A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Hallom persze!<#wink>

Most külön egy ajánlat neked mivel szereted a szerelmes dalokat és ha jól tudom most ebben a stádiumban is vagy!<#eljen>

Szerintem ez egy csodaszép dal.
Ezen a lemezen más nagyon jó dalokkal egyetemben meg is találod.
Nagyon érdemes beszerezni szerintem.

Santa Esmeralda - The Greatest Hits

01 Don't Let Me Be Misunderstood
02 You're My Everything
03 Another Cha Cha
04 Still Crazy For You
05 The House Of The Rising Sun
06 Gimme Some Lovin'
07 Hey Mambo
08 New Lover
09 Copacabana
10 Deja Voo Doo
11 Esmeralda Hit Mix Suite
12 Whinter Shade Of Pale
13 Get Ready
14 Gloria
15 Let Me Dream Tonight

Download 1
Download 2
Download 3
Download 4

Az albumot Multiupload-ra tettem így nem lehet gond a letöltés sem!<#integet2>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Fülcsi, most hallgatom a Mark Medlock Dreamcatcher albumot, és nagyon tetszik!!!<#eljen>

Aki szereti a szép zenéket, szerintem ne hagyja ki!
Hallod Laci!<#wink>

Fülcsikém, gondolj a virágjaidra, s egybõl máshogy látod azt az esõt.😊

Én arra gondolok, hogy lehet romantikus is egy kis esõ.😛

Szia Mindenkinek!<#integet2>

Itt Pesten most valóban a Rain maxi változata megy, ahogy kinézek az ablakon.
Zuhog az esõ ezerrel, egészen maxi változatban...<#nevetes1>

Lacikám,
mindenképpen meg fogom hallgatni !

Amit Te raksz fel, sose hagyom ki, mert jó ízlésed van ám !!!

Pont olyan mint nekem...<#awink>

kaposi1
Szia Fülcsi!<#wave>
Azt is hallgasd meg amit feltettem a "Napjainkba"!<#crazya>

Van egy csomó Goombay Dance Band lemezem, majd megnézem, hogy nincs-e rajta valamelyiken a Rain hosszabb változatban.

kaposi1
Jó Reggelt!

Leírnád pontosan mit is keresel?<#fejvakaras>
Mert én a Discogs-on se találtam infót erröl a bizonyos maxiról.
Vannak olyan lemezek amik Rain néven futnak de azon is csak két szám van
Vagyis akkor te a Rain 6:25-ös verzióját keresnéd???

cucurbia
Ln még mindig keresem a Rain maxi változatát,lostlessben.

cucurbia
Én meg csak a mûkorcsolyát szoktam nézni,más sportok nem igazán hoznak lázba a tv-ben.Élõben meg inkább bicaj,vagy kirándulás.

A kertészkedés nálam csak hobby..igaz a kis üvegházam miatt kicsit drága.
Holnap találkozom éppen Gyurival megkérdezem azt amit kérdeztél privátban Tibi,bár bevallom ismerve õt,nem biztos hogy azonnal érdekelné a dolog,de el kell kezdeni puhitani.

Lacikám, köszi a Goombay Dance Band-et !!<#eljen><#worship><#worship>

bigivan
Szevasztok Tagok !
Szeretném itt megköszönni Cucurbiának az idõt és a fáradságot, amit kis brigádunkra nem sajnált ráfordítani. Komjáthy György nekem is ETALON volt, annál is inkább, mivel a 80-as évek nagyrészében diszkózással tettem szert némi mellékesre s a zenék beszerzésében "A" Komjáthy volt mindig a segítségünkre.
Isten éltesse még soká Komjáthy Györgyöt és Cucurbiát is !!!

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Tyia
Az én szakmám még ezekõl is messzebb van: Kertész.

A Dunakanyaros skacot úgy hívják, hogy Csóka Zoltán Márk. Majd késöbb a rádióban már Csóka Z. Márknak volt nevezve...Volt valami Virág is ott...

