A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én szeretem õket. Pont most dübörög a Seven tears. Ez az egyik kedvencem. Meg még vagy 3 számuk.😊
Nagyon szépen köszönöm és szerintem is sokan szeretjük az ilyen archivumokat.Nagy örömömre szolgál ,hogy újból viszont halhatom õket.<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Aki szereti a Goombay Dance Band zenéjét ,és ki ne szeretné?<#nevetes1>#nevetes1>
Egy remek nonsztop album amit bátran ajánlok mindenkinek.
Már csak azért is mert gyönyörûen szól!<#taps>#taps>
Goombay Dance Band - Disco Non Stop (2009)
Performer: Goombay Dance Band
Album: Disco Non Stop
Label: © 2009 Sony Music Entertaiment (Germany) GMBH
® 2009 Remastered Label KWRecords Music Group (Europe),#462454 2
Genre: Disco
Year: 2009
Format: WV (image + .cue)
Bitrate: lossless
Covers: in archive
Amount of tracks: 20
Size RAR: ~ 589 mb
01. Marrakesh <0:04:49.36>0:04:49.36>
02. Rain <0:04:12.48>0:04:12.48>
03. Cherokee <0:04:40.66>0:04:40.66>
04. Indio Boy <0:03:21.00>0:03:21.00>
05. Reggae Night <0:02:10.26>0:02:10.26>
06. El Bandido <0:03:12.10>0:03:12.10>
07. Montezuma <0:04:39.23>0:04:39.23>
08. Seven Tears <0:03:53.34>0:03:53.34>
09. Child Of The Sun <0:04:26.27>0:04:26.27>
10. The Magician <0:03:58.16>0:03:58.16>
11. Land No <0:04:32.69>0:04:32.69>
12. Long Time Ago <0:03:22.03>0:03:22.03>
13. Under The Sun, Moon And Stars <0:03:35.04>0:03:35.04>
14. Sunny Carribean <0:03:11.63>0:03:11.63>
15. I Will Return <0:03:57.42>0:03:57.42>
16. Eldorado <0:03:54.45>0:03:54.45>
17. Isle Of Atlantis <0:03:34.12>0:03:34.12>
18. Robinson Crusoe <0:04:35.56>0:04:35.56>
19. Santorini Goodbye <0:04:24.06>0:04:24.06>
20. Born To Win <0:03:18.55>0:03:18.55>
Download1
Download2
Download3
Download4
Külön Cumputerguru figyelmébe!
Még véletlenül se megvágni ha esetleg érdekel, és akkor a végén egy ilyenfinomságot lehet kapni!<#integet2>#integet2>
Egy remek nonsztop album amit bátran ajánlok mindenkinek.
Már csak azért is mert gyönyörûen szól!<#taps>#taps>
Goombay Dance Band - Disco Non Stop (2009)
Performer: Goombay Dance Band
Album: Disco Non Stop
Label: © 2009 Sony Music Entertaiment (Germany) GMBH
® 2009 Remastered Label KWRecords Music Group (Europe),#462454 2
Genre: Disco
Year: 2009
Format: WV (image + .cue)
Bitrate: lossless
Covers: in archive
Amount of tracks: 20
Size RAR: ~ 589 mb
01. Marrakesh <0:04:49.36>0:04:49.36>
02. Rain <0:04:12.48>0:04:12.48>
03. Cherokee <0:04:40.66>0:04:40.66>
04. Indio Boy <0:03:21.00>0:03:21.00>
05. Reggae Night <0:02:10.26>0:02:10.26>
06. El Bandido <0:03:12.10>0:03:12.10>
07. Montezuma <0:04:39.23>0:04:39.23>
08. Seven Tears <0:03:53.34>0:03:53.34>
09. Child Of The Sun <0:04:26.27>0:04:26.27>
10. The Magician <0:03:58.16>0:03:58.16>
11. Land No <0:04:32.69>0:04:32.69>
12. Long Time Ago <0:03:22.03>0:03:22.03>
13. Under The Sun, Moon And Stars <0:03:35.04>0:03:35.04>
14. Sunny Carribean <0:03:11.63>0:03:11.63>
15. I Will Return <0:03:57.42>0:03:57.42>
16. Eldorado <0:03:54.45>0:03:54.45>
17. Isle Of Atlantis <0:03:34.12>0:03:34.12>
18. Robinson Crusoe <0:04:35.56>0:04:35.56>
19. Santorini Goodbye <0:04:24.06>0:04:24.06>
20. Born To Win <0:03:18.55>0:03:18.55>
Download1
Download2
Download3
Download4
Külön Cumputerguru figyelmébe!
