A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia!

Nekem megvan az angol Maxi album (1987),sõt magyarul is megvan a zene.
De sajnos nem 320-as ennyi a bibi. Ha mégis igényt tartasz rá szólj!

Üdv Mindenkinek! Timcsy

Eurodance Forever

Zephyr Retiring
üdv vb<#integet2>
számodra is van egy rossz hírem. bár ha jobban meggondolom, ez inkább nekem rossz, mint neked<#hehe>
voltam olyan ügyes, hogy totál kiment a fejembõl, a rapid prémium hosszabbítás. általában paypal-lal rendezem, de az asszony valahová magával vitte a tárcámat, s minden kódom, bankkártyáim, irataim benne vannak. a paypal rendszer beléptetõ kódja is ott van.
ma késõn jön csak, kimenõt kapott tõlem, mert egyik barátnõjének most van a leánybúcsúztatója<#finom>
a lényeg az: valszeg holnap reggel tudom csak aktiválni.
szerencsére a rendszer digitális, tehát nem munkaidõhöz kötött.
akárcsak én<#hehe>
s mielõtt még megkérded miért nem kapom le free-be, jelzem, hogy még mindíg kábeles vaok osztott ip-vel, vagyis a free már dél körül lejárhatott<#nevetes1>
holnap pihenni xerettem volna, mert vasárnap megint irány: gyula<#crazya>
..ha egyszer egy üzlet beindul..
ja, kattintsak megint neked pár szép fotót megint?
vagy beéred a múltkoriakkal<#nemtudom><#nevetes1>

de azért a tesztet nem úszod meg ilyen könnyen...
ha holnap nem is biztos, de a jövõ héten mindenképp megoldom<#integet2>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

eMCe
Szeva Zsoltford!

Én leszedtem, mert egyik nagy kedvencem a Dire Straits-tõl és még nem volt meg ez a hosszú változat jó minõségben.
Az én "rendszeremen" (ami nem egy hifi rendszer, csak a pc-m egy pár jófajta hangfallal), szépen szól.<#eljen> Az elején az a kis surrogás vagy mi engem speciel nem zavar <#kacsint>

Nem mellesleg, köszi szépen a zenét <#eljen>

Zephyr Retiring
..part 2<#hehe>
bocs, de közben a kgb-nél is tartanom kell a frontot.
valahol itt is ott vaok:

olyan sokat írtál hirtelen, hogy 2 részben kell válaszoljak rá..
sõt három, mert még egy privit is ígértem ma estére<#nevetes1>

következõ napirendi pont: kapcsolatok.
mások figyeltek fel rád a háttérbõl, s látták (gondolták) egy jó kapcsolat lehetõségét, miszerint esetleg ritkaságokat is cserélgethetnétek egymás közt. ez senkinek sem fájt volna, és mindenki gyõztesként jött volna ki belõle..
gondolom nem mondok neked sem újat azzal, hogy bármikor mutatok akár én, akár bárki más olyan vinylt, amit egykönnyen máshonnét sem lehet egyszerûen beszerezni. (említetted nemrég a dj service-es kiadványokat)

akkor gondolom nem ér meglepetésként az sem, ha erre válaszként én megemlítem például a rap service-t. szerintem hallottál róluk, s te is tisztában vagy vele, hogy ez például szintén olyan magán kiadvány, amin sem katalógusszám, sem nyilvántartási szám nem szerepel. az okát tudjuk: ezek sosem kerültek szériagyártás alá, hanem csak pár kivételezett személy juthatott hozzájuk az országban (sõt infóim xerint egész közép európában!)
nos ismétlem: nem az én ötletem volt az egész kapcsolatfelvétel, és szintén nem az én ötletem volt ennek elvetése sem.
kérdezted a forrásaim kilétét. ha akarnák, akár priviben, akár nyíltan is megkereshetnének itt kint a fórumon, hisz mint már említettem, õk is figyelemmel kísérik az eseményeket..biztosan megvan rá a saját okuk, hogy ezt miért nem teszik meg. nem rám tartozik..
az viszont már igen, hogy természetesen sem neked, sem másnak nem fogom õket kiadni (még priviben sem, csakis és kizárólag az õ engedélyükkel.)
ez van.
azért egy magyarázattal még tartozom. a visszakozás oka, a minõségben rejlik. pontosabban annak hiányában. minõségmániások. a pénz nem igazán számít, de a minõség, az igen. egymás közt csereberélnek olyan zenéket, amikrõl sokan még csak nem is hallottak soha, de akkora zenék, hogy bárki szívesen elkérné, ha tehetné..
én tartom soxor miattuk a hátam. miért? az meg legyen az én dolgom.

