A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz már láttam, és mit ne mondjak, tényleg elég tré minõségû felvétel.

Breki33
Breki33
Ha minden videó ilyen minõségû lenne

ja bocs a cím: Eddy Huntington - Live In Mexico
http://www.youtube.com/watch?v=A8fZOHJ0n7Y
Breki33
Breki33
Mondjuk a szám írójának Jens Gad van írva õ nem véletlenül ismerõs :-)

Breki33
már új producere van, ha jól tudom GM-é

Michael Cretu már semmilyen szerepet nem vállalt az új lemezében
Musachy
Munkakapcsolat még lehetne. A vokál hangzása miatt jutott eszembe. Na meg a zeneszerzés az õ asztala volt és a stílus ugyanaz.

imo :) science fiction is science fact

Breki33
Michael Cretu és Sandra 2007-ben elváltak
Musachy
A megszokott hangzás, jó zene. Csak ez is olyan illúzióromboló. Kislányos hang és hozzá az arc, amit ilyenkorra már "kikezd az idõ vasfoga". A szintinél lévõ fazonra csak rámutatott, nem mutatta be, de annak Michael Cretunak kéne lenni elvileg...

kaposi1
Oroszoknál már megtalálod az egész maxit lossless-ben <#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
computerguru
Itt legalább is azt irja,hogy a B Tóth féle poptarisznya 1984-tõl indult,ezek szerint rosszúl irták?
http://www.zofolifi.sokoldal.hu/radiozas

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Üdv mindenkinek !

És köszönet de fõleg neked gn1960.Meg van a she can can.Egy nagyszerû szülinapi ajándékot adtál ( 20.-án voltam 56 éves ).
Természetes köszönet mindenkinek a segítséget a nyomozásban.
Remek ez az oldal.
Sziasztok!

Eddy Huntington - Live In Mexico 2010 c. albumát keresem. Rákerestem a neten de sajnos egyetlen aktív letöltõs linket sem találtam.

Elõre is köszönöm a segítséget.

Szép jó napot kívánok mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni.Nagyon régen keresem már Geff Harrison-Somewhere in England címû számát.Köszönöm!

Íme:
http://www.4shared.com/mp3/vbUOW3gK/Richard_Myhill_-_She_Can_Can_C.html

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Udv mindenkinek !

Kedves imre07 nem veszem kötekedésnek a megjegyzésedet,lehet hogy valami más mûsor volt.Esetleg: magnóról magnóra - nem emlékszem.
Ami a beszerzést illeti én kiadom érte azt az 5 eut,ha valaki megrendeli,mert annyira nem vagyok számítógép zseni.De nekem az a szám kellll!!!
Musachy
Sajnos a keresett számmal én sem rendelkezem, de a hetvenes disco kedvelõinek talán ismerõs ez a '77-es dal:

Luisa Fernandez - Make Me Feel Alright
pw ua., mint elõbb...

akizu
Van. Ha annyira hiányzik sajnos pénzt kell kiadni érte mert letöltésben én sem találtam sehol, pedig ha valakinek meglenne és feltöltené akkor engem is érdekelne.

Üdv:akizu<#wave>
Sziasztok!
Hát igen, a poptarisznya úgy 77-78-ben leadott egy 79-ben megjelent számot. Nem kötekedni akarok, de a keresés is gyorsabb, ha nem adunk olyan infót, amelyekben nem vagyunk biztosak! Ettõl még a szám jó, keressük! Egy módja a beszerzésnek a vétel 5 Euróért. További szép napot mindenkinek!

Köszönöm én is.
computerguru
Bocs,hogy közbeszólok,de a poptarisznyából nem szedhetted le,mert 78-ban még nem is volt poptarisznya.Az valami más mûsor lehetett.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Szinte biztos hogy az,ugyanis most már az elõadó neve is rémlik.
Nem lesz könnyû megszerezni,mert ahogy beírtam a keresõbe Richard Myrhillt kidobta ,de a she can can can címû nótáját sehonnan nem tudom lehúzni.
Ha van valami ötleted - várom.
akizu
Nem lehet hogy errõl van szó
"Richard Myhill ‎– She Can Can•Can"
http://www.discogs.com/Richard-Myhill-She-Can-CanCan-Oh-Babe/release/2415050
persze elég sok szám készült ezzel a címmel.
<#wave>
Breki33
Boldog Szülinapot Brian !

Breki33
Üdv mindenkinek !

Új vagyok itt a felvidékrõl,és szeretném a segítségeteket kérni.Nagy rajongója vagyok a 70 évek disco zenéjének.Keresek egy számot - annyira rögeszmémmé vált mint az öreg Indiana Jonesnak a Gráll legenda -ami a kánkán feldolgozása dico stílusban.Sajnos nem tudom sem a címét sem az elõadóját.·Ugy kezdõdik hogy dobpergés aztán egy férfihang konferálás szerûen : Ladys and Gentleman...s aztán indul a zene a kán kán stílusában.A refrén pedig : shee can can can ....
Annak idején a poptarisznyából szedtük kb.1977-78 táján.
Ha valaki ezekbõl ráismert kérem írjon.
Segítségeteket elõre is köszönöm
Musachy
Hát EZ is megér egy pár percet...

Kedves Tgolyo,
köszönöm ezt a ritkaságot, én is letöltöttem !<#worship><#wave>

Musachy
Ja, bocs... frankon. Ez kell hozzá. Pedig akartam írni, csak elfelejtettem.

Szia!
kaphatnék egy jelszót?

Köszönöm szépen mindkettõtöknek!<#vigyor2>

Musachy

Szia letöltöttem én is mert ez még nekem nem volt meg köszönöm

ki próbáltam én is a datát... korrektül adják a dolgokat elõ is fizettem 1 hónapra ha végig jó akkor lehet hosszabb idõre is.van mit ölteni!

tgolyo
látom másoknak is bejön:

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

Musachy
Az Opera plugin wrappert pörgette fel valamiért ez a topik, aztán chrome-mal már rendesen mûködött. Érdekes, hogy más topikkal nem volt gond (pld. hq isd). Aztán olvastam szakfórumokon, hogy van ilyen hiba az opera új verziójában. A lapos gépemen is operát használok, de ezzel nem volt ilyen gondom még.

tgolyo

Breki33
??
tgolyo
Sziasztok!

igen, megvan ez a lemez.
Zéman!
A rabló-pandúr zenét még az éjjel bedigiztem, rövidesen megy a data-ra.
a jelszó hozzá: orion
Üdv.

Musachy
...ját!

Musachy

Megvan, csak elõ kellett keresni a lemezt... (tgolyónak is bizonyára megvan)