A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most találtam:

Mixed Tracklist:

Part I <15:09>

01. Amadhouse - Shock Me(Intro)
02. Miko Mission - Thinking Of You
03. Tiziana Rivale - Ash (Vocal Version)
04. George Aaron - Heaven
05. MR.Zivago - Russian Paradise
06. Gurcan Erdem - Dancing On The Fire
07. Ken Laszlo - Dancing Together
08. Dyva - My Love
09. Olegris - Italo Dance
10. Felli - Shadows of the Night (Wizard Mix)

Part II <19:30>

01. Fred Ventura - Wind Of Change
02. Tiziana Rivale - Flame (Vocal Version
03. Bodies Without Organs - Sunshine In The Rain (Italo Mix)
04. Gurcan Erdem - Magic Doom (instr)
05. Elen Cora - This Love(2009)
06. Swan - Shining Star (Ext Mix)
07. Dyva - Stay With Me Tonight (Short Version)
08. Riccardo Campa - Desperado
09. Bruno Mosti - Music of My Star
10. Squash Gang - Tell Me Why(2009)

http://rapidshare.com/files/247903449/InTheMbyUncleKolya.rar
vagy
http://uploaded.to/file/m2oaiz

cucurbia
Na és az utolso mese,hogy hogy ért véget a müsor.
Hát mondhatni elég kacifántosan és megalázoan.
Mint arrol már irtam tegnapelõtt,sajnos a magnosoknak szolo müsorokat,mint a kivánségmüsor vagy a töltsön egy orát kedvenceivel már a kilencvenes évek közepén megszüntek,melynek oka nagyjábol az volt hogy kezdtek megerösödni az akkor alakult lemezkiadok akik erõs hatást gyakoroltak a rádiora(és gyakorolnak ma is a rádiokra)azzal,hogy ne lehessen a dalokat a rádiobol rögziteni(anélkül meg mi értelme,nem?).Ez utána következõ léps az volt amikor jöttek a gazdasági szükitõ idõk,amikor meg a technikai költségekre nem adtak pénzt(1993 van többször nem fizettek ki számlákat hetekig vagy megtagadták a szalagok kiadását,mint azt már irtam).Utána 98-ban jött az a bizonyos kormány,mely minden aparatcsikját be akarta tuszkolni a közmédiumokba és a régi arcokat nemkivánatos személyeknek tekintette(elõtte volt a Csucs féle nagy tisztogatás is,amit még akkor szerencsére valahogy megusztunk),de sajnos ezt a kormányváltást már nem.Gyakorlatilag kb egy honappal elõtte behivatták a Gyurit az elnökségre ahol közölték,hogy megszüntetik a müsorait,amennyiben õ átszerzödik a Sláger rádiohoz.Utána volt egy szobeli megállapodás állitolag arrol,hogy a müsorai közül a Vasárnapi koktél az én szerkesztésemmel,valami más hasonlo cimmel folytatnánk,már nem a Gyuri vezetésével.Õ engem szemelt ki szerkesztõnek,mert bennem látta azt hogy azt az irányt fogom továbbvinni,amit õ képviselt elõtte( a másik variácio a Maloschik Robi volt,de õ nem igazán szovelte ezeket a könnyed zenéket).Készitettünk probafelvételeket is lehetséges müsorvezetõkkel(mivel az én orgánumom nem igazán annyira hangzatos).Sajnos azonban a Gyuri távozása után egy héttel behivatott az akkori zenei fõosztályvezetõ,és közölte hogy a megállapodást õ semmisnek tekinti,s a müsort illetve a sávot a Robinak adja át,én meg bárkinek dolgozhatok ezután a rádioban,csak a zenei osztálynak nem(ki is akart tiltani hogy ne férjek az anyagokhoz de ezt a szalagtár akkori vezetõje kereken elutasitotta,mivel minden engedélyem és kártyám érvényes volt és indokot nem tudtak volna adni a tiltás okára).Na ekkor kezdtem el a gözerõs kimentésre jutottam addig amig jutottam😊).Mivel ekkor az ember napjai már meg voltak számolva,szinte minden vezetõségben és szerkesztöségben elkezdõdtek a politikai tisztogatások,aki ment magátol ment aki nem azzal olyan helyzetet teremtettek,hogy magátol menjen.
Mivel volt egy honapunk a vég bekövetkezte elõtt, a Gyuri megprobálta kimenteni a lektorokat és dokumentáciokat hogy az ne jusson ebek harmincadjára.Szo szerint James Bondi akciokkal(takaro alatti kicsempészés,többfordulos körök éjszaka sötétben a Brody S.utcában,kivittük a lektorokat és a lemezeket a rádiobol egy közeli lakásba,igy aztán elõtte mindent lemásoltam,és hazahoztam,és természetesen mikor késõbb ezt be kellett szolgáltatni csak a régi lektorokat adtuk le,tehát mint irtam az igazi a valodi mind a mai napig itthon örzödika bakelitlemezekkel együtt.(meg néhány adástekercset és zenei kijátszást is).Igy a kecske is jol járt és a káposzta is megmaradt.A rádio megkapta a dokumentáciokat amit kért,minden szalag tartalomjegyzékét,de hogy konkrétan melyik tekercsen mi van azt jelenleg csak én tudom(aztán vagy viszem a sirba vagy mittudomén,igy végül is holt anyag,ha a zenékhez nem lehet hozzáférni)De persze ügyködök most,szervezkedek,remélem lesz valami eredményem a hozzájutáshoz.
Négyünk küzöl a csapatbol a Szever Pali azota a Juventus programigazgatoja lett, a Maloschik Robi jazzmüsorokat szerkeszt a Bartok adon, én elmentem egy középiskolába tanitani ahol már a rádios évek alatt is dolgoztam,és jelenleg is mint középvezetõ tevékenykedek,már csak szorakozásbol foglalkozva a zenékkel,A Gyuri meg bár más sokat betegeskedik már csak elvétve foglalkozik könnyüzenével ,ugy havonta kéthetente beszélünk,komolyzenei cd-ket illetve dvd ket gyüjt vásárol néha.Szoval igy ért véget a világ dicsõsége,ma már csak nosztalgia ez ahogy ezt többen is irták,de szép és jo világ volt,bárki bármi mást is mondjon.Talán jobb is volt,mint a mai,én aszondom.
Történet vége,szerintem tul sokat is irtam,ha valakinek nem válaszoltam,vagy van még kérdése itt vagyok.