Még véletlenül se megvágni ha esetleg érdekel, és akkor a végén egy ilyenfinomságot lehet kapni!<#integet2>#integet2>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Kedves Cucurbia,
nemes egyszerûséggel csatlakoznék az elõttem szólóhoz. <#worship>#worship>
Én is köszönöm a régi rádiómûsorokat, imádtam õket, mint szerintem itt mindannyian !!
nemes egyszerûséggel csatlakoznék az elõttem szólóhoz. <#worship>#worship>
Én is köszönöm a régi rádiómûsorokat, imádtam õket, mint szerintem itt mindannyian !!
Sziasztok!<#wave>#wave>
Kedves Cucurbia!
Nagy örömmel és élvezettel olvastam az utóbbi napok történéseit amit régi mûsorokkal kapcsolatosan hoztatok fel.
Igazán pótolhatatlan féltett kincseket pakolsz fel ide amik beszerzése ma már egyenlõ a Mission Impossible kategóriával.
Szeretném én is megköszönni ezeket a ritkaságokat amikkel ezt a zenei topikot olyan szintre emelted amilyen valószínûleg nincs még egy kis hazánkban.<#worship>#worship>
Azt már csak remélni tudom hogy ezek a feltöltések még nagyon sokáig sok "fertõzöttnek" elérhetõek lesznek.
Mivel itt nem arról van szó valaki megoszt egy albumot ami még akár több ezer emberkének is meglehet.
Ezek a felvételek immár egy zene kortörténeti ritkaságok amiknek sajnos nem egy padláson lenne a helyük <#sir>#sir>de ezt inkább hagyjuk.
Szóval NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM hogy megosztottad ezeket a kincseket velünk!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Kedves Cucurbia!
Nagy örömmel és élvezettel olvastam az utóbbi napok történéseit amit régi mûsorokkal kapcsolatosan hoztatok fel.
Igazán pótolhatatlan féltett kincseket pakolsz fel ide amik beszerzése ma már egyenlõ a Mission Impossible kategóriával.
Szeretném én is megköszönni ezeket a ritkaságokat amikkel ezt a zenei topikot olyan szintre emelted amilyen valószínûleg nincs még egy kis hazánkban.<#worship>#worship>
Azt már csak remélni tudom hogy ezek a feltöltések még nagyon sokáig sok "fertõzöttnek" elérhetõek lesznek.
Mivel itt nem arról van szó valaki megoszt egy albumot ami még akár több ezer emberkének is meglehet.
Ezek a felvételek immár egy zene kortörténeti ritkaságok amiknek sajnos nem egy padláson lenne a helyük <#sir>#sir>de ezt inkább hagyjuk.
Szóval NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM hogy megosztottad ezeket a kincseket velünk!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
És egy kis kakukktojás...ami végül is nem biztos hogy annyira az ebben a környezetben.
Az utolsó Danubius rádios tini kivánságmûsor,amit volt alkalmam néhány éven át szerkeszteni.Nem igazán nyolcvanas évek,de mivel ezt a mûsort tartották a Fiataloknak kivánságmûsor utodának sok forumon, a bucsúadást feltettem(darabolva,mert még mp3-ban is tul nagy lett,és nem akartam tovább lebutitani).Hozzáteszem,hogy bár pletykaszinten volt rola szo,magát azt hogy ez az utoolso adás lesz,kezdés elõtt kb 10 percel közölte az akkori vezetõség.gyorsan irtam egy szép szöveget a végére...aztán ennyi.
