A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
én nem haszálom, néha cool edit pro, de egyébként mac osx user vagyok...

What about the forests?

Tötikemester
Mint mondtam nem akarok belefolyni a vitátokba! De ezt még megmutatnám. Olvasd és értelmezd. Idézet Zephyr-tõl:
" nem tudom, tisztában vagy-é az eredeti forrással.. mert ha igen, az biza nagy gond. de ha nem..

akkor jobb, ha tudod: ez nem eredeti, hanem veszteségesbõl viszakonvertált anyag. gondolom több ilyened is van még..

ezzel csak az lenne a probléma, hogy másokat akaratlanul is megtéveszthetsz vele.."
<#wow1> Én itt sehol sem látok olyat, hogy te becsaptál bárkit is.
Mutasd meg légyszi azt a részt, utánna a többit majd Zephyr kollégával megdumálhatjátok. De abban igazat adok neked, hogy mindezt privibe is intézhetnétek. Most mennem kell egy másik fórumra, szia<#wave>

Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!

mflex
pl ennek számnak itt a spektrum képe, ami nem éri el a 20khz-t, az tuti nem lossless:

What about the forests?

Tyia
Hali!!

New Wave - természetesen.
A Devils bizonyos Nick Rhodes alkalmi társulata...

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

cucurbia
van eredeti Soundforge 7-esem a gépen ha az is jo.
na elmntem bicajozni remélem mire megjövök még nem evett meg senki

cucurbia
Ricky:Set me free,szerzõk A.Nager,Sanz,Fresh music,svájc,és a Greatest Hi-NRG Hits széria,egyik válogatáslemezének egyik dala.ûcsak gondoltam megkülönböztetésül,hogy ez az igazi Hi-NRG-nek nevezett stipus,a Haluska féle csak a lemezkiadorol elnevezett becenév.
igen cd,tegnapelõtt jött amerikábol.

De ellenõrizzétek.

mflex
Szia!

pl ezzel az ingyenes soundforge klón progival, ha winfost használsz:

klikk

What about the forests?

cucurbia
Ok már tudom,de elmondják ,hogy mivel ellenõrizhetem,akkor feltöltés elõtt ezt magam is megtehetem.lehet az sem tud rola,akitöl kaptam.(mint irtam,õ is bakelitgyüjtö,ezért neki sem ártana tudnia,ha nem saját kijátszás)

Tötikemester
Sok fórumon megfordulok (fõként filmes) de sosem nézem, kik vannak még ott. Csak kattintok a download-ra és már ott sem vagyok!<#mf1><#mf1><#mf1>

Tötikemester
Csak azért írtam kolléga, mert viharfelhõket látok gyülekezni Zephyr és új kollégánk feje felett. Pont mint nálatok. Kíváncsi vagyok, ez is odáig fajul majd, hogy anyázás, meg spam topik, meg hasonló jók?<#finom>

cucurbia
Na látod,én pontosan errõl beszéltem.Le is irtam.Ez a nekem cimzett levele magánlevélként kellett volna hogy eljöjjön,tanácsot vagy javaslatot adva arra,hogy én hogy tudom ellenõrizni a gyanutlanul kapott felvételeket.Aztán ha nem tetszik nekem kidobom,ha meg igy is jo megtartom,de ezzel utolag nem fogok becsapni senkit.de ha figyelmesen olvastad akkor nem errõl volt szo,nem azt mondta el,hogy ezt mások hogy tudják ellenõrizni,hanem csak azt,hogy én becsaptam az ittenieket,,és emiatt én már nem kivánt pária lettem ki tudja milyen körökben.és ez-ugy érzem-reakciot kivánt részemrõl.

Tötikemester
Nocsak! Egy régi kedves ismerõs.<#bee1> Mi van veled mostanság? Nekem is tetszik ez a Ricky akármi, bármi is ez.<#mf1>

kaposi1
De azért esetleg ha olyat látsz valahol hogy "Euroman" akkor is rám gondolj nagy szeretettel.<#hehe>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

mflex
"mert nem túl régen volt egy nagyobb vita közte és Mflex közt"

ez most, hogy a picsába jön ide?!!!

What about the forests?

Tötikemester
Megint én zavarnék.<#zavart2> Elkérhetném az elõadót és a dal címét is? Ugyanis tesztelgetni nem fogom, mert az már biztos, hogy ez baszottul jól szól! De csak tippelni tudom, hogy ez valami Set Me Free valaki Ricky-tõl.<#help>

mflex
Ez <#eljen>

mi a teljes cím?

What about the forests?

mflex
Sajnos, ezek csak kb 128-as mp3 zenék <#wilting>

What about the forests?