okiland
Nagy kérés lenne, ha esetleg ezeket jó minõségben prezentálnád??
Nekem csak 192-ben van meg!

A lemez beszerzése anyagilag nem lenne gond, na de utána? Mit kezdjek egy bakelitlemezzel?
Max. tálcának tudnám felhasználni (sajnos)! <#rinya><#nemtudom>

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

cucurbia
6200 ft ért beszerezhetõ Spanyolrostzágbol a maxi jo állapotban.bakeliten,1992-es.
Nekem csak a Plaza de la toros meg a El ritmo el Diablo van meg .

cucurbia
Na két mai utolso mese a kérdésekre válaszolva.
Az elsõ,hogy mi alapján szelektáltunk,mi alapján válogattunk,miért van az hogy bizonyos zenéket soha nem adtak le a rádioban.
Hát részben ezekre már válaszoltam.Azért mert eleve a lemezbeszerzés,és rögzités is szubjektiv volt.Persze a nagy slágereket rögzitettük,de az "egyebekbõl" csak azt ami éppen a rögzitõnek tetszett.Ez igy volt 1989, tehát elõttem is,és igy lett utána is,bár valoszinüleg azért ugrott meg az átjátszott felvételek száma az odakerülésem után,mert én hires voltam az "izléstelenségemrõl"(és nem azért mert szeretem Stockot-Aitkent meg Watermant is néha),hanem nem az alapján szelektáltam mit játszom át,hogy az sláger-e vagy sem,hanem hogy valamiért megtetszett-e vagy sem.Lehet hogy valamiben a dallama tetszett meg,valamiben egy érdekes effekt,van amelyiket meghallgatva az jutott eszem,be milyen jol fog ez szolni kocsiban,van amelyiknél pont a monotonitása vagy éppen a szörnyüsége,amit csak azért játszottam át,hogy gondoltam ennél borzalmasabb kakofonia már nem is lehet.)).Igy aztán elég gyakran meg is kaptam aleszidást amiatt hogy a havi szalagkeretünket néha 2-3 x -an is felülterheltem a sok zenével,amibõl néha jo ha 2-3 dal lement egy egy héten😊)A nagyságrendeket érzékeltetve,kb.heti 100-130 meghallgatott felvételbol ugy 15-20 ment le valahol egy héten.És persze sokat sokat ki is vágtam a szemétbe,át sem játszottam mert nem tetszett.
A Gyuri válogatása ennél szubjektivebb volt,õ mindig a dallamot kereste minden zenébe,nála techno vagy hasonlo nem elég dallamos zene elõ nem fordulhatott a müsorban,az ilyan dalokat sokszor külön tekercsre is rögzitettem,hogy ha belehallgat rögtön abba is hagyhassa😊).Persze néha kénytelen volt nem elég dallamos"amerikai"zenét is beszerkeszteni ha ugy adodott,de igazábol az sosem volt az õ világa.Nem is csoda hogy a Bohlen istállo mindig is a kedvencei között volt hiszen dallamban(ha másban nem is)felülmulhatatlan volt.De ezen ne is csodáékozzzunk hiszen alapban õ komolyzenész,orgonista,aki csak véletlenül került a könnyüzene közelébe.tehát ezért volt kevesenn New wave,Heavy meg hasonlo,és több olasz régi sláger meg Bohlen szerzemény nála.De szerintem ezen ninc csodálkoznivalo,hiszen õ pont errõl lett hires ezért szerették,aki másra vágyott az hallgatta a Göczei Zsuzsi vagy a Viktor Máté müsorait.
A kezdetekben a müsorok szövegeit információit a Tardos Péter irta,késõbb annak halála után ezt a szerepet a Maloschik Robi vette át,aki viszont inkább a nehezebb mûfajok a jazz elismert szakértõje(ma is a MR dolgozoja),igy lett aztán az általa irt müsorok többségében több amerikai és angol zene és kevesebb italo vagy euro.(amire megmaradt az ÉK,vagy a Kivánságmüsor).Az utolsó másfél évben már a dolog ugy müködött,hogy a hetente beérkezett anyagokbol nekem kellett összeállitani a vasárnapi koktélba javasolt felvételeket,ezeket meghallgatta a Gyuri és amire ugy gondolta arrol kért informáciot a Robitol,illetve tõlem,és a két szövegbõl állitotta össze a konfokat.(ekkor már a Szever Pali nem volt velünk,mert egy kereskedelmi rádiohoz igazolt át)
Szoval igy történt a "szerkesztés" és igy történt annak eldöntése,hogy mit és mennyi zenét játszunk át vagy szerzünk be.Gyakorlatilag ez nagyjábo, egyszemélyes döntés,jobbára az utolso 3-4 évben az enyém volt.ha nem tetszett lehet szidni.sajnálom😞(

okiland
#71802:

"INVIDIA-t keresnék, jó minõségben!
Alapvetõen bármi lehet (hátha jobb minõség, mint ami nekem megvan), de elsõsorban ezeket hajtanám erõteljesen:

Masterscreen
Kick Out Of The Jam

Bármilyen verzió lehet!!"

Igazából nem is annyira albumok, mert ezek maxiban jelentek csak meg (a discogs szerint).

lervi
milyen NVIDIA albumokat keresel????

lervi
amúgy én nem haragszom rád!! sõõõõõt azt mondom maradj és írj és figyelj és töltögess!!!
mindenkinek vannak rossz napjai amikor úgy érzi nem minden sikerül aztán kitölti ott ahol nem kellene!

ne menj messze lesz itt még szép napod!<#wave><#pias>

okiland
"gyerekek kérjetek már hatalmas nagy albumokat tán yblm dobja nektek hónaljból!"

Nem kérdés volt, inkább csak "hangosan" gondolkodtam!!

lervi
koma ezt a kérdést ne nekem rakd fel!!!
yblm majd tolja neked csõbõl! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

okiland
Ha YBL olyan "NAGY GURU", és csak fikáz itt mindenkit, akkor vajon miért nem támogat meg a tulajdonában lévõ INVIDIA albumokkal, amiket keresek? <#nemtudom>
"Csak azért is megtartom magamnak" elv??

okiland
Szia Breki!