PS:Sajnos a többi vasárnapi koktélom,Fiatalok kivim meg Csak fiataloknak adástekercsem nem teljes,mert vagy csak ez egyik tekercset mentettük ki,vagy pl.az egyiknek a vége most õsszel átjátszáskor szétesett a kezemben,igy mehetett uborkakötözõnek😞(((
tinikivi1
tinikivi2
tinikivi3
tinikivi4
Az utolsó Danubius rádios tini kivánságmûsor,amit volt alkalmam néhány éven át szerkeszteni.Nem igazán nyolcvanas évek,de mivel ezt a mûsort tartották a Fiataloknak kivánságmûsor utodának sok forumon, a bucsúadást feltettem(darabolva,mert még mp3-ban is tul nagy lett,és nem akartam tovább lebutitani).Hozzáteszem,hogy bár pletykaszinten volt rola szo,magát azt hogy ez az utoolso adás lesz,kezdés elõtt kb 10 percel közölte az akkori vezetõség.gyorsan irtam egy szép szöveget a végére...aztán ennyi.
PS:Sajnos a többi vasárnapi koktélom,Fiatalok kivim meg Csak fiataloknak adástekercsem nem teljes,mert vagy csak ez egyik tekercset mentettük ki,vagy pl.az egyiknek a vége most õsszel átjátszáskor szétesett a kezemben,igy mehetett uborkakötözõnek😞(((
tinikivi1
tinikivi2
tinikivi3
tinikivi4
#Mobilfire#
Otthon megnézem, és este elküldöm. Legalább látsz pár régi csodagépet is...
Otthon megnézem, és este elküldöm. Legalább látsz pár régi csodagépet is...
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
Pesti vagyok igy megköszönöm.A Magyar Rádioba még az egykori saját tekercseik sem kellettek,ami nálunk maradt anno a távozáskor.
Sziasztok!Fülcsi bár nem nekem szántad de én is lekapom a maxi videodisco albumot.Köszi szépen!<#worship>#worship>
#Mobilfire#
Ha Pesti vagy, megtudlak dobni egy címmel, ahol nem saláta közözésre használnák, és látható pár tucat masína is, melyre jó a ''mag'' 😊
(Sajna jövõje már nincs e gépeknek, de sokaknak, akkor, ez jellentette a mínõséget, a ''gépet'')
Ha Pesti vagy, megtudlak dobni egy címmel, ahol nem saláta közözésre használnák, és látható pár tucat masína is, melyre jó a ''mag'' 😊
(Sajna jövõje már nincs e gépeknek, de sokaknak, akkor, ez jellentette a mínõséget, a ''gépet'')
Arabesque - Twin Best - 2CD
Ez megvan valakinek?
Ez megvan valakinek?
Melyik melyik?Akinél a salátákrol beszélt😊)És valoban fura,mert teljesen más az ember orgánuma rádioban és más ahogy maga hallja.Mivel mindig magas hangfekvésû voltam,ezért is szerettem a háttérben mozogni.(volt önkritikám.Ma már nem lenne,hallva kik beszélnek itt-ott.)Mondjuk lett volna nekem is hozzáfûzni valóm a Szever,meg a B-Tóth mondanivalojához,mert van amit én máshogy láttam akkor,de olyan kicsi studioja volt a Fehérváriaknak ,hogy csak max 3-4 ember fért be még igy is hallható,hogy nem mindenkinek volt saját mikrofonja.Ezért elõrevették akik sietett és a végére maradtunk mi.Bár bevallom, a vendégek kiválasztásánál nem csak az érvényesült,hogy kiknek volt nagyobb szerepe a müsorokban,mert ilyen értelemben 1-2 fontos meghivottat igencsak hiányoltam,inkább személyes ismerettség alapján készült a vendéglista,de én ugy érzem,emlékmüsornak mégis ez volt a legátfogobb.Na de rég volt szép volt,kb ennyi.A mai huszonévesek már ugysem tudják kik ezek a nevek.(tapasztalat)
😊)
Hát igen a szalagos korszak.Itthon van egy rakás megmaradt szalagom,oda akartam adni rádionak,de senkinek nem kellett,jobb hiján zöldségkötözésre jo itthon😊))
Még szalagragasztó is van talán😊),meg mag(aki tudja mi az)
De igen tapasztalom,Soundforge-val joval könnyebb vágni manapság mint akkor egy mondanbol pl. a g hangot😊)
Hát igen a szalagos korszak.Itthon van egy rakás megmaradt szalagom,oda akartam adni rádionak,de senkinek nem kellett,jobb hiján zöldségkötözésre jo itthon😊))
Még szalagragasztó is van talán😊),meg mag(aki tudja mi az)
De igen tapasztalom,Soundforge-val joval könnyebb vágni manapság mint akkor egy mondanbol pl. a g hangot😊)
Kissé betegeskedik, a mult évben kifejezetten volt egy idõszak,de most jol van, a héten is találkozom vele,mert jött egy két komolyzenei lemez meg dvd neki.Szoval szerintem nem lesz gond a 80-annal.😊)Privi ment.