Tötikemester
Nekem akkor is Kaposi1 maradsz!<#beka2>

Tötikemester
Õket láttam élõben helyben és Tótkomlóson is. Nekem nem igazán jön be zeneileg, mégis mindenfelé beléjük botlom.<#vigyor3> Legközelebb biztosan a cd-jük is az utamba kerül. Amilyen peches vagyok mostanában.<#mf1>

Tötikemester
SzeWav Tyia!<#wave> Én ezek közül csak a Kajagoogoo-t ismerem. A többi milyen zenei irányzatot képvisel?

Tötikemester
SzeWavsztok! Üdv Cucurbia!<#wave> Szerintem ez a feltöltésed letöltési mutatója az eget fogja verni!<#idiota> Nem fogom Zephyr kollégát védelmezni, majd megvédi õ magát, ha akarja. De mivel jól ismerem, egy-két apróságot el kell mondanom a vitátokkal kapcsolatban.
Elõször is: õ nem ismeretlen (talán csak számodra) már csak azért sem, mert nem túl régen volt egy nagyobb vita közte és Mflex közt, amibe akaratlanul is a nagy pofám miatt én is belefolytam. Na ez az, ami most nem fog megismétlõdni. Csak mondok valamit, aztán ha akarsz reagálsz rá, ha nem, az sem érdekel. Ezúttal kihagyom a flémelést!
Mint azt sokan tudják már, mindketten Zephyr és jómagam egy településen élünk (halunk, dolgozunk, szórakozunk). Mindketten azért regiztünk be annó (én késõbb) hogy jó zenéket szerezzünk be, vagy kerítsünk elõ, ha kell. Tettük mindezt nicknévvel, mert hát ha szerettük volna, hogy az ismerõseink se tudják meg: kik vagyunk, hol lógunk szabadidõnkben. Egyébként nick helyett a valódi neveinken regiztünk volna be.
Én is elolvastam Zephyr neked címzett hsz-ét, és hidd el, nem írt õ semmi bántót, vagy rosszat. Megemlített egy dolgot, amit láthatóan magad sem tudtál. Tette mindezt emberi hangon, s csöppet sem sértõn.
(Hidd el, ha õ sértegetni akarna, nem ilyen hsz-t kaptál volna!)
Dumálhatunk itt bármennyit, egy a fontos: bizonyos wavjaid nem igazi wavok, hanem valójában csak mp3-ak, amit valaki, valamikor audio cd-nek kiírt. Igen ám, de attól az még nem lett az!
Javaslatom a további viták elkerülése érdekében: egy jó kis csekkoló progi beszerzése és használata részedrõl, mert az ugyanis megmutatja neked is, hogy mit érdemes wav-ba, és mit lesz elég csupán mp3-ba gurítani. Szerintem ezügyben bárki szívesen segít neked ezen a fórumon.
És most elég a szóból, lekapom én is ezt a Ricky wavot (bármi is legyen az), sõt meg is köszönöm neked a feltöltést, mert a magam részérõl mindegy hogy mp3, vagy wav, csak jól szóljon!!!

Maradok tisztelettel továbbra is download (D.L.), azaz Tötikemester
vásárhelyrõl, csongrád megyébõl.<#wave>

Musachy
Ezek korabeli példányok, most fotóztam...

imo :) science fiction is science fact

cucurbia
Még létezik ez az ujság??Nemrég lomtalanitottam,és néhány a kezembe került😊)

Musachy
Haluska Imirõl is sok szó esett, itt meg konferál...
A Disco Info nevû kiadványok egyik kazettamellékletérõl származik, a minõségéert elnézést, de ezek a felvételek nem a jó minõségrõl szóltak, nem is az volt a lényeg.

Disco Info

imo :) science fiction is science fact

Tyia
A lemezbörze helyett-rõl irsz?
Azt hallgattam, néha-néha. A rádió újságban mindig leirták mi lesz a mûsor témája:elõadó-lemez-évszámmal.Hát.....
Asszem a Siklósinak volt valami alterzenekara. Ráadásul bazinagy underground lemezgyüjtõ hírében áll...
A DÖF a NDW mainstream zenekara volt...Asszem egylapon lehet emlegetni az amerikai(?) Suicide-dal...

bocsi ez eurobeatboynak ment.

amúgy küldheted a lássuk a medvét illetve a macskát priviben is.(ne zavarjuk a fórumozókat)

rám is??<#hehe>

az enyém elszaladt..de ha a fotó nem megfelelõ neked illetve kétséges..halljuk a hangot(na azt nem tudod úgy manipulálni)ebbe már sok embernek beletört a bicskája..Amúgy nem unalmas kissé?

cucurbia
Peter Shillinget én személy szerint szerettem mégha annyira nem is ismertem,Döf-öt is többször adtunk.Igaz ezek az elõadok sosem szerepeltek a kivánságlisták élén.
Pedig voltak régebben is ilyen alternativ zenei müsorok, a Göczei Zsuzsa volt ezeknek a nagy ismerõje,talán a Bartokon vagy a Petõfin késõ éjszaka mentek le ilyen lemezek.De már nem emlékszem,de tudom,ha valami ilyet kerestünk gyakran mentünk hozzá.Ja igen,és a Siklos Andris is szakembernek számitott,bár õ nem a zenei osztályhoz tartozott,azt hiszem õ irta ezt a könyvet is,megvan.