Ezt a 2 mixet ajánlom figyelmedbe (edzéshez talán a 320-as mp3 is jó<#nevetes1>), persze, ha nincs meg:

SpaceMouse8.part1
SpaceMouse8.part2

SpaceMouse9.part1
SpaceMouse9.part2

Bõvebben itt:

space mouse 9

cucurbia
ÁÁÁ,volt még két kérdés amit kaptam,röviden ezt is rövidre zárom.
Az egyik,hogy mi lett ezekkel az anyagokkal?Nos bevallom én anno mindent a rádionak játszottam ki,nem igazán irtam ki ezeket(ma már inkább sajnos)magamnak,igaz akkoriban még a technikai lehetõségek sem igazán tették ezt lehetõvé.Kazettára játszottam ki sok mindent illetve a kilencvenes években megprobáltam a cd vásárlásaim során beszerezni ezeket a régebbi lemezeket is cd-akkor már kevesebb,mint több sikerrel.Azért sikerült sok mindent megvenni és felfejleszteni többezresre a gyüjteményt de ezek már inkább a kilencvenes évek zenéi voltak,amikor a danubius tini kivánságmüsorát szerkesztettem,mint a nyolcvanasoké,és nem is annyira a ritkaságbamenõ felvételekböl hanem inkább a kedveltebbeket vettem,igy sok mindenem nincs meg,sokan joval nagyobb gyüjteménnyel rendelkeztek és -nek ezekböl az évekbõl tudom.Amikor elmentünk a rádiobol még jo másfél évig volt szabad bejárásom,és igénylési jogom,igy elkezdtem az itthoni lektorok alapján a régebbi tekercsekröl datra vagy más hordozora rögziteni felvételeket,illetve cd re iratni amit lehetett dehát ez a gyakorlatban a nagy számok törvénye alapján szinte lehetetlenség volt.
Természetes annak nincs akadálya hogy utánakeressek,hogy bizonyos felvételek megvan-,megvoltak-e a Gyurinak vagy nem,és az melyik tekercsen van,de ez kb olyan munka-hogy elképzelhesse valaki-hogy csak egy év anyagának átnyálazásához egy kb.1000-1500 oldalas idõrendbe állitott lektorköteget kell átnyálaznom hozzá😞((igy már egy évszám is többet segit a keresésben).Termsézetesen terveim között szerepel az hogy ha lehet egy két,eddig máshol fel nem lelt de tudtommal átjátszott felvételhez valahogy majd a késõbbiekben hozzáférjek,de ez most még csak szervezés alatt állo dolog.
A Gyuri egyetlen tekercset vagy hasonlot nem vitt magával anno, a bakelitlemezei ,és a lektorai katalogusai hozzám kerültek,csak néhány komolyzenei lemezt tartott meg magának.Ennyibõl más a B.Toth-tol,mert a Laci sok saját lemezt játszott igy amikor kikerült a rádiobol ezeket a lemezeket máshol is magával tudja és szokta vinni.
Tehát sajnos aki azt hiszi hogy én régebbi Komjáthy felvételekhez hozzá tudok férni sajnos ez nem igaz mert magamnak anno ezeket nem játszottam ki az egy év pedig kevés volt minden feldolgozására(persze kérdezni lehet hátha mlégis...)

mflex
sõt mondok még jobbat, 15-tõl, 31 éves koromig több mint 500 nõt kaptam el, csak utána nõtt be a fejem és állapodtam meg<#nevetes1>

de ettõl még szeretem az italo, space, meg a többi fülbemászó nyelveket, akarom mondani zenéket 😄DD

What about the forests?

tgolyo
nékem valahogy nem jött be a lemez,ezért a pincében csücsül az egyik kofferben.egyébként a dalok egymás után jönnek.ha gondolod a hét végén feltolom.
EZT PEDIG ÉN KERESEM:Secchi Feat Orlando Johnson - Keep On Jammin
lehetõleg minél jobb minõségben.tudom 91-es az évjárata.

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

Lehet, hogy az arány lement. Az idõszakot úgy értettem, hogy pl. 4 és 6 óra között naponta lehet regizni. Majd legközelebb én is más néven regizek.

lervi
szerintem sem kellene ybl miki!!!
nagyon nagy dolgokkal nem járultál hozzá e kis csapat munkájához se érdeklõdéséhez sem !
néha kérnek 1 számot miért szerinted miket kellene kérni????
azt ami mindenkinek meg van??? nevetséges vagy nem kicsit nagyon!<#mf2><#nevetes1>
gyerekek kérjetek már hatalmas nagy albumokat tán yblm dobja nektek hónaljból!
na ez a hsz volt a hónap numero 1!<#eljen>

és még meg is sértõdik!!!!!!!!!!! ide aztán többet nemírók! <#levele>

kaposi1
<#szomoru1><#wilting>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Tyia
Hajrá Loki!!