Kedves Cucurbia,
szeretném én is megköszönni a Komjáthy mûsorokat. <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Szia Zolikám!!!
Hát igen az olasz csajok, és hozzá az olasz zenék... Látom megint nem bírsz magaddal <#vigyor2>#vigyor2>. Az anyagot feltettem postára, a szokásos minõség, és a szokásos keverések mellett, 1xcsak majd oda ér, na de addig is, hogy kibírd, hallgasd ezt:
Galaxy Hunter - Running High Album Megamix (Trend Boy)
128 Mono
Hát igen az olasz csajok, és hozzá az olasz zenék... Látom megint nem bírsz magaddal <#vigyor2>#vigyor2>. Az anyagot feltettem postára, a szokásos minõség, és a szokásos keverések mellett, 1xcsak majd oda ér, na de addig is, hogy kibírd, hallgasd ezt:
Galaxy Hunter - Running High Album Megamix (Trend Boy)
128 Mono
Igen, minden nap így jelentkezett be a gyõri körzeti adó. Nyugat-dunántúl szülötteként sokat hallgattam gyerekként is, aztán 20 évesen bekerülhettem oda, és hírszerkesztõ lehettem. A zenei szerkesztõ akkor Czafit Robi volt még. Akik rendszeresen hallgatták annak idején a középhullámon (megjegyzem, õk még mindig ott adnak, nem is értem...), õ is egy kisebb fajta legenda volt. Aztán néhány éve valamiért abbahagyta, nem tudom miért. Nos, a krónika anyagokat akkor még szalagos magnón kellett összerakni. A szerkesztõségben volt két vágóasztal, de az egyik emlékeim szerint már nem volt jó, így a másiknál mindig sorban álltunk. Meg nagyon spórolni kellett mind a szalaggal, mind pedig a ragasztóval. Aztán nagyon hamar jöttek a számítógépek, aminek a technikusok örültek a legjobban <#nevetes1>#nevetes1>
A Maloschik nekem Robi bácsi volt mindig is. <#nevetes1>#nevetes1> Fura, mert a B. Tóth az elsõ pillanattól Laci, pedig õ pont egyidõs édesapámmal. Talán a szakáll tette. De azt meg kell hagyni, "fuckolni" Robi bá' már akkor is jó magyar ízességgel tudott. <#nevetes1>#nevetes1> Sajnos vele már nagyon rég nem találkoztam, pedig az õ szövegein nõttem fel, rengeteget tanultam tõle is. A jazzmûsorait, ha van idõm, mind a mai napig szívesen hallgatom.
Remélem, hogy jó egészségben éri meg Gyuri bácsi a következõ kerek évfordulót, mert szerintem gyalázat, amit vele mûveltek! Angliában vagy Amerikában, de Ausztriában is nemzeti kincsként tisztelnék. Nagyon sok embernek hiányzik õ is, és az a fajta tartalmas, szakmai rádiózás is, amit képviselt. Túlzás nélkül állíthatom, nekem életre szóló útravalót adott a Komjáthy-jelenség, és szerencsére mind a mai napig a zene szeretetébõl élek, hiszen a munkámban mindig is ezzel foglalkozhattam. Igaz, csak hallgattam õt és a mûsorait, miközben több ezer oldal jegyzetet készítve lassanként megtanultam a szakma alapjait. Szóval Gyuri bácsit hallgatva ebben a három órás mûsorban, sok szép emlék jött vissza.
