A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fõleg úgy, hogy elõre tudod, legalább a fele már megvan más lemezrõl.
Nem hinném.<#papakacsint>#papakacsint>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Neked is 2007-es Office-od van... itt a könyvtárban meg csak 2003-as.
Akkor otthon lesem meg 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Már alig várom a megtekinthetõségét 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
Mindegy, jó nekem az eredeti. Igaz sok helyet foglal, és van vele dolog, hogy karban tartsd, illetve listázni sem érdemtelen (ne hogy többször legyen meg egy-két lemez, elõfordult azelõtt)... ÁÁÁÁ, jó nekem a szar eredeti, dehogy DVD-zek 50ft-ért... <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Én most az ABC... sorozatot szedem.
Gondolhatod azt milyen nagy öröm végigbogarászni.
Több mint 400 lemez.<#csodalk>#csodalk>
Mi a vásrosokat szivattuk mindig, hogy fekete doboz (Black Box) kazit keresünk. Ahogy összenéztek, hogy mi lehet az.
meg Zenemûtárból meg hoztuk ki lemezeket
Emlékeket ébreszt bennem.<#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen>
Breki ne gyere már itt megint a hülyeségeddel, hogy ez miatt szoktál le róla... egyszerûbb lenne azt írni, hogy az internet+a warez szoktatott le róla, nem az artisjus!
írjál nagy hülyeségeket még!
What about the forests?
http://www.youtube.com/watch?v=jT5pRzvMTew
De a Give Me The Love frankóbb.
és amit fizetsz abból mennyi megy a zenészeknek és mennyi más artisjust
féléknek.
Régebben énis sok CD-t vásároltam, de aztán ezek leszoktattak róla.
Viszont még mindig nosztalgiával emléxen a régi kazettamásolásokra
mikor pl karácsonyi vásárban a két lemezboltos egymással szemben felállította a cuccát egyiknél szólt a Modern Talking másiknál a meg a BBB vagy CCCatch és mi boldogan válogattuk, hogy mi kerüljön a kazira és néztük a német Bravo slágelistáját.
Máig emléxem, hogy tetszett hogy szépen külön kazettaborítóra fel voltak írva pirossal az elõadók kékkel pedig a számcímek.
Egyszer vittem egy kazit amin rádióból felvéve voltak számrészletek, hogy ezt kéne meghallgatni és az ezen lévõ számok kellenének.
Elõször majdnem elküldött a....... , de aztán megcsinálta és a mai napig emléxem, hogy pl a Jamin rajta volt.
Akkor fogadtam meg ami késõbb megis valósult , hogy egyszer lesz saját logo-s kazettaborítóm.
Aztán jött az a korszak mikor havonta jött 8-10 kazetta a legfrisebb disco-s slágarekkel és hozzánk jártak másolni és a TESZT magazin kazettatesztje alapján használtunk kazit. De ez már nem olyan emlékezetes.
Na bocsi kicsit elkalandoztam....
Joy Peters - Who took my girl 320-as
Pár napja tett fel nekem Bronski Beat-et valamelyik cimbi (amlyiken a Com' on van, azt nagyon szeretem).
Szerintem a Yazoo kilóg közülük. Az nagyon egyedi, ahogy Clarke szintizik az valami fenomenális. Emlékszem, régen oszálykiránduláson volt valakinek Yazoo kazija, és akkor nagyon megtetszett. A Don't go az egyik örök kedvenc.
Egy kérést tolmácsolok hozzátok.
Egy hölgy keresi ezt a nótát.
(IN-GRID - Le Dragueu
Ha tudnátok prezentálni nagy örömet szereznétek neki.
Mellesleg 3 terra zenéje van.<#eplus2>#eplus2>
Hogy Brekinek ne kelljen annyit töltögetni, a linkek még élnek minõség ugyanaz- a Tarzan Boynál néztem.
Neoton - Tarzan boy(1986)
Playlist files:
1. Neoton Família - Tarzan Boy (4:21)
2. Neoton Família - Material Girl (3:55)
3. Neoton Família - You're A Woman I'm A Man (4:51)
4. Neoton Família - Nightshift (4:36)
5. Neoton Família - Fotonovela (3:47)
6. Neoton Família - Cheri Cheri Lady (3:39)
7. Neoton Família - Under The Sun (3:58)
8. Neoton Família - Neutron Dance (3:52)
9. Neoton Família - L'estate sta finendo (3:34)
10. Neoton Família - The Power of Love (5:44)
http://rapidshare.com/files/204306800/Neoton_Familia_-_Tarzan_Boy_1986_.rar
Neoton - Super Hits 84
Playlist files:
1. Neoton Familia - Maniac (Flashdance) (4:01)
2. Neoton Familia - Sunshine Reggae (4:10)
3. Neoton Familia - What A Feeling (Flashdance) (3:56)
4. Neoton Familia - Islands In The Stream (3:55)
5. Neoton Familia - Oh, Happy Day (4:40)
6. Neoton Familia - Twist Of Fate (3:36)
7. Neoton Familia - Lady, Lady, Lady (Flashdance) (4:10)
8. Neoton Familia - Vamos A La Playa (3:32)
9. Neoton Familia - I Don't Know How To Love Him (3:23)
10. Neoton Familia - I Like Chopin (6:09)
http://rapidshare.com/files/204288548/Neoton_Famila_-__Super_Hits_84.rar
Neoton - Disco(1978)
Playlist files:
1. Neoton Familia - Keep on running (4:43)
2. Neoton Familia - Proud Mary (4:52)
3. Neoton Familia - Hear me (5:02)
4. Neoton Familia - Over the rainbow (2:37)
5. Neoton Familia - Down town (3:39)
6. Neoton Familia - Don't let me down (4:00)
7. Neoton Familia - Let's go dancing (3:42)
8. Neoton Familia - California dreaming (6:29)
http://rapidshare.com/files/203982947/1978_Disco.rar
Neoton - Top Hits '83
Playlist files:
1. Newton Family - The lion sleeps tonight (3:06)
2. Newton Family - One of us (3:45)
3. Newton Family - Eye of the tiger (4:00)
4. Newton Family - A little peace (3:24)
5. Newton Family - Abracadabra (3:28)
6. Newton Family - Bette Davis' eyes (3:40)
7. Newton Family - Da-da-da (3:17)
8. Newton Family - Physical (3:48)
9. Newton Family - Heat of the moment (3:49)
10. Newton Family - Under attack (3:44)
11. Newton Family - Pogo in Togo (3:12)
12. Newton Family - Sandokan (3:19)
http://rapidshare.com/files/204290688/Neoton_Famila_-_Top_Hits__83.rar
pass ahol kell : newdjwarez.protect.hu
Nem saját feltöltés.
