A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként Fülcsi tényleg mindig ilyen volt.
Sosem irigykedett, mindig önzetlenül megosztotta a kincseit.
Emiatt is szereti szerintem mindenki, mert példaértékû a személyisége.
Köszönjük Fülcsi!
Az egész hétvégén szinte csak Rojas 3 lemezét hallgattuk. Érdekes, mert a 3 album közül a megjelenés sorrendjében tetszenek. Az Albatross szerintem a legeslegjob!
Lacikám, melyik fantasztikus videóra gondolsz pontosan ? <#nemtudom>#nemtudom>
Lacikám, szívesen Neked is és mindenki másnak !
Brekinek is jár egy köszönet, hiszen a Celesté-t õ ajánlotta.
Aztán Atiapukának is, mert õ meg lelkendezett, hogy milyen jó zene!
S a végsõ köszönet az enyém, aki megrendelte és megosztotta...<#papakacsint>#papakacsint>
Nálam a délelõtti hsz-eidnél nem jelenik meg más, csak a nagy semmi !<#conf>#conf><#conf>#conf>De ez legalább tényleg meglepett !
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Eret is vágnék magamon.<#nyes>#nyes><#taps>#taps>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
A Zene , a vágások, és hab a tortán ez a fantasztikus hangú gyönyörû énekesnõ.<#szeret>#szeret>
Aki teheti nagy képernyõn HD-ben nézze, hallgassa meg a videót.<#finom>#finom>
Megint olyan dolgot osztottál meg önzetlenül a kincsesbányádból ami pestiesen szólva nem semmi bizony.<#wow1>#wow1>
te nagyon jól tudod hogy gyûjtöm az ilyesmi zenéket ius.
Nagyon nagy örömet szereztél ezzel a fantasztikus albummmal nekem.
Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!!!!! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps><#szeret>#szeret>
Sziasztok! <#wave>#wave>
Megérkezett tegnap a lemez !
Küldöm mindenkinek, aki szereti:
Leo Rojas - Albatross (2014) album letöltése (wav)
<#wave>#wave>
TIBOR LEVAY - Gypsi Boobie (Video Clip):
https://www.youtube.com/watch?v=bQzomx4fNoQ
TIBOR LEVAY - Gypsi Boobie (Video Clip):
Itt meg a Cantara Pepe a kedvenc!
Jó lemezeket vadásztál, fõleg a kislemezek kuriózumok!
imo :) science fiction is science fact
Gyorsan meg is kerestem 😊
...too much time on my hands...
Most is nagyon népszerü volt a Szegedi lemez börze másodszorra is,
bár nekem ugy tünt az elözöhõz képest mintha árusokból kevesebb lett volna de szinvolal áruból magasabb lett ez pozitivum 😊
Kis izelitö a vadászat eredményérõl
[/url][/img]
Nighttrain - When You Walk in the Room (1980)
Csak EGYÉNI vélemény! Már el is kukultam..)
És igen, a Hey hey guy és a Mary Ann örök kedvenc!<#finom>#finom>
Ken Laszlo a maga stílusában páratlan sikereket ért el,egy réteg zenének számító mûfajban milliós példányszámú lemezeladással büszkélkedhet!
Folyamatosan 1984-tõl napjainkig topon tudott maradni italodisco,eurodance stílusú dalaival!
A 2000s évek elején 1000 európai DJ-t felkértek,szavazzanak mely dal minden idõk legjobb club zenéje!
A szavazás végeredménye: 1.KEN LASZLO-HEY HEY GUY
Meglehetõsen nagy elismerése volt ez Ken Laszlo zenei pályafutásának!
Biztosan jó buli egy Stones koncert,de a magam részérõl inkább Ken Laszlo club fellépését,hakniját választanám!
ItaloDisco4Ever !
The real DJ play vinyl!
The real DJ play vinyl!
Errõl ennyit ....<#wink>#wink>
sajnos........
Mindent leírtál amirõl szólt ez a buli.
A fellépés mégis egy felejthetlen élmény volt azok számára akik kedvelik a stílust. Amikor 10-en éves koromban a poptarisznyában és kazettákon hallgattam a Ken Laszlo nótákat talán sosem mertem álmodni arról, hogy egyszer az életemben élõben láthatom a stílus egyik meghatározó elõadóját és megszoríthatom a kezét miután néhány lemezemet dedikálta.
Szerintem ennek a fellépésnek a múltidézés a boldog (vagy kinek milyen)80-as évekbe való idõutazás volt a lényege. Ez teljesült ott és akkor!
The real DJ play vinyl!
Olvasom itt musichunter kolléga emlékezetes napját, és belenéztem a videóba is. Ez biztosan jó lehetett, de azért ... Junius 16.-án megyek Bécsbe a Rolling Stones koncertjére. Ez lesz a hatodik a sorban. Hát nem tudom mi lenne, ha a Mick Jagger ott álldigálna egy darab mikrofonnal a kezében
s lemezrõl menne a mûsor, zenekar meg sehol ?! Nekem az, mikor valaki zenekar nélkül lép fel és énekes, az borzasztó illúzióromboló. Ezért ilyenféle haknikra nem is megyek el, bár a Lacit kedvelem magam is. de ez egyszerûen átverés szerintem, ebben a formában. Még azt sem lehet tudni, hogy tényleg énekelt-e vagy sem ?!