A dalt hálásan köszönöm!
(Örülnék, ha megosztanád velem egy privi elérhetõséged, mert lennének még ötleteim, illetve a kérdésedre is szívesebben válaszolnék ily módon...)
Remélem, hogy jó egészségben éri meg Gyuri bácsi a következõ kerek évfordulót, mert szerintem gyalázat, amit vele mûveltek! Angliában vagy Amerikában, de Ausztriában is nemzeti kincsként tisztelnék. Nagyon sok embernek hiányzik õ is, és az a fajta tartalmas, szakmai rádiózás is, amit képviselt. Túlzás nélkül állíthatom, nekem életre szóló útravalót adott a Komjáthy-jelenség, és szerencsére mind a mai napig a zene szeretetébõl élek, hiszen a munkámban mindig is ezzel foglalkozhattam. Igaz, csak hallgattam õt és a mûsorait, miközben több ezer oldal jegyzetet készítve lassanként megtanultam a szakma alapjait. Szóval Gyuri bácsit hallgatva ebben a három órás mûsorban, sok szép emlék jött vissza.
A dalt hálásan köszönöm!
(Örülnék, ha megosztanád velem egy privi elérhetõséged, mert lennének még ötleteim, illetve a kérdésedre is szívesebben válaszolnék ily módon...)
kedves cucurbia nagyon örülnék neki ha feltennél vasárnapi koktélokat,és csak fiataloknak müsorokat.te melyik hang voltál a müsorban?
http://www.kezdozenesz.hu -->Kezdõ zenekarok, kezdõ zenészek, amatõr elõadók, amatõr énekesek videóinak helye…
Szerencsére nekem megvannak lossless ezek is. <#nyes>#nyes>
imo :) science fiction is science fact
Mi studiomagnokon vágtunk😊)Illetve voltak külön vágoasztalok is speciális kialakitással...de hol vannak ezek ma már...Most amikor egy itthoni szobai studiomagnót kellett felhajtanom a kijátszásokhoz vért izzadtam mire szereztem egyet kölcsön.
Én pl.ezekhez a hagyományos szalogos házimagnokhoz sosem értettem😞(Nekem már az elsõm is kazettás volt.A studiomagnot külön tanultam meg bent.
Én pl.ezekhez a hagyományos szalogos házimagnokhoz sosem értettem😞(Nekem már az elsõm is kazettás volt.A studiomagnot külön tanultam meg bent.
Jééé! akkor gondolom ez néked ismerõs:az év 1983 idõpont:17:00 "itt a magyar rádió gyõri körzeti stúdiója. köszöntjük kedves hallgatóinkat". ha jól emléxem így indult az adás.
-Annó a Gyõri Körzeti Stúdióban még nekem is meg kellett tanulnom szalagos magnón vágni- akkor szerintem Te is találkoztál azzal a szalagos visszhangosítóval, ami valahol a pincémben pihen. hat lejátszó és egy törlõfej van benne na meg kb.: 1,5 méter szalag kell bele.
-Annó a Gyõri Körzeti Stúdióban még nekem is meg kellett tanulnom szalagos magnón vágni- akkor szerintem Te is találkoztál azzal a szalagos visszhangosítóval, ami valahol a pincémben pihen. hat lejátszó és egy törlõfej van benne na meg kb.: 1,5 méter szalag kell bele.
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Jujj ha a Maloschik meghallaná,hogy lebácsiztad azonnal alkurjantana néhány fuckot az tuti😊)).Igaz a szakállával és alacsony termetével,mindig mint egy kis mano járt-kelt(illetve jár kel ma is,ahogy nemrég láttam)
Szóval ez tetszett.))
