112170

xnl87ky5.jpg

free counters

• Musachy
    Fekete korongon van nekem.
  • Breki33
    Itt láttam több Máté Pétert

http://e-rock.studio-seo.org/showthread.php?p=10952#post10952

regisztráció kell hozzá
    vagy így

http://e-rock.studio-seo.org/showpost.php?p=10952&postcount=8
  • stellay
    Hello! Volna egy nagy kérésem, megvan e valakinek Máté Péter nagyobb slágerei Vm-ben?
    Előre is köszönöm!
  • Wescone
    Üdvözletem, Cimborák!
  • bigivan
    Szevasz Kolléga !
    Örülök, hogy látlak errefelé ....
  • Musachy
    Előkerültél, "elveszettnekhitt ember"?
  • Wescone
    "hasonlóokos emberek"...

Ejha!
  • Breki33
    Na mutatok egy hölgyet akinek hangját Celine D-hoz hasonlítják, nagy bánatomra főleg németül énekel, de van pár ilyen gyöngyszeme

És ez a szám bár német, de még így is tetszik, de gondolom a többségnek nem fog

• Musachy
    A nagy "tüdő" nem hátrány az éneklésben sem, sőt! Előny.
  • Breki33
    szuperül szól ez a videó

ez az egész album jó volt szerintem én még ezt is szerettem

• bigivan
    Szevasztok Tagok !
    Rég jártam erre, de látom Breki kolléga elővette ezeket a régi kedvenceket ! Számomra Sammytől az alanti dal a kedvenc, itt bizonyítja, hogy vélhetően énekelni is tudott, legalábbis akkoriban. Usque 1987 magasságában ...

• Breki33
    Azért ő más irányba változott

• atiapuka
    Én is, de azt hiszem nekik mi túl egyszerű és szürke emberek vagyunk.:)
  • Musachy
    Elkapnám őket ma is!
  • atiapuka
    Egyetértek.

Emlékszem anno Sabrina és Samantha Fox lázban égtünk.:)
  • visage
    Sabrinának nem lettek kisebbek a mellei?
  • Breki33
    tudom, hogy úgy van helyesen, de direkt írtam a neved alapján
    gondoltam talán leesik........ha meg úgy írom az lenne a bajod, hogy a nicked nem úgy van :)

TE beszélsz minősítésről?
    Amiket te írsz sértegetések úgy hogy nem is ismersz, azok téged talán nem minősítenek?

De, kötekedtél és más fórumokban is szoktál, erről vagy híres, ugye többször is szóltak már neked miatta, hogy újregként nagyon szeretsz belekötni különböző emberekbe, szinte minden nap.

Tudok helyesen írni, mivel ez a szakmám évente több hivatalos kötetet, kiadványt adunk ki, de nem hiszem, hogy egy fórumban ne írhatnám egybe a hasonlóokost ami nem véletlen íródott így!

Amikor valakinek nincsenek normális érvei, jön a sértegetés majd helyesírás emlegetése. :P
    Helyes ne pazarold örülünk ha máshol éled ki a frusztrációdat !
  • reynaud #99805
    Reynaud szindróma nincsen,az amivel sértegetni próbálsz helyesen "Raynaud szindróma!
    Magad minősíted azzal hogy egy embertársadat akit nem is ismersz egy betegséggel próbálsz jellemezni!

Nem kötekedtem és ezt a témát intelligens ,kultúrált módon Musachy fórumtárssal megbeszéltük!
    Feleslegesen okoskodsz,nem érdekel a véleményed!

Tanulj meg inkább helyesen írni!
    Lásd:had=hadd,hasonlóokos=hasonló okos! #99793

Egyébként nem pazarlom tovább, sem az energiám,sem az időm ,itt befejeztem,érdektelen vagy számomra!

Firkáld csak tovább a sértegető bejegyzéseid,váljék örömödre,a legnagyobb örömödre!
  • Breki33
    itt te próbáltál meg belekötni olyan dolgokba amiről fogalmad sincs
    és te próbálsz személyeskedni

Igen sivárságomban az a fénypont, hogy állandóan azt lesem, mikor jelenik meg egy Reynaud-szindrómás :-)

Egyébként ez nem az én topik-om, de köszönöm az engedélyed
  • Musachy
    Csodálatos még mindig!
  • reynaud #99801
    Leírtam a véleményem,észrevételem,amire jössz személyeskedéssel,és sértegetéssel!

Te szerencsétlen Breki,felőlem azt csinálsz a topikoddal,és olyan zenéket rakhatsz bele amilyenet csak akarsz!
    Gondolom sivár hétköznapjaid kitörési pontjaként éled meg hogy azt hiszed vagy valaki mert van egy zenei topikod!

