A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ricchi e Poveri - Mamma Maria - The Hits Reloaded\08 Made In Italy.mp3
http://sharebee.com/76754e79
Ennyit tudunk róla sajna.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Nem mondtunk le róla,keressük ezerrel.<#nevetes1>#nevetes1>
http://www.zshare.net/audio/596491283192cc16/
Szerencsére elmentettem,mert itt megtalálni már valamit....<#wow3>#wow3>
Nem tudod hol találom a love is just a game-rö azt a részletet amit belinkeltél ide!!!
Meg kellene mutatni valakinek.
De fogalmam sincs hol van már.
Mention
Strange World
2008
Italy
Italo Disco
mp3 CBR 320 kbs
30 mb
Tracks:
01. Strange World (Vocal Version)
02. Strange World (Instrumental Version)
320Kbit
Password : mention
Ma nem keresek többet😊)))))
Sõt utánna jön a Mention is majd 9,6 Mb-ban.
Az is csordogál lefelé.<#papakacsint>#papakacsint>
Itt le lehet tölteni, de jobb minõség kéne
http://odimusic.net/download/2008/12/31/mention-strange-world.html
Ennek csak örülni lehet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem semmik vagytok.
Még átolvasni se tudom nemhogy kimazsolázni amit ma itt tevékenykedtetek.
Mondjuk megvan az eredménye is .
Az sg-n a 80-as évek a második legolvasottabb fórum jelenleg.
Majd holnap én is nekiugrok az átolvasásához.
Ma kissé fáradt vagyok ehhez.
Caravan:You And Me Tonight (Disco Versions)
192/kbps
http://data.hu/get/1443179/Caravan_-_You_And_Me_Tonight.mp3.html
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Igazi klasszikus
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
http://rapidshare.com/files/235257163/9_Hard_Magic.zip

What about the forests?
A Divine semmihez sem hasonlító hangja és a zenéjében nagy nennyiségben feltûnõ mély hangok adják alá az ugródeszkát.
A Silicon Dream és Az OFF pedig a (ma Trance-t jellemzõ) háttérbõl hátbavágás szerüen elötörö szinti futammal.
A Modern Talking és a Silent Circle viszonylag egyenletesen szól nincs különlegesség benne. A Kinky Go pl Keleties futamokkal operél.
Egyszerûn mindegyik tökéletes. Szerintem ilyen elõadóknál nem szabad kiemelni egyiket sem. Ki lehet emelni mondjuk Máté Pétert a Gyõzike mellõl.😊
Mellesleg egyik kedvencem pont Divine és Silent Circle. És nem tudom, hogy melyik a nagyobb. Maradjunk abban, hogy mind a kettõ óriási zenét gyártott nekünk, fanoknak.<#worship>#worship>
Persze ez ám csak az én véleményem.😊
De halhattuk egy magyar "zenekartól" is Szexepilem cimmel.
Igen, igen ez a Bon Bon
'... Bobby Orlandot és Patrick Cowley-t.Kettejük közremûködésével született meg a You and Me Tonight felvétel'
Ezt én nem ismerem. NIncs meg neked véletlenül?
Az " I'm so beautiful" nálam mindent visz, na meg a "Hard magic"
Nekem egyik nagy kedvencem.
Bár ahhoz kápest a Stock-Aitken-Waterman gang nyomta elég jól kilogott a többiek közül--mindenhogy
A vég:
1988-ban Divine-t választották Otto nagybácsi szerepére a Fox új sorozata, a Married… With Children számára. A figurát azonban már nem tudta eljátszani. Túlsúlyosságával összefüggésben egyre több problémája volt az egészségével és a közérzetével: alvászavarai és memóriagondjai voltak, kedélyállapota szélsõségesen változott, visszatérõ szívproblémák kínozták. Mindez depresszióhoz vezetett, amibõl Divine marihuánafogyasztással próbált szabadulni, miközben a szer rabjává vált. (John Waters memoárja szerint Divine már fiatalon megkezdte a kábítószerfogyasztást.) Menedzsere, Bernard Jay találta holtan a sztárt a szállodai szobájában, 1988. március 7-én. Divine mindössze 42 évet élt.