A szignálok egy részét feltettem anno a forumra de ugy láttam hogy már letörölte a rapid,majd egyszer pótlom ha emlékeztetsz rá.
Nos Ahogy a Gyuri 1995-ben,én kb 2001 tájékán hagytam abba a napi zenék követését,igy azota én is sok zenét szedtem össze sikeresen innen vagy ismerösöktöl.De természetesen a 80-adik évfordulo már csak 3 év és amennyiben lesz még akkor kedve hozzá,és változo egészsége engedi elõfordulhat hogy ezt a meghivást majd leszervezzük.Hol rádiozol?
És a kkor a kért instrumentális felvétel.
Jackie Rowe
Szóval ez tetszett.))
A szignálok egy részét feltettem anno a forumra de ugy láttam hogy már letörölte a rapid,majd egyszer pótlom ha emlékeztetsz rá.
Nos Ahogy a Gyuri 1995-ben,én kb 2001 tájékán hagytam abba a napi zenék követését,igy azota én is sok zenét szedtem össze sikeresen innen vagy ismerösöktöl.De természetesen a 80-adik évfordulo már csak 3 év és amennyiben lesz még akkor kedve hozzá,és változo egészsége engedi elõfordulhat hogy ezt a meghivást majd leszervezzük.Hol rádiozol?
És a kkor a kért instrumentális felvétel.
Jackie Rowe
Na jo,de mint azt már régebben leirtam,nekem mint munkatársnak az eredeti studioszalagok vannak meg,sajnos nem sokat hoztam haza a kidobás elõtt.Itthon sosem vettem fel mûsorokat.Ezért örülök én is ha felrak valaki felvett müsorokat.
Vissza akartuk adni a rádioba de senkinek nem kellett,igy most a padláson van dobozban.
Na majd teszek még fel,ha lesz idõm,ha ez érdekel valakit,legfeljebb lesz ami nem teljes😞
Vissza akartuk adni a rádioba de senkinek nem kellett,igy most a padláson van dobozban.
Na majd teszek még fel,ha lesz idõm,ha ez érdekel valakit,legfeljebb lesz ami nem teljes😞
Kedves Béla! Ezer köszönet az emlékmûsorért! Végighallgattam, és megmondom, a tinikorom emlékei jöttek vissza. A jingle-eket hallgatva pedig még a karom is libabõrös lett. Anno mindig izgatottan vártam az Éjszakai Koktélt, és bár nehéz volt utána 11 órakor felkelni, de a Vasárnapi Koktél miatt muszáj volt! <#vigyor0>#vigyor0> Ha akkor rádióban dolgozom, Gyuri bácsi 80. születésnapját biztos meg fogjuk ünnepelni az éterben! Természetesen addig is jó egészséget kívánok Neki! Én rá és B. Tóth Lacira mindig a munkám egyik megalapozójaként tekintek majd... Gyuri bácsit sajnos személyesen nem ismerem, Lacihoz viszont sokszor bejártam a Poptarisznyába a kiskettes stúdióba. Meg késõbb Maloschik Robi bácsihoz, sõt, mindkettõjük mûsorában is megszólalhattam. Életre szóló élmények voltak ezek!
Lenne egy óriási kérésem: nevezetesen ha fel tudnád tölteni az Éjszakai Koktél szignálzenéjét (amit "egy tekercs végén" találtál meg,) szerintem sokunknak okoznál örömet. Rákerestem a neten, de a nevezett elõadóra és dalára nem bukkantam rá. Annó a Gyõri Körzeti Stúdióban még nekem is meg kellett tanulnom szalagos magnón vágni <#vigyor0>#vigyor0>
Ha pedig régi mûsorokat töltesz majd fel, én biztos azonnal letöltöm õket, mert ez a hangulat ma már nincs meg egy mûsorban sem!