a konklúció pediglen ez: (ami miatt végül is az egész kipattant)
ha eredeti wavokat dobáltál volna ki (mondjuk csekkolod õket) mára sokkal jobb körökben mozoghatnál, bár ezt meg én nem naon értem részedrõl, hiszen állítod magadról, hogy neked még mindíg megvannak a kapcsolataid zenei téren. ha ez valóban így van, akkor hogy lehet, hogy ennyi mindent keresgélsz és nem tõlük kéred el?

mellesleg teszel amit teszel, a te dolgod. most pedig megkereslek priviben is, mert én sokminden vaok, de gerinctelen ember nem, és ha megígérek valamit (ha nem felejtem el) be is xeretem azt tartani..

azt a részt pedig amit a kereskedõkrõl írtál, vegyük úgy hogy el sem olvastam, s így nem is kell reagálnom rá<#eplus2>

Zephyr Retiring
na hellóka<#papakacsint>

part 1:
a rövid és kedvesnek titulált hsz-ed nem épp az lett, amit szeretél volna<#nevetes1>
természetesen hamarosan megy a privi is, ha már ez a szíved vágya. remélem magyarázatot kapsz benne mindenre, amire kíváncsi vagy.
elsõ reakcióm az volt, hogy küldök neked egy invitáló meghívót régi kedvenc totyikomba, a spamba<#hehe>
de aztán (mivel már kiismertelek) ezt inkább hagytam.
(bár sosem lehet tudni..<#miaz>)
nos alaposan félreérthettél valamit. talán így érthetõbb lett volna:

közben megtudtam ki vagy honnan jöttél(ezt saját magad árultad el magadról)..
merre tartasz, (arra tartasz, amerre itt jópár kolléga. elõre kolléga. mindíg csak elõre és sosem hátrafelé)..
és mik a szándékaid...(a szándékaid nagyon tiszták és jók. mint sok kolléga errefelé, szeretnél te is egy szép és lehetõleg minél teljesebb gyûjteményt beszerezni és lehetõség szerint megosztani másokkal is)..

most szólj, ha rossz emberismerõ lennék..
igaz, egész másféleképpen is érthetõ a hsz-em, de nézd el nekem. sajnos az úr az átlagosnál fejlettebb intelligenciával áldott meg. ez soxor inkább átok, mintsem áldás, mert sokan helytelenül értelmezik a gondolatmenetemet...sõt egyes alacsonyabb iq-val rendelkezõ kollégáknak néha halvány lila fingjuk sincs róla, hogy éppen mirõl is beszélek<#hehe>
tényleg egyszerûbb lett volna priviben jeleznem az észrevételemet, de akkor valamiért ez tûnt jó megoldásnak.
végülis így vagy úgy, de lassan azért egy nevezõre jutunk. látom a szándék megvan benned is, hogy odafigyelj a minõségre is, ha már wavokkal dobálózol.

folyt.köv....nem túl sokára.

Jó estét minden kedves tagnak lenne egy olyan kérésem,hogy legyen valaki szives felrakni Mándoki Laci és Csepregi Éva Korea c.felvételét angolul meg magyarul is tudom már biztos volt,de nemtudok a keresõben mükõdni,ha lehet rapidra és 320-ban.kõszõnõm
mflex
Azért mac osx alatt sem kell unatkozni, van itt minden, ami egy szám alatt minden infót közöl <#nevetes1><#nevetes1> (dió ajánlotta)

klikk a képre a nagyobb méretért...

What about the forests?

cucurbia
Hát volt alkalmunk a jelenleg az RTL Klub egyik neves müsorvezetõjét látni az akkori feleségével válásakor a studioban két megszolalás között széket dobálni,pofozkodni,hajat tépni,stb.A fõszerkesztõ majdnem haza is zavarta õket.Szoval az üvegfal ilyenkor nagyon jol jön😊)Elég nézni😊)
A keverõpulton szerintem nem volt valami kényelmes,az a sok gomb...meg mindenféle melegedõ szerkezet.

hali,keresek uncsitesomnak egy francia számot,vmi ilyesmit énekel benne egy csaj: dö cikáó óó vagy mit(bocsi a vicces fonetikáért de jobban nem tudom leirni😄) énis hallottam már ezt a számot de nemtom mi a címe..aki tudja az írja már le léci köszke

mflex
Tudom, nem ide tartozik, de ez a zene kellene nekem lossless-ben, mivel én nagy melody trance fan is vagyok, és ez a szám az egyik kedvencem, ezért ha valaki rábukkanna egy linkre, akkor hálás lennék!