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

Tyia
"országúti kerékpár"-ozás

Nekem sûrûn volt részem benne az elmúlt 10 évben...<#hehe>

(Fekétsz information)))) Errõl ez jutott eszembe:
"zwölf úhr, esz iszt náchrichten. Ám mikrofón László Fikááár" <#vigyor0>
Nem hiszem el, az egyik szakmám nekem is élelmiszeranalitikus, komolyan. Még a tanári diplomám elõtt szereztem a Pesti Barnabásban.
Köszönöm én is az újabb feltöltéseket! Ma csak nosztalgiáztam.
Korábban írtad, hogy a szignálokat újra fel tudnád rakni. Hálás lennék értük...
Közben leesett a focis dolog, de szerencsére a BL engem abszolút hidegen hagy. Persze ha F1 vagy országúti kerékpár lenne <#nevetes1>
cucurbia
Sajnos nem igazán,volt egy két szalagtöredékem régen de ezek mint bentmaradtak a rádioban.Volt a Komjáthy szalagtár(mert ilyen is volt) hátsó részében egy polc amin rengeteg ilyen "maszek"tekercset tárultunk,de annyira hirtelen kellett távoznunk hogy ezek kimentésére már nem volt lehetõség.Azt sem tudom ennyi idõ után takaritott-e már ott valaki vagy még mindig ott vannak😞(

Igy sajnos a válaszom,hogy nincs.(Fekétsz information))))
Egyébként pedig 1989-ben amikor én bekerültem a rádiohoz már egy-két honapja magyarul szolt a Danubius.

cucurbia
Na most hogy a fiuk elmentek meccset nézni nyugodtan beszélhetünk a hüvelygombáról....😊)Illetve miután én sosem néztem meccseket reagálnék a két kérdésre lefekvés elõtt.
Eltérõ szakmaválasztás???Nos egyikünk sem rádios.A Gyuri orgonista volt,Szever Pali villamosmérnõk,én élelmiszeranalitikus,és mérnök,Kajárik Andi marketinkommunikácios asszistens.....szoval senki sem ezt tanulta mint manapság....

A Dunakanyar rádioban valamikor a szervezésénél én is voltam castingon,mivel meghívtak,de hamar kifordultam,mikor kiderül,hogy ugy gondolták a válogatások után a munkatársakat foglalkoztani hogy nem fizetnek semmit,csak vigyük a zenéket....bár gondolom aztán ezen a hozzáálláson tuti változtattak mert elég jo kis regionális ado lett késõbb belõle.
(A nagyfejrõl én is tudnék mesélni,olyan "sztárokrol?" akiknek még azt is nekünk kellett megmutatni hogy hol a mikrofonbekapcsolo gomb,majd miután mikrofon elé kerültek már vissza sem köszöntek az utcán)De ilyeneket ma is ontanak az iskolák.
De hozzáteszem rádios korszakomban én is igen népszerû voltam a suliban a fiatalok között.)))Talán érti mindenki miért.És ez a népszerûség hova tünt 1998 után...
Komjáthy-B.Toth müsor együtt??Hát ha attol a korszaktol eltekintünk amikor még a Laci a Gyuri beosztottja volt nem sok ilyen müsor volt a rádioban,Inkább csak emlékmûsorok,ilyesmi.Én magam egy ilyenben vettem részt,mivel abban velem is volt beszélgetés a Petõfin,de sajnos annak a tekercse már nem hiszem hogy meg lenne.Talán egy két vidéki haknizásban elõfordulhatott,de célirányosan ilyen müsorok nem voltak soha.
Az én elsõ Fiatalokbol felvett zeném egy A La Carte zene volt még 1983-ból.
Na azt hiszem minden témát kimeritettem.Azt hiszem ezt a témát lezárhatjuk.Inkább zenékkel foglalkozzunk,mint a multtal,ami egyre messzebb van.

Tyia
Cucurbia.

Német nyelvû Danubiust müsorokat, vagy részleteket nem tudsz szerezni? Az is érdekes hallgatni való lenne...

Tudom, hogy sokat akarok egyszerre....felvetettem....
Ha nem kérdezem meg, soha nem megtudom meg....

Tyia
Asszem sokat fogom hallgatni ezeket a felvételeket. Idõutazás...az ötödiken...

Nagy vagy!!!<#eljen><#eljen>

Jó szurkolást srácok!<#integet2>

Fülcsi Neked szép álmokat!<#wave>

cucurbia
Ha szabad beleszolnom,most meghallgatva nekm is tetszik ez a lemez,kicsit visszament a Let the dream come true korszakba és mivel nekem az tetszett a legjobban szemben az elõtte és utána levõvel igy ez most jobban fekszik nekem is.
(az összes dedikált DJ Bobos-s cd-met ellopták,mikor néhány éve kiraboltak mindket igy ha valakinél feltünne...az az enyém😊)

okiland
Sziasztok!