Lenne egy óriási kérésem: nevezetesen ha fel tudnád tölteni az Éjszakai Koktél szignálzenéjét (amit "egy tekercs végén" találtál meg,) szerintem sokunknak okoznál örömet. Rákerestem a neten, de a nevezett elõadóra és dalára nem bukkantam rá. Annó a Gyõri Körzeti Stúdióban még nekem is meg kellett tanulnom szalagos magnón vágni <#vigyor0>#vigyor0>
Ha pedig régi mûsorokat töltesz majd fel, én biztos azonnal letöltöm õket, mert ez a hangulat ma már nincs meg egy mûsorban sem!
Én is köszönöm a Komjáthyt.
1982-88 között egy orsós magnóm volt. elég sok mûsort rögzítettem. ha fel akasztanának,akkor sem tudom hol vannak a szalagok<#rinya>#rinya>
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
File: mp3/320Kbps/114Mb
Style: Italodisco, Electronic
Released: 1988
Info
01. John Sauli - Sweet Conversation
02. John Sauli - Miss Liberty
03. John Sauli - Beach Love
04. John Sauli - Rofo's Theme
05. John Sauli - Move It On
06. John Sauli - Tonighgt Is The Night
07. John Sauli - Flashlight On A Disconight
08. John Sauli - Quanto Cuesta
09. John Sauli - Megamix
10. John Sauli - I Want You
http://depositfiles.com/ru/files/xts41ffg0
Mindenesetre én EZT nevezném emlékmûsornak,és nem azt amit a Petõfin összerittyentettek,ráadásul az az ember aki anno kitette a szûrét.
Majd teszek fel vasárnapi koktélokat,Csak fiataloknak-ont is,bár sajnos soknak csak az elsõ tekercse van meg(mindegyik kéttekercses volt,mert egy adástekercs csak 43 perces),Fiataloknak kivimûsorbol van 1-2 teljes is,amelyikbõl mindegyik tekercs megvan.Sajnos éjszakai koktélom nincs mivel ez mindig élõ volt,nincs rögzitve.(Ahogy a Poptarisznya sem volt)
Majd teszek fel vasárnapi koktélokat,Csak fiataloknak-ont is,bár sajnos soknak csak az elsõ tekercse van meg(mindegyik kéttekercses volt,mert egy adástekercs csak 43 perces),Fiataloknak kivimûsorbol van 1-2 teljes is,amelyikbõl mindegyik tekercs megvan.Sajnos éjszakai koktélom nincs mivel ez mindig élõ volt,nincs rögzitve.(Ahogy a Poptarisznya sem volt)
http://www.youtube.com/watch?v=oEm5uqIflnE Saját videoklippem😄 Nézzétek és kommentáljatok😊
Tud valaki arról valamit, hogy CC Catch-nek készült -e megamixe?
Egy megamixérõl tudok, hogy készült 98-ban, de abban 98-as remixváltozatban szerepelnek a dalok.
Engem olyan CC Catch megamix érdekelne, amiben az eredeti, 80-as évekbeli változatokban szerepelnek a dalok.
Ha valaki tud ilyenrõl, és megvan neki, legyen szíves feltölteni!
Egy megamixérõl tudok, hogy készült 98-ban, de abban 98-as remixváltozatban szerepelnek a dalok.
Engem olyan CC Catch megamix érdekelne, amiben az eredeti, 80-as évekbeli változatokban szerepelnek a dalok.
Ha valaki tud ilyenrõl, és megvan neki, legyen szíves feltölteni!
Csak kár hogy olyan volt a technika,mintha bödönbõl beszélnénk.De legalább és is megszolalhattam és szörnyülködhettem magamon utolag😊))
kedves cucurbia köszönöm a komjáti müsort,szép munka
Pámer Balázs - Álmok nélkül
[/img]
1. Álmok nélkül (Radio Mix) 8'58"
2. Álmok nélkül (Single Mix) 8'58"
Zene : Dennis Balden Gitárok : Pámer Balázs
Szöveg, ének & vokál : Pámer Balázs
Download
Jelszó : dennis
Dennis Balden Website
[/img]
1. Álmok nélkül (Radio Mix) 8'58"
2. Álmok nélkül (Single Mix) 8'58"
Zene : Dennis Balden Gitárok : Pámer Balázs
Szöveg, ének & vokál : Pámer Balázs
Download
Jelszó : dennis
Dennis Balden Website
Hello!
