A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt még korábban töltöttem fel a Gazup-ra, csak a nagy országjárásban elfelejtettem kilinkelni, van érdeklõdés valamelyikre?

Üdv. Mindenkinek!
Köszönöm a Pseudo Echo Best Of albumot Cucurbia.
Kellemes napot mindenkinek!
Üdv. Attila
Köszönöm a Pseudo Echo Best Of albumot Cucurbia.
Kellemes napot mindenkinek!
Üdv. Attila
Egy másik fórumon már egy ideje fenn van az Italo Boot Mix 5-8 flac-ban, igaz nem a cd verzió, eddig láthatóan nem sokaknak mozgatta meg a fantáziáját... De lehet, hogy csak az a látogató közönség érzéketlenebb rá... vagy mittudomén<#buck>#buck>
imo :) science fiction is science fact
Jol nez ki a csaj, valamelyik nap lattam a teveben epp a visszatero album kapcsan. Persze a smink csodakra kepes, de a nehany evvel ezelottihez kepest eg es fold.
Egeszsegedre! <#nevetes1>#nevetes1>
Kicsit ossze lett keverve a CD kiadvany. Valami rejtelyes oknal fogva igy kerultek lemezre (esetleg a mixek hossza igy fert bele, nem tudom). Volt egy kis kavaras is a 6.-7. kornyeken, felcsereltek a mixeket es a boritokat, mar nem emlekszem pontosan. Mindenesetre erdemes osszehasonlitani az eredeti vinyl tracklistajat es a CD-et.
Azért érdekes ez a Fancy vonal
ugye Axel Breitung -hoz is van köze aki ha jól tudom a Italo Boot Mixek producere.
Bolaro Mixeknek pedig ugye nevadója a Bolero sikere után
Tess kapcsán pedig képbe jön a Kess & Tess duó, másik tagja
Paul Lander alias Mozzart.
Szval érdekes összefonódások ezek.
ugye Axel Breitung -hoz is van köze aki ha jól tudom a Italo Boot Mixek producere.
Bolaro Mixeknek pedig ugye nevadója a Bolero sikere után
Tess kapcsán pedig képbe jön a Kess & Tess duó, másik tagja
Paul Lander alias Mozzart.
Szval érdekes összefonódások ezek.
nem tudom Whitney-ben most mennyi a fotósop (amennyit korábban láttunk belõle, az alapján minden), de így is látszik,hogy megviselték az elmúlt évek. viszont Õ legalább úgy tért vissza,hogy zenét hozott és bár a hangja már kicsit kopottas, így is hozza valamikori önmagát,mind zenében,mind hangjában.
egy nagyon jó album!
mp3 192 st q=3
Whitney Houston - I Look to You (album 2009)
Köszi!<#worship>#worship>
Már szedem is.<#taps>#taps>
Már szedem is.<#taps>#taps>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Jol ertem keresed a Boot Mixeket losslessben?
az oroszok seedelik :-)
az oroszok seedelik :-)
na majd megnézem,mely boot mixek vannak meg nekem,igaz cd-n csak a vége van meg a kisebb sorszámu tagok nekem is bakelittöl játszottak igy a sercegés elõfordulhat.Persze csak ha kell.
Hogy hogy találtam ide?Egyszerû.Mint azt irtam,nagyon keresek egy két számot,Pl.Koto.Chinese revengenek Tess mixe vagy néhány M.van der Kuy szerzemény,stb,és amikor a Koto-t beirtam a keresõbe a sok sok link közül az egyik erre a forumra vezetett.Beleolvastam,láttam hogy sok sok link van olyan lemezekre amelyeket én (már)nem ismerek vagy nem volt meg és megtetszett.Olvastam a honap elején folytatoott polémiát a rádios dolgokrol,meg hogy mennyi téveszme kering errõl,és mivel éppen akkor beszéltem a Gyurival,és emlitettem neki ez,azt mondta nyugodtan irjak rola,mert örül,hogy van ilyen forum.Sajnos az mp3-al mint mondtam sosem voltam megelégedve ebbõl a szempontbol még a wac rar-oknak is jobban örülök,de tisztelem a realitásokat és a net lehetõségeit,sajnos sok mindent tudom,hogy csak igy lehet beszerezni😞(
Igy regisztráltam!!