Errõl tudtok?

Modern Talking - 2010 Versions (2010)

MP3 VBR Kbps CBR | Pop | 114,99 MB

01. Jet Airliner (Extended UltraTraxx Tourist Class Mix)
02. Higher Than Heaven (Extended UltraTraxx Race Mix)
03. No1 Hit Medley`2010 (New Extended Mix By Dj Max)
04. No1 Hit Medley`2010 (New Short Mix By Dj Max)
05. You are not Alone (CBS Projekt remix 2009)
06. KingStone ( VIP Megamix)
07. Do You Wanna 2010 (7'' Version 2010)
08. Do You Wanna 2010 (Instrumental Version 2010)
09. Dieter Bohlen - I'm lost without your (Love Mix)
10. Blue System - Too Young 2010
11. Thomas Anders - Endstation Sehnsucht (Starky New Dance Mix)

http://rapidshare.com/files/369426323/Modern_Talking_-_2010_Versions.rar
http://4upload.ru/file/2540ddd3c/modern_20talking_20-_202010_20versions.rar.html
http://turbobit.net/n10hwaoqumhj.html
http://sharingmatrix.com/file/2853511/Modern_Talking_-_2010_Versions.rar
http://hotfile.com/dl/35167088/be687ec/Modern_Talking_-_2010_Versions.rar.html

U.i.: Ha a zenei anyag "szörnyû", ne szidjatok. Még Én sem hallgattam meg.....

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

kaposi1
Maradjunk annyiban hogy van jó pár zene róla ami tetszik.

cucurbia
Cola Cola

Ez pedig ismét egy kakukktojás,de hátha szerette valaki,Coca Cola is the mjúúzik,liive!!

Tyia
Köszönöm szépen!

Nagyon köszönöm már halgatom is öket,köszi a munkádat.<#eljen><#taps><#worship>
cucurbia
Kivánságra multiuploadra

kaposi1
Nagyon köszönöm !
Pont erre volt szükségem.<#eljen><#worship>

NAGYON Szépen köszönöm!!!!!!!
cucurbia
Csak fiataloknak 1989 febr.9
Fiataloknak 1987 dec.25
Vasárnapi koktél 1987 aug.16
Vasárnapi koktél 1992 ápr.26
Vasárnapi koktél 1991 jun.30

Ezek olyan müsorok melyeknek vagy ez elsõ vagy az utolso tekercse nincs meg igy nem teljesek.

Laci, Neked tetszett ez a Bobo album?

Én egy kicsit csalódtam benne. Az eddigi lemezei szerintem jobbak voltak. De hát persze nem lehetünk egyformák.😊

Sziasztok!

Ezeket keresném mp3-ban, jó minõségben (256, 320-ban):

Eddy Huntington: Shock in my heart
Images: Corps a corps

Elõre is köszi, ha valaki fel tudja tenni!!

Kedves Timcsy! Ha valamikor erre jársz, és megvannak Neked, fel tudnád még tölteni a Neotontól az Ádám, álmodj csak tovább, a Menekülj, az I've found love again és a Locked inside your prison c. számokat? Köszönöm!!!

Musachy
Mondom irigyellek a munkádért...

imo :) science fiction is science fact

Musachy
Ez tényleg apró, ennyit bármikor!
cue (flac)

amúgy flac nem wav (legalábbis az enyém)

kaposi1
Egy szó szerint apró szívességet kérnék bárkitõl aki leszedte ezt az albumot.

DJ Bobo - Fantasy 2CD (2010)

Ugyanis a 2 CD-n lévõ megamix-bõl kellene nekem az a bizonyos pár kb-os kis wav cue file ami kellene ahhoz hogy a lejátszóban látszódjanak a megamixben elhangzó zenék címei.

