A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Breki33
Ez már kicsit jobb

02 Sará Perche Ti Amo.mp3 Size: 13.2 MB

http://sharebee.com/76754e79
Breki33
Miért rontják így el ezeket a jó számokat

Ricchi e Poveri - Mamma Maria - The Hits Reloaded\08 Made In Italy.mp3

http://sharebee.com/76754e79

kaposi1
Töltsd le a 64436-os linket légyszi.
Ennyit tudunk róla sajna.

computerguru
Mi ez a szám pontosan? Lehet hogy letudom szedni!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

kaposi1
Okés.
Nem mondtunk le róla,keressük ezerrel.<#nevetes1>

Na beelõztél. Te vagy a gyorsabb.

Itt van kolléga:

http://www.zshare.net/audio/596491283192cc16/

kaposi1
Megtaláltam!
Szerencsére elmentettem,mert itt megtalálni már valamit....<#wow3>

Pill...

kaposi1
Atiapu!
Nem tudod hol találom a love is just a game-rö azt a részletet amit belinkeltél ide!!!
Meg kellene mutatni valakinek.
De fogalmam sincs hol van már.

Breki33

+ minden mai önzetlen feltöltõnek 😛
kaposi1
Na akkor ez már nem kell onnan úgy látom.<#eplus2>

kaposi1
pszt...

Ma kívánságmûsor volt!😊

Mention
Strange World
2008
Italy
Italo Disco
mp3 CBR 320 kbs
30 mb

Tracks:

01. Strange World (Vocal Version)
02. Strange World (Instrumental Version)

320Kbit

Password : mention

Ma nem keresek többet😊)))))

kaposi1
12-version 8,8 Mb
Sõt utánna jön a Mention is majd 9,6 Mb-ban.

Breki33
ja hogy DC-n
Breki33
mármint felfelé?

az milyen verzió?
kaposi1
90-esbe olvastam egy kérésed,
Az is csordogál lefelé.<#papakacsint>

Breki33
érdekel míg nincs jobb ajánlat

ÁLL AZ ALKU
kaposi1
Breki!
Nekem a California 256-os,ha érdekel.

Breki33
Mention - Strange World -ot még mindig keresném

Itt le lehet tölteni, de jobb minõség kéne

http://odimusic.net/download/2008/12/31/mention-strange-world.html
IMYke2.0.0.0
Én sem bírom, sem aggyal, sem fizikailag végigolvasni - és ez megy már napok óta... 😊
Ennek csak örülni lehet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kaposi1
Sziasztok!
Nem semmik vagytok.
Még átolvasni se tudom nemhogy kimazsolázni amit ma itt tevékenykedtetek.
Mondjuk megvan az eredménye is .
Az sg-n a 80-as évek a második legolvasottabb fórum jelenleg.
Majd holnap én is nekiugrok az átolvasásához.
Ma kissé fáradt vagyok ehhez.

computerguru
Itt a kért felvétel,természetesen ez már a discositott változat,sajnos csak igy van meg 1983-ból,ha jól emlékszem,természetesen az eredeti,az meg olyan nyolcvan körül készült,de az nyilván nem szólt igy és azt megtalálni nagyon nehéz.Remélem azért tetszeni fog.

Caravan:You And Me Tonight (Disco Versions)
192/kbps

http://data.hu/get/1443179/Caravan_-_You_And_Me_Tonight.mp3.html

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Tyia
A " Walk like a man" cimû dalt a Four Season zenekar készítette 1963 januárjában.
Igazi klasszikus

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

Tyia
A Digital Emotion 2 lemezt élt meg nekem a Time és a Go Go Yellow screen tetszik, hallható érezhetõ a különbség a délebbi elõadiktól.

mflex
Az egyik kedvencem a HARD MAGIC TERMÉSZETESEN WAV

http://rapidshare.com/files/235257163/9_Hard_Magic.zip

What about the forests?

Tyia
Igen ez a Te véleményed- tiszteletben tartom.
A Divine semmihez sem hasonlító hangja és a zenéjében nagy nennyiségben feltûnõ mély hangok adják alá az ugródeszkát.
A Silicon Dream és Az OFF pedig a (ma Trance-t jellemzõ) háttérbõl hátbavágás szerüen elötörö szinti futammal.
A Modern Talking és a Silent Circle viszonylag egyenletesen szól nincs különlegesség benne. A Kinky Go pl Keleties futamokkal operél.

Fülcsi köszike elõre is a Sparks-ot!<#wave>

A Cservenkán dolgozott anyukám, arra sûrûn jártam gyerekként.

