A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondoltam talán leesik........ha meg úgy írom az lenne a bajod, hogy a nicked nem úgy van :)
TE beszélsz minõsítésrõl?
Amiket te írsz sértegetések úgy hogy nem is ismersz, azok téged talán nem minõsítenek?
De, kötekedtél és más fórumokban is szoktál, errõl vagy híres, ugye többször is szóltak már neked miatta, hogy újregként nagyon szeretsz belekötni különbözõ emberekbe, szinte minden nap.
Tudok helyesen írni, mivel ez a szakmám évente több hivatalos kötetet, kiadványt adunk ki, de nem hiszem, hogy egy fórumban ne írhatnám egybe a hasonlóokost ami nem véletlen íródott így!
Amikor valakinek nincsenek normális érvei, jön a sértegetés majd helyesírás emlegetése. :P
Helyes ne pazarold örülünk ha máshol éled ki a frusztrációdat !
Magad minõsíted azzal hogy egy embertársadat akit nem is ismersz egy betegséggel próbálsz jellemezni!
Nem kötekedtem és ezt a témát intelligens ,kultúrált módon Musachy fórumtárssal megbeszéltük!
Feleslegesen okoskodsz,nem érdekel a véleményed!
Tanulj meg inkább helyesen írni!
Lásd:had=hadd,hasonlóokos=hasonló okos! #99793
Egyébként nem pazarlom tovább, sem az energiám,sem az idõm ,itt befejeztem,érdektelen vagy számomra!
Firkáld csak tovább a sértegetõ bejegyzéseid,váljék örömödre,a legnagyobb örömödre!
ItaloDisco4Ever !
és te próbálsz személyeskedni
Igen sivárságomban az a fénypont, hogy állandóan azt lesem, mikor jelenik meg egy Reynaud-szindrómás :-)
Egyébként ez nem az én topik-om, de köszönöm az engedélyed
Te szerencsétlen Breki,felõlem azt csinálsz a topikoddal,és olyan zenéket rakhatsz bele amilyenet csak akarsz!
Gondolom sivár hétköznapjaid kitörési pontjaként éled meg hogy azt hiszed vagy valaki mert van egy zenei topikod!
ItaloDisco4Ever !
Nekem az egyik kedvencem ez.<#szeret>#szeret>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Egyébként a szám eredetije nagyon is beleillik a 80-as évekbe
Breki kérte tõlem , ha lehetséges osszam meg a DVD-t.
Azt sem tudtam mi fán terem akkor meg a feltöltés ,és egyéb ilyen dolgok a zene gyûjtés terén.<#nevetes1>#nevetes1>
Most pár évvel késõbb mutatnék egy számomra döbbenetes képet szintén Sabrináról ami a napokban készült.<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#finom>#finom>

érdekes pl az nem bántotta az érzékeny kis lelkedet, :P
Nem véletlen ez a fórum címe
Egyébként nem ez volt az elsõ zenei topik, erdetileg 80-as évek zenéi fórum volt aztán kibõvült a 70-essel és mikor korábban a 90-esbe nem akart senki írni akkor azokat is ide írta mindenki, még itt nekünk kellett reklámozni, hogy írjatok már oda is.
Amikor meg hasonlóokos emberek elkezdték csesztetni Kaposiékat, hogy minek raknak be újabb italodisco zenéket akkor belekerült az stb. is.
Azt meg had ne te döntsed el, helyes-e a házigazda definíciója.
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
imo :) science fiction is science fact
De!...
A topic szó jelentése téma!
Egy zenei fórumban altémákat hoznak létre,így mivel itt az sg-n ez volt az elsõ zenei topic,eleve helytelen volt a házigazda definíciója,a 'stb' miatt!
Helyesen írod,zenei stílusokra,irányzatokra és korszakokra oszthatok a témák!
70s,80s évek zenéi, stb. nélkül,különben elvész a téma azaz a topic meghatározása!
ItaloDisco4Ever !
A topikgazda odaírta az stb-t a címbe, tehát elvileg bármi jöhet...
Ilyen felfogással törölhetõ az összes többi zenei topik,hiszen az stb-be bármi belefér,akkor meg minek ennyi!
Egy hasonlattal élve a sport fórumban : Ferencvárosi Torna Club stb.!
<#vigyor2>#vigyor2>
ItaloDisco4Ever !
Lenne egy nagy kérésem minden kedves forumozohoz, talán valakinek meg van ez a kis lemez
http://www.youtube.com/watch?v=iclyf-pGO4w
Az A oldal érdekelne de ha lehet nem a Youtobe-s
http://www.discogs.com/Ffun-Loverboy/master/259729
elöre is köszönöm ha rá tudnátok nézni
cserébe én is adnék majd valamit tuti..
üdv pitynyesz...
Igazán illeszkedik a 70s-80s zenék topikjába,vagy annyira mégsem!<#hehe>#hehe>
ItaloDisco4Ever !
(A zenét már ismertem kickassról)
...too much time on my hands...
Majd itthon a könyvtáramban javítom.
A videó meg marad úgy ahogy van.
A változatosság gyönyörködtet, nem?<#crazya>#crazya>
Nagyon szívesen Neked is, Józsikám! <#wave>#wave>
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Ez is fantasztikus zene!<#finom>#finom>
És az is érdekes, hogy én általában a nõi vokálokat nem igazán csípem, de ebben a számban valahogy nagyon megállja a helyét.
Így már értem a lelkesedésedet Lacikám!
Valóban pazar és varázslatos mind képileg, mind a zenét illetõen! <#taps>#taps>
Szóval ez szerintem fantasztikus minden tekintetben.
Leo Rojas - Son of Ecuador (Offizielles Video)
Lehetõség szerint 1080p-ben tessék nézni.
Atikám, ennyi dicsérettõl mindjárt elpirulok.... köszönöm...<#szeret>#szeret><#worship>#worship>
Nekem is ez az Albatross a legjobb lemeze.... mellesleg pont az a dal, amit Breki ajánlott itt, a Celeste - nahát az mindent visz nálam...
Egyébként Fülcsi tényleg mindig ilyen volt.
Sosem irigykedett, mindig önzetlenül megosztotta a kincseit.
Emiatt is szereti szerintem mindenki, mert példaértékû a személyisége.
Köszönjük Fülcsi!
Az egész hétvégén szinte csak Rojas 3 lemezét hallgattuk. Érdekes, mert a 3 album közül a megjelenés sorrendjében tetszenek. Az Albatross szerintem a legeslegjob!
Lacikám, melyik fantasztikus videóra gondolsz pontosan ? <#nemtudom>#nemtudom>
Lacikám, szívesen Neked is és mindenki másnak !
Brekinek is jár egy köszönet, hiszen a Celesté-t õ ajánlotta.
Aztán Atiapukának is, mert õ meg lelkendezett, hogy milyen jó zene!
S a végsõ köszönet az enyém, aki megrendelte és megosztotta...<#papakacsint>#papakacsint>
Nálam a délelõtti hsz-eidnél nem jelenik meg más, csak a nagy semmi !<#conf>#conf><#conf>#conf>De ez legalább tényleg meglepett !
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Eret is vágnék magamon.<#nyes>#nyes><#taps>#taps>