A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Musachy
Pont ezt mondtam, hogy a jugók is nemrég szétháborúzták egymást , most meg majdnem újra összeolvad jugoszlávia. A volt szovjetekrõl nem is beszélve - mégiscsak egy kultúra az.

imo :) science fiction is science fact

Szuszidi
Nem sok minden. Bosszankodom Kati végett. <#violent><#integet2>

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

Wescone
<#wave>

In Lak\'ech Ala K\'in

zsoltford
jó éjt tagok léptem,sokk volt a tegnapból.

zsoltford
igen ez stimmel,asszem õ annó híradózott is,bár lehet még teszi is...

Wescone
Szeva' Szuszidi - mi újság nálad?

In Lak\'ech Ala K\'in

bigivan
A mi lányunk a Novodomszky Éva nekem szimpatikus volt, nem volt benne semmi ripacskodás!!

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

zsoltford
ez a kártevõ fajta szezonális,kialszik magától...<#eljen>

Wescone
Remélem a "Hanson" sorsára jut õ is... idõben. <#pardon1>

In Lak\'ech Ala K\'in

zsoltford
zavarnám is el õket a búsba a média közelébõl!kifejezetten gyûlölöm ezt a trendi lencsi-p.icsáskodást...tegye a dolgát szolidan!talán egy fickó volt aki normálisan ismertette az eredményt...a többi kifejezetten gyógy-hippi kategória volt...amolyan zakó alatt micimackós polóban a világ-hippije...ratyentotta

Szuszidi
Hol lehet letölteni Kati dalát?

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

zsoltford
és még növõ félben van<#nevetes1>

bigivan
Gondold el, hány százmillió ember látta abban a pillanatban õket, micsoda lehetõség némi magamutogatásra. Egyik szarabb volt, mint a másik!<#violent><#boxer><#csodalk>

Wescone
Az az egy önmagában egy tömegpusztító fegyver - a másik kettõ kiscserkész volt hozzá képest.

In Lak\'ech Ala K\'in

bigivan
Én úgy gondolom, hogy ebben a kérdésben át kellene tanulmányoznunk az un. pánszlávizmust, ezen népek hatalmi törekvéseit. Az igazság nyilván ebben rejlik valahol ...

zsoltford
ami talán nem más mint qurválkodás a hatalomért, azaz a tülelmi zóna a tisztelt ház falai közé jelöltetett...

bigivan
Õk az Emberiség ellenségei a mostani idõkben <#vigyor2><#vigyor2>

zsoltford
egy még aktív <#nevetes1> ,a másik kettõ elvileg már nem,bár kérdõjel itt is lehet...meg lehet néhány kérdõjel az álltaluk elkövetett bûnök listáján is...bát tény,hogy hosszú lista de nem kizárt,hogy a világ nagyhatalmainak karikatúristái is beleszineztek...

Wescone
Nem "érdekes" az, hanem politika.

In Lak\'ech Ala K\'in

zsoltford
még ha állati jó a produkció,akkor is fura kellene legyen ez ''alap'' helyzetben...
számomra kifejezetten irritáló volt az országok bejelentkezésénél a sok magát futtató ripacs...

Wescone
...Yo - Big, miféle "terroristákat" sorakoztattál fel az aláírásodban?! <#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

bigivan
Az tényleg érdekes, hogy a szerbek a horvátoktól 10 pontot kaptak ?!

Wescone
Tartás, erkölcs, becsület, tisztesség... és még sorolhatnám - nem tudod, hogy ezek mind elavult fogalomnak számítanak "letisztult", modern társadalmunkban??! <#ravasz1>

In Lak\'ech Ala K\'in

bigivan
Amit írsz, az igaz. Csak õk nem így látják ....<#conf>

zsoltford
az országot,a fesztivál kapcsán említettem, az agresszort pedig a magatartása alapján,sértõ kifejezés nem hangzott el...mi valótlan a leírtakból?
vagy a lentebbire gondoltál ahol az etnikai tisztogatások után széthulott egykori ország lakói is egymásra szavaznak...semmi tartásuk nincs!!!

bigivan
Vigyázz Kolléga, meg fognak fenyíteni itten, ha ilyeneket irogatsz! Az sicher ...<#phone><#fogmosas>

Nálam ezek voltak a valamennyire jobb zenék, a többi víziós szám az sehol semmi,Wolf Kati is szerintem nagyon gyenge zene, sõt!
És be is jött egyik közülük!
Mika Newton - Angel
Dino Merlin - Love In Rewind
Nikki & Ell - Running Scared
Anastasiya Vinnikova - I'm Belarusian
Wescone
A lényegre tapintottál. <#eljen>
Ezért hallgatok én inkább Matia Bazar-t ...jelen pillanatban is. <#papakacsint>

In Lak\'ech Ala K\'in

zsoltford
mennek azok oda is agresszor népség!!!

Wescone
Felõlem nyugodtan! <#rolleyes>

In Lak\'ech Ala K\'in

zsoltford
realitása meg lehetett volna a produkció alapján,de manapság hová fordult magából a világ...

Az elsõ tízbe azért illett volna bekerülni szerintem ilyen gyenge mezõnyben...

bigivan

Az arabok közé mégsem mehetnek !<#zavart1><#zavart1>

A nyertes dalnál szerintem is milliószor jobb Kati dala, egy jelentéktelen semmi dal az azerbajdzsániaké, de hát ez van...