Guru köszi a Cowleyt, de csak beszélgettünk róla fülcsivel. Hogy én nagyon szeretem, de van tõle 2 lemezem.

mflex
Mint pl a Twistin' The Night Away is ...

What about the forests?

Nagyon szépen köszike!!!!

Na az tény, hogy Laid Back zenéje sokkal lágyabb, finomabb mint pl. a Digital Emotion-é. Digital-tól nekem csak egyetlen egy számuk tetszik, de az viszont nagyon. Gondolom mindenki tudja, hogy melyik.😊

computerguru
Megtaláltam,nyomom felfele,csak kicsit lassú,levagyok terhelve,meg most töltök is lefele dvd-t,de azért remélem hamar felér,úgyis sokáig fent vagy,akárcsak én.

Tya ez komcsi? Minek a feldolgozása? Kinek a száma? Na ezt sem tudtam. Gyerekek itt 1 nap alatt több információt kapok, mint abban a kiba.... munkahelyemen.

Druszám szerintem Divine, Silicon Dream semmivel sem különb mint a Modern Talking, Joy, vagy éppen Silent Circle.

Egyszerûn mindegyik tökéletes. Szerintem ilyen elõadóknál nem szabad kiemelni egyiket sem. Ki lehet emelni mondjuk Máté Pétert a Gyõzike mellõl.😊

Mellesleg egyik kedvencem pont Divine és Silent Circle. És nem tudom, hogy melyik a nagyobb. Maradjunk abban, hogy mind a kettõ óriási zenét gyártott nekünk, fanoknak.<#worship>

Persze ez ám csak az én véleményem.😊

Tyia
A walk like a man- feldolgozás.
De halhattuk egy magyar "zenekartól" is Szexepilem cimmel.
Igen, igen ez a Bon Bon

computerguru
Ez úgy emlékszem nincs meg,elég ritka,de utánanézek!

Tényleg a másik a You Think you're Man volt amit nagyon komálok.

Guru emlegettél eg yilyet:

'... Bobby Orlandot és Patrick Cowley-t.Kettejük közremûködésével született meg a You and Me Tonight felvétel'

Ezt én nem ismerem. NIncs meg neked véletlenül?

computerguru
Igen,igen,de talán a legnagyobb slágere a You Think you're Man és a Walk Like A Man volt.Abban az idõben még a csapból is az folyt,még én is játszottam a buliban.

Nekem még a Walk like a man a nagyon nyerõ!

Fülcsi guruval ugyanaról a számról beszéltek. S én erre mondtam, hogy tetszik s örülnék ha valaki fel tudná nyomni.

Tyia
Divine-tõl Természetesen. 3 klippel is megáldottam magam.
Az " I'm so beautiful" nálam mindent visz, na meg a "Hard magic"

Na gurikám megint tanultam vmit. Nem tudtam, hogy Divine-nakköze volt a Stock–Aitken–Waterman-trió-hoz. Csak Orlando-val való kapcsolatban ismertem.

computerguru
Remélem van tõle lemezed?

Tyia
Köszönöm.
Nekem egyik nagy kedvencem.
Bár ahhoz kápest a Stock-Aitken-Waterman gang nyomta elég jól kilogott a többiek közül--mindenhogy

computerguru
Divine (Egyesült Államok, Maryland, Towson, 1945. október 19. – Egyesült Államok, Kalifornia, Los Angeles, 1988. március 7.) amerikai színész, énekes. Eredeti neve: Harris Glenn Milstead. John Waters alkotásainak köszönhetõen vált ismertté: különösen a provokatív Rózsaszín flamingókban (1972) nyújtott alakításának volt nagy visszhangja. Az 1980-as években elsõsorban diszkósztárként tündökölt elõbb Bobby Orlando, késõbb a Stock–Aitken–Waterman-trió támogatásával.

A vég:

1988-ban Divine-t választották Otto nagybácsi szerepére a Fox új sorozata, a Married… With Children számára. A figurát azonban már nem tudta eljátszani. Túlsúlyosságával összefüggésben egyre több problémája volt az egészségével és a közérzetével: alvászavarai és memóriagondjai voltak, kedélyállapota szélsõségesen változott, visszatérõ szívproblémák kínozták. Mindez depresszióhoz vezetett, amibõl Divine marihuánafogyasztással próbált szabadulni, miközben a szer rabjává vált. (John Waters memoárja szerint Divine már fiatalon megkezdte a kábítószerfogyasztást.) Menedzsere, Bernard Jay találta holtan a sztárt a szállodai szobájában, 1988. március 7-én. Divine mindössze 42 évet élt.