat
  • sweech
    UFOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!444444444444 :DDD
  • Dömper Ármánd
    Valószínűleg nem is ott van a kavics, ahova eredetileg esett. Azt viszont nem értem, hogy eltűnik. Haza megy, vagy hogyan gondolod? :)
    Sajnos a szél nem olyan kiszámítható, hogy fényképről meg lehessen mondani, hogy mi módon mozgatja a talajt. Tudtommal elég korrekt viharok vannak a Marson, amik nem csak eltemetnek, hanem felszínre is hozhatnak dolgokat.
  • Krinyo
    persze, és rajta volt keptön pikárd is, mi? :D
  • akyyy
    CAssini az csak a jövőben jött vissza aföldre, belement egy féreglyukba, ami 2005 re tette vissza és leejtőernyőzött a marsra mer azt hitte aza főőőd
  • Krinyo
    vagy betemeti a lyukkal együtt a homok
  • Krinyo
    ha ennyi idő alatt eltünt volna a mélyedés akkor ez a kis kavics se lenne már itt...
  • Dömper Ármánd
    Igen, egy mélyedés alján kellene feküdnie, feltéve, ha nem régen esett a Marsra. De mivel valószínűleg jó régen került a felszínre (esetleg évmilliókkal ezelőtt) az erózió igen komolyan megváltoztatta körülötte a dolgokat, és valószínűleg őt magát is.
  • ZsirosKenyer
    photoshop
  • John McLane
    á mársi testvírek vitték a fímet a mársi feldolgozóbá, csak leesett a ladárú
  • echo
    Mindenesetre, nagyon fasza, hogy van egy kis autónk a marson, ami le föl furikáz és szemügyre vesz dolgokat.
  • Esrohnoil
    Kerüljék már meg azt a dombot! Annak a túloldalán milliónyi ilyen van halomba rakva. :)
  • sz4bolcs
    idegen stoppos :D
  • grebber
    lol de ez egy uforoncsmaradvány :)
  • Esrohnoil
    Tudod kinek mesélik be h. egy pár kilós meteordarab csak úgy ott hever a felszín tetején mintha szép óvatosan odatette volna vki.
    Valószínűbb h. egy marslakó kölyök hagyta el.
  • NEXUS6
    Ez egy marslakó arca!
  • FTeR
    igen, elolvastam és még mindig nem tudom mér szerepel ez hírként
  • Krinyo
    a kőből indul az invázió...
  • Cat #8
    ha meteorit, akkor nem kellett volna egy bazinagy lyukat robbantania? vagy legalább egy mélyedés alján feküdnie?

emiatt szerintem talán csak egy távoli vulkánbol kidobodott szikla, ami mivel kerek, jó messzire gurult repülés és becsapódás után, majd ennek nyomait az évezredek során befedte a por
  • artschi
    látszik, hogy figyelmesen elolvastad a cikket...
  • FTeR
    abban mi az öröm, h talál egy kavicsot?
  • valamit
    Vagy kiderül, hogy az egy kaptár mondjuk, egy egész városnyi apró idegennel ;> ... esetleg fémalapú élet: Transformers ;DD

na mondjuk azt is el tudom képzelni, hogy a 'belépési hulladék' része, csak nem ismernek ma már rá ;)
  • TheZsenyka
    És az utolsó közvetített képkockákon a tojás szétnyílik és egy arctámadó előre lendül.

Ettől függetlenül, mekkora poén lenne, ha valami járműszerű dolog elhúzna a képen :)
  • [HUN]PAStheLoD
    jaja , jól megépítették őket!
  • Péntek
    Napelem rlz :)
  • akyyy
    ez még működik?