Hogy hogy találtam ide?Egyszerû.Mint azt irtam,nagyon keresek egy két számot,Pl.Koto.Chinese revengenek Tess mixe vagy néhány M.van der Kuy szerzemény,stb,és amikor a Koto-t beirtam a keresõbe a sok sok link közül az egyik erre a forumra vezetett.Beleolvastam,láttam hogy sok sok link van olyan lemezekre amelyeket én (már)nem ismerek vagy nem volt meg és megtetszett.Olvastam a honap elején folytatoott polémiát a rádios dolgokrol,meg hogy mennyi téveszme kering errõl,és mivel éppen akkor beszéltem a Gyurival,és emlitettem neki ez,azt mondta nyugodtan irjak rola,mert örül,hogy van ilyen forum.Sajnos az mp3-al mint mondtam sosem voltam megelégedve ebbõl a szempontbol még a wac rar-oknak is jobban örülök,de tisztelem a realitásokat és a net lehetõségeit,sajnos sok mindent tudom,hogy csak igy lehet beszerezni😞(
Igy regisztráltam!!
Ezeket is koszi! Nem tudod mekkora kincseket osztottal meg. <#eljen>#eljen>
Szerintem ennek mas is nagyon fog orulni...
Idokozben eszembe jutott meg egy dal, a forumon mar tobbszor is ki lett targyalva, de az eloado maig nem tisztazott 100 %-osan. A cime Singerman, eloszor ugy volt, hogy az eloado Fantasy, majd kesobb Topas-ra modosult. Elobbikent nehany helyen elerheto mp3-ban, utobbikent egyaltalan nem, viszont itt elvileg megvasarolhato eleg szelsoseges arakon. Ezt a zenet jatszotta a Magyar Televizio nemzetkozi kapcsolaskor es a szunetekben a 70-es evek vegen. A Danubiusnak meg kell hogy legyen, ugyanis kb. 15 eve egyszer hallottam ott. Neked beugrik valami info rola?
Topas - Sing, Singerman (YouTube)
Idokozben eszembe jutott meg egy dal, a forumon mar tobbszor is ki lett targyalva, de az eloado maig nem tisztazott 100 %-osan. A cime Singerman, eloszor ugy volt, hogy az eloado Fantasy, majd kesobb Topas-ra modosult. Elobbikent nehany helyen elerheto mp3-ban, utobbikent egyaltalan nem, viszont itt elvileg megvasarolhato eleg szelsoseges arakon. Ezt a zenet jatszotta a Magyar Televizio nemzetkozi kapcsolaskor es a szunetekben a 70-es evek vegen. A Danubiusnak meg kell hogy legyen, ugyanis kb. 15 eve egyszer hallottam ott. Neked beugrik valami info rola?
Topas - Sing, Singerman (YouTube)
Itt leírtam pár napja
link
Még annyi hozzá, hogy a kódot nem kell manuálisan beírni, hanem a makróknál alul van ilyen, hogy
"Videó beszúrása
A beszúrandó videó SRC címét kell a flash tagek közé tenni.
http://www.youtube.com/v/G0LtUX_6IXY " Á=a
link
Még annyi hozzá, hogy a kódot nem kell manuálisan beírni, hanem a makróknál alul van ilyen, hogy
"Videó beszúrása
A beszúrandó videó SRC címét kell a flash tagek közé tenni.
Lehet az elsõ kettõ nálam is alap
viszont a harmadik most nem ugrik be mi, de lehet csak reggel van.
Amúgy annyi mindent leírtál, csak azt nem hogy találtál tulajdonképpen ide 😉
Ja a Bootmixnek azért örültem mert eddig talán 320-asban volt meg csak 4-ig veszteségmentesben.
viszont a harmadik most nem ugrik be mi, de lehet csak reggel van.
Amúgy annyi mindent leírtál, csak azt nem hogy találtál tulajdonképpen ide 😉
Ja a Bootmixnek azért örültem mert eddig talán 320-asban volt meg csak 4-ig veszteségmentesben.
Ja kedvesem,Step-bõl két bakelitnagylemezem van(Hogy kislemezen van-e valami fogalmam sincs,nincs rola katalogusom),de azon Julia c számot nem találtam😞((
Hm.Nem tudom,én a Max mixeket meg a Bolero meg BYN mixeket mindig jobban szerettem,bár ez utobbiak inkább már 90-es évek forumba illõk.
http://rapidshare.com/files/271589508/Paula_Fina-Loving_all_the_night.rar
http://rapidshare.com/files/271594752/Mistery-you_have.rar
Ime.Szoval tényleg néha fogalmam sincs mi van meg meg mi nincs mert az utolso kb.340 irott cd-n még nincs a katalogizálo progiban egyenként kell átnézni õket😞(
http://rapidshare.com/files/271594752/Mistery-you_have.rar
Ime.Szoval tényleg néha fogalmam sincs mi van meg meg mi nincs mert az utolso kb.340 irott cd-n még nincs a katalogizálo progiban egyenként kell átnézni õket😞(
Ebben Breki a nagymester majd õ biztos segít neked.