Tyia
Nem annyira titkos ám...

Egy lottó 5-öst szeretnék, amibõl megvehetném ezeket a cuccokat:
The Act - September field 1986 (nem a Propaganda utód...)
The Devils - Dark Circles 2002
Bible - Eureka 1988
Kajagoogoo - Death defying headlines EP,

mert lelem öket sehol se nem.

kaposi1
Helló!
Igen õk azok.
Hátul Borcsa étterem + strand bejáró stimmel.
Szökõkút hátul kipipálva,és még a táska is ott van oldalt amiben a lemezek vannak.<#nevetes1>

Tyia
Azért az mázli, hogy akkoriban az euro-italo dalokhoz volt hozzáférési lehetõség a rádióból. Volt vadászterület.
New Wave és/vagy más Underground elõadókról szinte semmi információnk nem volt...
Esetleg a Lexikon az Újhullámról c. könyv lehetett támpont...
A rádióból soha sem hallotam pl.: B-Movie, Bolshoi, Peter Schilling...
Az viszont lehet, hogy egy elhangzott italo cucc már többször nem volt.
Bár ezt cucurbia jobban tudja....

Tudok szerezni macskát, de nem nekem kell megmondanom mi legyen a háttérben, hanem nektek 😊
Ráadásul így is úgy is meglehet manipulálni a képet, miközben sose volt a kezembe a lemez 😉

http://youtube.com/user/BohlenStyle

cucurbia
A faxon egy miskolci telefonszám van.,és 2000 november 16-án küldted,még a rádios faxra 13,06-kor.
Ok ah nincs akkor ez is egy olyan zene lesz amit valahogy a régi szalagrol kell majd megszereznem valamikor..valamikor.

tgolyo
Szia!
ezt most találtam a füredi bornapokról.sajna nem én rögzítettem.<#szomoru2>

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

cucurbia
Jajj te ott még meg sem szolaltam,erre sincs idõm,nemhogy arra😞((

Ja és meg ne feledkezz ha fotozod magad ,hogy a poz ugyanaz legyen,mint nálam.Bal lábadon egy macska és a jobbodon egyensulyozd a lemezt.A háttérben bármi lehet.(mondjuk egy Sabrina poster)😊)

Vajon honnan faxolhattam... 😊
Nekem nincs meg, akinek meg megvan, oda nem jutottam még el... 😊

ahogy jólesik neked
jah olyan fotót én is tudok készíteni más korongokról,ha kívánod(természetesen ami megvan)<#nevetes1>

cucurbia
Más téma.
Hirtelen oldalra nyultam és elõkerült egy egykori faxod,melyet nekem küldtél,hogy milyen dalokat keresel.Sara:Walkie Talkie tance,meglett azota???
ha igen fellölhetnéd wav ban privátban nekem.

inkább panaszkodni "rátok" <#hehe><#hehe><#hehe>

És a fórum legyen a háttérben, hogy ne az legyen, hogy a Discogsról szedtem le? <#crazya>

Ezt nem értem:
Amit én említettem az mûködik,ha kéred vagy igényt tartasz rá.

a másik topikba letölteni vagy feltölteni mész?

Írd meg privátban <#hehe>

semmi kötekedés...fórumos beszélgetés.egyébként szívesen megnézném hogyan néz ki a kezedben ez a korong ..tudod fotó..stb(hitelt érdemlõ)<#hehe>
Ha nem megy akkor meg mirõl beszélünk<#hehe>
Amit én említettem az mûködik,ha kéred vagy igényt tartasz rá.
Üdv:VB

Oké, akkor bizonyítékul várok olyan dalt, ahol ugyanaz a hang hallható <#crazya>

kaposi1
Na ott pedig szerintem a 95-ös volt a legjobb év.

Nekem megvan a Caron, csillagászati összegért eladom ha kell <#hehe>

Amúgy Cay Hume, ill C.L.Beindorf évek óta Bohlennel is dolgozik <#crazya>
Talán a régi hangzás világ se volt véletlen 😊)
Biztos szólt neki Dieter, ha már régen olyan jól hoztad a talkingos formát, gyere vokálozz nekem 😊)

cucurbia

Billy More
Real Name: Massimo Brancacci
Profile: Italian drag queen and performer, Billy More reached success as a dance artist with his hit singles "Up and down" and "The new millennium girl".

He died in August of 2005 of leukemia.

In the eighties he was Max Coveri.

Tyia
😊))