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

Tyia
jobb kétszer mint egyszer sem....

Tyia
Lassan kiadhatod könyvalakban a storid.

zsoltford
milyen stílus?elõadó?talán megvan, talán nincs...

zsoltford
azért ez már a gyógy-hippi kategória több tünetét magán hordozza...nem csupán hanyag eleganciával kedvelvén valamit...<#nevetes1>

hello-észrevettem egy kis dolgot.Van itt négy -öt kolléga akki csak saját magukkal foglalkoznak ,és azon vannak kitud nagyobbat mondani a régi szép idökröl.én csak olvasok.néha felis töltök, de minek./Kérnek egy számot és semmi/ennyit akartam röviden,többet nemirok ide .minden jót kollégák.
kaposi1
Ha jól emlékszem te kint élsz Angliában.<#nemtudom>
Onnan fogod nézni parabolán a TV2-t?

kaposi1
"Ez az idõszakos dolog meg érdekes, mert van hogy egyáltalán nincs és simán lehet regisztrálni."
Ezt meg tudom erõsíteni mert nekem is így sikerült reggelnem.

zsoltford
évek óta nem néztem meccset, mert fos a minõség...ezt meg fogom...ha tisztességes focit látok...ha tisztességes foci lesz újra lesznek nézõk a stadionokban...jegybevétel...közvetítési, reklám bevételek nõnek...ha ezt visszaforgatja a tulajdonos...ez csak egy öngerjesztõ folyamatot indíthat el...legalább is azt indított több helyütt...de talán túlságosan elõre mentem...túl sok a ha<#nevetes1>
nézzük a meccset!

Breki33
nem arról van szó inkább, hogy 0.3 alá mentél arányban?

én három különbözõ névvel/jalszóval is regeltem, de csak ezzel volt gondom eddig.

Ez az idõszakos dolog meg érdekes, mert van hogy egyáltalán nincs és simán lehet regisztrálni.
cucurbia
Hát az tuti,mert én életemben két adásban beszéltem és sajnos ezekröl azota sincs felvételem😞(((

De inkább az ilyen embert nem minõsitem😞(

Én is megyek Loki meccset nézni!

Szia!<#wave>
Köszönöm a Chocolat's albumokat!<#worship><#eljen>

Breki33
És csak egymás után jönnek a számok vagy elég jól megcsinálták?
tgolyo
Hali!
persze,holnap lemegyünk.ma Tihanyban voltunk.

Úgy, hogy egyszer már regiztem, nem voltam valami aktív, aztán most nem enged azzal a névvel és jelszóval be. Biztosan írtak is a citromos mailemre, de hát oroszul, és az is lehet, a ciril betûk nem jelentek meg rendesen. Újra regizni meg bizonyos napszakokban lehet.

tgolyo
Hali!
a lemez egy non-stop mixlemez.

kaposi1
Jó éjt?
Ilyenkor?
Hát a Loki meccset ki nézi meg?<#nyes>

Sziasztok srácok, jó éjt!!!<#wave>

Fülcsi, ha elõkerülsz, pusz!

kaposi1
Valahol egyszer láttam egy riportot hogy van egy srác az országban aki nagyon magának való volt a 80-as 90-es években.
Se nõk se pia,se haverok szóval semmi szórakozás kivéve egy dolog.
Minden ilyen jellegû mûsort felvett elejétõl a végéig kazettára mint amiket ti adtatok a rádióban.
Minden fizetését, pénzét kazettákra költötte.
Azért kíváncsi lennék a gyûjteményére.
Lehet hogy most kincs van a birtokában?<#wilting><#fejvakaras>

Ja, mert egyenlõre ritkán, nagyon ritkán találkozhatunk.😞

Azért köszke!!!<#worship>

cucurbia
Hát igen erre a második mixre de szerettem lötyögni valamikor 83-84 ben😊))Igazábol nekem csak ez a vltozat tetszett,és csak ezt is szereztem be.

