112170
-
Nastar #102268 Nincs mit.
-
mfn #102267 Köszönöm én is Nastar kollégának a feltőltéseket (bárcsak nekem is ennyi energiám lenne
).Itt szeretném megemlíteni a privi kérdésekre,hogy a kislemezek péntek délután fognak digitális állapotba kerülni.Mára pedig én szeretnék egy chill out muzsikával elbúcsúzni így fél 11 felé.Mégpedig egy finom 1977-es amerikai muzsikával ami egyenlőre még csak cd-n van meg de már a keresőlistán a vinyl.
Brothers Johnson - Strawberry Letter 23 (Disco Mix)
Utoljára szerkesztette: mfn, 2016.10.26. 22:28:18 -
maxi71 #102266 Szia!
Köszi szépen, nagy kedvenc!
-
Nastar #102265 Mára zárás képpen, a változatosság kedvéért,szintén egy Radiorama Produkció, Daniela Rando fantázia nevén Pamela Saturday Night című 12inch-es korongja 1991-ben látott napvilágot a diszkó zenét kedvelők nagy örömére!
Pamela-Saturday Night (Bueno Mix 1991)lossless remastered.FLAC
-
Nastar #102264 Ugorjunk három évet előre,a héten már bemutattam néhány Radiorama Produkciót,most is egy ilyen következik,ezt a dalt Komjáthy Gyuri bácsi által sikerült annak idején megismernem.Ez Ken Laszlo és Sha La La című dal!
Ken Laszlo - Sha La La (Boys & Girls Mix 1991)lossless.FLAC 
Utoljára szerkesztette: Nastar, 2016.10.26. 20:41:09 -
Nastar #102263 Federico Di Bonaventura,művész nevén Fred Ventura neve italo diszkó zenében járatos embereknek nem újdonság 1985-ben jelent meg, a The Years című dala,amiből 1988-ban készült egy nagyon ütős remix,ezt szeretném most megosztani veletek.
Fred Ventura - The Years (Remix 1988 vinyl rip lossless remastered).FLAC
-
Nastar #102262 A következő dalt nagyon sok italo válogatásra feltették,de szerintem egyetlen egy lemezen sem szól úgy, ahogy nekem sikerült kikevernem és ezt most nem nagyarckodásból mondom, hanem ez a puszta tény, hozzáteszem hogy szerintem!1984-ben jelent meg, Angie Care(Angela Carofiglio) – Your Mind című nagyon de nagyon jó dala,ezen a néven nem is volt több nótája ha jól tudom.Angie Care – Your Mind(Extended 1984 lossless remastered).FLAC
-
Nastar #102261 Akkor zenéljünk egy kicsit! Az italo diszkó zene világába 1985-ben robbant be, egy Fabrizio Rizzolo nevű úriember,ismertebb nevén Brian Ice, első 12 inch-es korongja, a Talking To The Night címet viseli!
Hú gyerekek ez betyár jól sikerült!Brian Ice – Talking To The Night(vocal version 1985 lossless remastered.FLAC
Utoljára szerkesztette: Nastar, 2016.10.26. 19:38:24 -
Nastar #102260 Köszi cimbi!
-
Iggy #102259 Szia!
-
mfn #102258 Na hát hogy ezek az általad lefotózott cd-k jól szólnak vagy sem arról lehetne mondjuk vitatkozni.Ha így lenne akkor nem kezdtem volna bakelitet gyüjteni annó.Szerintem a cd-knek már akkor sokkal jobban kellett volna szólniuk.Nastar barátunk munkája ezen csak segíthet szerintem.Bár én nem gyűjtöm őket,de az Eurobeat lemezekről is azt hallottam,hogy hangminőségi problémák voltak.Ha ez tényleg igaz akkor nem csoda,ha remasztek születnek abban a műfajban is! -
Nastar #102257 Egy 2014-es best of Miko Mission lemez volt a forrás!Elhiheted nagyarcú fórumtársam,
hogy mérföldkövekkel jobb lett a hangzás!Nincs itt semmilyen szétzúzás, nálam van egy alap mérce, amit hoznia kell minőségben, vagy ha úgytetszik hangzásban a dalnak, ha az nincs meg akkor bizony remast alá kerül és ebből nem engedek egy centet sem,ha tetszik neked ha nem.Azt tudjuk hogy neked nem tetszenek a nastar féle remastok, ennek többször hangot is adtál, de attól még mástól ne vedd el azt az örömöt,
amit velem együtt érez, amikor az ehhez hasonló zenéket hallgatja, pláne ha ilyen veszteségmentes kipofozott változatban, mert azért legyünk őszinték, az ilyen remek nóták megérdemlik hogy így szóljanak!Egyébiránt rengeteg privát levelet kapok és elhiheted nekem, hogy a te véleményeddel szöges ellentétben vannak,már ami a szétzúzást illeti a te szavaiddal élve!Ha pedig nem hagyod abba a kekeckedést,olyan nótákat teszek itt a fórumon veszteségmentesen elérhetővé, amitől garantálom hogy falat fogsz kaparni, annyira ideges leszel, hogy nem csak neked lehet meg és a hozzád hasonlók is!
