A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most találtam a gépemen.....
Szerintem ez sem rossz!
Droids
Droids- (Do You Have) The Force - Part 1 (4:15)
Szerintem ez sem rossz!
Droids
Droids- (Do You Have) The Force - Part 1 (4:15)
Jó kis zene!
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
akkor ezentúl légyszi írd a hozzászólásszámot is mert úgy beírva a keresõbe egybõl odaugrik
nem irigy inább vmi más
ja szívesen
nem irigy inább vmi más
ja szívesen
Bocs én egy füzetbe vezetek mindent és abban nem a hozzászolás számot irom fel hanem a dátumot is idõt,nekem ebbõl könnyebb viszakeresnem.
Üdv a fórumon!
Nem is emlékszem lett volna aki így bemutatkozott volna a fórumon.( nem volt túl hosszú)
Bár én sem vagyok régi tag.Gyere bátran kérj írj bátran szerintem elõbb utúbb meglesz a múzik kitartás!
További szép napot kívánok neked és minden FÓRUMOZÓNAK!
<#wave>#wave><#eljen>#eljen><#nemtudom>#nemtudom>
Nem is emlékszem lett volna aki így bemutatkozott volna a fórumon.( nem volt túl hosszú)
Bár én sem vagyok régi tag.Gyere bátran kérj írj bátran szerintem elõbb utúbb meglesz a múzik kitartás!
További szép napot kívánok neked és minden FÓRUMOZÓNAK!
<#wave>#wave><#eljen>#eljen><#nemtudom>#nemtudom>
febr.28-án 14,56-kor tett fel valaki Amii Stewart lemezeket azokhoz kéne kod mert nem lehet megnyitni egyiket sem.
Nagyon szépen köszönöm!
Sziasztok!Keresem a Maxi videodisco mix albumot!Valaki fel tudná tölteni megköszönném!
Nem ide tartozik stílusban, de azért megkérdezem, hátha megvan valakinek:
a Valahol Európában címû musicalbõl keresem A Zene Az Kell címû dalt Kulka János elõadásában.
Írtam az SG musical fórumára is, de ott 2009 júniusi az utolsó hsz, úgyhogy ott nem valószínû, hogy meglesz.
Ha valakinek megvan a keresett dal, legalább 192-es minõségben, megköszönném, ha feltenné! Nagyon fontos lenne!
a Valahol Európában címû musicalbõl keresem A Zene Az Kell címû dalt Kulka János elõadásában.
Írtam az SG musical fórumára is, de ott 2009 júniusi az utolsó hsz, úgyhogy ott nem valószínû, hogy meglesz.
Ha valakinek megvan a keresett dal, legalább 192-es minõségben, megköszönném, ha feltenné! Nagyon fontos lenne!
Atiapuka, itt a másik Mark Medlock lemez, amit ígértem mára.
Összesen ezzel együtt ennek a 4 lemezednek kell lennie:
1. Mr. Lonely
2. Dreamcatcher
3. Cloud dancer
4. Club Tropicana
Eezek a lemezei jelentek meg eddig.
Egyébként ne szidjál, ha letöltöd és meghallgatod, ez az album ugyanis szerintem kicsit (vagy inkább nem kicsit !!) gyengécske, de Te akartad !!..
Mark Medlock - Mr. Lonely c. album letöltése (mp3 320 kbps)
Hot sound megamix 1-1
flacban tettem mert wavban akkora amit a rapid nem tolerál,darabolni meg nem akartam.
Hotsound mix 1/1
flacban tettem mert wavban akkora amit a rapid nem tolerál,darabolni meg nem akartam.
Hotsound mix 1/1
http://www.youtube.com/watch?v=oEm5uqIflnE
Saját forgatású videóklippem😄 Kommentezetek pls😉
Saját forgatású videóklippem😄 Kommentezetek pls😉
Szia!
Ezt kerestem,de nem tudtam se az elõadót se a dal címét.
Ezt kerestem,de nem tudtam se az elõadót se a dal címét.