De csak a Mark Versluis féle, 9:23-as LUCID kell az AIRBASE-tõl.

THX

What about the forests?

Jó estét mindenkinek!
1 régi múzik a 70-es évek végébõl...Az idõsebb kollégák talán emlékeznek még rá!<#wow1>

70-es évek vége!

<#wave>

a cd-sem minden egyébként..azt még könnyebben tud készíteni bárki..akár netes alapanyagból is,amibe még belegondolni is rossz,pedig van erre is példa fõleg a kilencvenes évek második felétõl

persze nem minden a vinyl

Ez így igaz,de a mai napig is ott vannak igazi kincsek évtizedektõl függetlenül és ezt nehéz a netrõl is leszedni,mert egy vérbeli gyüjtõ nem is digizi be a lemezeit,esetleg egy két cimborának készít másolatokat,vagy felteszi 128-ban meghallgatásra és az kering a világhálón 128-ban ,néha talán flac-ban vagy ape-ban (ezt nevezik tutyikázásnak,de errõl kiváló vinyles kollégám Zephyr gondolom többet tudna mesélni nekünk.)<#hehe>

zsoltford
még hogy nem figyeltek a studioban<#nevetes1>
ez lett a vége összekúrták az egészet <#nevetes1>

mflex
csak feltételezés gyanánt írtam, de úgy látszik keverõpulton baszni jó <#nevetes1><#nevetes1>

What about the forests?

komolyan?..(bocsi ez lemaradt)

nem mondod <#nevetes1><#taps>

<#eljen>

zsoltford
persze nem minden a vinyl, de még mindig az egyik alap hanghordozó...ha elbasszák a studióban akár említhetném az álltalad is már jelzett magyar kiadót...ha ezt árulják és megveszed az már bizony a tiéd...ill. aki megveszik...

mflex
így vagyok ezzel én is, nem szeretek belekontárkodni, csak nekem így jobban tetszik.

What about the forests?

cucurbia
Miért te láttál már ilyet?Mert én igen😊)Igaz az egy müsorvezetõ volt.

gratula..mert el nem rontotta,sõt lehet hogy fáradt vagyok már és ezért nem hallottam a különbséget.Én feltolom a korongokat magamnak és nem változtatok rajta semmit 100ból-kilencvenkilenc tökéletes változtatás nélkül is.

mflex
a peak pro programtól 😄DD

What about the forests?

tõled vagy mástól kolléga?<#nevetes1>

mflex
a Julian szám kapott egy nagyon pici magast 😊
amitõl irtózom, mert utálom, ha sziszeg valami, mint az állat, de ennyi kellett neki szerintem...

What about the forests?

ilyen is létezik biztosan,egyébként még az elõzöhöz akartam írni ahogyan dióka említette egyszer hogy néha egy kis remaszterelés nem árt egy régebbi anyagnak(az enyém az eredeti vinylrõl ment a tiedrõl meg nehéz eldönteni hogy vinyl vagy cd,de a lényegen ebben az esetben nem változtatott,,jól szól mindkettõ..szerintem.

mflex

What about the forests?

mflex
az már nem az én gondom, ha "süketémafaszok" ülnek néha a stúdiókban, ennyi év alatt el tudom dönteni, hogy mi szól jól és mi szarul, nem minden a bakelit, ha már a felvételnél a hangok beállításánál, inkább a titkár csajt kúrta a keverõpulton a "felvételvezetõ"!

What about the forests?

még egy órácskát ráérek..megsasolom ezt is.

nekem így elsõre illetve másodikra is úgy tûnik hogy a kettõ között semmi különbség..vagy tényleg már nagyon öregszem<#nevetes1>

zsoltford
lényeg hogy egy jó anyagod legyen...a többi ízlés kérdése...emberenként és számonként is eltér akár azonos stíluson belül, sõt egy adott maxin belül is...tapasztalok más-más arányokat is mély-közép és magas egyensúlyon...fõleg ha remixelésre elviszik a dalt egy egészen más stúdióba...más fülek, ízlések közé...

mflex
Közben bedigiztem egyik kedvencem, mac osx alatt profi lemezjátszóval és elég jó hangkártyával a peak pro programmal, át is konvertáltam wav-ba, hogy ne legyen gond az AIFF.