Laci, Tyia köszi!<#wave>

cucurbia
Most kicsit pihentetem a kezen.még két kérdést feltettek nekem,vacsi után arrol is irok nincs elfelejtve.
Addig itt a Mr.Freaky😮ne hour&One cd-je 1988-bol.egy ora folytonos zene.

http://rapidshare.com/files/271388482/Mr.Freaky_-_One_Hour_One.mp3

cucurbia
Akkor néhány szo az anyagok rögzitésérõl:
a rádióban a zenék rögzitésekor négyfajta tekercstipust külömböztettünk meg.
vannak az un.S tekercsek(S-3452,S-45781 stb jelölésû),ezek azok a tekercsek melyek katalogizálva vannak,egy tekercsen csak egy dal szerepel,és ezek azok a dalok,melyek a rádio bármely müsorába bármikor beszerkeszthetõk leadhatok.Ebbõl dolgozik a zenei szerkesztõk 80%-a.(vagy inkább dolgozott,hiszen ma már ott is digitalizálnak ráállnak a cd-s és komputeres zenetárolásra).Na ezek azok amelyeket a régi Kettõtöl ötigben meg egyébb müsorokban lehetett hallani kérni,ezek azok amelyek kijátszását ma is lehet pénzért kérni a szalagtártol.Miután ezekt meg tudják keresni.Persze bármibõl nem lehetett s felvétel,szigoru bizottság döntötte el,hogy a szerkesztõk éáltal leadott zenékbõl melyek lehetnek ilyen felvételek.persze nem az italo disco képzelhetitek,inkább a Mantovani meg a Zárai Vámosi😊).Aztán ha valaki politikailag nemkivánatos lett olyan is volt a hetvenes években hogy bizonyos felvételeket egyszerüen töröltek vagy nem adhatová minõsitettek(pl. a Boney M:Rasputinja vagy Ambrus Kyri sok felvétele ilyen lett.Az engem csak a majom érdekelt kinszenvedés volt néhány éve beszereznem)
A másik szalatipus az un.R tekercsek,ezekre inkább szövegeket riportokat vettekl fel,ezekhez sok közünk nem volt
A harmadik tipus az un.A- felvételek tipusa.Ilyen számuak volt az az adástekercsek,amelyekre a müsorokat rögzitették.Ezeknek már volt központi nyilvántartása,azonban a szalagok többségének a törlési ideje max 1-2 év volt ezért van az hogy ezeket ma már nem lehet megtalálni a szalagtárban.Persze volt rá példa hogy egyes emlékmüsorokat vagy kiemelt fontosságu adásokat a törlés ellen a szerkesztök ugy védtek meg hogy un.aranyalappá nyilvánitották,igy aztán ezeket nem törlik le,hanem az archivumba kerül.Beszéltem a Gyurival õ ugy emlékszik,hogy csak néhány régebbi Csak Fiataloknak meg Vasárnapi koktél müsor lett igy véglegesitve ,ezért aztán Pillantást vagy hasonlokat ezért ne is keressetek nagyon a szalagtárban,szerintem ebbõl ma már egyetlen sincs meg.(magam is csak 3-4 Fiataloknak kivánságmüsort meg 2-3 Vasárnapi koktél tekercset mentettem ki anno,nemrég archiváltam éppen cd-re,gyuri is kér majd belõle,nagyon kiváncsi a régi hangjára azt mondta).Top-lest meg hasonlokat sem érdemes keresni mivel akkoriban központi müsorrögzités archiválási szempontbol még nem volt a magyar rádioban( a danubiusban is csak 1996 ban vezették be.)Viszont jo hir hogy az A tekercseknek mai napig jol nyilvántartott rendszere van,kutathato,kereshetõ,és a müsorokrol részletes müsorleirás és hasonlo áll rendelkezésre.(már ami megmaradt ezek után)
