A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Te megvennél 400 lemezt csak ebbõl a sorozatból?
Fõleg úgy, hogy elõre tudod, legalább a fele már megvan más lemezrõl.
Nem hinném.<#papakacsint>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

IMYke2.0.0.0
Hoppá!
Neked is 2007-es Office-od van... itt a könyvtárban meg csak 2003-as.
Akkor otthon lesem meg 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nagyon szépen köszönöm! Csúszik.
Már alig várom a megtekinthetõségét 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát ezen ne múljon: FF

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

IMYke2.0.0.0
Kemény munka a warez-olás! 😊

Na nem irigyellek cimbi!<#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Kár, hogy nem 4shared/Speedyshare/Filefactory oldalak valamelyikére tetted... érdekelt volna.

Valakinek ígértem egy listát, tíz lövésre jó a dolog...
Ha elfogyott és nem jutott, írj...

Végül is az 50ft-os DVD, jobb mint a 4-5 ezres (néha jóval több), eredeti lemezek <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
Mindegy, jó nekem az eredeti. Igaz sok helyet foglal, és van vele dolog, hogy karban tartsd, illetve listázni sem érdemtelen (ne hogy többször legyen meg egy-két lemez, elõfordult azelõtt)... ÁÁÁÁ, jó nekem a szar eredeti, dehogy DVD-zek 50ft-ért... <#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

kaposi1
Van ez így!
Én most az ABC... sorozatot szedem.
Gondolhatod azt milyen nagy öröm végigbogarászni.
Több mint 400 lemez.<#csodalk>

Egy ilyen sorozatodat a múltkor végigbogarásztam, pár albumot le is szedtem, de ez valahogy kimaradt. Lehet ám, hogy akkor belehallgattam a youtubon ebbe a számba és akkor nem tetszett, vagy akkor meg sem találtam fent. Mindesetre most tetszik.

Breki33
Hát igen gondolom sokunknak voltak hasonló emlékei akkoriban
Breki33
:-)

Mi a vásrosokat szivattuk mindig, hogy fekete doboz (Black Box) kazit keresünk. Ahogy összenéztek, hogy mi lehet az.

meg Zenemûtárból meg hoztuk ki lemezeket
kaposi1
Erröl!!

kaposi1
Én is szívesen olvasom a beszámolókat a régi dolgokról.
Emlékeket ébreszt bennem.<#eljen>

mflex
" Mondjuk, jó zenéért szerintem bármilyen anyagi áldozatot érdemes meghozni"

<#eljen>

remélem mindenki olvasta!

Breki ne gyere már itt megint a hülyeségeddel, hogy ez miatt szoktál le róla... egyszerûbb lenne azt írni, hogy az internet+a warez szoktatott le róla, nem az artisjus!

írjál nagy hülyeségeket még!

What about the forests?

Breki én nagyon szeretek nosztalgiázni. Én arra emlékszem amikor Cowley kazit kerestem. És mindenhol csak néztek rám kidülledt szemekkel, azt hitték, hogy hibbant vagyok vagy csak szivatom õket. Aztán találtam egy cd kölcsönzõt valahol a Liszt Ferenc térnél. Na végre ott ismerték, pedig már kezdtem azt hinni, hogy valamit én értettem félre.😊

Na megnéztem ezt a You-t és jól emlékeztem, Kinky-nek is volt egy ilyenje:

http://www.youtube.com/watch?v=jT5pRzvMTew

De a Give Me The Love frankóbb.

Breki33
Én ezt kissé máskép látom tudván milyen CD lemez árak vannak kb
és amit fizetsz abból mennyi megy a zenészeknek és mennyi más artisjust
féléknek.

Régebben énis sok CD-t vásároltam, de aztán ezek leszoktattak róla.

Viszont még mindig nosztalgiával emléxen a régi kazettamásolásokra
mikor pl karácsonyi vásárban a két lemezboltos egymással szemben felállította a cuccát egyiknél szólt a Modern Talking másiknál a meg a BBB vagy CCCatch és mi boldogan válogattuk, hogy mi kerüljön a kazira és néztük a német Bravo slágelistáját.