Ki lakik Pécsett? 😊
Tényleg hasonlít a Communards-ra az énekhang miatt. Egyébként szeretem az összes ilyet, hogy Communards, Bronski Beat, Yazoo, azt hiszem valami közös hátterük van, csak nem tudom kicsoda. Igaz, nem minden daluk jó szerintem, viszont ami jó, az nagyon jó!
Szerintem Kinky-tõl a You-t ismered, az tényleg nagyon jó italo zene.
Viszont egyszer hallottam egy lemezét, de úgy vagyok vele, mint a Sylvester-rel. A zenéje nagyon tetszik, viszont amikor elkezdenek benne énekelni, az nem igazán. Érdekes, mert ilyen nyávogós a hangja Sommerville-nek is, viszont azt szeretem. A Bronski-t nem is annyira, de a Communards szerintem egész jó.
De ám aztán lehet, hogy neked tetszeni fog az egész album, az tény, hogy zeneileg nem rossz. MIndenesetre kivi vagyok, hogy megint találtunk-e valamit amiben különbözik a véleményünk.
Hát hiába mutatok én dolgokat?
Pedig mais szeretnék jópárat amint lesz egy kis idõm
Szia Fülcsikém!
Amúgy mennyi most egy Jason CD én emléxem anno mûsoros kaziját 600 forintért vettem Pécsen ez a TAKT kazetták korában jelentõs befektetésnek számított.
Ez tényleg olyan, mint a címe, nagyon populáris.
Sparks - Popularity
http://rapidshare.com/files/235472403/Sparks_Popularity.mp3.html
Viszont van egy vidéki barátnõm, akinek megvan a gyári CD-je. Nincs internete és nem is ért a le - és feltöltésekhez. A CD-t viszont a napokban el fogja juttatni hozzám, és akkor felteszem.
Érdekes azt hittem Modern Talking remixes lesz kedvelt erre többen leszedték ezt de még a #64441-et is
Lehet, hogy van akinek tetszik? P
Az album csak ilyen minõségben van meg ha így jó.
Másik gépen van, de megpróbálom elõkeresni.
Egyébként megvolt bakeliten valami egész jó tokban illetve lehet megis van, csak a lemezjátszóm már eladtam a Hi-Fi-s srácnak aztán mikor mentem hozzá rá sem ismertem szinte mindent cserélt rajta P
Fülcsi tolok neked Kinky Go- t, de csak egy kicsit késöbb--munka van
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
Szívesen bár ha jól emléxem oda is volt írva csak felül 😛
Jason Donovan-al mi a helyzet?
Brekinek köszönöm a jelszót a Johnny extended-hez. Most reggel kicsomagoltam. tOMEX ez a jó jelszó, hátha mást is érdekel. Nekem mûködött simán. Délelõtt küldöm a Sparks-ot Atiapukának és mindenkinek aki szereti. Meg egy két másik csemegét még.
Breki, esküszöm, nem néztem meg a taget, de ez bizony Neoton, bakeliten megvan és a Végvári Ádám énekli, mondjuk érdekesek az egyes részeknél ezek a kurjantgatások vagy üvöltések, szerintem ezt ember csinálhatja.:-) Engem érdekelne az album, ha fel tudnád tölteni, vagy a linket esetleg meg tudnád adni, azt nagyon szépen köszönöm. Ha jól emlékszem, rajta van a "You're a Woman", "Material Girl", az egyik Righeira-sláger (most le nem írom a címét, nem akarok hülyeséget írni, nem tudok olaszul) és hasonlók. Ha jól emlékszem, 1987-ben is kiadtak egy hasonlót, valamint 1983-ban vagy 82-ben. Azon volt a "Dadada", "Heat of the Moment", "Lion sleeps tonight" stb. A 87-en volt az "USSR", "Madonna: True Blue", "Eurithmics: The Miracle of Love", "Of vagy off: Electrica salsa" stb. Azok nincsenek meg véletlenül valakinek?
A segítséget elõre is nagyon szépen köszönöm!
Üdv: Tibi
\"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" (Exupery)
Ez dal szerintem sokunk kedvence, kötelezõ darab.
http://rapidshare.com/files/235365937/Curacao_-_Yiasou__Maxi_.mp3.html
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
cserébe egy olyan átdolgozás amilyennek az átdolgozásoknak kéne lenniük
T.Rexx Remixes Moder Talking albumról 320
06 You're My Heart You're My Soul (T.Rexx Heart 'N Soul Remix).mp3 Size: 20.89 MB
http://sharebee.com/e3809264