Ez miatt nem szívesen tölteném le ismét az egészet.
Tényleg csak pár kb-ról lenne szó.<#help><#worship>

kaposi1
Ez ütött!<#nevetes1>
És sajnos igazad is van.
De már csak munkámból kifolyólag sem hagyhatom ki a gépezést.
És ha már egyszer ott ülök.......<#wink>

Musachy
Tudnál, ha nem töltenéd a szabadidõd nagy részét a gép elõtt, szörfölgetve egyik fórumtól a másikig.<#fogmosas>

Tyia
Inkább rántottát üss össze, mint egy konyhát...szét..

kaposi1
Na tessék<#wow1>még ezért is irigyelhetünk.
Kuglofot süt ,megáll az eszem.<#csodalk>
Én meg már lassan egy rántottát sem tudok összeütni magamnak annyira béna vagyok a konyhához.<#nyes><#falbav>

cucurbia
Most éppen kuglofot sütök,de amint kész probálom válaszolni .

Tyia
Teljesen irigy vagyok Cucurbiára és Djtibcsire is.

Cucurbia már régebben is irtál a rádiós élményeidrõl a totyikba, és már akkor is hót ideg voltam, hogy én miért nem kerülhettem ilyen közel ekkora rádióslegendákhoz.
Nyilván hozzájárult az eltérõ szakmaválasztás....

Akkor is.

Egy ismerõsöm dolgozott a Dunakanyar Rádióban ami ugye nem túl nagy valami az MR-hez képest, de annak olyan feje volt, amikor mehetett rádiózni, mintha megnyerte volna a lottó 5-öst. Sokszor együtt mentünk át Vácra (ott volt a rádió) komppal, és be nem állt a szája, állandóan sztorizott.
Azt hozzá kell tennem, hogy ez nem a 80-as évekre tehetõ, hanem kicsit késöbbre....

Nem tudjátok volt-e valaha arra példa, hogy a B. Tóth és a Komjáthy együtt vezessen valamilyen müsort?

------------
Asszem az elsõ "Fiataloknak"-ból felvett anyag az volt, amikor leadta az "Overpower" albumot Den Harrow-tól. (akkor még nem tudtuk, amit ma)

Tyia
Vannak olyan pillanatok (szerencsére ritkán) amikor a zene és annak hallagatása, vagy vadászata teljesen kiborít, és legszivesebben a teljes mindenféle kollekciót betolnám a Dunába. (volt már rá példa valamellyest visszafogottabban 2x is, és mert zöld vagyok a Dunát kihagytam a dologból)
Kb egy fél napot esetleg egy teljeset ki is bírok nélkülük, aztán odasomfordálok a Cd polchoz, vagy bekapcs a számi és már szól is a...ZENE...

Tyia
Apus!

Ezek nagyon jó mondatok...

Tyia
Szép Napot Mindenkinek!

Hát erre sem tegnap jártam...

Cucurbiától szeretném megkérdezni, hogy van-e arra mód és lehetõség, hogy a Komjáthy-féle dolgokat - ha van még - a www.multiupload.com oldalra tennéd fel?
Azon ugye bepipálható a rapid is, és még másik hét...
Magam részérõl a rapid felejtõs, de nagyon érdekelne a dolog...

Elõre is köszönöm...

kaposi1
Minõ meglepetés!<#wink>

Musachy
Ezzel én is nemrég találkoztam.

Fülcsi, Laci!!!

Tegnap este meghallgattuk a Borelly lemezt.
Fülcsi ajánlotta múltkor, hogy feltétlenül szedjem le. Teljesen igaza volt! Nagyon szép az egész album.<#eljen>

Kdves Cucurbia, én sem tudok már mit hozzátenni ahhoz, amit elöttem leírtak a többi hasonszõrû barátaim.

Én is ezeken a rádiómûsorokon nõttem fel. Soha nem volt olyan fontos dolog, ami miatt ezeket a mûsorokat elszalasztottam volna.
Sõt, egyszer régebben már le is írtam, hogy ilyen okból kifolyólag hazudtam is. Tudom, csúnya dolog volt ... De hát a zene az életemben mindig kulcsfontosságú volt, és marad is. Sokszor segített a bajban, és szívesen hallgatom az örömömben is.
De hát szerintem itt, ezen a fórumon (és most ezt topiktól függetlenül állítom), mindannyian így érzünk, mindannyiunknak mániája, egy bizonyos életformája a zene, a muzsika, a dallam.

Egyszóval köszi Mindent!<#integet2>

computerguru
Oké,köszi,majd megnézem,biztos nem lehet rossz,nekem is van egy pár mixem tõlök,azok is nagyon jók!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.