Amig nem lessz meg jobb minõségben ez van!Continent Number 6--Afromerica
Pontosan ez.Nagyon szépen köszönöm!Úgyszintén szeretném megköszönni a Fred Ventura albumot.
Continent Number 6--Afromerica 1979
Most legutoljára pl.az feltett Amii Stewart lemezekhez nem kaptam passwordot.
A többit összeszedem.
A többit összeszedem.
Köszi!!!<#worship>#worship>
Neked is fülcsikém!
Ildinek mondtam Mache-t! Örül neki és Õ is köszöni!<#wave>#wave>
Neked is fülcsikém!
Ildinek mondtam Mache-t! Örül neki és Õ is köszöni!<#wave>#wave>
Háát csak tudod majd két honapig nem tudtam felnézni ide.gyakorlatilag a febr.eleji hozzászolásokig még el sem jutottam.És akadt egy két letöltött link,amihez jelszot kér és sehol nem találom a hozzászolásokba.Ilyenkor ir az ember a feltevõnek....aztán válasz semmi.
Atiapuka, itt a Mark Medlock egyik lemeze, amit ígértem, mindjárt feltöltöm a másikat is. Ez a Dreamcatcher egyébként a legjobb albuma.
Mark Medlock & Dieter Bohlen - Dreamcatcher album letöltése (mp3 320 kbps)
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Jó ez adok is meg nem is... Tavaly kértem én is a jelzésnek megfelelõen pm-ben a jelszót valakitõl, aztán azóta is küldi - természetesen nem kell már!
imo :) science fiction is science fact
Akiknek meg irtam privátban,örülnék ha válaszolnának.(pl.nem adom a jelszot.....Neked nem adom a jelszot...én sem tudom a jelszot.....számtalan válaszlehetõség van😊))))
Persze hogy énekelt.Legalább 4 daláról tudok,ami az ö neve alatt jelent meg.Ezen a Claudia T.-nek irt lemezen azonban Gina,Sheila Stewart,,Jackie Toucje dalok is vannak.Persze attol még lehet,hogy õs is felénekelte😊)))de mivel a discográfiájában sem jelölik sehol,szerintem ez inkább valaki által összeválogatott mesterséges kompiláció.
Igen.Hasonlo volt a nálam járt lemezek hátulja is,,mig az elsõ kettõnél a boriton azt szerepelt,hogy hotsound megamix,addig az utolsoknál, a borito elején csak egy rajz volt mindenféle szöveg nélkül, és csak annyi volt irva a hátulján,hogy megamix.(Az egyiknél még ennyi sem,teljesen tracklista nélküli egyszerû megamix jelzés volt).A fene nem gondolta volna akkor hogy ezek is hotsound mixek.De ha már igy adodott,hogy akkor kidobtam,most igazán felrakhatná valaki,hogy meghallgassuk.Lehet azota már megtetszik,ennyi f** után ami azota kijött.
Igen fülcsikém, még a héten leszedtem, csak idõm nem volt meghallgatni.
Tegnap ásni voltam. De inkább a billentyûk valók nekem.😊)
Tegnap ásni voltam. De inkább a billentyûk valók nekem.😊)
Atikám,
nagyon szívesen a Machét. Ma küldöm a Mark Medlock lemezeit is. A Club Tropicana-t leszedted ?
Remélem tetszeni fog a Maché lemez Neked is és Ildinek is, szerintem jó az összes szám. A legnagyobb kedvencem róla ez a szám:
Kedves Carbit,
a Hollywood-ról ez a zene ugrott be, nem tudom erre gondolsz-e:
Ha ez az, amit keresel, letöltheted innen:
Dingo - Hollywood (mp3 256 kbps)
A másik három zenében nem tudok segíteni sajna.
Nekem nem ismerõs. De szerintem is lehetne Koto.
Cimbi, errõl Neked lejön? Nekem nem sikerül...
Nagyon szépen köszi Fülcsikém!!!!<#eljen>#eljen>
Claudia T énekelt a Laser Dance-el is. Úgy emlékszem. A Dance with me rémlik ...
Szia!
Nem ezt keresed? Dingo-Hollywood
Nem ezt keresed? Dingo-Hollywood