Volt az A tekercseknek egy olyan tipusa is amelyekre csak zenéket rögzitettünk,ezekre föleg zenekari felvételeket vagy olyan dalokat rögzitettünk,melyket késõbb ugy gondolltunk esetleg s tekercs csinálhato belõle.Ennek a katalogusát hazahoztam,de hogy ezekböl törölt-e a rádió azota vagy még mindig egyben vannak-e azt nem tudom.Mindenesetre mivel a Gyurinak külön A katalogusa volt ami független volt a rádio központi nyilvántartásátol,nem tudom ezt azota feldolgozták-e vagy amai napig nem tudja bent senki hogy melyiken mi van rajtam kivül😞(
A negyedik és a számunkra legfontosabb tekercskategoria az RA-jelölésõ tekercsek.Na ezek voltak a Gyuri privát szalagtárának a tekercsei,melyek (tudtommal)ma is érintetlenül egy külön szalagtári helységben hevernek.(1983-tól vezették be ezt a jelölést az ezelötti tekercsek még A jelölésûek).Ami ezekböl fontos,hogy ezekrõl csak egy azaz egyetlen papir készült hogy mi szerepel rajtuk,igy ahhoz hogy valaki kiigényelje õket meg kellett tudnia azt hogy mi van rajta(igy aztán ha négyünkön kivül valaki RA-t kigényelt ki az mindig gyanus volt hogy honnan tudta meg a rajta levõ adatokat).Na ez az a bizonyos Komjáthy privát tûr amiröl itt többen kérdéseket tettek fel,meg amiröl már fals hireket is hallottam.(tehát nyomatékosan ujra elmondom,hogy ez a mai napig is bent van a rádioban és nem vitte haza senki(kivéve én néhányat),igy ezek nincsenek a Gyurinál otthon meg hasonlo,igy nem is ajénlhatja fel senkinek.)Elvileg ezeket nem is szabadna törölni!!
Br mi töröltünk,ugyanis 1993 ban az akkori zenei vezetõ egy jo negyed évre letiltotta a Gyuri szalagrendeléseit,igy aztán ahhoz hogy rögziteni tudjunk régi tekercsekbõl kellett törölni.Kiválogattam olyan tekercseket melyeken olyan lemezek voltak amelyek nekem itthon megvannak és ezeket letöröltem és mást vettünk rá,Olyan 50-60-100 tekercs járt igy.S bár a szalagkatalogusunkat anno le kellett adni a rádioban, ezekröl a tekercsekröl csak nálam itthon van hiteles másolat igy még az is elõfordulhat hogy valaki egy Phil Collins nagylemezt akar meghallgatni mert azt hiszi az van rajta aztán csak én tudom,hogy ezen már rég Annabelle van vagy DJ Bobo.))))).Annak idején amikor arrol volt szo hogy feldoglgozzák és számitogépre viszik ezen tekercsek tartalmát én felajánlottam a segitségem de nem kértek belple,igy aztán egyék meg amit föztek.Nálam itthon van a hiteles katalogus õk meg kaptam egy régit amit vagy feldolgoztak azota vagy nem.Tehát ez a válasz arra mit valaki kérdezett,hogy miért nem talál meg bizonos felvételeket dalokat a rádio?Egyszerûen azért mert olyan végzik a feldolgozást akiknek fogalmuk sincs mi van a tekercseken,vagy ha kapnak is rola egy listát korántsem biztos hogy azon az van ami.