Máig emléxem, hogy tetszett hogy szépen külön kazettaborítóra fel voltak írva pirossal az elõadók kékkel pedig a számcímek.
Egyszer vittem egy kazit amin rádióból felvéve voltak számrészletek, hogy ezt kéne meghallgatni és az ezen lévõ számok kellenének.

Elõször majdnem elküldött a....... , de aztán megcsinálta és a mai napig emléxem, hogy pl a Jamin rajta volt.
Akkor fogadtam meg ami késõbb megis valósult , hogy egyszer lesz saját logo-s kazettaborítóm.

Aztán jött az a korszak mikor havonta jött 8-10 kazetta a legfrisebb disco-s slágarekkel és hozzánk jártak másolni és a TESZT magazin kazettatesztje alapján használtunk kazit. De ez már nem olyan emlékezetes.

Na bocsi kicsit elkalandoztam....
kaposi1
Hogy hogy ma kellett ezt a zenét megismernem még csak.<#wilting><#finom>
Joy Peters - Who took my girl 320-as

Kolléga én most már totál elvesztem az információk sûrûjében mint a szódában a buborék. Kisegítenél? Milyen sorozatról van szó?

Tényleg, Give me your love! Szerintem a You-t összekevertem valakivel. Talán a Boytronic-al. Tényleg õket ismered? A You és a Luna Square szerintem valami hatalmas zene, múltkor pont szóba került. De mostmár mindjárt megnézem a youtubon mert izgat, hogy valamire gondolok és nem ugrik be. Pedig a dallama is itt motoszkál a fülemben.

Pár napja tett fel nekem Bronski Beat-et valamelyik cimbi (amlyiken a Com' on van, azt nagyon szeretem).

Szerintem a Yazoo kilóg közülük. Az nagyon egyedi, ahogy Clarke szintizik az valami fenomenális. Emlékszem, régen oszálykiránduláson volt valakinek Yazoo kazija, és akkor nagyon megtetszett. A Don't go az egyik örök kedvenc.

kaposi1
Hát hiába ajánlottam én fel letöltésre az egész sorozatot???<#falbav>

kaposi1
Sziasztok!<#wave>
Egy kérést tolmácsolok hozzátok.
Egy hölgy keresi ezt a nótát.
(IN-GRID - Le Dragueu
Ha tudnátok prezentálni nagy örömet szereznétek neki.
Mellesleg 3 terra zenéje van.<#eplus2>

donbig
Jó reggelt!
Hogy Brekinek ne kelljen annyit töltögetni, a linkek még élnek minõség ugyanaz- a Tarzan Boynál néztem.
Neoton - Tarzan boy(1986)
Playlist files:

1. Neoton Família - Tarzan Boy (4:21)
2. Neoton Família - Material Girl (3:55)
3. Neoton Família - You're A Woman I'm A Man (4:51)
4. Neoton Família - Nightshift (4:36)
5. Neoton Família - Fotonovela (3:47)
6. Neoton Família - Cheri Cheri Lady (3:39)
7. Neoton Família - Under The Sun (3:58)
8. Neoton Família - Neutron Dance (3:52)
9. Neoton Família - L'estate sta finendo (3:34)
10. Neoton Família - The Power of Love (5:44)

http://rapidshare.com/files/204306800/Neoton_Familia_-_Tarzan_Boy_1986_.rar

Neoton - Super Hits 84

Playlist files:

1. Neoton Familia - Maniac (Flashdance) (4:01)
2. Neoton Familia - Sunshine Reggae (4:10)
3. Neoton Familia - What A Feeling (Flashdance) (3:56)
4. Neoton Familia - Islands In The Stream (3:55)
5. Neoton Familia - Oh, Happy Day (4:40)
6. Neoton Familia - Twist Of Fate (3:36)
7. Neoton Familia - Lady, Lady, Lady (Flashdance) (4:10)
8. Neoton Familia - Vamos A La Playa (3:32)
9. Neoton Familia - I Don't Know How To Love Him (3:23)
10. Neoton Familia - I Like Chopin (6:09)

http://rapidshare.com/files/204288548/Neoton_Famila_-__Super_Hits_84.rar

Neoton - Disco(1978)

Playlist files:

1. Neoton Familia - Keep on running (4:43)
2. Neoton Familia - Proud Mary (4:52)
3. Neoton Familia - Hear me (5:02)
4. Neoton Familia - Over the rainbow (2:37)
5. Neoton Familia - Down town (3:39)
6. Neoton Familia - Don't let me down (4:00)
7. Neoton Familia - Let's go dancing (3:42)
8. Neoton Familia - California dreaming (6:29)

http://rapidshare.com/files/203982947/1978_Disco.rar

Neoton - Top Hits '83

Playlist files:

1. Newton Family - The lion sleeps tonight (3:06)
2. Newton Family - One of us (3:45)
3. Newton Family - Eye of the tiger (4:00)
4. Newton Family - A little peace (3:24)
5. Newton Family - Abracadabra (3:28)
6. Newton Family - Bette Davis' eyes (3:40)
7. Newton Family - Da-da-da (3:17)
8. Newton Family - Physical (3:48)
9. Newton Family - Heat of the moment (3:49)
10. Newton Family - Under attack (3:44)
11. Newton Family - Pogo in Togo (3:12)
12. Newton Family - Sandokan (3:19)

http://rapidshare.com/files/204290688/Neoton_Famila_-_Top_Hits__83.rar

pass ahol kell : newdjwarez.protect.hu

Nem saját feltöltés.

Teljesen igazad van Brekikém!<#worship>

IMYke2.0.0.0
Pécs...
Ki lakik Pécsett? 😊

Szívesen a Sparks-ot! Egy másik csemegét is felrakok mindjárt, kicsit más stílusban. Most már kíváncsi vagyok nagyon erre a Kinky-go-ra. Emlékeimben valóban az van, hogy elég fejhangon énekelnek benne, de marha jó a zenéje. Egyébként miközben jöttem be dolgozni, eszembe jutott, hogy nem is I want your love a címe, hanem Give me your love.
Tényleg hasonlít a Communards-ra az énekhang miatt. Egyébként szeretem az összes ilyet, hogy Communards, Bronski Beat, Yazoo, azt hiszem valami közös hátterük van, csak nem tudom kicsoda. Igaz, nem minden daluk jó szerintem, viszont ami jó, az nagyon jó!

Fogalmam sincs, hogy mennyi lehet egy Jason CD manapság, de megkérdezhetem. Mondjuk, jó zenéért szerintem bármilyen anyagi áldozatot érdemes meghozni. Évekig ezt csináltam, amíg nem értettem a letöltésekhez, és nem volt otthon internetem. Sokba került, mégsem bántam meg.

Köszi a Sparks-ot fülcsi!

Szerintem Kinky-tõl a You-t ismered, az tényleg nagyon jó italo zene.
Viszont egyszer hallottam egy lemezét, de úgy vagyok vele, mint a Sylvester-rel. A zenéje nagyon tetszik, viszont amikor elkezdenek benne énekelni, az nem igazán. Érdekes, mert ilyen nyávogós a hangja Sommerville-nek is, viszont azt szeretem. A Bronski-t nem is annyira, de a Communards szerintem egész jó.

De ám aztán lehet, hogy neked tetszeni fog az egész album, az tény, hogy zeneileg nem rossz. MIndenesetre kivi vagyok, hogy megint találtunk-e valamit amiben különbözik a véleményünk.

Breki33
<#falbav>

Hát hiába mutatok én dolgokat?
Pedig mais szeretnék jópárat amint lesz egy kis idõm
Cimbi ez a California egész jó kis muzsik. Nem is imertem. Köszke!

Sziasztok skõcök!<#wave>

Szia Fülcsikém!

Breki33
oks és már FLAC-ot is tudsz késziteni <#papakacsint>

Amúgy mennyi most egy Jason CD én emléxem anno mûsoros kaziját 600 forintért vettem Pécsen ez a TAKT kazetták korában jelentõs befektetésnek számított.
Srácok, küldöm a tegnap emlegetett jó kis Sparks dalt, különösen Atiapukának, de mindenkinek aki szereti.
Ez tényleg olyan, mint a címe, nagyon populáris.

Sparks - Popularity

http://rapidshare.com/files/235472403/Sparks_Popularity.mp3.html

Jason Donovan ügyben a neten tényleg nincs jobb link.
Viszont van egy vidéki barátnõm, akinek megvan a gyári CD-je. Nincs internete és nem is ért a le - és feltöltésekhez. A CD-t viszont a napokban el fogja juttatni hozzám, és akkor felteszem.