Kíváncsi vagyok, hogy mennyiért mérték rá a jegyeket ? A Stones 100 euró kereken.
A történet még tavaly kezdõdött, amikor megtudtuk, hogy lesz, Ken László koncert. Pár éve volt már rá ígéret, hogy lesz, akkor valamiért elmaradt. Joci kollegám felhívott, hogy megyünk-e, mondtam neki: jó volna. Következõ héten egy másik kollega is jelezte, hogy õ is jönne a buliba, de nem igazán van bizalma a szervezõhöz. Mond tan neki; ezt kár volna kihagyni, õ Romániából jött. Kérte, hogy egyeztessük idõpontot, és beszéljük meg a feljutás apró részleteit és a jegyrendelést is. Joci megrendelte a jegyet interneten keresztül, pár napon belül megjött a jegy, nagy volt az öröm mindenkinél. közeledd a koncert idõpontja, Facebookon kérdeztük a csoporttársakat, hogy jön-e valaki. Nem sok visszajelzést kaptunk. Páran jelezték, hogy jó szórakozást kívánnunk, de nem megyünk. Eljött a várva várt nap, délután 5-kor indultunk Békéscsabáról nagy-nagy izgalommal. Kecskemét közelébe negáltunk egy benzinkúton egy kis frissítõre. Este 9-re felértünk Budapestre. Kerestünk egy parkolót a Nyugati pályaudvar környékén. Már vártak bennünket egy gyorsétteremben, Peti és Sanyika egy rövid beszélgetés után elindultunk a buliba, ami pár perc járásra volt ettõl az étteremtõl. Már az úton hallottuk a jobbnál-jobb zenéket, megérkezésünk után megkaptuk az ajándék CD-t és bemetünk a parti helyszínére. Befelé menet ismerõsökkel találkoztam, akiket a 2 évvel ezelõtti buliban ismertem meg õket, nagyon kedvesek, jó fejek. Körülnéztem, hátha van még ismerõs. Jó párral találkoztak, akiket csak a közösségi oldalon ismertem, de személyesen még nem találkoztam. Pár ember megkérdezte; hogy én vagyok-e az”Musichunter" , mondtam, hogy igen, nagy volt az öröm. Kiderült, hogy csak pár kiló méterre lakunk egymástól és megbeszéltük, hogy rövid idõn belül felkeressük egymást. A székesfehérvári,"különítményhez" , jót táncoltunk , és közben ment a fotózás is. Közeledett a koncert , a meghirdetett idõponthoz képest némi csúszással , a mûsorvezetõ közölte , hogy Fred Ventura már itt van és a bejáratnál fotózkodik , a Ken László is hamarosan megérkezik. A legjobb pillanat az volt amikor megjött a sztárvendég akit vártunk és elkezdõdött a koncert. A hangulat fergeteges volt ment a fotózás és a telefonos videó rögzítés. A videók már vasárnap délután fent voltak a legnagyobb videó megosztó portálon. Látszott a fellépõn, hogy nagyon jól érzi magát , nála jobban csak az ott lévõ emberek. A koncert után készségesen fotózott mindenkivel. Semmi sztárallûr nem volt. A fotózás után elkezdõdött a dedikálás. Türelmesen várt mindenkin a sorára rengeteg bakelit lemezborító került elõ a rajongók zsebébõl, maga a fellépõ is gratulált a kollekciókhoz, még ott is lehetett fotózkodni . Részemrõl nagyon jól érzem magam , igazán sajnálhatja, aki nem volt ott. Képeket lehet találni a Re-mix klub holnapján.
Ennyi volna az én történetem....
RED FACE - RIDES AGAIN.
Ezeket ismeri valaki?
Még nem hallgattam meg ...
VANTAGE HIGH ENERGY HISTORY 35.
TRACK LIST
01.-Lime - It's You .
o2.-Click - Tu Tan Cerca De mi .
03.-Samantha Gilles - stop .
04.-Priscilla - Save your love.
05.-Bodyheat - Dancing In The Moonlight (Murder Mix).
06.-Max Coveri - Like A Summer Rain(Ext).
07.-Paul Lekakis - Blow Me Away (Extended Remix) .
09.-Boys Boys Boys - Dance The Night Away .
10.-Paula Fina - Loving All The Night .
11.-Magazine 60 - Florida Mix .
12.-Lysa Lynn - Rock Me Baby .
13.-Diebold Co feat Ernest Kohl - Dance Right Back Into Heaven .
14.-Etienne Tulet - Boy (Long Version) .
15.-Claudia Benn - Hasta La Vista Baby (Maxi Version 1989).
16.-Caluj Mnie - Red For Love .
17.-Miss Tammi Dee - Mysterious.
18.-Midnight Shift - Tunnel vision .
19.-Tapps- Goodbyes (edt by ricrev) vte .
20.-Energy Club - colour oflove (original).
21.-Nadia Cassini - Get Ready (Disco Version).
22.-People Like Us - Reincarnation(Coming Back For Love) .
23.-Coy mc coy - island .
24.-Fred Ventura - Wind Of Change .
25.-Grant_miller - California train .
26.-Lian Ross - Fantasy (Remix)
http://www51.zippyshare.com/v/7968851/file.html
Örülök, hogy múltkor itt szóba került, mert nem is ismertem.