Kérésedre:
MAXI VIDEODISCO MIX ALBUM
Formatum: wav
Tracklist:
01 The girl of Lucifer (Monte Kristo)
02 I wanna hear your heartbeat (Bad Boys Blue)
03 Oh L'amour (Dollar)
04 Fools cry maxi (Fancy)
05 Vamos a la playa (Righeira)
06 Two of hearts (Stacey Q)
07 Love system maxi (Twins)
08 Hit-Mix (David Lyme)
09 More than a kiss (Michael Bedford)
10 I don't wanna loose you tonight (Patty Ryan)
11 European Megamix (Den Harrow)
12 I love my radio (Taffy)
13 Fantasy maxi (Lian Ross)
14 Don't loose your heart tonight (Joy Peters)
15 French foreign legion (Bruce and Bongo)
16 I'm your believer (Silent Circle)
17 Melody D'Amour (Facts and Fiction)
18 Pop-Corn (M and H Band)
part 1
part 2
part 3
part 4
part 5
part 6
part 7
Kérésedre:
MAXI VIDEODISCO MIX ALBUM
Formatum: wav
Tracklist:
01 The girl of Lucifer (Monte Kristo)
02 I wanna hear your heartbeat (Bad Boys Blue)
03 Oh L'amour (Dollar)
04 Fools cry maxi (Fancy)
05 Vamos a la playa (Righeira)
06 Two of hearts (Stacey Q)
07 Love system maxi (Twins)
08 Hit-Mix (David Lyme)
09 More than a kiss (Michael Bedford)
10 I don't wanna loose you tonight (Patty Ryan)
11 European Megamix (Den Harrow)
12 I love my radio (Taffy)
13 Fantasy maxi (Lian Ross)
14 Don't loose your heart tonight (Joy Peters)
15 French foreign legion (Bruce and Bongo)
16 I'm your believer (Silent Circle)
17 Melody D'Amour (Facts and Fiction)
18 Pop-Corn (M and H Band)
part 1
part 2
part 3
part 4
part 5
part 6
part 7
A maxi videodisco albumot feltöltöm Neked délelõtt.
Kedves Cucurbia,
persze, semmi akadálya, a Mark Medlock lemezeket fel tudom rakni a héten Neked veszteségmentesen is !!
VÁÓÓÓÓ!
HotSound Megamix!
Ezer köszönet cucurbia!!!! <#mf1>#mf1>
Most „kukáztam”:
Digital Emotion - Singles Collection (1989) FLAC
Tracklist
1.Time (Back In Time)
2.Electric Love
3.Humanity (Mix)
4.Go Go Yellow Screen (LP Version)
5.Steppin' Out (Remix)
6.Don't Stop (Instrumental)
7.Get Up, Action (Radio Version)
8.I Need Your Love Tonight (Radio Version)
http://rapidshare.com/files/303762802/lesetion.part1.rar
http://rapidshare.com/files/303765198/lesetion.part2.rar
http://rapidshare.com/files/303768234/lesetion.part3.rar
http://rapidshare.com/files/303768910/lesetion.part4.rar
pass: shum
HotSound Megamix!
Ezer köszönet cucurbia!!!! <#mf1>#mf1>
Most „kukáztam”:
Digital Emotion - Singles Collection (1989) FLAC
Tracklist
1.Time (Back In Time)
2.Electric Love
3.Humanity (Mix)
4.Go Go Yellow Screen (LP Version)
5.Steppin' Out (Remix)
6.Don't Stop (Instrumental)
7.Get Up, Action (Radio Version)
8.I Need Your Love Tonight (Radio Version)
http://rapidshare.com/files/303762802/lesetion.part1.rar
http://rapidshare.com/files/303765198/lesetion.part2.rar
http://rapidshare.com/files/303768234/lesetion.part3.rar
http://rapidshare.com/files/303768910/lesetion.part4.rar
pass: shum
Jó estét nektek!Maxi videodisco mix albumot valaki fel tudná tölteni? Megköszönném!