A forrás anyagokról pedig csak annyi ,hogy garantált ellenőrzött lossless anyagból dolgozok, ami többnyire gyári cd!
-
mfn #102256 Imádtam őt akkor is és ma is
-
Szeretnék javasolni számodra valamit "cimbi".
Egy új topicot nyithatnál ,mondjuk e témával : "Nastar remastered kollekciója"
Ott azok örömére akik szeretik ha az eredeti stúdió felvételt valaki szétzúzza ,megtalálnák a mesteri remastered munkáidat.
Egyébként kíváncsi volnék a forrás anyagra amiből dolgozol,úgy volna ez hiteles ha mutatnád az eredeti lemezt.
Egy kicsit nagyarc leszek,Miko Mission dalok már akkor voltak a gyűjteményemben amikor mások még CD lemezt sem láttak!
Nincs kedvem fotózgatni,de ezek kéznél voltak.
A baloldali 4CD-s válogatás 1989-es kiadvány : The Italo Disco Collection -
Nastar #102254 Már 32 éve annak, hogy megjelent pontosan 1984-ben,amikor én még hátulgombolós éveimet tapostam, ez a kiváló Miko Mission felvétel, A világ te vagy(The World Is You)címmel!
Nagy örömömre, ebből is elkészítettem a remastot,fogadjátok sok szeretettel a 12 inch hosszú verziót!Miko Mission – The World Is You(12 version 1984)lossless remastered.flac
-
Nastar #102253 Sajnos itt a fórumon inkább vitatkozni szeretnek,mintsem beszélgetni! PERSZE TISZTELET A KIVÉTELNEK ÉS TE MINDENKÉPPEN A KIVÉTELEK KÖZÉ TARTOZOL!
-
A remixeket kedvelőknek 1984-ből a D.O.A.-tól..
Nyugodjék békében.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.10.26. 13:35:50 -
Igazán nincs mit..
Mondjuk az tény, hogy nem vagy egy szószátyár típus
Tudod cimbi (voltam én mán cinbi is valakinek itt
) ez egy fórum.
Lehet véleményed (lehetőleg zenei) dolgokról, zenékről...tudom is én mondjuk a 70-es, vagy 80-as évek tájáról...
Vagy beszélgetni nem szeretsz?
Vagy nem is akarsz, és csak én töröm itt magam ilyen régimódi dolgokkal, mint mondjuk a kommunikáció..
-
Kár érte.....minden szempontból.... -
Rest in peace Pete Burns
A kedvenc lemezeim:
és az egyik kedvenc számom: I Wanna Be A Toy
-
Nastar #102248 Köszönöm szépen cimbi!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Először azt hittem, hogy a 32. másodpercnél hallható "sz" sziszegését te vágtad gallyra a remasztereddel, de aztán meghallgattam az eredeti alapanyagodat is, ahol szintén pont ugyanúgy furán sziszeg az "sz" a 32. másodpercnél...
Továbbra is tisztázatlan (bár nyilván ez a te dolgod) hogy honnét szerzed be az alapanyagodat.
Ha saját rip, mondjuk gyári cd (vagy másolata) akkor érdemes lenne összehasonlítani más országbéli nyomással is.
Ha vinyl (ami szerintem ebben az esetben pont nem) de így sziszeg az "sz", akkor érdemes más tűket illetve hangszedőket is kipróbálni...
Ha netes ellenőrizetlen a forrás, akkor ezekre nyilván nincs lehetőség sem, és van az ami van. Akkor nincs mit tenni. Hallgatjuk, míg nem lesz egy jobb. Én köszönöm, hogy meghallgattad a véleményem, és részemről én örülök a "remaszterkedéseidnek".