De addig is amíg elõkerül <#hehe>#hehe>itt gyakorolhatsz kedvedre.
Itt nem szól senki rád ha valamit elbaltázól.
De addig is amíg elõkerül <#hehe>#hehe>itt gyakorolhatsz kedvedre.
Itt nem szól senki rád ha valamit elbaltázól.
Jaja te,most hogy végre egy régi személyes ismerõsbe botlottam😊)))...,megnéztem néhány még feldolgozatlan cd-met és érdekes modon mindkettöt megtaláltam.
Ebbõl is láthato mekkora kupi lehet itthon,azt sem tudom mi van meg,meg mi nincs😞(
Mindjárt mennek a linkek a rapid kicsit lassu reggel.
Ebbõl is láthato mekkora kupi lehet itthon,azt sem tudom mi van meg,meg mi nincs😞(
Mindjárt mennek a linkek a rapid kicsit lassu reggel.
Csak annyit kérek maradj itt köztünk.<#papakacsint>#papakacsint>
Paula Fina = Clara Moroni
Igy majd biztosan beugrik a dallam.
Nagy koszonet a Hold Me-ert! <#worship>#worship>
Igy majd biztosan beugrik a dallam.
Nagy koszonet a Hold Me-ert! <#worship>#worship>
Hu köszönöm fõnök.Pedig már végigkattingattam sok mindent de ezen átsiklottam.Mit csináljak,ez a forum nekem mint ujszülöttnek még uj😊)
Köszi 😊
és pl youtube-os linknél mit kell betenni a link után a névhez, hogy a videólejátszó képe látszódjon? 😊
és pl youtube-os linknél mit kell betenni a link után a névhez, hogy a videólejátszó képe látszódjon? 😊
http://youtube.com/user/BohlenStyle
Ezen a lapon ahol írsz a lap tetején középen van egy olyan fül hogy "Forum".Arra kattintasz.
Következõ oldalon balfelsõ sarokban a Fórum mezõben negyedik fül
" Beállítások."
Innentöl már látsz mindent.
Következõ oldalon balfelsõ sarokban a Fórum mezõben negyedik fül
" Beállítások."
Innentöl már látsz mindent.
Jó reggelt mindenkinek!<#wave>#wave>
Ezen a lapon ahol írsz a lap tetején középen van egy olyan fül hogy "Forum".Arra kattintasz.
Következõ oldalon balfelsõ sarokban a Fórum mezõben elsõ fül "Privát üzenetek".
Bejövõ oldalon már a privát üzeneteidet látod. Lap tetején választhatsz
/ Elküldött üzenetek.
Amit leírtam az mindösszesen három kattintásból áll.<#nevetes1>#nevetes1>
Következõ oldalon balfelsõ sarokban a Fórum mezõben elsõ fül "Privát üzenetek".
Bejövõ oldalon már a privát üzeneteidet látod. Lap tetején választhatsz
Amit leírtam az mindösszesen három kattintásból áll.<#nevetes1>#nevetes1>
Én azt se tudom, hogy lehet betenni a nevem "alá" megjegyzést...
Egy jó reggeli is jöhetne, pl. egy pizza <#hehe>#hehe>
Köszi az Al Martino-t - mégha most épp nem nekem küldted - kár, hogy annyira nem Engelbertes, mint kéne <#wave>#wave>
Köszi az Al Martino-t - mégha most épp nem nekem küldted - kár, hogy annyira nem Engelbertes, mint kéne <#wave>#wave>
Vannak itt okosok.Megmondaná valaki,hogy hogyan tudok bemenni a privát üzeneteim közé,ha egyszer elolvastam,bezártam,és valamiért ujra meg szeretném nézni?Mert a link olyankor már eltünik,és sehol nem látok arra linket,hogy belépés a saját privát üzenetekbe??
Melyik volt az a két adás, mert nekem rémlik valami... <#circling>#circling>
Üdv, T.
Üdv, T.
Sziasztok, jó reggelt mindenkinek. <#wave>#wave>
Kaposi Laci, köszönöm szépen a Chocolate's album ajánlatokat.
Egész bele vagyok szerelmesedve ebbe a zenébe. <#worship>#worship>
Kaposi Laci, köszönöm szépen a Chocolate's album ajánlatokat.
Egész bele vagyok szerelmesedve ebbe a zenébe. <#worship>#worship>
felesleges kedves 4. tulajdonos<#nevetes1>#nevetes1>
privi megy...
privi megy...