• kaposi1
    Kétségtelen hogy neve összefort a Boys,Boys Boys-al pedig vannak még nagyon nagy zenéi bizony.

Nekem az egyik kedvencem ez.

• Breki33
    Ha már Sabrina szóba került

• Breki33
    Ez neked is köszönhető bár kicsit túlzásnak érzem :)
  • Breki33
  • Breki33
    Azért már jól kikupálódtál :-)

Egyébként a szám eredetije nagyon is beleillik a 80-as évekbe

• kaposi1
    Anno emlékszem egy kibukkannó Sabrina mell volt az első postom ami egy AVTORADIO koncertjéből lett kifényképezve.
    Breki kérte tőlem , ha lehetséges osszam meg a DVD-t.
    Azt sem tudtam mi fán terem akkor meg a feltöltés ,és egyéb ilyen dolgok a zene gyűjtés terén.
    Most pár évvel később mutatnék egy számomra döbbenetes képet szintén Sabrináról ami a napokban készült.

• kaposi1
    Bizony ha annak idején nem kapom a folyamatos támadásokat már bőven 100 ezer felett lennénk itt. Ami remélem azért hamarosan meglesz ebben a nagy múltú topikban, ahonnan számomra kezdődött az internet.
  • Breki33
    pontosan, ahogy a korábban írt Leo Rojas is

érdekes pl az nem bántotta az érzékeny kis lelkedet, :P
    Nem véletlen ez a fórum címe

Egyébként nem ez volt az első zenei topik, erdetileg 80-as évek zenéi fórum volt aztán kibővült a 70-essel és mikor korábban a 90-esbe nem akart senki írni akkor azokat is ide írta mindenki, még itt nekünk kellett reklámozni, hogy írjatok már oda is.

Amikor meg hasonlóokos emberek elkezdték csesztetni Kaposiékat, hogy minek raknak be újabb italodisco zenéket akkor belekerült az stb. is.

Azt meg had ne te döntsed el, helyes-e a házigazda definíciója.
  • kaposi1
    Kellemesen nyomják.
  • tgolyo
    Ők pedig ma voltak az ETO Park parkolójában
  • Musachy
    Ez már hadd ne legyen az én bajom!
  • reynaud #99789
    Így érthetőbb!
    De!...

A topic szó jelentése téma!

Egy zenei fórumban altémákat hoznak létre,így mivel itt az sg-n ez volt az első zenei topic,eleve helytelen volt a házigazda definíciója,a 'stb' miatt!
    Helyesen írod,zenei stílusokra,irányzatokra és korszakokra oszthatok a témák!
    70s,80s évek zenéi, stb. nélkül,különben elvész a téma azaz a topic meghatározása!
  • Musachy
    EZ EGY NAGY ZENEI GYŰJTŐTOPIK, AZ ŐS-TOPIK, MINEN TOPIKOK ATYJA vagy anyja, na!
  • Musachy
    Valamikor minden egy volt és aztán specializálódott. Volt a zene, majd lett mindenféle stílus, irányzat meg korszak...

A topikgazda odaírta az stb-t a címbe, tehát elvileg bármi jöhet...
  • reynaud #99786
    Nagyszerű,igazad van!

Ilyen felfogással törölhető az összes többi zenei topik,hiszen az stb-be bármi belefér,akkor meg minek ennyi!

Egy hasonlattal élve a sport fórumban : Ferencvárosi Torna Club stb.!
  • pitynyesz
    Sziasztok ! Szép napot kivánok mindenkinek .
    Lenne egy nagy kérésem minden kedves forumozohoz, talán valakinek meg van ez a kis lemez
    http://www.youtube.com/watch?v=iclyf-pGO4w
    Az A oldal érdekelne de ha lehet nem a Youtobe-s
    http://www.discogs.com/Ffun-Loverboy/master/259729
    elöre is köszönöm ha rá tudnátok nézni
    cserébe én is adnék majd valamit tuti..
    üdv pitynyesz...
  • Musachy
    A stb-be viszont bármi belefér.
  • reynaud #99783
    Captain Jack ,1995-ben debütált formáció,tipikus 90s eurodance stílusú zenékkel!

Igazán illeszkedik a 70s-80s zenék topikjába,vagy annyira mégsem!

• Breki33
    A Captain Jack duó a közelmúltban újjáéledt, egy új felállással. A jelenlegi együttes nagyon eltér az eredeti Captain Jacktől.