Nem minősítem a munkád, hiszen amennyi fül, annyi ízlés. Ha te így szereted, csináld. Általad sok zenét újra felfedezek megint
-
Nastar #102246 Ok cimbi!
-
Lépjünk
-
Nocsak. Akkor szedem is, legalább van összehasonlítási alap. thx. 
-
lehet,nem az első, de nem is ez volt a gondolatébresztő. 
hogy hekkkerbiztos? ezt a világtörténelemben már sokan gondolták,hitték erről-arról, te meg gondolom kb. egyáltalán nem is ismered ezeket a hálózati cuccokat,amik persze alapvetően biztonságosak.
csak néha napján valahogy mindig találnak rajta itt-ott foltozandó lyukakat,
de ez más dolgokkal is így szokott lenni.
ne kívánd, hogy most összegyűjtsem csak az elmúlt év biztonsági javításait ehhez az eszközhöz. mivel ez nem egy hekker fórum,így lépjünk is ezen tovább.
-
Nastar #102242 Mind kettő benne van a zip ben az eredeti a cd ről és a remastem is!
-
Ez a kijelentés azért kissé érdekes...
Amúgy nem egyértelmű, hogy ez a zip. most akkor az eredeti verzió, vagy a Nastar féle "fényévekkel jobban szóló" remaster?
Mert lássuk be: nagyon nem mindegy
-
Ez korántsem az első ilyen jellegű megosztása..
Amúgy hekker-biztos a szerver..mármint gondolom csak természetesen...
-
Nastar #102239 Most vitatkoztam veled utoljára cimbi!Ha neked ez felesleges kör, akkor tényleg süket vagy, az említett sorozatból jó néhány darab a birtokomban volt!Az Oscar - Superstar (B.B. Mix) a That's Eurobeat Vol. 33 kiadványán található track 3.Itt az eredeti amit te jónak gondolsz,én viszont egy kicsit élettelen döglöttnek hallom és melette a remastem ami szerintem fény évekkel jobban szól!Oscar - Superstar.zip
-
oké, az előnyei nyilvánvalók,csak itt még ez fura módszer, viszont hamar megszokható. 
arra vigyázz csak,persze csak képletesen,nehogy olyat ossz meg,amit annyian akarnak majd letölteni, hogy megbénül tőle az egész település és környék net forgalma.
-
Chemtrail #102237 Igen csak a BT-nek a telephelyén van két darab hálózati tároló és minden saját hóbortjaimat arra rakok fel. A világ bármely pontjáról elérem, ha van online kapcsolat. Sajnos még otthonomba nincs, ámbár a közeljövőben már tervezek venni egy DS-t kis kuckómba is. Igen bátor vagyok mert ennél már csak a halál biztosabb.
-
Halihó Nastar "cimbi" !
Van egy sokunk által ismert CD sorozat : That's Eurobeat
Azt szeretném kérdezni valaha volt e a kezedben e sorozatból legalább egy eredeti példány (nem netes letöltés) amit meg is hallgattál?
Ha nem segítek,kiváló minőségben szólnak a sorozat korongjain a dalok.
Semmiféle remastered kontárkodást nem igényelnek a felvételek.
Szeretsz felesleges köröket futni!
Nem szándékom bántani téged,csak elmondtam a véleményem újfent,talán egyszer meggyőzlek felesleges amit csinálsz. -
otthoni synonasról osztottad meg? ötletes,ügyes, vagy bátor!
-
Adok segítséget,látom nehéznek bizonyult.
Az előadó a tulipánok,fapapucsok,szélmalmok országának szomszédságából származik.
A művésznevének kezdőbetűje azonos a nick nevem első betűjével (R).
Remélem így már meglesz.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2016.10.25. 17:02:24 -
A nagy fergetegben ez elkerülte a figyelmem.
Jó lemez,remek zene!
Bobby Orlando-ról a véleményem ismered.
Nekem egy CD válogatáson van meg a dal.
-
Értelemszerűen emiatt a haláleset miatt keresem,hátha valakinek megvan:
Nightmares In Wax – Birth Of A Nation (1980)
Dead Or Alive – I'm Falling (1980)
Dead Or Alive – It's Been Hours Now (1982)
International Chrysis – Rebel Rebel (1994) PWL
-
Chemtrail #102231 Szívesen! Az LP albumról még egy kiemelkedően jó zene.
Style - Question Of Time
-
ItaloMucsacso70 #102230 Jó kis zene . Köszi szépen!
-
Chemtrail #102229 Style - Closer Than That