Szóval várom a véleményeket:

Mozzart-Jasmin China Girl
wav extended

Mozzart

What about the forests?

mflex
mint írtam nem rossz, csak kicsit tompa nekem, pedig én nagyon érzékeny vagyok a magasra, de hasonlítsd ezzel össze, kíváncsi vagyok...

Julian

What about the forests?

köszi a véleményt..a magasból lehet hogy kevesebb van a lemezen.Egyébként hová sorolnád?

mflex
Valamiért kicsit tompának tûnik nekem, a basszus és a közép ok, de valahol elmaradt a magas <#miaz>

What about the forests?

szerintem is rendben van,de azért kíváncsi vagyok hátha valakinek nem jön be a minõsége.Egyébként azon gondolkodom hogy miért csak egy páran tudunk ilyet produkálni,pedig sokszor látni sokfelé hogy vinylrõl(egyesek szerint bakelitrõl..szerintem vinylrõl) <#nevetes1><#hehe><#mf1>

Szewa Zsoltford!
Szerintem is jó a mûsor<#hehe><#wave>

zsoltford
látatlanban...ez biztosan rendben lesz...<#eljen> barázdáról nem szólhat rosszúl azt csak lebutítani lehet...

Musachy
Én meg kocogok egyet, meg úszkálok... ez már összesen egy triatlon...

imo :) science fiction is science fact

Musachy
Következõ problémád lehet még: nem cd-n van, de nem is akarod ráírni... akkor készíts egy cd-image-et és virtuális meghajtóba téve ugyanez az eljárás...

zsoltford
érdemes letöltened audiochecker-t is ...

Musachy
bal fent lehet meghajtót választani, ahova betetted a cd-t, amit analizálni akarsz

zsoltford
üdv tagok, látom nem unatkoztatok <#nevetes1>
kicsit visszaolvasván, szóbajött egy magyar kiadó silány termékekkel...
azt gondolom, ha ma valaki otthon, házi körülmények közt, nem giga tehnikákra gondolván bedigiz egy vinylt legyen az 20 vagy 30 éves,de viszonylag jó állapotú...annak nem igazán kell sem az elejét sem a végét úsztatni a hibák miatt!!!ha pedig egy kiadó ilyet nem tud prezentálni akkor a kukába vele!
egy példa ahol hagytam hoszabban a lemez ''felfutó részét''...
egy igazán kellemes muzsika 1985-bõl...
ha valaki meghallgatja kíváncsi volnék a véleményére...

itt nyomi-nyomi

kaposi1
Srácok engem is elkapott ez a nagy analizálási kedv.
Letöltöttem a Tau Analyzer 1.2-t feltelepítettem de fogalmam sincs hogy lehet vele bármit is kezdeni.
Magyarul mit kell megnyitni hogy valami zenét be tudjak tölteni.
Jobbik esetben ilyesmiket szeretnék látni ,de meg se mozdul.<#nemtudom><#fejvakaras>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
"Legközelebb biztosan a cd-jük is az utamba kerül. Amilyen peches vagyok mostanában."
Akkor ne felejts el szólni mert nekem meg kellene.<#nevetes1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Egy kis digizett anyag vinylrõl.Látom a csekkolás felsõfokon mûködik.
Zephyr kolléga,ha elõkerülsz mint szakértõ(hang és spektrum)légyszíves elemezd már ki nekem rendesen.(egyébként,ha bárki más ért hozzá attól is szívesen venném).Egy pár régi ismerõsömnek szeretnék egy pár tucat eredeti hanghordozót a napokban felmásolni és kíváncsi vagyok a véleményetekre(hogy szól,eredeti,vagy egyáltalán vinylrõl készült e?stb)

discogs Boldal

Tyia
Figyelem!!!!!!!!!4
Akit érdekel, ma este 23.00 kor a Story TV-n Pet Shop Boys koncertfilm!!

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

Tötikemester
Na kérem: errõl van itt NagyBaszó!<#mf1> Bár minden wav ígynézne ki.

Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!

Tötikemester
Akkor jól tippeltem. Ma ez az elsõ jó hír, amit hallok!<#mf1>

Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!