Wescone
Csak nem gondoltátok, hogy nyerni fogunk?! <#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

zsoltford
üdv,tagok...ez europa,ezek az igények ez a menõ...majdnem euróvizióilag a végén végeztünk...minden elfogúltság nélkûl ha az elsõ 5-ben végez Kati azt mondom oké,ezen dalok között egy sokkal elõkelõbb helyezést vártam.

hogy azok is egymásra szavaznak akik még nem oly rég halomszám írtották egymást...na meg izrael mi a f.aszt euro-viziózik,ennyibõl szerepelhetne mexikó is vagy szomália...elmennek ezek a gagyiimádó p..sába!
ilyen szar rendezvényekttõl talán ildomosabb lenne távolmaradni...

remélem lesz még néhány angolnyelvû dal Katitól !!!

bigivan
Végig néztem ezt a dalversenyt, tényleg majdnem a dobogón végeztünk, de sajna nem a jó irányból. A nyertes zenére nem is emlékszem, olyan szánalmasan semmirevaló. Mi meg itten ebben a szlávtengerben mire is számíthatnánk ??
A szomszédainktól alig kaptunk voksot, bezzeg a szlávtestvéreket aztán tolták elõre. Ez van, nagyobb bajunk sose legyen.

kaposi1
És mire való az internet, azon belül is a facebook oldala?<#wink>
Majd ott leírják hogy milyen számot hívjak.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Breki33
Magyar diplomatákat mozgósítanak Wolf Kati sikeréért

Az Eurovíziós Dalfesztivál szombati döntõje elõtt a külföldi magyar nagykövetségeket és rajtuk keresztül a határokon túli magyarokat is arra buzdítja a Médiaszolgáltatás-támogató Vagyonkezelõ Alap, hogy segítsék Wolf Katit.

http://quart.hu/cikk.php?id=6243

Breki33
Na itt van pontosabban

Az Eurovíziós Dalfesztivál szabályai szerint a végeredmény csak felerészben múlik a szakmai zsûri pontjain, a másik felét a versenyzõ országokból érkezett szavazatok alakítják. Azonban egy ország lakói saját versenyzõjükre nem szavazhatnak, és csak azokból az országokból lehet szavazni, amely ország még versenyben van. Így hát – a magyar diplomácia mellett – mi is arra kérünk minden határon túl élõ magyart, aki megteheti, hogy szavazzon Wolf Katira!

A fesztivált az m1 közvetíti ma este fél kilenctõl. A mûsorban elhangzó telefonszámon csak más országokra lehet szavazni, így a külföldön élõ nézõknek érdemes a mûsor elején a saját országuk nemzeti televízióját nézni, ahonnan megtudhatják, hogy az adott országból milyen telefonszámon lehet a magyar versenyzõre szavazni.
Breki33
<#pias><#eljen>
Breki33
Igen az lehet, hogy rögzítik, de szerintem a magyar hívószámosakat nem számolják bele a magyar versenyzõre adott szavazatokba.
Breki33
Hát elvileg az adott ország tévéje mutatja azt a számot amit onnan lehet hívni
tehát úgy mondták, hogy pl a román tv-ben mutatják a Romániából hívhatót.
bigivan
Szevasztok Tagok!
Kicsit OFF-olok, de érdemes megnézni, amit írok!
Ezt a dalt 5 perce láttam elõször, de biztos vagyok benne, hogy az idei nyár egyik tutti slágerét ismerhetjük fel benne. Nekem nagyon tetszik, qrva jó hangulata van, mindjárt vidám leszel, ha hallgatod!
Tehetséges ez a Geszti, nem kérdéses ...

Azt mondták elvileg ugye, hogy Magyarországról nem lehet szavazni Wolf Katira...
Az elõdöntõn én azért mégis megpróbáltam, és elvileg el is fogadták a szavazatomat, visszaküldték, hogy: "Köszönjük, a szavazatát rögzítettük."

Ezek szerint akkor mégiscsak lehet szavazni Magyarországról is Katira?!

kaposi1
"kapcsoljanak át aztán visszakapcsolhatnak."
Ezt nem értem pontosan.<#fejvakaras>

Mivel Komárno-t csak a Duna választja el tõlünk én kollégáknál nézem az adást, és az õ telefonjukról fogok szavazni.<#wink>

Breki33
Breki33
Most lehet, hogy korán van még, de hogy teszed pontosan?

Tegnap éjjel Várkonyi A. pont errõl nyilatkozott többek között a Duna tv-ben ott olyasmit mondtak, hogy külföldi elõhívószámos telefonról lehet

Kérdezték, hogy Magyarországon tartózkodó külföldi szavazhat-e válasz igen volt, nem helytõl függ hanem a telefonszámtól.

És volt olyasmi is, hogy romániai és más magyarok akik Gundi-t szeretik nézni addig amíg a helyi TV-ben a hívható telefonszámokat mutatják addig kapcsoljanak át aztán visszakapcsolhatnak.

Várkonyi mondta, hogy volt Sepsiszentgyörgy-ön és ott megígérte, hogy segít, de elõre nem tudja a telefonszámot, mert adás közben adják csak meg.
Breki33
Ez csak idézet, de "tényleg van benne valami😊"

kaposi1
Srácok!

Akinek van külföldön élõ ismerõse mozgósítsa hogy küldjön SMS-t Wolf Katira!<#help>
Nagy szüksége lesz ma este rá.
Soha nem küldtem még semmilyen játékba szavazatot, de mivel határ menti városban élek este én is megteszem.<#wink>