Köszi a Kinky-got elõre is!!! Sajnos nekem is munka van, csak néha lecsippentek belõle egy kicsit...

Breki33
Akkor osztott fõdíj van. :-)

Érdekes azt hittem Modern Talking remixes lesz kedvelt erre többen leszedték ezt de még a #64441-et is

Lehet, hogy van akinek tetszik? P

Az album csak ilyen minõségben van meg ha így jó.
Másik gépen van, de megpróbálom elõkeresni.

Egyébként megvolt bakeliten valami egész jó tokban illetve lehet megis van, csak a lemezjátszóm már eladtam a Hi-Fi-s srácnak aztán mikor mentem hozzá rá sem ismertem szinte mindent cserélt rajta P
Tyia
Jó reggelt

Fülcsi tolok neked Kinky Go- t, de csak egy kicsit késöbb--munka van

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

Breki33
Jó reggelt

Szívesen bár ha jól emléxem oda is volt írva csak felül 😛

Jason Donovan-al mi a helyzet?
Tyiától kérdezném, hogy nem tudnál föltenni-e pár számot a Kinky-go-tól, vagy ajánlani valami linket tõlük. Nekem is nagyon tetszik a zenéjük, de nincs tõlük semmim, csak valami kazettára emlékszem, amin volt egy-két számuk. Volt egy olyan számuk, hogy I want your love, vagy valami ilyesmi a címe. Az például nagyon jó! Szívesen meghallgatnám újra.

Sziasztok, szép reggelt mindenkinek!
Brekinek köszönöm a jelszót a Johnny extended-hez. Most reggel kicsomagoltam. tOMEX ez a jó jelszó, hátha mást is érdekel. Nekem mûködött simán. Délelõtt küldöm a Sparks-ot Atiapukának és mindenkinek aki szereti. Meg egy két másik csemegét még.

Sziasztok!

Breki, esküszöm, nem néztem meg a taget, de ez bizony Neoton, bakeliten megvan és a Végvári Ádám énekli, mondjuk érdekesek az egyes részeknél ezek a kurjantgatások vagy üvöltések, szerintem ezt ember csinálhatja.:-) Engem érdekelne az album, ha fel tudnád tölteni, vagy a linket esetleg meg tudnád adni, azt nagyon szépen köszönöm. Ha jól emlékszem, rajta van a "You're a Woman", "Material Girl", az egyik Righeira-sláger (most le nem írom a címét, nem akarok hülyeséget írni, nem tudok olaszul) és hasonlók. Ha jól emlékszem, 1987-ben is kiadtak egy hasonlót, valamint 1983-ban vagy 82-ben. Azon volt a "Dadada", "Heat of the Moment", "Lion sleeps tonight" stb. A 87-en volt az "USSR", "Madonna: True Blue", "Eurithmics: The Miracle of Love", "Of vagy off: Electrica salsa" stb. Azok nincsenek meg véletlenül valakinek?
A segítséget elõre is nagyon szépen köszönöm!
Üdv: Tibi

\"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" (Exupery)

Tyia
Nem vettem észre az ajánlásod, de jobb 2x, mint 1x se.

Ez dal szerintem sokunk kedvence, kötelezõ darab.

http://rapidshare.com/files/235365937/Curacao_-_Yiasou__Maxi_.mp3.html

computerguru
Te Breki! Ez nem olyan Neotonos?Hülyeséget mondtam?

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Breki33
persze az id3 tag megtekintése nélkül <#nevetes1><#wave>
Breki33
Kiváncsi vagyok ki tudja az elõadót

01 Tarzan Boy.mp3

http://sharebee.com/55664987
Breki33
köszi

cserébe egy olyan átdolgozás amilyennek az átdolgozásoknak kéne lenniük

T.Rexx Remixes Moder Talking albumról 320

06 You're My Heart You're My Soul (T.Rexx Heart 'N Soul Remix).mp3 Size: 20.89 MB

http://sharebee.com/e3809264
Breki33
Ismerõs :-)

pont pár napja ajánlottam itt
Tyia
Ha valaki még nem ismeri ime egy italo oldal
www.retrodisco.eoldal.hu