A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What about the forests?
" nem tudom, tisztában vagy-é az eredeti forrással.. mert ha igen, az biza nagy gond. de ha nem..
akkor jobb, ha tudod: ez nem eredeti, hanem veszteségesbõl viszakonvertált anyag. gondolom több ilyened is van még..
ezzel csak az lenne a probléma, hogy másokat akaratlanul is megtéveszthetsz vele.."
<#wow1>#wow1> Én itt sehol sem látok olyat, hogy te becsaptál bárkit is.
Mutasd meg légyszi azt a részt, utánna a többit majd Zephyr kollégával megdumálhatjátok. De abban igazat adok neked, hogy mindezt privibe is intézhetnétek. Most mennem kell egy másik fórumra, szia<#wave>#wave>
Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!
What about the forests?
New Wave - természetesen.
A Devils bizonyos Nick Rhodes alkalmi társulata...
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
na elmntem bicajozni remélem mire megjövök még nem evett meg senki
igen cd,tegnapelõtt jött amerikábol.
De ellenõrizzétek.
What about the forests?
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
ez most, hogy a picsába jön ide?!!!
What about the forests?
Elõször is: õ nem ismeretlen (talán csak számodra) már csak azért sem, mert nem túl régen volt egy nagyobb vita közte és Mflex közt, amibe akaratlanul is a nagy pofám miatt én is belefolytam. Na ez az, ami most nem fog megismétlõdni. Csak mondok valamit, aztán ha akarsz reagálsz rá, ha nem, az sem érdekel. Ezúttal kihagyom a flémelést!
Mint azt sokan tudják már, mindketten Zephyr és jómagam egy településen élünk (halunk, dolgozunk, szórakozunk). Mindketten azért regiztünk be annó (én késõbb) hogy jó zenéket szerezzünk be, vagy kerítsünk elõ, ha kell. Tettük mindezt nicknévvel, mert hát ha szerettük volna, hogy az ismerõseink se tudják meg: kik vagyunk, hol lógunk szabadidõnkben. Egyébként nick helyett a valódi neveinken regiztünk volna be.
Én is elolvastam Zephyr neked címzett hsz-ét, és hidd el, nem írt õ semmi bántót, vagy rosszat. Megemlített egy dolgot, amit láthatóan magad sem tudtál. Tette mindezt emberi hangon, s csöppet sem sértõn.
(Hidd el, ha õ sértegetni akarna, nem ilyen hsz-t kaptál volna!)
Dumálhatunk itt bármennyit, egy a fontos: bizonyos wavjaid nem igazi wavok, hanem valójában csak mp3-ak, amit valaki, valamikor audio cd-nek kiírt. Igen ám, de attól az még nem lett az!
Javaslatom a további viták elkerülése érdekében: egy jó kis csekkoló progi beszerzése és használata részedrõl, mert az ugyanis megmutatja neked is, hogy mit érdemes wav-ba, és mit lesz elég csupán mp3-ba gurítani. Szerintem ezügyben bárki szívesen segít neked ezen a fórumon.
És most elég a szóból, lekapom én is ezt a Ricky wavot (bármi is legyen az), sõt meg is köszönöm neked a feltöltést, mert a magam részérõl mindegy hogy mp3, vagy wav, csak jól szóljon!!!
Maradok tisztelettel továbbra is download (D.L.), azaz Tötikemester
vásárhelyrõl, csongrád megyébõl.<#wave>#wave>
A Disco Info nevû kiadványok egyik kazettamellékletérõl származik, a minõségéert elnézést, de ezek a felvételek nem a jó minõségrõl szóltak, nem is az volt a lényeg.
Disco Info

imo :) science fiction is science fact
Azt hallgattam, néha-néha. A rádió újságban mindig leirták mi lesz a mûsor témája:elõadó-lemez-évszámmal.Hát.....
Asszem a Siklósinak volt valami alterzenekara. Ráadásul bazinagy underground lemezgyüjtõ hírében áll...
A DÖF a NDW mainstream zenekara volt...Asszem egylapon lehet emlegetni az amerikai(?) Suicide-dal...
Pedig voltak régebben is ilyen alternativ zenei müsorok, a Göczei Zsuzsa volt ezeknek a nagy ismerõje,talán a Bartokon vagy a Petõfin késõ éjszaka mentek le ilyen lemezek.De már nem emlékszem,de tudom,ha valami ilyet kerestünk gyakran mentünk hozzá.Ja igen,és a Siklos Andris is szakembernek számitott,bár õ nem a zenei osztályhoz tartozott,azt hiszem õ irta ezt a könyvet is,megvan.
Egy lottó 5-öst szeretnék, amibõl megvehetném ezeket a cuccokat:
The Act - September field 1986 (nem a Propaganda utód...)
The Devils - Dark Circles 2002
Bible - Eureka 1988
Kajagoogoo - Death defying headlines EP,
mert lelem öket sehol se nem.
Igen õk azok.
Hátul Borcsa étterem + strand bejáró stimmel.
Szökõkút hátul kipipálva,és még a táska is ott van oldalt amiben a lemezek vannak.<#nevetes1>#nevetes1>
New Wave és/vagy más Underground elõadókról szinte semmi információnk nem volt...
Esetleg a Lexikon az Újhullámról c. könyv lehetett támpont...
A rádióból soha sem hallotam pl.: B-Movie, Bolshoi, Peter Schilling...
Az viszont lehet, hogy egy elhangzott italo cucc már többször nem volt.
Bár ezt cucurbia jobban tudja....
Ráadásul így is úgy is meglehet manipulálni a képet, miközben sose volt a kezembe a lemez 😉
http://youtube.com/user/BohlenStyle
Ok ah nincs akkor ez is egy olyan zene lesz amit valahogy a régi szalagrol kell majd megszereznem valamikor..valamikor.
ezt most találtam a füredi bornapokról.sajna nem én rögzítettem.<#szomoru2>#szomoru2>
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Ja és meg ne feledkezz ha fotozod magad ,hogy a poz ugyanaz legyen,mint nálam.Bal lábadon egy macska és a jobbodon egyensulyozd a lemezt.A háttérben bármi lehet.(mondjuk egy Sabrina poster)😊)
Nekem nincs meg, akinek meg megvan, oda nem jutottam még el... 😊
jah olyan fotót én is tudok készíteni más korongokról,ha kívánod(természetesen ami megvan)<#nevetes1>#nevetes1>
Hirtelen oldalra nyultam és elõkerült egy egykori faxod,melyet nekem küldtél,hogy milyen dalokat keresel.Sara:Walkie Talkie tance,meglett azota???
ha igen fellölhetnéd wav ban privátban nekem.
Ezt nem értem:
Amit én említettem az mûködik,ha kéred vagy igényt tartasz rá.
Ha nem megy akkor meg mirõl beszélünk<#hehe>#hehe>
Amit én említettem az mûködik,ha kéred vagy igényt tartasz rá.
Üdv:VB
Amúgy Cay Hume, ill C.L.Beindorf évek óta Bohlennel is dolgozik <#crazya>#crazya>
Talán a régi hangzás világ se volt véletlen 😊)
Biztos szólt neki Dieter, ha már régen olyan jól hoztad a talkingos formát, gyere vokálozz nekem 😊)
Billy More
Real Name: Massimo Brancacci
Profile: Italian drag queen and performer, Billy More reached success as a dance artist with his hit singles "Up and down" and "The new millennium girl".
He died in August of 2005 of leukemia.
In the eighties he was Max Coveri.