A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
imo :) science fiction is science fact
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
In Lak\'ech Ala K\'in
számomra kifejezetten irritáló volt az országok bejelentkezésénél a sok magát futtató ripacs...
In Lak\'ech Ala K\'in
In Lak\'ech Ala K\'in
vagy a lentebbire gondoltál ahol az etnikai tisztogatások után széthulott egykori ország lakói is egymásra szavaznak...semmi tartásuk nincs!!!
És be is jött egyik közülük!
Mika Newton - Angel
Dino Merlin - Love In Rewind
Nikki & Ell - Running Scared
Anastasiya Vinnikova - I'm Belarusian
Ezért hallgatok én inkább Matia Bazar-t ...jelen pillanatban is. <#papakacsint>#papakacsint>
In Lak\'ech Ala K\'in
Az arabok közé mégsem mehetnek !<#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
hogy azok is egymásra szavaznak akik még nem oly rég halomszám írtották egymást...na meg izrael mi a f.aszt euro-viziózik,ennyibõl szerepelhetne mexikó is vagy szomália...elmennek ezek a gagyiimádó p..sába!
ilyen szar rendezvényekttõl talán ildomosabb lenne távolmaradni...
remélem lesz még néhány angolnyelvû dal Katitól !!!
A szomszédainktól alig kaptunk voksot, bezzeg a szlávtestvéreket aztán tolták elõre. Ez van, nagyobb bajunk sose legyen.
Majd ott leírják hogy milyen számot hívjak.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Az Eurovíziós Dalfesztivál szombati döntõje elõtt a külföldi magyar nagykövetségeket és rajtuk keresztül a határokon túli magyarokat is arra buzdítja a Médiaszolgáltatás-támogató Vagyonkezelõ Alap, hogy segítsék Wolf Katit.
http://quart.hu/cikk.php?id=6243
Az Eurovíziós Dalfesztivál szabályai szerint a végeredmény csak felerészben múlik a szakmai zsûri pontjain, a másik felét a versenyzõ országokból érkezett szavazatok alakítják. Azonban egy ország lakói saját versenyzõjükre nem szavazhatnak, és csak azokból az országokból lehet szavazni, amely ország még versenyben van. Így hát – a magyar diplomácia mellett – mi is arra kérünk minden határon túl élõ magyart, aki megteheti, hogy szavazzon Wolf Katira!
A fesztivált az m1 közvetíti ma este fél kilenctõl. A mûsorban elhangzó telefonszámon csak más országokra lehet szavazni, így a külföldön élõ nézõknek érdemes a mûsor elején a saját országuk nemzeti televízióját nézni, ahonnan megtudhatják, hogy az adott országból milyen telefonszámon lehet a magyar versenyzõre szavazni.
tehát úgy mondták, hogy pl a román tv-ben mutatják a Romániából hívhatót.
Kicsit OFF-olok, de érdemes megnézni, amit írok!
Ezt a dalt 5 perce láttam elõször, de biztos vagyok benne, hogy az idei nyár egyik tutti slágerét ismerhetjük fel benne. Nekem nagyon tetszik, qrva jó hangulata van, mindjárt vidám leszel, ha hallgatod!
Tehetséges ez a Geszti, nem kérdéses ...
Az elõdöntõn én azért mégis megpróbáltam, és elvileg el is fogadták a szavazatomat, visszaküldték, hogy: "Köszönjük, a szavazatát rögzítettük."
Ezek szerint akkor mégiscsak lehet szavazni Magyarországról is Katira?!
Ezt nem értem pontosan.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Mivel Komárno-t csak a Duna választja el tõlünk én kollégáknál nézem az adást, és az õ telefonjukról fogok szavazni.<#wink>#wink>
Tegnap éjjel Várkonyi A. pont errõl nyilatkozott többek között a Duna tv-ben ott olyasmit mondtak, hogy külföldi elõhívószámos telefonról lehet
Kérdezték, hogy Magyarországon tartózkodó külföldi szavazhat-e válasz igen volt, nem helytõl függ hanem a telefonszámtól.
És volt olyasmi is, hogy romániai és más magyarok akik Gundi-t szeretik nézni addig amíg a helyi TV-ben a hívható telefonszámokat mutatják addig kapcsoljanak át aztán visszakapcsolhatnak.
Várkonyi mondta, hogy volt Sepsiszentgyörgy-ön és ott megígérte, hogy segít, de elõre nem tudja a telefonszámot, mert adás közben adják csak meg.
Akinek van külföldön élõ ismerõse mozgósítsa hogy küldjön SMS-t Wolf Katira!<#help>#help>
Nagy szüksége lesz ma este rá.
Soha nem küldtem még semmilyen játékba szavazatot, de mivel határ menti városban élek este én is megteszem.<#wink>#wink>