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Nos paulina Fint sajna nem ismerem, a Two 4 love-ot küldöm, a Mistery-t meg azt hittem ogy megvan aztán kiderült,hogy pont ez a dala nincs meg bár ugy emlékszem valamilyen válogatás cd-n láttam a neten tehát ami késik nem mulik😊)
http://rapidshare.com/files/271461449/two_for_love_-_Hold_me.rar
http://rapidshare.com/files/271461449/two_for_love_-_Hold_me.rar
amit mondtam, megmondtam<#papakacsint>#papakacsint>
dj's project - only 4 love reloaded (kaposi1 vs. zephyr)
zenében, és üzletben nem ismerek tréfát<#nevetes1>#nevetes1>
mondanom sem kell, hogy megvan eredeti losslessben is<#hehe>#hehe>
ezt az utóbbi mondatot rajtam kívül 3-an mondhatják el jelenleg ma magyarországon<#felkialtas>#felkialtas>
dj's project - only 4 love reloaded (kaposi1 vs. zephyr)
zenében, és üzletben nem ismerek tréfát<#nevetes1>#nevetes1>
mondanom sem kell, hogy megvan eredeti losslessben is<#hehe>#hehe>
ezt az utóbbi mondatot rajtam kívül 3-an mondhatják el jelenleg ma magyarországon<#felkialtas>#felkialtas>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Tobb, mont tokeletes!!!
Elore is koszonom!
Elore is koszonom!
Udv mindenkinek!
Csak most neztem be a forumba es latom jon rendesen az info!
Cucurbia: orulok, hogy idetalaltal es valaszt adtal olyan kerdesekre, amelyek (szerintem) a forumozok 90 %-ban azota lappangnak, amiota remego ujjaikat a pause gombon tartva izgatottan ultek vegig a pentek esti Fiataloknak-ot. En ezen tagok egyike vagyok, bar nem kerdeztem szemelyesen - mindere megkaptam a valaszt, igy en is koszonom a reszletes leirast! <#worship>#worship>
Sosem felejtem el azt az erzest, amikor a 7 orasi hirek miatt a kivansagmusor legjobb zeneje 3 perc utan le lett keverve... :-((
Akkoriban nem jegyeztem meg a szamok eloadojat es cimet (ki is tudta volna fejben tartani azt a sok fiktiv eloadonevet), igy nehany zenet nagyon nehezen sikerult csak kesobb beazonositani. Mara mar csak nehany ilyen muzsika maradt a regi kazettaimrol, amit eddig nem sikerult lossless-ben megszereznem, talan Te tudod a valaszt, hol erdemes keresgelnem... :-)
Paula Fina - Loving All The Night
Two For Love - Hold Me
Mistery - You Have The Way
Ezek kozul az elso egy Ejszakai Koktel-ban hangzott el (ha jol emlekszem konferalas nelkul), a masik ketto a Fiataloknak-ban.
Megvennem oket bakeliten, de lemezjatszo hianyaban tem tunik egy jo befektetesnek. Szoval a keres mindenkinek szol, ha valaki tudna a fent emlitett zeneket lossless-ben prezentalni, azt nagyon megkoszonnem!
Csak most neztem be a forumba es latom jon rendesen az info!
Cucurbia: orulok, hogy idetalaltal es valaszt adtal olyan kerdesekre, amelyek (szerintem) a forumozok 90 %-ban azota lappangnak, amiota remego ujjaikat a pause gombon tartva izgatottan ultek vegig a pentek esti Fiataloknak-ot. En ezen tagok egyike vagyok, bar nem kerdeztem szemelyesen - mindere megkaptam a valaszt, igy en is koszonom a reszletes leirast! <#worship>#worship>
Sosem felejtem el azt az erzest, amikor a 7 orasi hirek miatt a kivansagmusor legjobb zeneje 3 perc utan le lett keverve... :-((
Akkoriban nem jegyeztem meg a szamok eloadojat es cimet (ki is tudta volna fejben tartani azt a sok fiktiv eloadonevet), igy nehany zenet nagyon nehezen sikerult csak kesobb beazonositani. Mara mar csak nehany ilyen muzsika maradt a regi kazettaimrol, amit eddig nem sikerult lossless-ben megszereznem, talan Te tudod a valaszt, hol erdemes keresgelnem... :-)
Paula Fina - Loving All The Night
Two For Love - Hold Me
Mistery - You Have The Way
Ezek kozul az elso egy Ejszakai Koktel-ban hangzott el (ha jol emlekszem konferalas nelkul), a masik ketto a Fiataloknak-ban.
Megvennem oket bakeliten, de lemezjatszo hianyaban tem tunik egy jo befektetesnek. Szoval a keres mindenkinek szol, ha valaki tudna a fent emlitett zeneket lossless-ben prezentalni, azt nagyon megkoszonnem!
http://rapidshare.com/files/121583370/Mr_Rocambole_-_I_ve_got_your_Soul.mp3