kaposi1
"De most meg tényleg állandóan levelezek"
Felétek így nevezik?<#hehe>
De nem akarok ám gonoszkodni.
Sok boldogságot kívánok nektek!<#papakacsint>

Lervikém, Te tényleg tudsz vmit.😊))

Kb. 3 hónapig tényleg más miatt nem jártam fel.😞(( De most meg tényleg állandóan levelezek...😊))))

Üdv!

Kicsit korábban esett szó 6 perces DAF - Brothers mixrõl. Íme:

DAF - Brothers (Mix Gabi) VBR
DAF - Brothers (Mix Robert) VBR

http://www.speedyshare.com/398483648.html

DAF - Brothers (Berlin Mix by Razormaid) 192kbps
DAF - Brothers (Extended Mix) 192kbps

http://www.speedyshare.com/723649359.html
kaposi1
Hali!
Kideríted nekem ha éppen arra jársz hogy mi az indián csapatnak a neve?<#help><#worship>

kaposi1
Részemrõl nagyon szépen köszönöm ezt a mindenre kiterjedõ logikus és nagyon érdekes beszámolót a kulisszatitkokról.<#worship><#worship>

Breki33
csak ép rosszul írtam, hiába kijött a Juve drukker P
Breki33
Szia

Nekem elég az hogy tulajdonképpen ez miért bootmix + hogy hogy vannak a számok

Ez lenne az?

http://www.imusic.dk/item/0090204576920/v-a-1997-world-of-italo-bootmixes-cd