A Yahoo-val vitáznak egy Irakban megölt katona szülei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aki szeretne chatolni
Hiroshima \'45 ... Csernobil \'86 ... Windows \'95 ... make .deb not war
\"Látlak, látlak Téged!\"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
tehát valszeg a szülõk szóltak, hogy meghalt és kérik a jelszót, erre yahoo aszonta nem lehet, de ha megvolta a szülõknek a jelszó (mivel a kölök oda küldözgette a leveleket) akkor meg minek szóltak a jahúnak...
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
ezalapján elképzelhetõ hogy tudták az õ accountját.. sztem az nem stimmelt az egészben ( ezért fordulhattak a yahoo hoz ) hogy azt az online naplót megcsinálják..
azért az eszméletlen baromság, hogy a saját címére küldött dolgokat, hogy azt úgyis megtudják nézni.. mi értelme van ennek?? nem egyszerûbb a család csinál egy emailcimet, és a gyerek oda küldözget.
*hihi ** *
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
:-)))
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Bár ez esetben nyilván bizonyított tény, hogy a srác meghalt és a szerzõdés is elég tiszta, gondoljatok arra, hogy valaki egy halotti bizonyítvány fejében hozzáférhet a levelezéshez akár élõ személy esetén is. És azt se felejtsétek, hogy az USA jogrendszere precedens alapú...
Tehát valószínû teljesen zárolva van, azaz jelszóval sem hozzáférhetõ. (Mondjuk ez egy jó hülye szabály. Alapvetõen meg szokták ilyenkor kapni a hozzátartozók a személyes dologkat.)
ez a birtokukba kerûlt olyan mintha utólag nyomozás útján jutottak volna hozzá, pedig valószínûbb, hgy a gyerek elutazása elõtt megadta a belépéshez szükséges adatokat...
kicsit zavaros a cikk, de lehet álmos vagyok <#nevetes2>#nevetes2>
viszont a cikk olyan minta az lenne a gond, hogy a szülõk nem férnek hozzá, közben pedig aztírja megvan a jelszó, tehát nem értem mi a gond
nekem csak olyan emailcímem van amibõl nem lehet megállapítani hogy ki vagyok, tehát a szolgáltatónak felsem tünne ha meghalnék (nem mintha érdekelné)
lehet, hogy azt akarják elérni, h ne töröljék a leveleket, de ha hozzáférnek a fiókhoz nem értem mi a gond